A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
M2 is ilyen!! 😊)

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
És mindíg ez van!!! 😊))) Eltörpülök egy ilyen géniusz mellett!!!! 😊))))))))

állat... 😊

Alexease
Besegítek (a dallam idõsebbeknek már ismerõs lehet):

"Mint a nézõ fenn a fán,
ifjú buggys oly vidám,
ajkáról le se jön a por ma!

Nedves göröngy valahol
a sisakján maszatol,
ott van már a balos kanyar óta.

Gépek szállanak
a sáros fák alatt..."

:-)))

"Az élet egy rossz játék, de nagyon jó a grafikája!!!"
Hja, mert neked nincs rajta blur effekt. 8-)
M. Tibor
Akkor lattad volna a tesztelonket egy golyoval kijatszotta a pp. 😊 "olcson megusztad volna a nezest"

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M. Tibor
A kepen lathato Jimmy mar probalkozot vele de nem ment neki.😊

petesilver
Amúgy hihetetlen jó ez a Pure Pinball. Nagyon jól el vagyok vele, pedig abszolult béna vagyok hozzá. Anno a Total Car metálklubban volt egy haverom, aki nagyon kente, mindíg fizettem neki, hogy jáccon a pénzemen, mert imádom nézni, csak én három golyóval általában 30-40 másodpercig játszottam, õ meg minimum10 percig!

petesilver
Hja, akkor viszont szóljatok! Azt hittem végül Jimmy írja az egészet!!

M. Tibor
Nem is en.😊
Te vagy a szakerto. 😊

petesilver
Azért az egy nagy élmény lenne, ha realisztikusan azon a rácshálón kéne kinézni, miközben arcodba a por, és elõtted is mindenütt. Egybõl uninstal mindenki, miután kifolyt a szeme a rácshálótól. Sajna.

petesilver
Miért azt én írom?????

Alexease
Bar itt tenyleg nem sok szelvedo van, de plexi lapot lattam mar😊 A lenyeg, hogy koszolodjon rendesen. Az hogy mennyire, lehessen allitani a opciokban es/vagy egy ini-ben (vagy ha textura pakolgatos, akkor a texturat lehessen tuningolni;D).

Nem azert fontos, mert "huu de jo efekt", hanem nagyban javitja a terhatast, a ter-, a szimulacios erzeseket. Nagysagrendekkel sokkal jobb egy olyan autos jatek, ahol "latni" a "szelvedot" - koszolodik, tukrozodik stb. - mint az, amikor csak ugy bamulunk ki a semmibe.

Bar aki motorhaztetos vagy kulsonezetes, azt nem erdekli. De az mar nem is egy nagy szimulator erzes.

Persze, ehez hozza tartozik nagyban a dinamikus sofor mozgas is, amit tobbszor irtam, es aminek allithato a dinamikaja minden iranyban😉))
M. Tibor
Te melldongetos keszul mar a dal szoveg a menube.😊

petesilver
Akkor melldöngetés: Az én brátom!!!!!!! 😊)))))

M. Tibor
- nyitott bukó = no koszolódás + valami hátrány (szembekerült por, egyre gyakoribb pislogás...stb.)
- plexilapos bukó = koszolódás + valami kis elony (no vakítás effekt...)

Ez baro otlet.mar is jegyzetelek. 😊

Na jó, akkor lecsúszó sárdarab felejtõs... :-)

Tényleg, itt lesz szélvédõ (opcionálisan)?

Mert ha nem akkor csak a sisak koszolódását kellene megcsinálni, ami kicsit más. Esetleg a sisakra felverõdõ nedves sárdarab... (jó, befejeztem :-)

De akkor nem gond a koszolódás opció:
- nyitott bukó = no koszolódás + valami hátrány (szembekerült por, egyre gyakoribb pislogás...stb.)
- plexilapos bukó = koszolódás + valami kis elõny (no vakítás effekt...)
Meg amúgyis, min csúszna le a sárdarab vagy mit törölne az ablaktörlõ :-)
Én eddig úgy tudtam hogy a buggykon nincs szélvédõ csak a rács a kövek felverõdése ellen.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Én is ezt írtam, hogy ezeket a dolgokat választhatóan kell berakni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Mondjuk azért az ilyen extrém dolgok, mint a lassan lecsúszó sárdarab és a szenvedõ ablaktörlõlapát szerintem kimaradhatnak...

Csatlakozom az elõttem szólókhoz: sok port és sarat a népnek!

Alexease
Az valoban igaz, hogy sok "jatekost zavar" a beslonezet, a kormany, a szelvedo, a koszolodas, a fust stb., de mindenfelekeppen bele kellene teni rendesen, mert ezek nelkul nem sokat er. Ki lehessen kapcsolni, aztan annyi.
Akit zavarnak az efektek, az mar ugy is kulsonezetbol tologatja az autot, annak mar ugy is mindegy.
Alexease
A fustot ugy ertettem, hogy fust/por. A lenyeg a megjelenitesben van. De ha valakinek elfustol az autoja, akkor mar van fust😉)
Normalis legyen, es sok;D
Az amerikai kiscsávó majd bekapcsolja az Arcade módot ahol nincs kosz/sár és a buggykat madzagon húzzák be a célba.

Az meg már az ASK dolga, hogyan csinálja meg a játékot(vagy mennyit vitázik a kiadóval), ahogy a miénk pedig az, hogy leírjuk mi milyenre szeretnénk.
Ez mind szép, de nem hiszem hogy nagy sikert aratna a halandó játékosok körében.
Az amerikai kiscsávó nem hiszem, hogy sokat szüttyögne a programmal, jaj itt semmit nem látni felkiálltással félre dobná (szerintem ráadásul ezeknek az extrem dolgoknak egy részét a kiadó úgy is kivetetné )
Nem hiszem hogy különösebben helyes ha csak a saját igényeinket írjuk le, mivel az ASK egy üzleti vállalkozás ahol hasznot, nyereséget kell termelni, ehhez viszont elengedhetetlen az eladható termék elõállítása.

Sorolhatom a példákat amik nehézségük bonyolultságuk miatt buktak el, pedig kincset érõ szimulátorok voltak.

Belegondoltam, mekkora lenne, ha egy a szélvédõre felvert nedves maroknyi sárdarab szép lassan csúszna lefelé végigkoszolva az ablakot, és még a törlõlapát is sokáig megszenvedne vele...
Igen, mindent alátámasztok, PeteSilver együtt dobolt a Jimmi Hendriszkel aki nem más mint ANT elõzõ életében
Szerintem a por/sár hozzátartozik a buggykhoz és a versenyekhez. Az is, hogy esetleg a hátul jövõ szív mert nem lát a másik seggében. Valahol ezért is buggy a buggy.

Szvsz ha ez kimarad, nagyot csorbul a valóságélmény/szimuláció jelleg
(mekkora lenne egy nagy gázzal kicsit az üldözõ arcába verni a sarat/port, persze a megpördülés kockázatával).

Az opcionális kikapcsolás sem jó a fentiek miatt, mert megszûnik az esélyegyenlõség.

Inkább legyen 'sisak/ablaktörlés', ami az akció hevében plusz figyelmet igényel - vagy különben marad egy ideig a vakvezetés. Az tisztítás eredményessége függhetne pl. a 'törlés' gomb lenyomásának hosszától.
M. Tibor
Gyilkoljatok meg es kovezzetek meg, ha ezeken a kepeken brutal fustot lat valaki,de por van.😊 Keszitettem vagy 500 kepet egy versenyen, de fust a wilagba nincs vagy csak para- jelensegben.

Alexease
Persze, ezt ugy irtam, hogy nem lattam a Tieteket😊)
Alexease
Ha mar por.
Egy jo de proci igenyes megoldas a por/fust/reszecskere az F1 Challenege0ben van. Ott "fel van fizikazva", es le-fol szall, es atbukik, keruli az autokat stb. Persze, kulon ini-ben kapcsolhatoan. De ezektol fuggetlenul, sajnos a megoldasa hagyomanyos, nem valami szep;((

Lehet, hogy rossz helyen peldalozom, de nem hinnem hogy "komoly" embereknek ez problemat okozna, de: eddig a legszebb, jobb por-fust megoldast a Street Legal Racing-ben lattam. Eloszor is itt is fizikazva van bizonyos szinten, ugy hogy nem mint mas jatekban, csak ugy megjelenik a kerek alatt, all egyhelyben, esetleg emelkedik, es "lejatsza" mindig ugyan azt az animot, hanem valami teljesen mas. Elvileg "kilovi" maga alol, megall, es eloszlik.

Plusz, a fust nem egy fix anim, hanem egy maszk-szeruseg, es abbol szamolja a program (elvileg😉. A szintet, atlatszosagat, suruseget, idejeit stb. kulon "fust.ini-ben" lehet allitgatni. Azok az altalaban hasznalt elore animalt futok, sajnos mar kicsuit gagyik😞

Ha masert nem is, erdmes megnezni! Ha esetleg nem lenne meg a jatek, akkor itt egy AVI. Nem egy nagy minoseg, de a lenyeget latni (nem emiatt keszult😉
SLR Fust (AVI, 7,5 Mbyte, DivX 5.03)
Én a port opcionálisra raknám a helyetekben.
Ott van a Dirt Track Racing sorozat valamelyik tagja ahol a sisak sározódik és egy idõ után élvezhetetlenné teszi az egész játékot.
A por is hasonló.
Nem hiszem, hogy komoly versenyeket lehet futni ha valaki nem látja az utat (kivétel ez alól a Nascar ahol ugye az ovál pálya miatt lehet 2-3 mp-et vakon is vezetni), ráadásul multiplayerben kifejezetten hátrányosan érinti a hátrébb lévõ versenyzõket a nagy por.

Biztos minden cég tudna akkora port alkotni, hogy át se lehessen rajta látni, de inkább kompromisszumot kötnek a játszhatóság kedvéért.

Epp a multkor nezegettem a world racingben a port .
Amikor kapar,a por elkezd szallni hatulrol elorefele,es bemegy a kocsi belso terebe.Akkor ugrott be ,milyen egyszeru lett volna kimaszkolni ugy ,hogy csak a kaszni kore rajzolodott volna a por,es akkor a szegeny sofor nem fulladozna a porban.

Sajna fejlesztes kozben az ember nem az ilyenekre figyel,hanem az eppen aktualis bugot figyeli ,hogy mit muvel a programmal.
Por mindenkepp lesz.
Hogy meghatarozo lesz-e? Azon leszunk.

1 részletkérdés, amire rég nem kapok választ: ugye a játékban meghatározó lesz a por? Tököm tele van az ún. terep játékokkal, amikben van 20 centis por/sár... Ufghh, fujj!! Még a legnevesebb rally gamékban is a legnagyob murván, homokban, vagy hóban is olyan graf kivitelezése van a gép által felvert dolgoknak ,h az életben kb az ember térde lenne enyhén poros!!!!!! UNDORÍÍÍÍÍTÓÓÓ!!!!!! Holott igazi versenyeken nem lehetsz olyan magas ,h nem nyeld a salakot ezerrel!
Légyszi, lécci,lééééééciii!!! Enélkül a játék (már bocs, de) sz.rt nem fog nyújtani játékélmény terén, akármilyen jó is más téren (szóismétlés rulz 😛). Könyörgöööööm!!! Hó, sár, por!!! Thx!

En mindig csak azzal foglalkoztam ami eppen erdekelt.Csak arra volt idom ,semmi masra.Sose torodtem semmifele elvarassal.

Gregorius
Én elsõs koromban kezdtem programozni, még Commodore 16-on, és azóta nyomom gõzerõvel, bár most, hogy informatikát tanulok a BME-n egyre kevesebb idõm van vele foglalkozni! Ez egy LOL díjas állapot!, de mindegy.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

petesilver
Wow! Tsz banner traktorral, buggyval, és Snuupyval! Cool!

Zsolt74
Kiraly az alairasod!

petesilver

lokista12
én már láttalak valahol...

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

ranGer2
Ne becsüld le L.S. ot nagyon ügyes 12 éves létére sokan ilyen idösen a monitorra rámutatnak és csak annyit tudnak kinyögni,hogy számitógép! 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Little Shark
Jol mondod Anti!Nem mindegy kitol tanul az ember!

http://www.askhomework.hu

Asszem 2000 ota nezegeti a programjaimat ,es varial vele.Sok dologra magatol jott ra.

A programozast koran kell elkezdeni.

Mondjuk en 17 evesen kezdtem ugy programozni,hogy csak papiron irkaltam a programokat , gephez csak kb 1 ev mulva jutottam .

petesilver
Hol lehet jelentkezni diáknak? 😊))) Mennék!!!!

O irta a viewert , az en 3d enginemet hasznalva.A szkript rendszer es a menu kezelo az ove teljesen .

Nem mindegy kitol tanul az ember.

hen-tes
12 éves ????
és õ mit csinál ??
tesztel ?😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor
Jimi Hendrix
Elozo eletemben na ki voltam? 😊

Jimi Hendrix

ranGer2
Hi! Tomsolo!!

tomsolo
buggy for kids 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo