Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt mondom egy autós játékhoz nagy képernyõ kell, hiába TV az...(most néztem monitorban max 24" kapsz 520ezer-ért...az kisebb mint egy 63-as TV)
Sõt ha tehetném, mármint ha lenne hely 3 ps2-t kötnék össze 3 TV-vel ...így a két oldalsó persektívát is látnam.
Múltkor öcsémmel linkeltünk ketten és kipróbáltuk, igaz csak a bal oldalt láttad pluszban, de nagyon élethû volt...tényleg mintha benne ültél volna és körbelátnál...
Freak sem így tesztelte...sõt, ha olvasod az 576 konzolt van olyan ,hogy autósgammát gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád...NEVETSÉGES
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én elõtte sem a GT1-et, sem a GT2-t nem láttam..psxem sem volt...hanem Saturnom
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
rengeteg kocsi..és van benne úgymond karrier mód..ezt muszály megvenned😊
a tokyo concept 2002 az a tokyoi kiállításra készült egy rakás autót próbálhatsz ki , de már nincs karrier lehetõség benne. ez csak NTSC verzióban létezik
a tokyo geneva 2002 a genfi szalon után készült és már tartalmaz újabb járgányokat is. szintén nincs benne karrier mód...viszont ha lehet ilyet mondani még szebbre sikerült , mint az alap A-spec GT3
ami még ps2-re jó autóka és szerezd be
Burnout 2
NFSHP 2
WRC 2
Colin 3
F1 2001 (bár ezt csak kormánnyal ajánlom...gamepadról irányíthatatlan)
remélem a GT3 és GT3 Conceptet is nyomtad már valahol valakinél...nyomok neked egy Skyline-t megérdemled😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Na mindegy, nem piszkállak tovább.
mivel nem fõállás, és a pénz is gyengécske nem csinálnám, ha utálnám
Riszpekk
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
amíg a fõszerkesztõ meg van elégedve a munkámmal, és megfizeti, addig csinálom
Riszpekk

különben sem profiként kezdi el az ember az elején rengeteget ütközik, szóval van oka rá, hogy elmenjen tõle a kedve
Riszpekk
ha annyira ismersz, ezt is tudod
Riszpekk
Mert fikázni azt hallottuk már 1000X, de mindig ellenérv nélkül...
Szóval?
Riszpekk
Szerintem kellemesen elethu a Gt3, kormannyal, illetve simulation gumikkal egy kocsin....😊)
Altalaban a cockpites meg egyeb hu de realisztikusan ugyanaz belso nezetek jatszhatatlanak, ugyanis lehet hogy maga a szemszog ua. mint az eletben de ott nincs mas csak a monitor kepe nincs az a szeles perspektiva ami igazav van a szemednek illetve nem tudod mozgatni a belso nezetet ahogy a fejedet esetleg mozgatnad.. ....
Begyoposodott pcs... jah s a vegere (bocsi)