7782
-
#3980 köszi, 100-nál többet soha nem olvasok vissza. :)
És az egeres kérdésem megoldható? -
sznupi #3979 Koránkelő banda, mindjárt megyek befele és nemtom milesz. 8-))) -
ANT #3978 Miért ne birná ? 6000 face összesen.Ráadásul egy vertexbufferben.Akár 10x ennyi is lehetne.Max az alfás textúra miatt lassulhat egyik-másik gépen. -
#3977 #3703 :) -
#3976 #3966 -
skristof #3975 ez fincsi! mikoooor? :)))) -
#3974 Szóval az emil tárgytalan, most végre bejutottam. -
#3973 ez komoly? nagyon jól néz ki.
más kérdés hogy a jelenlegi gépem a véglegesben nem fogja bírni :D -
#3972 Pete ezt 4 oldalal is meg lehet csinalni.
Na ez mar retus nelkul.:)
-
#3971 attól még tetszik :D -
ANT #3970 Az alsó képen a fű eleggé photoshop gyanus.Ugyanis még most akarom beirni a kódba.
De a többi OK.
-
#3969 a legalsó kép odab..z -
#3968 Shark! 126 poligon.Így néz ki. Ez még sok poligon, már nem emlékszem, vagy elmegy?
-
#3967 E-mail cím: [email protected] -
#3966 Kéremsépen a kedves fejlesztőket, hogy egérrel is lehessen buggyzni :)
és egy exet mélben :) -
#3965 Ez is teccik! Teccik érteni? -
skristof #3964 nem rossz! :)
télleg fiuk!
nem kapunk legalább uj objecteket???? :P -
YaniMan #3963 Na ihol kép. Az alsót Tibitől nyúltam, ő időt is szánt a pályaszerkesztésre, míg én csak összedobtam egy kis pályácskát, amin tudok mókázni.
-
skristof #3962 kép?? :) -
YaniMan #3961 Gondoltam, játszok egy kicsit. Nekikeztdem csinálni egy olyan pályát, amin a hibás ütközéssel is lehet nyomulni. Sikerült összehoznom egy marhajó unreal hegyvidéki pályát, de van egy hely rajta, ahol beleakad a ótó a padlóba. :(
Most én is arra várok, hogy Ant megjavíccccsa az ütközést, és minden jó legyen. Tibiéxerint túl sok fát raktam bele. Szerintem nem olyan sok, mert 22 F/S-sel még mindig megy a game a 700-as procimon! Meg a hegy akkor néz ki jól, ha centinként fa van... -
skristof #3960 ezzel sem vagy egyedül! :P -
#3959 Ez nem olyan rossz dolog, legalábbis nekem , én ugyanis, mint említettem látatlanban belepakoltam néhány fát, amit csak később mutatott meg, és nem tudom kivenni őket -
#3958 A keresztirányra gondoltam. Persze hosszába nem kéne, de keresztbe, hogy ne dőljön az út, az nem lenne egy rossz dolog, bedönteni meg utólag is lehetne. Csak mikor az ember lerakja a terepet, még nem biztos benne, hogy milyen ívre fogja generálni az utat, és jó lenne, ha bizonyos mértékben ezt korrigálná a progi. Persze lehetne egy pipa-opció is. -
ANT #3957 Fákkal egyenlőre komolyabban nem szabad foglalkozni ,mert az új verzió nem fogja betölteni a régiből ,csak a terepet.Meg lehetne oldani konvertálások árán ,de mivel ez az editor még a tervezés szintjén van,nem éri meg még ilyesmivel is foglalkozni,meg idő sincs rá.
Sorry. -
ANT #3956 " hogy áll az ütközésvizsgálat?"
Ma szeretném elkezdeni ,de ennek még van egy kis akadálya ,lásd alább. -
ANT #3955 Az útgeneráló részben van egy kis hiba,azt még ki kellene javitani .A fűvet még nem rakom be ,mert nem tetszik ez a módszer és lassú is,ráadásul az ütközést kellene teljesen átirni ,ami minimum a jövő hetet lefoglalja majd.
Az ATI kompatibilitás még nagyon távoli dolog. -
ANT #3954 Kilehetne automatikusan vizszintezni ,de akkor hogy raknál bele emelkedőket? -
#3953 Az utat magától víszintezi ki, vagy majd nekem kell megcsinálni? -
skristof #3952 hát remélem a következőben benne lesznek a Shark által említett path tool, meg fű lepakolás
jah, és árnyékot az ATi-s jónépnek! :P -
#3951 Ez engem is érdekelne? Lesz valami update az editorhoz?
Mikor és hova kell majd küldeni a műveket? -
#3950 SHARK a Király!
István a Király!
JIMMY a Király! -
skristof #3949 és hogy áll az ütközésvizsgálat? -
#3948 Holnap meg egy picit varialjuk az utszerkesztot, es talan belefer a fu megjelinitese is. :)
-
skristof #3947 hehe
ismerőőős! :)) -
#3946 ba'meg HUHUHHUUU!!!! -
YaniMan #3945 a hiba az Endor bolygóról jött. szívesen :) -
#3944 nyami, jól néz ki.
Majd este vagy holnap megmutatom az én kispályámat is. ;) -
ANT #3943 Ez egy ürgelyuk.
Amúgy ismert bug,YaniMan már mutatta.Hiba eredete:ismeretlen. -
#3942 Királyság!
Nekem azonban lenne egy kis problémám:
Kicsit szakad a talaj, ezt lehetne orvosolni. Nekem akkor állt elő a probléma, amikor egy vízszintesen irányzott húzás után, egy kisebb ecsettel az ellenkező irányba húztam a talajt. Nehezen reprodukálható, mert úgy tűnik valami egyéni meredekség kell az előállításához. -
#3941 Alakul:)) Ha jol latom, ezt mar a path "rakta ra", mert szepek az ivek:))))