1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#21 Az Ui megjegyzesed egyenesen fantasztikus:DDD
-
#20 Fizika?:DDDD
El vagy te tajolva.
-
#19 a fizikat gondolom csak az autook torese, utkozese resznel tartod nevetsegesnek...nem?
-
#18 Ezen folosleges vivni. A "konzol" leegyszerusitve "arcade"-ot jelent. De ez nem azt jelenti, hogy szar. Egyszeruen arra van; gyors, egyszeru, konnyu, latvanyos jatek. Ennyi.
Ezert folosleges bele, pl. autos jateknal, belsonezet, fizka, tores. Ezek mind "bonyolultta" teszik a jatekot:)))
En maradok a PC-nel.
ui.: Az igaz, ha a konzolnal elsajatitod az "auto vezeteset", akkor tokugyanugy tudsz vezetni barmit: repulot, hajot, gordeszkat, motort, bogyoevomanot:)))))))))))
(bocsi)
-
#16 igen, élveztem 4-5 napig, aztán elkezdett unalmassá válni, és egy hét után már nem volt lelkierőm elindítani
tényleg baromi jó játék....
az, hogy konzolon nincs jobb, nem jelenti azt, hogy megközelíti a hosszú távon élvezhető színvonalat
és szerintem az a szánalmas, aki görcsösen kapaszkodik a szar idejemúlt konzoljába, és bemeséli magának, hogy a GT3 minden idők legjobb játéka
amúgy az, de csak az arcade mezőnyben, ha valakinek ez kell, hát rajta, játszon vele
aki komolyabban veszi az autósportot az meg nézzen komolyabb programok után -
#15 Valóban nem.
Na, mindegy. Innen is logout.
bYE -
#14 ha jól tudom,még az autók sem törnek...:-( -
#13 Frik-nek minden, ami konzolos, az arcade-es bénaság. Ha PC-n van, akkor hűdeszimulátor, ha konzol, akkor nevetséges fizika, meg kezdetleges grafika.
Frik! SZVSZ most vagy presztízsből nem akarsz már jót mondani konzolról, vagy télleg' nem vagy normális. (Vagy csak traktort vezettél eddig... ;)))
-
cue #12 szánalmas vagy.... -
#11 élvezted amig gameztál vele?:) nem? akor minek gameztál idézem: egyhuzamban egy hétig
:)))
mindegy akkor is azt mondanám hogy örülnétek ti ha gt3 lenne pc re...és a dehogyis meg hülye vagyok az a pc-s énetekből jön -
#10 mé ne mondhatnám????? ha egyszer egy hét alatt céltalanná és unalmassá vált, akkor mit mondjak róla???? izgalmas, tartalmas játék??? mennyé máááá.......... -
#9 nem kell iylen.. ez nagyon nevetséges pc-s kifejezés.. én nyomtam pc-n sok autos gammát volt hogy 1 napig volt a gépemen.. pl rally trophy.. ha te egy hétig nyomtad egyhuzamban akkor nem mondhatod ré hogy szar.. egyik szavaddal ütöd a másikat -
#8 detto
egy hétig egyhuzamban nyomtam PS2-n, a verdák csúcs szépek, de ennyi a játék... a fizika nevetséges, a környezet átlagos, az élmény múlandó.....
PC-re nem kell ilyen -
#6 a gránde turizmó az a gt3 és ps2 ra van és nem mondanám hogy hál istennek nem adták ki pc re.. -
#5 neeem, hála a jó istennek!!! -
Fehérember #4 nem adták ki pc-re? -
Ramza #3 Mire vagy kiváncsi? Ez csak a "köcsög" konzolosoknak elérhető. -
#2 valami konzolos múzeumban nézz utána :))))) -
Fehérember #1 Mit tudotk erről?