7782
-
#3779 kaptam válaszmélt..
thx -
#3778 Brrrr... najo inkább nem szenvedek tovább vele nemhiányzik nekem outlook :))) Itt bukott meg a móka... -
#3777 Az a baj hogy rühellem az outlookot... de nembaj proba cseresznye.. -
#3776 SMTP-t nem mindig allitanak be egy szerverre. Azt lehet hasznalni, a net szolgaltatashoz adott szerverren is. -
skristof #3775 asszem ezek a netes levelező rendszerek csak a pop3-at (levélfogadás) támogatják, és az smtp-t nem...
de azért probálkozz :)
mert pl pop3.mailbox.hu val fogadhacc levelet
de
smtp.mailbox.hu val nem tucc küldeni! szar! :) -
#3774 Ja ja. Megneztem mit csinal:))
Meg vannak az adatok, hogy miket kuld el:)))) Semmi extra:)) Ezt az MS is leszivja barmikor;)) Arra van.
Es tenyleg mail szervert hasznal. Probald beallitani alapnak, a freemail-t (smtp: freemail.hu) (Ahogy Skristof mondta!) -
skristof #3773 öö
én csak onnan sejtem, mert a tűzfalamnak kellet, h engedélyezzem a cclientapp-ot... -
#3772 Nem lattam a progit, nem tudom mit csinal, de ha egy exe ami elinditva infot kuld a ASK-nak, akkor nem hinnem hogy smtp-s lenne. -
skristof #3771 nemtoom, a progi forrásába nem látok bele
de vhonnan biztos szedi az smtp szervered címét, szal sztem állítsá be vmit -
#3770 Porbol, foldszorodasbol mar egy ilyen jo lenne;))))))))
-
#3769 dehogy modemes... :) az kéne még... az viszont hibaforrás ha nekem olyanom hogy outlook nincsen? :) vagyis nem használom és nincs benne semmi beállitva :) -
skristof #3768 modemes vagy?
ha pl vmi free-nettel csatlakozol, akkor az nem toodja használni az smtp-szerveredet, ami az áutlókba be van állítva, ez is lehet egy hibaforrás.... -
#3767 Hát nemtudom én akárhogy küzdök ugyanazt a hibaüzenetet kapom... no mindegy majd máshonnan is megprobálom.. hátha :) -
skristof #3766 azááááám -
#3765 Sikerült bejutnom a rendszerbe, de egyelőre csak egy második nyugtát kaptam, ugyanazzal a szöveggel. Már alig várom a jövőhetet. Fincsi lesz! -
skristof #3764 de privibe! :P -
skristof #3763 aha :) -
#3762 Az a 104. bytes erdekel?.:) -
skristof #3761 nem félek, csak érdekel! :) amugy semmi fontos nincs a gépemen! :P
értem, hogy hogy értetted, nah, csak kicsit fura volt, sztem :) -
#3760 Nefelj! Semmi olyan adat nincs, ami fontos, de legalabb tudjuk azonositani a gepedet.
Kilehet probalni a kocsit, azon a palyan, amit építettél. -
skristof #3759 nekem műxik a frímél
de amugy sztem jobban jársz, ha csinálsz mélboxot, meg msn.comot meg még egy párat! :P -
#3758 Király, már én is nyomnám, ha nem lenne állandóan Freemail: Adatbázis hiba, próbálja később! -
skristof #3757 amugy mien infokat küldött el a progi a gépemről? :) -
skristof #3756 "ki lehessen probalni a kocsit, amit építettél"
LOL :))) -
#3755 Megkaptam a nyugtát -
#3754 Remelhetoleg amikor kitudjuk adni az exe-et, ez pedig a jovohet vegere teheto, addigra keszen
kell lennie az
utvonalszerkesztonek es a 3d-s uthoz tartozo editalo resznek teljesen!. Ja es legalabb a fak es
bokrok lerakasanak is, valamint normalis texturak megrajzolasanak a terepre.
Ezzel a par dologgal megleszunk akkor igenis lehet vele szerkeszteni palyat, mert ez a lenyege a
palya editornak. Az ut es a korulotte levo terep a fo cel, ezutan jon a terep szepitese
objectekkel.
A palyahoz tartozo ertekek raernek, de ez nem fogja befolyasolni a palya epitest, mert az ugy is
code lesz.
Az mas kerdes, hogy nem lesz fullosan optimizalva rendesen.
Tesztkocsi termeszetesen lesz benne, hogy kilehessen probalni a kocsit, amit epitettel.
Lesznek benne bugok rendesen, de ezeket a bugokat javitani fogjuk, hogy a veglegesben ne legyen
semmi bibi.
"Tudtommal meg csak 3 embernek van editora.:)" -
#3753 Nah, akkor ha mar "mindenkinek" van Editora, akkor nyomassuk a kepeket:)))))))
-
#3752 Az én domborzatom:
-
#3751 nekem Xp magyar Sp1 van, de mostmeg elmennt az infó, most próbáltam, szuper. ;)
Mondjuk én modemes vagyok és most másik kapcsolattal próbáltam, ja biztos az smtp-t használta igaz? Akkor bizti azért. -
#3750 A terep keszites, texturazas, mar eleg jo, hasznalhato, bar a kurzor mozgatas, szinkronizacio eleg kaosz szeru meg:)
Terepet, domborzatot lehet mar vele szerkeszgetni, de palyat azert meg messze nem. Ahoz meg nagyon sok minden kell.
Multkor "leadtam" nehany doksit az utipusokrol, a 2D, 2,5D, 3D utvonal-szerkesztesrol, a checkpoint, a startgrid lehelyezesrol, objektumozas, LOD szerkesztes stb. stb.
Amig ezeknek a nagyresze nincs meg, es egy mar ugy-ahogy vezetheto teszt auto, addig nem lehet normalis "verseny palyat" csinalni.
De nagyon jol lehet domborzatot hegeszteni, keresni a bugokat, otletezni, hogy ezen a reszen, mit s hogy lehetne meg valtoztatni, javitani, boviteni stb. -
#3749 :))))) -
#3748 Izé..... ICQ Alex?????? -
#3747 Ne hidd! Én kicseréltem a texturákat,+ raktam le több ezer fát. Aztán elmentettem. Aztán szólt Shark, hogy a fákat még nem menti el!!! :)))) -
#3746 -
skristof #3745 várom az exet! :P -
#3744 Kötekedj csak!!! :) Legalább megjöttél! -
#3743 Ezzel meg "palyamuveket" nehez lesz eloallitani, max szep domborzatot:)))))) -
#3742 :) -
#3741 Uraim, kiváncsian várom a pályaműveket! -
skristof #3740 Shark: nekem is megjött a válasz mél