A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ööö lehet még skint gyártani a mostani buggy ra?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Megprobalok minden nap valami erdekesseget irni a program alakulasarol, hogy mit is dolgozunk,
hol tartunk, es igy legalabb minden napra jut valami megbeszelni valo a program alakulasarol.
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Futottam egy kort - feleslegesen😞 Hogy lehet nyitva egy OTP 5-ig?! 😊 Holnap RE. 😊)))
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
MotionBlur: Inkabb csak "szeruseg". Nagyon bonyi nem kellene, olyan meg abszolut nem, mint az NFS:U-ban!!! Es csak akkor, ha nem eroforas igenyes, es ha ki is lehet kapcsolni! Vagy egy egyszeru z-buffer-re szamolt blur kellene - ez inkabb melyesg elesseg - vagy normalis ha megoldhato.
Teszteltem egy olyat is, ami egyszeruen az elozo kiszamolt frame-et, egyszeruen csak "ratette" 10-20%-os atlatszosaggal az "uj" frame-re. Mondjuk el-blurolva nincs, de ha jol lattam nem is nagyon kellett. Tavolsagtol, elmozdulastol fuggoen, egyszeruen csak egy halvany szellem kepet latni allokepnel, de mozgasnal, foleg gyors mozgasnal, lehet hogy latvanyos lenne, de meg sem annyira feltuno, vagy zavaro.
Persze, ez csak akkor mukodik, ha el tudjatok "tarolni" az elozo "kepkockat", es azt ilyen atlatszosaggal ratenni az ujra.
Bar nem tudom mennyi eroforast venne el - kep lementese, kompozitalas - de ahogy tesztelgettem, annyi elonye is lenne, hogy ha esetleg lassabban meny a jatek - 25-30 fps - akkor latvanyba sokat segit, egy ilyen trukk. (Lasd TV, mozi 25 fps, egy kepkozkan "vegtelen" mozgassorozat.)
Bar ha ennek a szamitasa, sebessegben latvanyosan csokkenti
az fps-t, akkor nem sok ertelme, max ha bekapcsolhato, es egy gyorsabb gepen jol mukodik.
Sajnos ezt latni kellene mozgasban, de azt nem tudom megcsinalni😞(( Ha majd ott tartotok, hogy a renderlo resz mar a mozgast szamolja, gondoljatok erre😊)) De majd ugy is szolok, mert regebb ota erdekelne ez a megoldas😊))
itt is itt vagy????
jössz warezolni, aztánmeg a nylis énisvicceltem szöveg
broáf, gusztustalan féreg
football without ultras is nothing

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Es mikor jelenik meg?Mert utosen nez ki.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ez a viewer messze nem azt mutatja amilyen a kesz progi lesz.Ezt csak azert keszult ,hogy lehessen szerkeszteni a skineket.
Tobbek kozt a fuvet akarom majd eletszagubbra,a kereknyom benyomodast ,a legalabb COD minosegu light/shadow map.Van egy refmap ,amirol mar irtam ,azt ra kellene majd varazsolni a buggykra + koszolodas rozsdasodas ,meg amik le vannak itt tobb oldalon irogatva.
Azert is nyilt ez a topik,ha jol emlexem.

Majd a boltban a polcrol.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Thx a helpet😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

football without ultras is nothing

Pontosan! és ugye az épületekben nem nö fü!? nem hat! De Tibi csak azt magyarázta hogy amit látok a házban az tükörkép! pedig nem az! 
Jol veszem kia zoxigent?
Vajon miert kesnek a jatekok?

,vagy en se ertem mi van...
jó fáradt lehetett! ...

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo