1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#253 nem tunt fol a F12002-o felirat folul?:) -
#252 remelem egyszer elerjuk ezt a szintet:) -
#250 ja hogy nem rallipályan nyomod?hanem versenypályan? -
#249 szerintem az a baj hogy a gt3 egyedül van a saját kategóriájában...mivel a burnout2-nél sokkal, de sokkal szimulátorabb...
és nálam a gt3 az a szint kezelhetőség stb, ami ha jóval nehezebb lenne [- minden kanyarban rettegve érkeznék nehogy megcsússzak,mert a sebbeségérzés úgye a sík képernyő miatt teljesen más (a kép rohan felém és nem én a kép felé) és a fülemben sem gerjednek az egyensúlyozó folyadékok, holott élő vezetésnél nincs gondom a kanyarodással:) -] akkor lehet hogy nem szeretném vezetgetni
a burnout2 az igazi arcade, mivel a játéktermekben is ilyen típusú gammák vannak...GT3 nincs... -
#248 a Mercedes Benz World Racinget is Suprával tolja :D -
#247 :d -
#246 sztem neki mindenhez van supra addonja :DD -
#245 LOL -
#244 moddel=model:) -
#243 INF ki lehetett mas:))) lennenek benne jarmuvek mar a dzsipet lecserelte volna suprara:D -
#242 na a nascarban is kb. ilyen szinten van kidolgozva a verda, kívül belül
csak nem egy van egyszerre a pályán :D -
#241 ja csak mondjuk egy ilyen moddel meg nem mozdulna a F12002 alatt ugyan ott megy 16 egyszerre:D -
#240 tuttam :D -
#239 mellesleg az autó is kidolgozottabb..de ezt már csak a WRC fanok tudják értékelni...
hétvégén Argentín rali.... -
#238 nem is errol volt szo:) -
#237 pontosan
a maga kategóriájában a GT3 is hibátlan
csak épp nekem maga a kategória túl pénzszagú..... -
#235 De azért mennyivel jobb egy eredetileg is licencelt WRC2 gammát nyomni eredeti pofákkal, felirattal feelinggel óriási eredetiről megmintázott környezettel...és a Skodával:)
és borulni is lehet rendesen a szakadékba...
-
#234 csoccso? -
#233 de azert az elejen megmosolyogtato a REAL DRIVING SIMULATOR:))))))))))))))))) -
#232 ja es nem arrol van szo hogy a GT3 keszitoi nem tudnanak szimet kesziteni csak akkor enm millios eladasokrol beszelnenk!!!!
Ez olyan mint az eletben nem mindenki autoversenyzo tobben nyomjak az utcan:DDDDD -
#231 "talán mert mindenki tudta hogy iagazam van:)))"
Vazzer, te gyogyszert is szedsz?!?!? -
#230 lol lehet az inf-ben WRC-el menni :) amilyen a kerdes olyan a valasz:) -
#228 :) -
#227 ez durva:)
ügyi vagy...
látnád uncsitesóm szobáját meg Sturmovik repcsijét....Puma Vadásszázados a lelkem -
#226 tevedesben vagy nem utaljuk csak jon egy konzolos lamanem es azt irja hogy mekkora autos szimulatos a GT3 na ez betesz:D -
#225 Es akkor mi van?! GT2 vagy GT3, csak a grafika szebb, aztan annyi. De gondolom, te attol spriccelsz a 72 centis TV-dre? -
#223 rally masters akkor így jobb csá mennem kell -
#222 az élményért, kisöreg, ami egy szimben megvan, egy arcadeban meg ZÉRÓ
az ötödik új autó után én már gecimód untam, hogy na akkor most kezdődik elölről az egész.... fékek, súlycsökkentés, motor, turbo, váltó, kipuff stb stb stb..... -
#221 ugyan az mas graf!! maskeppen lehet tovabbjutni es kesz -
#220 komoly Szimulátor eddig csak pc-volt elérthető A konzolosok meg minek irogatnak ide Pc-n mikor úgyis tálják.!!--.,., -
#219 :dddd -
#218 Es mivel a Colin2 egy fos, gondolhatod milyen jo lehet egy szimulator. -
#216 amivel én játszottam, az full japán volt, egy kurva szót nem értettem belőle, és mégis gond nélkül haladtam előre, volt egy csomó verdám, mind fullra tuningolva.... ja, és kormányom sem volt hozzá, plusz nem is állítgattam semmit, ennyit a komoly szimulációról :D -
#215 Haverom is konzolos most tért át PC-re és játszottam GT2-vel meg sok game-val de szimulátor gamet nem láttam még erre a platformra-et se. PC-a colin2 sokkal jobb -
#213 Ezt jol elirtam:))))) -
#212 azt hittem az commondor valami alfoldi fejlesztesu konzol:)))))))))) -
#211 -
#210 DE MINEK?????? :DDDDDDDDDDDDD -
#209 Az egyszeru azt jelenti, hogy fizika, szimulacio nelkuli, csodaszep doboz tologato jatek.
Egyszerunek nem egyszeru, mert arkad. Vagyis olyan, mint pl. SuperMario. Egyre gyorsabban, egyre jobban ugralsz. Az egesz egy nagy, irrealis szivatas. De ezert arkad, az arkad. Ezzel nincs is semmi baj. Valaki ezt szereti. Meg Commonoron en is nyomtam ilyeneket. -
#208 idiota:))))))))))))))))lol akkor jatszottam A GT sorozattam mikor a falepket tologattad a jatszoteren:D