Gran Tourismo 3 GT3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
kösz...megnézem

mia pontos cím?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jacek
BHmotorsportrol leszedheted az elmebeteg ember mitapeldanyat😊) sajat gyartasu kormany\valto matrox perhelia 3db eizo😊))))) nem egyszeruen tekeri az lfs-t😊
De van ott VR szemuveg na az brutal ahogy nezelodik korbe😊

mohus
de 3 havernak már 3 lehet...összejönnek és tesztelnek egy jót

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
semmi baj...épp anyám volt, aki a sárba tiporta volna a Megadrive-omat😊 ha azt a zsebpénzembõl vettem volna...ezért elment a gimis srác újságot hordani és nem volt helye reklamációnak...

ha szeretném a Nascart már en is ott köröznék veletek😊iszonyat buli együtt nyomulni...
én öcsikémmel szoktam linkelni a GT3-at, õ mellesleg totál meg van gajdulva az utcai, concept és mindenféle verdákért (mondjuk a Nascar-ért nem)...

Alexease
"LFS támogatja a többmonitor használatát? nem ártana..."

Na az ilyentol mar vorosodik a fejem😊) Nehogy azt mond, hogy kurvara alap, hogy valakinek 2-3 monitora legyen. Az atlag ember orul, ha EGY normalis monitort tudd venni!!!
mohus
"ilyen szinten az LFS is el van maradva, mert lehet bill-rõl nyomni"

még szép😊 vagy a játékhoz majd adnak kormányt?

komolyan szólva, tényleg elhiszed hogy otthon ülsz a monitor elõtt és igazán valódi vezetési élményhez juthatsz max 50cm monitor elõtt?
milyen pedálokat használsz? van kuplung is? aztán ,ha rosszkor váltasz megreccsen a váltó és remeg a PC doboza? a fékszervo be a van lõve a fékpedálba? van slusszkulsz? elfordítod és megzizzen alattad a talaj?

és a legrosszabb az a periférikus látás hiánya....folyton egy "alagútban" vagy és hiányzik a jobb és baloldali tükör😊

LFS támogatja a többmonitor használatát?nem ártana

én vezettem a corvette-t...élõben, de eszembe sem jutott hogy majd a GT3-ban vagy más játékban bármi hasonló lesz ahhoz az élményhez...hogy nyomod a gázt az autópályan és nem tudod tövig megnyomni, mert az autó azonnal felveszi a sebességet és már 200 felett jársz...

ami teljesen elképesztett az az autók kidolgozása volt

Alexease
Akkor jo, nem szoltam😊))
(Csak mostanaban, valahogy erzekeny vagyok😊)))) Sosem erdekelt ki-hogyan el, mennyit keres, csak mostanaban annyi a takony kolyok, akinek az olebe hullot a josag, hogy szornyu. Ez meg nem lenne baj, csak az, hogy altalaban kibaszott nagy arcuk van. Es erre kurvara be tudok ragni😊))) oN😊
mohus
asszony, gyerek....amit akarsz😊

mohus
jaja...van meló ezerrel.

mohus
hát persze, egyébként visszajátszás közben igencsak rá lehet zoomolni a verdákra ilyenkor látszik, hogy ki vannak dolgozva....

(szerintem egyébként meg a GT4 Mitsubishije renderelt....mert nehezem hiszem el hogy a PS2 ilyet kiprésem magából, de majd meglátjuk)

a GT40-et láttam már így ahogy látjatok, úgyhogy nem renderelt, ami a granturismoban renderelt azok az introk bizonyos részei és a befejezõ mozik...a gt4-et még nem láttam élõben úgyhogy arról majd ráérünk eszmét cserélni,hogy ez a mitsubishi itt, most játék közben látható-e igy...

Alexease
Es te mar dolgozol?
mohus
ezért dolgozik ugyebár az ember...hogy 30 fele már ne az apja tartsa el....

Jacek
almaim jateka GT akarmi papy fizikaval full online😊

Jacek
jo azert az ugy mukodik am hogy honnda szivik 97\98\99\2000 es igy tovabb😊
Mondjuk azert sokkal jobban allunk mint a uj NFS GTkillernek behirdetett jateka 20 autoval hugyoztam a rohogestol johogynem 2 auto van benne es a honapig kell napi 5 oraban tolni hogy megnyerd a masikat😄

FREAK
meg eleve, ha már azért kell a kormány, hogy ez adjon valami pluszt a játéknak, akkor kétlem, hogy valami komoly dologról lenne szó

szimulátorban a kormány ALAPKÖVETELMÉNY, ahogy egy autóban is

anélkül nem is lehet játszani rendes autós game-et, amit lehet, amiatt meg nem éri meg kormányt venni

ilyen szinten az LFS is el van maradva, mert lehet bill-rõl nyomni, de kétlem, hogy ez így marad, ha kijön a full fizikát tartalmazó verzió

Riszpekk

FREAK
"sõt, ha olvasod az 576 konzolt van olyan ,hogy autósgammát gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád...NEVETSÉGES"

Ezen nem tudom, mit kell ennyire csodálkozni. Ha egy kûmúvesnek fakanalat nyomnak a kezébe, azzal keveri a maltert. Ugyanígy, ha Martinnak elég az hogy kontrollerrel teszteljék az újságjában az autós játékokat, akkor ennyi, a játékosok 99%-a úgysem vesz kormányt konzol mellé.

Mellesleg, nem tudom, mi változna, ha kormánnyal tesztelnék. Ahol szar a súly, a gravitáció, irreális az autó viselkedése, röhejes a tapadás, siralmasak az ütközések, a törés szánalmas (ha van) és eleve 16 millió színû "bonus" feliratok takarják el a kilátást, ott kurva mindegy, hogy kormánnyal vagy protonágyúval irányít az ember. Max odaírtam volna a végére, hogy "kormánnyal játszva egy nappal tovább tarthat az önhülyítés, akinek megéri, fektessen be...."

Riszpekk

FREAK
Tök jó, visszaolvastam, és rólam volt szó 😄D

Riszpekk

FREAK
jaja a GT40 pl. a játék engine-jével készült ugyan, de NEM ingame/realtime renderelt kép.....

Riszpekk

nana azert vigyazzunk ezzel az ingame kepekkel, mert a legfosabb kepbol is lehet faszat csinalni akar photoshoppal is😊

Alexease
Szerintem nem mindenkit penzel apuci...
Jacek
ez az ami tok mindegy ezt erdemes megvenni latatlanban is😊

mohus
remélem dvd9-re jön😊
nehogy már másolni lehessen...vegye meg mindenki szépen

mohus
Türelem...érdemes megvárni a végét, nehogy egy összetákolt folytatást kapjunk. Eljön mindennek az ideje, addig tessék szépen mással játszadozni...van bõven.

Alien!
ettõl fasza ez a játék....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
nehogy megvedd a sega gt2002-öt mer katasztrófálisan szar....megpróbálták a gt3-at lekoppintani,de csak maximum mosolyt csal az orcákra,mer olyan szar...és ronda.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

cenobite
Jajjjjj... Csak jelenjen már meg az a négyeeeees!!! 😉

gamertag: kenobita

mohus
Ford GT40 (ingame)

Ford GT40 (in real life)

mohus
lehet hogy nem ér fel...ezt nem tudom eldönteni, mivel csak egyszer nyomkodtam egy negyed órát
addig is😊

mohus

mohus
igen , ha épp X-ed van akkor érdemes beszerezni.

De sajna ez sincs PC-re még mielõtt felvetõdne!!!

mohus
"nem maradsz le semmirol szvsz"

csak egy GranTurismo3-ról, marad az LFS,Nascar, Toca...esetleg NFS, bár mondjuk ezek engem nem hatottak meg túlságosan így 2003 táján, ezt már írtam.

A PC-s társadalom azért megérdemelne egy ilyen jellegû autós játékot.Sokaknak hiányzik nem??

mohus
Sajna az a kamion már elment😊

WiZZaRD
xbox-ra a sega is csinalt vmi gran turizmo szeru cuccot, sega gt2002 asszem de nem vagyok benne biztos

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
nem maradsz le semmirol szvsz, borzaszto idegesito a "catch up", a masodik reszben meg raadasul kikapcsolhatatlan volt...igy nem sok ertelme van a tuningnak meg allitgatasoknak, meg ugy altalaban veve a versenynek

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Adi
Nem tudnál nekem is egyet a kamionról?????

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus

mohus
jól tudod....az a best(legjobb kidolgozás,mindennel kompatibilis)...mást meg ne vegyél

nekem 20-ba fájt kamionról...

Adi
"De a kormányt mindenképpen ajánlom."
Logitech Driving Force az a kék nem ami a Media M-be van 30.000ft ha jól tudom nem?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mohus
LFS nem jön be?

mohus
mostanság a WRC2-t nyomom, öcsikémmel együtt...Sainz-cal

mohus
igen...gamepad-del nagyon könnyen bele lehet jönni.Apósom két kör után már vágta a dolgokat padig azelõtt még nem látott hasonlót sem.

De a kormányt mindenképpen ajánlom. Pl gamepaddal mindenféle gond nélkül padkázol stb...kormány esetén akkora darálást kapsz remeg az egész hóbelebanc ,hogy nagyon nehéz lesz irányítani, így odafigyelsz még arra is hogy ritkán padkázz

A rally rész pedig kifejezetten fárasztó tud lenni kormánnyal. Egy tahiti maze pálya kanyargókkal...közben ráz mint a roseb😊 ha elõtted mennek akkor még nyeled a port is és semmit nem látsz...

egyik kedvencem
VW12

mohus
hát nem úgy néz ki...

ez a progi is azért lett ilyen, mert nem multiplatform. A fanatikus Yamauchi egyetlenegy dologra koncentrál most is...az pedig a GT4 és az hogy online játszható legyen. Nem tudom mit lehet még kihozni a PS2-bõl (elég régi a gép már), de szerintem az lesz a plafon ezen a gépen...

mohus
ezt tõle kéne megkérdezni...
neki a nascar jön be meg az LFS..én nem modok azokra semmi rosszat, ha neki jó és kielégíti "autóka számgépen" címû dolgait, akkor szerintem no problem

nekem az LFS befejezetlensége és a nascar unalma kevés 2003-ban

sztem ha már az embernek nincs kormánya egy billentyûzetnél autóka esetén sokkal jobb a gamapad...pl a gázpedál a gamepadon egy nyomásérzékeny gomb...így tutod adagolni a gázt...és a féket is

Neme.
"gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád"

Pc-n billentyûzettel meg szimulátor, mi? 😊)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Legjobb autós game.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

ÁjjLe BoBBi
havernál beugrottam a multkor egy kicsit játszani (elötte 2 éve játszottam utoljára GT3-al) fél óra után uj pályacsúcsokat vittem neki az összes páyán😊) VIper dö beszt 😊) olyat mentem viperrel hogy csak néztek 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
mindig is szerettem a GT játékokat, a GT1-et és GT2-õt is végig játszottam, de sajnos még nem jutottam hozzá egy PS2-höz(valszeg nem is fogok) ezt nem akrják megcsinálni PC-re ??? kurva életbe 😞(

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mohus

mohus
Írtam, meg összszedtem régebben kb 120 oldalnyi hasznos anyagot a játékhoz...
pl mi az hogy intercooler...
vagy a lengéscsillapítóknál az hogy bound és rebound, odaadtam öcsémnek, hogy okosodjon és tudja tuningolni a verdáit, neki van rá ideje

aztán mostanában adott nekem vissza vagy 20 oldalt, különbözõ autókra és pályakra lebontva. Tesztelte a beállításokat és gumikat.

ami pl a GT3-ban irreális az a gumikopás😊és az ellenfelek AI-ja elég érdekes néha...
Mondjuk most nézegetek neten HUB után, mert a családban már 4 PS2 van GT3-mal felvértezve...de csak ketten tudunk egyelõre linkelni...és egymás ellen igazán jó a party

mohus
Én nyomtam a gt3-at gamepaddal és sokkal jobb eredményeket értem el ,mint kormánnyal...ergo ha kormánnyal játszol tudja a progi ,hogy egészen máshogy kell az autó "fizikáját" beállítani...ha ráteszel egy lapáttal, kikapcsolod a kipörgésgátlót es a TCS-t pedig egészen új élményekkel leszel gazdagabb egy Corvette volánja mögött😊