7782
-
#3820 Mi történt a 800x600-as játékszabállyal?
Engem személy szerint nem zavar 1600x1200-ben vagyok és had töltsön, de nincsenek egyenlőbbek köztünk! -
#3819 Nézd Shark!! megtaláltam a buggy objectemet amit már régen abbahagytam! -
#3817 Jóóóó dolog a péntek... NODE MELYIK PÉNTEK?? :))))))) -
skristof #3816 péntek? az szomoru
nah, nembaj
már váááárom :P -
#3815 Ez a textura nagyon állat! -
#3814 En ezt csak ugy varialgattam.
-
#3813 Hirek a mai naprol.
Sajnos nem tudtunk hozzanyulni az utszerkeszto reszhez, mert Ant nem hagyta fuggobben a tegnapi napot, de a buggy-hoz igen. Most mar legalabb mocorog a buggy-n a felfuggesztes, igaz ez se hibatlan de remelhetoleg holnap pontot rakunk a vegere. Ez egy picit eleg nehez feladat volt.:) Meg mindig azon az elgondolason vagyok, hogy legkozelebb a penteki napon postazuk az exe-t, ha nem jon kozbe valami nagyon nagy bibi. -
#3812 huhh! nem lennék a mosógepe! -
#3811 ööö nekem is megvan! -
#3810 -
#3809 Ezt mindenképpen ide kellett raknom!
-
#3808 -
#3807 okés, csak gyüjjön mán' :) -
YaniMan #3806 Uff! Még most szedegetjük össze azt a könyvtárszerkezetet, amit ez az elküldött "csomag" tartalmazni fog, ezért késik. Pete-nek és Alex-nek most egy "olyan amilyen" változat van meg, de amit ti kaptok, már sokkal jobb lesz (pl. a buggy lesz benne a peugeot helyett). Oookééés? -
#3805 De a többi stimmel : ) -
skristof #3804 csak az a nagy különbség, hogy Pete-nek már megvan!! :))) -
#3803 Szintén -
#3802 A legjobb, hogy Shark megkért, hogy indítsam már el az info exe-t a gépemen. Elindítottam. Ma kaptam egy mailt, amiben írja, hogy kb egy hét múlva hozzájuthatok a cucchoz! Hmmmm. :) -
#3801 Nekem elmennt az infó, de az exe még nem jött... ;( -
#3800 Az exe csak 1Mb, de tomoritve.:) -
#3799 Egyelore 20-30 mega. De lehet hogy lesz lite verzio. -
skristof #3798 francaba, éppen be akartam szólni, de korrigáltál! :P
shark: mekkora amugy az editor exe? és a többi cucc? (modem:() -
#3797 Bal-t pedig csak azért írtam, mert kétbalkezes vagyok, és hiányzik az agyalapimirigyem -
#3796 Nem hiszem, hogy ötletekért lincselés járna, és egyébként is ilyen távolságból...
Már csorog a nyálam a képek láttán! Mi van ott a bal-felső sarokban? -
#3795 Okés! de azért nem nagy baj ugye hogyha próbálkozunk? -
#3794 WOW! Belsonezet! Ez kell nekem:))))
Akartam irni, hogy kellene tesztnek egy belsonezet, de nem mertem, mert szorozesnek tunt volna, gondoltam meglincseltek a maniammal egyutt;))) De akkor igy megoldodott a problemam:)) -
#3793 Ezt lehagytam.:)
-
#3792 Meg nem. -
#3791 többiek kapnak szerkesztöt? -
dav #3790 Végre, már alig várom az első shotokat a "kráteres" utakról :) -
sznupi #3789 Nem baj, ha annyi alkatrész, legalább lesz mit széttörni. 8-))) -
#3788 Egy kis hir a mai naprol:
Beraktuk a buggyt a terepre - igaz, nincs teljes pompajaban a model, de majd csak szepulget idovel...
Kulonben a buggy model csak 76 kulombozo alkatreszbo all. :)
Bekerult meg a buggy hivatalos konyvtar szerkezete is.
A 3 embernek - akinek meg van a szerkeszto - utat nem kell eroltetni es nincs is ertelme,
mert ugyis objekt ut kerul a terepre (kesobb).
Ha minden igaz, mar holnap elkezdjuk ezt (az utat).
-
Imurai #3787 :((((( Naaa... lécciléccilécci!!! -
#3786 woops! még nincs kész!!!!!! -
#3785 -
YaniMan #3784 Jipp! A proginak semmilyen szervert nem kell beállítani, ennél sokkal 1xŰ-bb. A hiba valahol túl van az üveghegyen (és a progimon). A te windows-od(-on a winsock) valamiért nem tud csatlakozni a megadott szerverhez. Majd megnézem, tudok-e kezdeni valamit egy esetleges korai time-out kitolásával...
Akinek a ProvateHash hibaüzi volt: Bocsi, win98-on nem megy a progi. Majd valamikor megírom arra is, de ahhoz fel kell raknunk egy olyat (hehe szal w98-at). Nem hiszem, hogy ez ma lesz...
Alex: gratula! Jóóóó az a pálya nagyon! -
#3783 Nah örömmel jelentem hogy melohelyről sikeresen elküldtem az infokat :))) Igy már talán jo lesz.. -
#3782 OK.Megkaptam a nyugtát! -
#3781 Be tudtam álitgatni meg az összes levelem ott volt már outlookba de mégse megy az info... egyre jobb :) -
pauly #3780 Ha pl freemail-t használsz,és outlook-ot is akarsz,akkor outlookban azt kell beállítani,hogy pop3.freemail.hu,és smtp-nek pedig ,smtp.internetszolgáltató neve
De lehet hogy nem is ez volt a kérdés vagy mi :)
Még korán van :)