A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csúszási és a tapadási surlódási együttható két külön dolog. Az abroncsok oldal és hosszanti csúszási együtthatója sem ugyanaz. Ez föleg az ellenkormányzás fizikai valósághûségét dobná fel szerintem. (De csak ötlet)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Poén lenne, ha elektromos pisszavillantó-állítás is lenne benne. 😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Tényleg, mi az alap koncepció, full szimulátor lesz szigorú fizikával vagy valami arcadosabb (szép magyar szó ez) ?
Gondolom, teljeskoru legellenalas szamitas sem lesz, mivel felesleges😊))
Vagyis, a felszerelt szarny-tipushoz egyszeruen csak hozzarendelni egy "szamot", vagy ha allithato - bar fizikalisan nem latszik - akkor a beallitott szamhoz parameterezni a dolgokat, ami egyszeruen csak az auto hatuljanak a csuszasi es a sebessegfuggo leszoritoero (fuggoleges vektor) parametereit modositja.
De nem ertek hozza, vagyis szovegelek ossze-vissza😊)
Pl. egy buggynal az automagassag, rugoero, lengescsillapito ket erteke, guminyomas, fekelosztas, fekero stb. biztos hogy ertelmes pareameterek, es erdemes is oket allithhatova tenni. Talan meg az atteteleket, difit is. De mondjuk a camber, caster, toe miegymas, mar nem biztos hogy sokat szamit a buggynal terepen, vagy nem sok ertelme van.
De ha teljeskoru fizikai model lesz, es minden allithato, mindent korrekttul szamol, akkor ez is passz, csak akkkor hajjjraaa!😊))
), akkor inkabb a jatek engine-t nyomjatok, hogy haladjunk is valamivel😊))))))))))))))
Kivancsi lennek mar a jatek-engine-nel keszult kepekre, es foleg a fizikai megoldasokra😊)))))
A garazs tenyleg mar kicsit elcsepelt, es a buggy-k hoz sem nagyon megy egy zart, tiszta, szepen felszerelt garazs.
De esetleg, egy kulso terepes, a palyaszelen, valami felig fedett, vagy satorszeru, vagy olyan mint a rally versenyeken szokott lenni stb. Igy meg is csak egy "garazs" vagy "szerelo" helyen all az auto, es megsem a "pusztaban", de megis meg lehet jeleniteni nehany grafikai feature-t (pl. fu, fa, bokor, tocsa, viz, palyamenti objektumok stb.)
A hatterben levo autok, verseny, emberek, por, fust stb. nem kell, mert furcsan nezne ki a statikus viewer-ben. Dinamikus viewer meg teljesen felesleges😊)
Vagyis, aki naggyon benne van a scen-ekben, az tervezhet es osszerakhat egy komplett MAX-es viewer nezetet😊))
1. Szerelõsátor, elején teljesen nyitva, benne a Rallyból, és autóbemutatókból imert 2 sávos fémfelfutós, fémemelvény, amire felmegy a buggy a szereléshez.
2. Elõl nyitott sátor, középen fémelvény. 2 oldalsó sátorlap, hátfal a Buggyt szállító szerelõkamion, aminek a szélérõl nyílik le elõre a szerelõsátor teteje. Én a garázst elvetném, adjunk neki nomád jelleget!!
És még valami. Lehet macerás megcsinálni, de én Buggyt, overált, sátort, illetve kamiont is skinezhetõvé tenném a játékban.
A kamionos megoldásnál a kamion oldalára lehetne felfogatni a szerszámtartókat, sátorba szerszámos szekrények lennének.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Szerintetek? Najó, csak 1 ötlet...
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Szal, vagy MAX vagy 3DS fileban küldjétek mert a Unit rendszer úgysem fog egyezni és azt valszeg nagyítani vagy kicsinyíteni kell majd.
A texturak pedig TGA vagy BMP, értelemtõl függõen ha alpha csatorna van, akkor TGA, ha nincs, akkor BMP, hogy jó minõség legyen.
A UNIT rendszerrel meg ne foglalkozzatok, azt majd én beállítom.
Amúgy én arra gondoltam, hogy szerintem logikusabb lenne a viewert úgy megcsinálni, mintha valami garázsban állna a kocsi és akkor az lenne a végleges változat ami a játékba is belekerül majd, de szerintem ezt Ti döntsétek el és úgy lesz kialakítva.
Mivel a játék nagyrészt külteri lesz, ezért lehet nem ártana ha a viewer egy garázsban lenne mondjuk fékpadon.
Várom az ötleteket, akár privátban is vagy e-mailban.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Lehet, hogy elég lenne egy kis gyékény köré, vagy nád.
De a faronk, farakas, ki kerites talan jo lene.
(Balaton feeling) :-)
mondjuk, hogy itt jobbra turisták találhatók 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
jaja
mondjuk uj kocsi? vagy a legutobbihoz sincs elég?
de a forum sem olyan aktiv
remeélem gõzerõvel fejelsztetek, csak azért!
football without ultras is nothing
De miért ilyen sok a víz?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
azért apránkét jöhetnek ilyenek ám a népnek! 😊)
Vagyis fixen lathato ennyi fu folyamatosan, vagy ami mostanaban "divat", hogy a latokorunkben, egy bzionyos tavolsagon belul rajzolodnak ki, persze normalisan, szep atmenettel. Szerintem az utobbi jo megoldas lenne, mert eleg nagy bozotot lehet vele csinalni, mindig csak azt szamolja amit latni, raadasul, bizonyos tavolsagon kivul, ugy sem lehet mar megkulonboztetni a sima fu texturat es az objektum fuvet.
Pontosan 3.900 ezer fuszalmag lesz rendelkezesunkre, egy adott palya megszerkesztesere
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A The Buggy abszolut nem valoszinu hogy AV-s lesz. Szinte biztos hogy nem😉
a street legal racinget ugy töltöttem le hogy át lett alakitva a kábelem(egyszerre tölt,és megy a net)igy majdnem 3 napig jött😊)))))Úgyhogy ne bántsd, õk nem mennek a minõségre meg az infózásra. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Theocracy rulez, bár szerintem jó nehéz,... egyébként én is támogatom az OpenGl-t, no meg a kártyám is, és Linux rulez!
Gondolom, a masodik az lett volna, hogy honnan szedjel crack-ket, magyaritast, elmentett allast, vegig jatszast, miert nem fut az XP-den, es hasonlo, rendszeres, nevetseges kerdesek.
Bar igy neked serto lehet hirtelen, de sajnos, naponta tobb tucat ember tevelyeg be a forumba, es teszi fel, ugyanezeket a kerdeseket, az altala abszolut ismeretlen programokrol😞(
Az hogy leakarod tolteni, az egy dolog, ez van, sajnos termeszetes. De elotte legalabb, probald kideriteni, hogy mi is az amit leakarsz tolteni!
Attol maszok a falra, hogy mindenkinek minden kell, mindent leakar tolteni, fingja nincs az geszrol, aztan jon szutykozni, fikazni, aztan 2-3 nap mulva mar el is felejtette az egeszet.