1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • Jacek
    hat mar nem emlekszem de az escudo volt a non plusz ultra nem?:)
  • Dzson
    Na kezdődik a kötekedés... Pedig én nem vagyok egy unreg.

Nem baj, én nem fogom megvédeni a stuffot. Van, aki szereti, van aki nem. Ha mindenki ugyanazt a valamit szeretné és a másik valamit fikázná, unalmas lenne az élet a fórumokon.

Sziasztok holnap!
  • mohus
    ja bocs...akkor szervíz:)
  • FREAK
    Szerintem azokban a kocsikban, ahol ez van (ha van ilyen), ott is kapcsolható.... Pl. a Modena-ban 3 módja van a váltónak: seq, full auto, és "tanulós" auto.....
  • mohus
    az nálunk 1765 lovasra huzható fel:)
  • Jacek
    ez olyan 90% jelent szerintem:D
  • Jacek
    na de most mert kell szidtam a jatekot? masold mar be!! ez a masik idegesito ebben hogy a konzolosok egybol ok nelkul tamadnak:) ennek is van oka azt hiszem:)
  • Dzson
    Freak, hát mondjuk kikapcsolható lehetne tényleg. Hiába reális, ha a sima gamernek aki nem vezetett még 130LE-nél nagyobb kocsit, kissé zavaró.
  • Jacek
    ez sem igaz mert nyugodj meg o akkor valt amikor akar:)) plusz ezert van a 206-on korbe egy karika, barmilyen allapotban elered.
  • UNREG
    el vagy tájolva, nem a játék nem enged váltani, hanem a logitech kormánnyal van ez a gond, ne a játékot szídd!
  • FREAK
    ez persze lehet az én hiányosságom, de még ilyet se láttam.... Jacek, te szereltél már fix fülű váltót? :D
  • Jacek
    csak nehogy azt hidd hogy a valto olyan a subaruban mint egy jatek kormanyon::))) koze nincs hozza:)
  • FREAK
    LOOOOOL :DDDD
  • Dzson
    És ha megfigyelitek mondjuk GT versenyen vagy WRC verdákban, a fül mindig FIXEN ÁLL a tengelyen! Így bizonyos kormány szög alatt tényleg elérhetetlen.
    Gondolom a logitech nem tudta vagy akarta így megoldani, mivel ha F1ezel akkor meg forog a kormánnyal a fül, ezért inkább a Polyphony-sok oldották meg szoftveresen.
  • FREAK
    hát ebben van némi logika, de ha úgy közelíted meg a dolgot, hogy márpedig a YARIS botváltós, akkor a kormányod csak egy beviteli eszköz, és semmi joga pillangóváltósként kezelni a Yarist.....
  • Jacek
    bocs mar keso:D
  • Jacek
    szerinted megy majd a monte carlo rallyn Makinen es Lindstrom mondja neki az itinert az meg mondja neki varjal vissza kell tekernem a kormanyt:DDDDD
  • UNREG
    a tahiti pályán ha jól emlékszem..
  • Dzson
    Be kell látnod, hogy ez így korrekt. Mondjuk van az utcai Subaru , ami botváltós, meg van a WRC subaru, ami kormányváltós. Miért kezelné botváltósan a cuccot, mikor a vezető kezében kormányváltós van?
  • UNREG
    ne mondj semmit, az egész játékban talán 2 kanyar van, ahol ez előjön, másutt nem.
  • FREAK
    igent vagy nemet :D
  • Jacek
    hat mit mondjak:)
  • FREAK
    te sem hallottál még ilyenről?
  • FREAK
    vagyis összegezve...... a beviteli hardver határozza meg, hogy hol válthatsz, és minden autót füles váltósnak kezel??
  • Jacek
    de mert nem lehet?
  • Dzson
    Na jó. Szóval a kormányhoz alkalmazkodik autótól függetlenül (így van értelme). És mivel az füles váltós, így olyannak is kezeli. Mert pl. kontrollerrel ott váltasz, ahol akarsz, vagyis ha botváltós kormányt használnál, az is más lenne. Aztán lehet, hogy mégis valami nagy bug, mi meg itt filózunk róla.

Kanyarban felváltani: Pl. parabolikából kifele, mondjuk a Special Stage 11-en ha inverzbe mész.
  • UNREG
    az elfordított kormány alatt a maximálisan kitekert kormányt kell érteni természetesen, csak akkor nem lehet váltani, ha csak simán van elfordítva, akkor lehet.
  • Jacek
    itt latszik szerencsetlen vaslama, olvasgatni kene azokat a hozza szolasokat amik meg akkor tortentek amikor bejottel ide fikazni.
  • FREAK
    Dzson pajtás pont felváltani akar a kanyarban.... Persze igazad van, de kétlem, hogy minden sportkocsiban ilyen butaságokkal korlátoznák a vezetés élvezetét....
  • UNREG
    amúgy mindegy, rendes ember még a kanyar elött visszavált :))
  • FREAK
    bocs, de írtál egy baromságot (vagy csak egy hiányos igazságot)

én nem akarok veled játszani, eddig is elvoltam nélküled
  • Dzson
    Freak

Bocs, de a hülyeségeidhez hagy ne legyek már játszótárs, erre van a sok unreg.

Csá.
  • UNREG
    nyilván a váltófüles autókra gondolt, hogy ott sem lehet a kitekert kormánnyal váltani..
  • FREAK
    ja értem, csak nem vágtam, hogy a "rendes autó" az egy szekvenciális váltóval szerelt Ferrarit takar :D

amúgy a kis Suzukinál sem megy? (abban tuti hagyományos váltó van)
  • UNREG
    persze hogy nem, mert nem kormányváltós, mint a gt kormány, tudod, mint a ferrarinál hátul a váltófülek...
  • GregSB
    "az itteniek..."

Arra a 2-3 unreg lámára gondolsz? (nem csodálkoznék, ha egy személyről lenne szó)

• FREAK
    "Mivel amúgy sem tudnál váltani rendes autónál sem, ha túl nagy szögben áll a kormány"

Biztos az én autóm nem rendes (pedig japán a kis szaros), de nálam semmi köze a kormánynak a váltóhoz....
  • FREAK
    én magam nyitottam, de nem volt túl nagy forgalma :)))
  • Dzson
    Én is a kormányt okoltam, de a GT3 concept-ben is ugyanez volt (ha rossz lenne gondolom kijavították volna mert ugye ez a hivatalos GT3 kormány), más játékban meg vált bármikor. Nekem is sz*r, mikor egy kanyarba rossz sebességgel megyek be, de már nem tudok váltani, igy vagy alacsony a fordulatszám vagy visít a motor, mint a disznó. :)
  • GregSB
    "Remélem, az ilyenekből azér' nem általánosít senki, hogy ilyen egy konzolos. :|"

Nem általánosítunk, mert Real World nem konzolos, hanem egy fröcsögő barom, aki fikázza freaket. Egy normális érvet nem tudott benyögni. Csak azt nem tudom miért itt kell freaket szidnia, asszem nem 1 topic nyílt meg ilyen céllal :)