Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mia pontos cím?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De van ott VR szemuveg na az brutal ahogy nezelodik korbe😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ha szeretném a Nascart már en is ott köröznék veletek😊iszonyat buli együtt nyomulni...
én öcsikémmel szoktam linkelni a GT3-at, õ mellesleg totál meg van gajdulva az utcai, concept és mindenféle verdákért (mondjuk a Nascar-ért nem)...
Na az ilyentol mar vorosodik a fejem😊) Nehogy azt mond, hogy kurvara alap, hogy valakinek 2-3 monitora legyen. Az atlag ember orul, ha EGY normalis monitort tudd venni!!!
még szép😊 vagy a játékhoz majd adnak kormányt?
komolyan szólva, tényleg elhiszed hogy otthon ülsz a monitor elõtt és igazán valódi vezetési élményhez juthatsz max 50cm monitor elõtt?
milyen pedálokat használsz? van kuplung is? aztán ,ha rosszkor váltasz megreccsen a váltó és remeg a PC doboza? a fékszervo be a van lõve a fékpedálba? van slusszkulsz? elfordítod és megzizzen alattad a talaj?
és a legrosszabb az a periférikus látás hiánya....folyton egy "alagútban" vagy és hiányzik a jobb és baloldali tükör😊
LFS támogatja a többmonitor használatát?nem ártana
én vezettem a corvette-t...élõben, de eszembe sem jutott hogy majd a GT3-ban vagy más játékban bármi hasonló lesz ahhoz az élményhez...hogy nyomod a gázt az autópályan és nem tudod tövig megnyomni, mert az autó azonnal felveszi a sebességet és már 200 felett jársz...
ami teljesen elképesztett az az autók kidolgozása volt
(Csak mostanaban, valahogy erzekeny vagyok😊)))) Sosem erdekelt ki-hogyan el, mennyit keres, csak mostanaban annyi a takony kolyok, akinek az olebe hullot a josag, hogy szornyu. Ez meg nem lenne baj, csak az, hogy altalaban kibaszott nagy arcuk van. Es erre kurvara be tudok ragni😊))) oN😊
(szerintem egyébként meg a GT4 Mitsubishije renderelt....mert nehezem hiszem el hogy a PS2 ilyet kiprésem magából, de majd meglátjuk)
a GT40-et láttam már így ahogy látjatok, úgyhogy nem renderelt, ami a granturismoban renderelt azok az introk bizonyos részei és a befejezõ mozik...a gt4-et még nem láttam élõben úgyhogy arról majd ráérünk eszmét cserélni,hogy ez a mitsubishi itt, most játék közben látható-e igy...
Mondjuk azert sokkal jobban allunk mint a uj NFS GTkillernek behirdetett jateka 20 autoval hugyoztam a rohogestol johogynem 2 auto van benne es a honapig kell napi 5 oraban tolni hogy megnyerd a masikat😄
szimulátorban a kormány ALAPKÖVETELMÉNY, ahogy egy autóban is
anélkül nem is lehet játszani rendes autós game-et, amit lehet, amiatt meg nem éri meg kormányt venni
ilyen szinten az LFS is el van maradva, mert lehet bill-rõl nyomni, de kétlem, hogy ez így marad, ha kijön a full fizikát tartalmazó verzió
Riszpekk
Ezen nem tudom, mit kell ennyire csodálkozni. Ha egy kûmúvesnek fakanalat nyomnak a kezébe, azzal keveri a maltert. Ugyanígy, ha Martinnak elég az hogy kontrollerrel teszteljék az újságjában az autós játékokat, akkor ennyi, a játékosok 99%-a úgysem vesz kormányt konzol mellé.
Mellesleg, nem tudom, mi változna, ha kormánnyal tesztelnék. Ahol szar a súly, a gravitáció, irreális az autó viselkedése, röhejes a tapadás, siralmasak az ütközések, a törés szánalmas (ha van) és eleve 16 millió színû "bonus" feliratok takarják el a kilátást, ott kurva mindegy, hogy kormánnyal vagy protonágyúval irányít az ember. Max odaírtam volna a végére, hogy "kormánnyal játszva egy nappal tovább tarthat az önhülyítés, akinek megéri, fektessen be...."
Riszpekk
Riszpekk
nehogy már másolni lehessen...vegye meg mindenki szépen

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ford GT40 (in real life)

addig is😊

De sajna ez sincs PC-re még mielõtt felvetõdne!!!
csak egy GranTurismo3-ról, marad az LFS,Nascar, Toca...esetleg NFS, bár mondjuk ezek engem nem hatottak meg túlságosan így 2003 táján, ezt már írtam.
A PC-s társadalom azért megérdemelne egy ilyen jellegû autós játékot.Sokaknak hiányzik nem??
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
nekem 20-ba fájt kamionról...
Logitech Driving Force az a kék nem ami a Media M-be van 30.000ft ha jól tudom nem?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

De a kormányt mindenképpen ajánlom. Pl gamepaddal mindenféle gond nélkül padkázol stb...kormány esetén akkora darálást kapsz remeg az egész hóbelebanc ,hogy nagyon nehéz lesz irányítani, így odafigyelsz még arra is hogy ritkán padkázz
A rally rész pedig kifejezetten fárasztó tud lenni kormánnyal. Egy tahiti maze pálya kanyargókkal...közben ráz mint a roseb😊 ha elõtted mennek akkor még nyeled a port is és semmit nem látsz...
egyik kedvencem
VW12

ez a progi is azért lett ilyen, mert nem multiplatform. A fanatikus Yamauchi egyetlenegy dologra koncentrál most is...az pedig a GT4 és az hogy online játszható legyen. Nem tudom mit lehet még kihozni a PS2-bõl (elég régi a gép már), de szerintem az lesz a plafon ezen a gépen...
neki a nascar jön be meg az LFS..én nem modok azokra semmi rosszat, ha neki jó és kielégíti "autóka számgépen" címû dolgait, akkor szerintem no problem
nekem az LFS befejezetlensége és a nascar unalma kevés 2003-ban
sztem ha már az embernek nincs kormánya egy billentyûzetnél autóka esetén sokkal jobb a gamapad...pl a gázpedál a gamepadon egy nyomásérzékeny gomb...így tutod adagolni a gázt...és a féket is
Pc-n billentyûzettel meg szimulátor, mi? 😊)
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
mindig is szerettem a GT játékokat, a GT1-et és GT2-õt is végig játszottam, de sajnos még nem jutottam hozzá egy PS2-höz(valszeg nem is fogok) ezt nem akrják megcsinálni PC-re ??? kurva életbe 😞(\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
pl mi az hogy intercooler...
vagy a lengéscsillapítóknál az hogy bound és rebound, odaadtam öcsémnek, hogy okosodjon és tudja tuningolni a verdáit, neki van rá ideje
aztán mostanában adott nekem vissza vagy 20 oldalt, különbözõ autókra és pályakra lebontva. Tesztelte a beállításokat és gumikat.
ami pl a GT3-ban irreális az a gumikopás😊és az ellenfelek AI-ja elég érdekes néha...
Mondjuk most nézegetek neten HUB után, mert a családban már 4 PS2 van GT3-mal felvértezve...de csak ketten tudunk egyelõre linkelni...és egymás ellen igazán jó a party