1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
rolika #590 köszike, megnyugodtam... :)
de bazzeg, én akkor is akarok váltani! ha egyszer úgy jönne ki jól... :))) -
#589 Hi allz!
Rolika, az nem a kormány hibája. Mivel amúgy sem tudnál váltani rendes autónál sem, ha túl nagy szögben áll a kormány, így a GT3 ilyenkor letiltja a füleket.
(Na, adtam egy kis olajat a figyelemmel kisért "szimulátor vagy nem az" vitához, ami már szinte kereskedelmi TV-s talkshow színvonalra emelkedett). -
rolika #588 nem vazze :)
azt jelenti, hogy nekem nem stimmel valami a kormányommal. ha teljesen elfordítom, nem műxik a két "lepkeszárny" -
#585 persze te meg en nem tudja de egy Vatanen igen:D -
#584 minek 850le egy kanyargós murvás pályára?? szerintem a felét sem lehet ott kiautózni, nemhogy 850-et.. -
#583 miaz hogy minek? -
#582 850le!! de minek?! -
#581 az halalos itelettel egyenlo:) -
#580 az az autó egy kezelhetelen iszonyat! mondjuk a valóságban is ilyen lehet.. -
#579 :DDDDD de bazz de tudod lama vagyok:) -
#578 nem Pike's Peak? :D -
#577 Rallysport Challenge nevu borzalom:))) 850LE Peak Speak verda -
#576 Mohus bazz tehat az szerinted elo nem fordulhat hogy en is meg egy baratom is jatszott GT3-al???????
Ezt inkabb nem reszleteznem en csak vegig toltam az 1-et a 2-est kihagytam nem volt mar gepem a 3-at vegig toltam.
De nem vagyok barom mint a haver aki aranyra az osszes jogsi mert az milyen jo:)) -
#574 én tudok...akko rmost profi vagyok?:) -
rolika #573 mohus, neked logitech driving force ffb kormányod van, ugye?
ha manuális váltóval nyomulsz, tudsz váltani elfordított kormánnyal? mert én nem nagyon... -
#572 :))) -
#571 :) -
#570 1. pénzszagot érzett
2. ezekről még nem hallott :D -
#569 "De úgy csináld mint Mohus"
ez ari:))))tövig és mélyen
-
#568 de az autók készítéséről...
Yamauchi mit is érzett amikor ezt az autót modellezte és kipróbálta...
mi Yamauchi véleménye az SG forumról és a Nascarról? -
#567 ??
-
#566 Egy laza ismertetőt... ha lenne szíves. -
#565 ja már bejött:)Detroit -
#564 -
#563 persze, rövid sztorit ne mellékeljek? :DD -
#562 ........ -
#561 "az én szövegemmel villognak"
...hol hagytad a (c)-t? -
#560 De úgy csináld mint Mohus ingame, real -
#559 ????
én egy szürkét sem látok -
#558 kösz :) -
#557 -
#556 szürke háttérben szürke autó -
#555 bocs akkor ez volt az ucsó:) -
#554 tessék:
-
#553 regeltesd már magadat...ez így olyan uncsi..
én reálisan nézem a dolgokat...nekem jó így a GT3, nekem ez jött be eddig a legjobban
a Nascar pl engem sajna akkor sem hatna meg ha ötször ilyen szép lenne örrjöngő lelátóval stb -
#552 NA NEM VESZEKEDNI HANEM KÉPEKET LINKELNI, HOGY MILYEN SZÉP IS A JÁTÉK. :))) -
#551 támogatom -
ShaiHulud #550 javaslom Real world hozzaszolasainak figyelmen kivul hagyasat es akkor majd megunja... -
#549 mindig lesz:)megkellszokni:) -
#548 bazzeg azt hiszed, az a GT3 valami titkos Nasa project?? az nem ismeri, aki nem akarja, mi ebben a nagy szám?? kipróbáltam, egy hét után már elaludtam rajta, nekem ennyi elég volt belőle