7782
-
#4180 Szükségünk lenne néhány reklám feliratra, amint az a képen is látszik. A mérete 512*128 kell hogy legyen. Mindenki elkészítheti a saját reklámját pl. Ranger Team, Alex Motor.
A lényeg, hogy jogvedett logo nem lehet benne.
-
#4179 A korlátra mehetne még valami textura, ami elnyúlik az egészen, hogy ne legyen olyan ismétlődő. -
#4178 nyami, csak majd jól ki legyen dolgozva a kocsi vs víz is, mert akkor lesz süti egy 20 cm-es vízréteg. ,) -
#4177 hmm! -
#4176 Teljes mértékben. Ez is nattyon király! -
#4175 Nattyon baba! -
#4174 -
#4173 A viz verzio 0.01. :)
-
#4172 -
#4171 A multkor nem erre a buggy-s zenere gondoltatok? -
#4170 Neke is tetszik! Nagyon jók, és remélem a véglegesben is lesznek majd ilyen pakolható object-ek! -
#4169 tudom, hogy render csak az egyik képen bump-map feeling van, az lesz a játékban?
Amúgy sütik a képek, mondjuk most még műnek hat de ez logikus... -
-
#4167 -
#4166 CSináltam Max-al egy render scenet. Baziszar lett, de annyit szenvedtem vele, hogy azért is berakom! Szenvedjetek ti is!
-
sznupi #4165 Ahogy Mici Mackó mondaná ... Gondolj, Gondolj, Gondolj! Feltéve ha még nem jöttél rá. 8-)))) -
#4164 LOL! az egy bokor! -
skristof #4163 az első kép közepén lévő buggy-nak, ugye nem a hegy _tetején_ van az árnyéka??????? -
#4162 JóóÓÓÓ lesz ;)
Updateelt szerkesztőt kérünk! ;)
Tudom, hogy amint kész lesz jön, csak már várom 1000L. -
Imurai #4161 Te Alex! Hogy halad az új homepage? -
#4160 Hogy halad a rolling demo? -
#4159 Vagy egy ASE2DAT programocskat? :)))))) -
skristof #4158 hmmmm....
mikor kapunk legalább egy object-csomagot???? -
#4157 hmmm hová tünt a képecském?
hmmm ki piszkált a hozzászólásomhoz?
ki evett bele a sütikémbe?
-
#4156 izé! -
#4155 Keszitetem egy kis mini palyat. :)
-
ANT #4154 Mindig sejtettem ,hogy egyszer felszabadulok. -
ANT #4153 Helyesen : sok idő = kicsi pénz... -
#4152 Na már még jobban beindultatok. ;)
Jók az új képek, mikor csusszan ki egy új editor amivel lehet alkotni?
(Csakmert a fa nem marad meg minden aztán így nem bontakozhatunk ki. ;)
Meg víz kellene, meg működő autó, meg korlát, meg több kocsi, meg fizika, meg táncoló csajok, időjárás, napszakváltás, realtime törés, ríl rugózás meg toronyóra meg lánc. ;)
komolyra, érdemes megnéznetek a FlatOUT videóját, talán láttátok akkor ok, de ha nem ajánlott. Részben hasonló a téma csak a gépek mások. -
#4151 Ezeknel ugy sem adom lejjebb:)) Sot... meg a negyedet sem mondtam el:)) Eleve nincs ertelme "egyszerubben" megcsinalni. Tudom az ido penz:)))
De mar osszeallt egy kep a jelenlegi hasonlo tipuso jatekok piaci helyzeterol is, azok fogadtatasarol, hasznalatarol stb. Ezzel kapcsolatban is majd irkalok egy fel oldalt:))) De eloszor az alapokat kell "rendbe" tenni:)))))))))))
-
#4150 -
sznupi #4149 Ugyan ezeket mondtam én is nekik, de hülyének néztek, erre tessék ... sose hallgatnak rám. 8-))) -
#4148 Csak serényen! -
skristof #4147 jól hangzik..... :) -
#4146 hüha, valaki nagyon vágja ezeket a dolgokat! :) -
#4145 Hamarosan Ant felszabadul az editori feladatai alol es fojtatni fogja a fizikat, az utkozes vizsgalatot, ha ez meg van johetnek ezek a dolgok. :) Idopontot meg nem mondok, mert mindenki beizgulna. :)
Alex 4123 -
#4144 Na jo, hirtelen ennyi:)) Millio munkamvan, nem haladok:)) Ha ezek meg vannak, majd jovok a tobbivel -
#4143 Persze, amkikor az editorbol exportalom a palyat "veglegesnek" - hasznalni a Buggy-ba - akkor a exporter osszegyujti a file-okat, es becsomagolja egy "nagy" file-ba (pl. alex_track.map). Igy lesz egy file, amit barmikor, barkinek el lehet kuldeni, vagy fel lehet tolni netre, le lehet tolteni, miegymas:))))
Persze, kell hozza egy "kicsomagolo" is, hogy ha valaki fel akar hasznbalni belole valamit - hangok, objektumok, texturak stb. - akkor ki tudja szedni.:)) -
#4142 Akkor mar egy object konyvtar szerkezet, file-ok:)))))
\data\objects\user_objects\alex_hordo
- alex_hordo_obj.dat
- alex_hordo_hit.dat
- alex_hordo_tex.dds
- alex_hordo_hit.wav
- alex_hordo_type.ini
Az alex_hordo_type.ini-be:
- sulypont (realativ koordinata, ha nem lehet a ase/dat-ba cimkezni)
- tomeg (detto)
:))))) -
#4141 Igazad van es csak ott lesz beton a start-pozicional. :)