Gran Tourismo 3 GT3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
Én nem fáradok vele, hogy itt elmagyarázzam bárkinek is milyen az ha GT3 vagy WRC2 egy Logitech Driving Force-al(vsszahúz, ráz, megdolgoztat) 72cm flat 100Hz-en RGB kábellel és kihangosítva 5.1-re milyen élmény...a GT3 megérdemli, hogy ilye körülmények között nyomjam, Nem szaggat,nem akad, "folyik" és csodaszépen csillognak a verdák a Yaristól a Skyline-ig és a hangjuk is nagyon ott van, tartalmas és még a kerék dõlésszögét is állíthatod és meg is látszik a kocsin ha "csámpásra" nyomod vagy a kedvenc felnidet rakhatod rá...(és van Utcai, GT, Rally és még F1 is benne...)

Én azt mondom egy autós játékhoz nagy képernyõ kell, hiába TV az...(most néztem monitorban max 24" kapsz 520ezer-ért...az kisebb mint egy 63-as TV)

Sõt ha tehetném, mármint ha lenne hely 3 ps2-t kötnék össze 3 TV-vel ...így a két oldalsó persektívát is látnam.
Múltkor öcsémmel linkeltünk ketten és kipróbáltuk, igaz csak a bal oldalt láttad pluszban, de nagyon élethû volt...tényleg mintha benne ültél volna és körbelátnál...

Freak sem így tesztelte...sõt, ha olvasod az 576 konzolt van olyan ,hogy autósgammát gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád...NEVETSÉGES

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem is lepottyant az állam amikor tavaly elõtt karikor megpillantottam....

én elõtte sem a GT1-et, sem a GT2-t nem láttam..psxem sem volt...hanem Saturnom

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
😊))

mohus
a gt3 a-spec az az alap...két éve van kinn
rengeteg kocsi..és van benne úgymond karrier mód..ezt muszály megvenned😊

a tokyo concept 2002 az a tokyoi kiállításra készült egy rakás autót próbálhatsz ki , de már nincs karrier lehetõség benne. ez csak NTSC verzióban létezik

a tokyo geneva 2002 a genfi szalon után készült és már tartalmaz újabb járgányokat is. szintén nincs benne karrier mód...viszont ha lehet ilyet mondani még szebbre sikerült , mint az alap A-spec GT3

ami még ps2-re jó autóka és szerezd be
Burnout 2
NFSHP 2
WRC 2
Colin 3
F1 2001 (bár ezt csak kormánnyal ajánlom...gamepadról irányíthatatlan)

mohus
Hi Skyline!
remélem a GT3 és GT3 Conceptet is nyomtad már valahol valakinél...nyomok neked egy Skyline-t megérdemled😊

mohus
nocsak micsoda topic😊

szerintesd az lfs egy teljes Jatek??
Akkor megnyugodtam! 😊

ember
tudom...
Nagyon rossz volt...

ember
jah, eddig mindig bántam sok németórát, most jól jön 😄
ember
jah, de GT3-nál még így is szimulátorabb 😛PP
Aham....Akor te tuti,hogy tudsz nemetul.Melesleg tele a tokom az rpg+rts cucokkal.
Az jó kis autószimulátor!

ember
jah most jön ki a gothic 2, úgy fogok unatkozni hogy veszek egy nintendót...
Egyebkent meg ez a topic is azert van mert pc-re nincs semilyen game mostanaban es mivel a konzolokon meg iszonyat a tulkinalat ezert a pc-s tabor irigysegbol egyszeruen elkezdi anyazni a konzolokat mivel mas dolguk ugysincs mostanaban .En sem voltam odaig a konzolokert de muszaj volt vennem egyet,ha masert nem is de unalom uzonek meg jo is johet 😊.Mivel a pc game a warez iszonatos elterjedesenek koszonhetoen kezd kihalni ezert javasolom a warezos emberkeknek ,hogy vegyenek konzolt es kezdjek meg a konzolos fa kivagasat is.
Alien!
Azért írtam.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FREAK
pedig az X-esek jobbak! 😄

Riszpekk

Alien!
Mosmá' veszek egy újságot,kiváncsi vagyok a tesztjeidre(na persze nem az X-esekre...)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Az a baj, hogy olvasni sem jó!
Na mindegy, nem piszkállak tovább.

FREAK
én nem mondtam, hogy utálom, engem szórakoztat

mivel nem fõállás, és a pénz is gyengécske nem csinálnám, ha utálnám

Riszpekk

Alien!
Szerintem ha utálod amit csinálsz akkor az meglátszik a munkádon....Vagy effektív az általad írt tesztek nem tükrözik a valóságot,mert eleve vannak elõitéleteid....Télleg érdekes felállás....

FREAK
😊))))))))))

I'm prepared.

Riszpekk

CHEAPBOY
Ez mondju Gizda beszolas volt😊)) Minden feleletre van mar egy kesz feleleted.. kiralysag😛P

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Jogos s igaz..😊 De ha azt elnezzuk, akkor nagyon jo szimulatort kapunk..... s mast nem tehetnek a konzolosok szemt hunynak felette... nem hiszem hogy inkabb emiatt RR5oznek..😊

FREAK

Riszpekk

CHEAPBOY
Hat ebben van valami, de tudod erre jon az hogy nem kell utkozni.....😊) az eletben altalaban ugyis akor annyi...😊 Hat akkorvedd ott is ugy hogy annyi utkoztel nyomj egy restartot😛

FREAK
nos ez egy munka, nem pedig szórakozás

amíg a fõszerkesztõ meg van elégedve a munkámmal, és megfizeti, addig csinálom

Riszpekk

Mert fizetik?

Csak azt nem ertem miert vagy te egy konzolos ujságnál ujságiro.Ezekszerint utálod a munkádat.!
Igen...

FREAK
demosmééééééééééééééé????

unszimpatikus vagyok neked???

Riszpekk

Ki mondta, hogy ismerlek? A fene kíván ilyen ismeretséget...

Norbi2K
ja bocs😊

FREAK
mit béta, ALFA!! 0.1 verzió öcsém!! 😄D

Riszpekk

Norbi2K
ja lfs jo nagyon, de még nagyon béta😊 majd ha lesz fullba akkor jo, majd hostolok😊

FREAK
bár GTR 2002 is jöhet!

Riszpekk

FREAK
hát az LFS-t!!!! már ha szimulációra vágysz 😊

Riszpekk

Norbi2K
csinálok, de melyik játékot tegyem fel, ehe

FREAK
kösz...... ilyen alapon kihagyhatták volna a környezetet a játékból, mondván a profik a pályára figyelnek.... azért érzed, hogy ez kicsit sántít...

különben sem profiként kezdi el az ember az elején rengeteget ütközik, szóval van oka rá, hogy elmenjen tõle a kedve

Riszpekk

FREAK
ha csinálsz szervert, ott elmondom 😄DD

Riszpekk

Norbi2K
tényleg mondhatnál egy jo simgame-et pc-re, de ne forma1-et!!

UNREG
Nem kell nekikoccanni!! a profik amúgyis ütközés nélkül vezetnek!

FREAK
ne reméld, hogy külön a kedvedért századszorra is felsorolom.....

ha annyira ismersz, ezt is tudod

Riszpekk

Az úr mely autós játékot kedveli (az összes platformot idevéve)?
Mert fikázni azt hallottuk már 1000X, de mindig ellenérv nélkül...

Szóval?

FREAK
ez igaz, haver, de ahogy nekikoccansz valaminek, összedõl az élmény, mint a kártyavár.......

Riszpekk

CHEAPBOY
na azééé😊)

Szerintem kellemesen elethu a Gt3, kormannyal, illetve simulation gumikkal egy kocsin....😊)

CHEAPBOY
mondjuk a belso nezet kicsit furcsa hogy miert is lenne csak pcs cucc, illetve miert szempont?
Altalaban a cockpites meg egyeb hu de realisztikusan ugyanaz belso nezetek jatszhatatlanak, ugyanis lehet hogy maga a szemszog ua. mint az eletben de ott nincs mas csak a monitor kepe nincs az a szeles perspektiva ami igazav van a szemednek illetve nem tudod mozgatni a belso nezetet ahogy a fejedet esetleg mozgatnad.. ....

FREAK
de igen.... egy autó egyedül egy úton, ütközés nélkül szépen muzsikál

Riszpekk

CHEAPBOY
Menj fiam tanfolyamra aztan irj ilyeneket.
Begyoposodott pcs... jah s a vegere (bocsi)