1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#356 mhhmm lol ennyi:))) kicsit kevered a szezont a fazonnal oreg:)pontosan a nascar bonyolult nem a GT abban mi a bonyolult?:)))) hogy sokminden van benne egyszeru mint a 100-as szog:)))
Nascarban ami szerinted egyforma kotott szeria ezernyi aprosagra kell figyelni! a szeltol a gumikopas melegedes mehanikai hibakot at meg sorolhatnam. -
#353 Hi!!
Bocsi csak nem olvastam vissza, csak sietek.
Vki mondja meg nekem a gt3-ba, hogy tom kikapcsolni a kipörgésgátlót? Mert Mazda mx5 van és nem nagyon sikerült még megpörgetnem meg stb.. gondolom ezért. Köszönöm előre is a választ. Joyal nyomom. Még nincs kormányom.
-
#352 LOL :DDDD
Nálam bejönnek, azért nem értettem :D -
#350 he? -
#348 hasonlít :D -
#347 VW W12 (ingame)
VW W12 (in real life)
-
#346 nemá....ó miss ó nem nem angolórára jöttem..meg kell tanulnom még néhany konzolgém címét...
mondjuk nem olvastam el a cikket...ránéztem FPS aztán a képekre, a pontra...a cikk végére: Dzson írta..namondom ez kész ömlengés lehet -
#345 amúgy azt "time spitters"-nek írták, akkorát röhögtem :DDD -
#344 pedig Martin mindig benne van egy jó kis lefelé kerekítésben :DD
kivéve, ha nem :DD -
#343 na konzulbuzikat sem szeretem:)
Egyáltalán a buzikat sem szeretem....
Dzson papa elfogultsága miatt néha elszégyellem magamat:) [PS2 FPS 9.5 vagy 10 pont volt (timesplitters2 volt asszem)] -
#342 akkor marad a boltban -
#341 :DDDDDD -
#340 "nincs felvétel tesztelőnek? mert ennyi erővel én is lehetnék az..."
Szerintem simán. Amit én meg tudok csinálni, azt itt sokan mások is, főleg a vér-konzolosok... :D Sőt, talán jobban is járna az ország, ha nem egy elvakult pc-buzi írná a konzolos teszteket :D -
#339 a lelkes cikkírók csak munkáért és pénzért járnak a szerkesztőségbe, tehát ezt az illúziót le kell rombolnom :D
a japán utat vállalom, hozok én neked autogramot magától Tamagocsitól is..... csak fizesse valaki
felvételi meg nálam nem volt, de erre nyilván emlékszel... nálam meg ugya annyiban más a helyzet, hogy saját konzolom nincs, vagyis semmi okom rá, hogy a konzolos játékhíreket túrjam, majd amit elém raknak, annak utánanézek :) -
#338 én nem láttam hibázni, ennyit tudok mondani
sem kicsúszást, sem ütközést nem láttam benne -
#337 "kb. annyit tudok róla, mint amit ide belinkeltél :D"
vazz ...nincs felvétel tesztelőnek? mert ennyi erővel én is lehetnék az...forumra feljönnék és beszedem a lelkes játékrajongóktól az infókat
én meg még mindig azt hiszem hogy a "lelkes" cikkírók a szerkesztőségben lázasan játszanak és agyontesztelik a dolgokata májusi melegben...és kiutazik valaki japánba a túristaosztályon egy exclusive interjúra, közben begyűjtve a Yamauchi által dedikált polókat...
sztem a Palá-ról írjátok már a cikkeket a forumos fotok alapján:) -
#336 jó de azt kérdem hogy motogp3-ban hibázik a gép? ettől függ hogy beszerezzem-e:) -
#335 SIM STEERING WHEEL
nevetni fogsz bár sztem már nevetsz is...a GT3-ban kész feladvány volt reálisabbá csúszósabbá tenni a dolgokat...
a kormánybeállításnál kell beadni hogy SIM MODE, aztán az optionban TCS (traction control system) ASM (anti spin cucc) kell kikapcsolni ezeket.
na de ez kevés még mindig ugyanis az ARCADE MODE című menü alatt (ami ugye a quik race meg single race-eket jelenti) a TCS és az ASM, a kikapcsolás ellenére bennemarad...lehet hogy én vagyok béna valamiért, de a "műszerfalon" lehet látni menet közben a kanyarokban még mindig be-bekapcsolnak a rásegítők, megcsúszás csak extra durva esetekben van, kézifék és full gázos kanyarodás
szóval egyedül a Granturismo mode-ban lehet egyáltalán valami simre hasonlító dolgokat elkövetni:
de a két rásegítőt még a TUNING SHOP-ban is le kell szedni...azon felül hogy az optionban már kikapcsoltad
plusz itt lehet csak a SIM TYRE-t feltenni...
vazz ha nincs az öcsém ezt sztem sosem tudom meg:)
ezenfelül kioktatott hogy ugyan szokjak már le az automata váltóról, mert a köridőim az ovodás szinten vannak....aszongya menjek 50 sec alatt a Midfielden...ez beteg
Egyszóval asszem látszik, hogy VIRTUA RACINGEN és SEGA RALLYE-n nőttem fel (értsd igencsak arcade racer volt a neveltetésem a 90-es években) és a GT3-mon kívül a Burnout2 Crash modja nyújt nekem "vizuálorgazmust" :) -
#334 kb. annyit tudok róla, mint amit ide belinkeltél :D
de az biztos, hogy Jacek módszerrel rabolok egy PS2-t, ha kijön (de remélem, Martin szíve megesik rajtam, és önként felajánlja, hogy egy hónapig teszteljem :))))) -
#333 gyakorlatilag ugyanaz a kettő, csak a graf javult látványosan
a fizika csak épphogy... arcadeban könnyű, simben nehéz, de élvezetes, mert nem szabályozza le a motort -
#332 egyetértek...szted a gt4ben lesz törés? -
#331 ez a SIM TYRE dolog - bár örvendetes - elég érdekes.... SIM STEERING WHEEL és SIM PAINT nincs ?? :DDD -
#330 egész máshogy viselkedik fékezésnél meg a gázt sem érdemes nagyon rángatni :D
hát igen már a motoGP2-ben is komoly különbség volt a sim és arcade mode között...akkorát tanyáltam mint ház az első kanyarban:)...nagyon óvatosan kell menni és szigorúan az analóg karral...persze a gép ott is marha faszán csinálja mintha oda lenne ragasztva a kereke...a motogp3-ban nem? -
#329 hát ez igaz az űrhajószimulátorokra, ott ugyanis 2 dolog biztos
-kívülről nincs hang
-légterelőkre semmi szükség
de ezen felül mi nem tudjuk, mennyire reálisak
viszont aki naponta vezet autót, az azért meg tudja mondani egy játékról, hogy mennyi köze van a valósághoz -
#328 sztem jobban járna a világ kicsivel kevesebb polival, de törjenek azok a vasak
van az a szar boxra, Apex volt az eredeti címe... abban is nagyon korrekt verdák vannak, és hullanak szét, mint a kimosott papírzsepi (persze fizika ott tényleg nulla), ez pedig egy-egy hosszabb versenynek külön hangulatot ad
látni, hogy a többiek is koccantak vagy borultak már, komolyabb a versenyélmény -
#327 Ezért nem lehet igazán megmondani, hogy melyik játék mennyire valósághű. -
#326 Jacek...ma voltam öcsémnél(nálam 50-szer jobban szereti a gt3-at, totál végignyomta)..mondtam neki a "freak-féle teszet (egyenes + kormányrántás)"...
aszongya az neki is fura volt, hogy nem igazán akar befarolni...bekapcsolta a sim modot..javult de nem az igazi. Aztán TCS ASMet is kinyomta...még mindig nem volt megfelelő, ezt tegnap én is kipróbáltam.
Aztán jött a nagy fordulat...a rengeteg gumitípus között rátalált a SIMULATION TYRES-re és lőn csoda
babán befarolt...Shelby Cobrát állítottuk így be...megültetve..kicsit kidöntve a kerekeket, annyira faszán nézett ki és az általad hiányolt hátsókerék meghajtás is nagyon érezhető volt...isteni volt a kanyarba begcsúsztatni a verdát...aztán gázt neki kicsit, a kanyarból kijövet megszédelgett a verda, de aztán a helyére talált és megindult rendesen. a visszajátszásban nagyon jól nézett ki...a Laguna Secan...betonhőeffekt mellett kanyarból jön ki a Cobra nyamm
Aztán hagytuk a "demo" alatt hogy a gép hogy küzd meg a Sim Tyres-szel...annyira a láma a gép, hogy az összes kanyarban kicsúszott...ez nagyon lol..ezért is szoktuk a két ps2-tlinkelni ha tehetjük, mert a gép elég fakezű...és versenyben persze őneki nem a sim mode van beállítva:) rendesen tolja a kanyarokat, mindenféle nagyobb bukta nélkül, csak kisebb patkázások vannak meg ha egymást szorítják le az útról
más...felborítani nem tudta a verdákat sehogy sem...pedig próbálkozott mindenhogy:) 200-zal neki egy kis útszéli hupplinak....félkeréken repült teljesen elemelkedve, de mindig talpra esett, mint a macska...azért ez nagyon kár...ahogy a törés is hiányzik, ahogy a valódi féknyomok sincsenek a gammában...a kavicságyban is csak porfelhő van...semmi nyom és elég nyomin is néz ki hogy a gyönyörű verda "úszik" a homokágyban
megmutattam a GT4 képeket...már várta,hogy vigyem. Aszongya :hol vannak a töréses képek...??
Mondom lesz az is benne az ígéretek szerint...aszongya, ha nem lesz benne akkor nem fog vele játszani, mert szépek az autók most is ennél nem kell szebb...de törjenek. Nemtom a ps2 képes lesz-e erre...300Mhz 4mb videoram...nagyon sovánka....ha ricegni fog akkor meg nekem nem kell:)
-
#325 nem a nehézség a lényeg, hanem a valósághűség
nehéz lehet bármi, nem feltétlenül attól, hogy reális -
#324 Hát ez az. Máshogy viselkedik, nehezebb az irányítás = szimulátor? -
#323 többek között :))
egész máshogy viselkedik fékezésnél meg a gázt sem érdemes nagyon rángatni :D
az sem egy Superbike 2002, de konzolon egész komolynak számít :D -
#322 hat ha egy arcade rajongot oda ultetek egy szim ele akkor ez szokott tortenni hogy az elso kanyarban halalos balasetet szenved:)))) marmint akkor ha eljut a kanyarig:) -
#321 "esküszöm, a MotoGP 3 nagyobb élvezet, abban legalább tényleg szim mód a szim mód :D"
És ezt úgy veszed észre, hogy ahelyett, hogy bevennéd a kanyart, kicsúszol? -
#320 nem tom radeon tv kimenete igen jo:) -
#319 ja, erről szól a motocross, almákat szedni és virágokat lefejelni :D
amúgy tényleg alap játék, főle a track editor miatt
fullt le lehet szedni? -
#318 www.elastomania.com - a motorbike simulation game based on a real physical model. Ez szimulátor. -
#317 hát nekem a TV kártyákkal néha meggyűlt a bajom...mivel nem tudta felfogni agép vagy nemtommi ,hogy a TV csak 50Hz...és hajlamos volt igencsak félbeszaggatni a képkockákat...mondjuk FPS-t (return to castle wolfi) próbáltam...
a másik hogy igencsak fakó lett...meg homályka...úgyhogy nem az igazi...majd egy HDTV:)
a PS2 RGB kábellel ezerszer élesebb és "színesebb" képet nyomott... -
#316 ja és a faszi kabátját a hátsó szélvédőre b*szta oda...lol...nem fél hogy elhagyja útközben? -
#315 na ilyen cuccokat bármikor linkelhetsz...vazz..és hátul a moci:) én azt is beindítanám had dübörögjön.... -
#314 Ja igen, www.sodaplay.com --> szimulátor. -
#313 Legjobb "szimulátor" az Action Supercross. :) Bár most már valami más néven fut. Valami Rózsa Balázs kreálta. Kész. Nem kell több. Az a legjobb. Biztos vannak még hasonló stuffok, ha valaki tud ilyet, küldjön linket. Thx.
Ja, a legjobb autós játék a GT3.