7782
  • Pyx #3779
    kaptam válaszmélt..
    thx
  • Boborjan
    Brrrr... najo inkább nem szenvedek tovább vele nemhiányzik nekem outlook :))) Itt bukott meg a móka...
  • Boborjan
    Az a baj hogy rühellem az outlookot... de nembaj proba cseresznye..
  • Alexease
    SMTP-t nem mindig allitanak be egy szerverre. Azt lehet hasznalni, a net szolgaltatashoz adott szerverren is.
  • skristof
    asszem ezek a netes levelező rendszerek csak a pop3-at (levélfogadás) támogatják, és az smtp-t nem...
    de azért probálkozz :)
    mert pl pop3.mailbox.hu val fogadhacc levelet
    de
    smtp.mailbox.hu val nem tucc küldeni! szar! :)
  • Alexease
    Ja ja. Megneztem mit csinal:))
    Meg vannak az adatok, hogy miket kuld el:)))) Semmi extra:)) Ezt az MS is leszivja barmikor;)) Arra van.

Es tenyleg mail szervert hasznal. Probald beallitani alapnak, a freemail-t (smtp: freemail.hu) (Ahogy Skristof mondta!)
  • skristof
    öö
    én csak onnan sejtem, mert a tűzfalamnak kellet, h engedélyezzem a cclientapp-ot...
  • Alexease
    Nem lattam a progit, nem tudom mit csinal, de ha egy exe ami elinditva infot kuld a ASK-nak, akkor nem hinnem hogy smtp-s lenne.
  • skristof
    nemtoom, a progi forrásába nem látok bele
    de vhonnan biztos szedi az smtp szervered címét, szal sztem állítsá be vmit
  • Alexease
    Porbol, foldszorodasbol mar egy ilyen jo lenne;))))))))
  • Boborjan
    dehogy modemes... :) az kéne még... az viszont hibaforrás ha nekem olyanom hogy outlook nincsen? :) vagyis nem használom és nincs benne semmi beállitva :)
  • skristof
    modemes vagy?
    ha pl vmi free-nettel csatlakozol, akkor az nem toodja használni az smtp-szerveredet, ami az áutlókba be van állítva, ez is lehet egy hibaforrás....
  • Boborjan
    Hát nemtudom én akárhogy küzdök ugyanazt a hibaüzenetet kapom... no mindegy majd máshonnan is megprobálom.. hátha :)
  • skristof
    azááááám
  • Gregorius
    Sikerült bejutnom a rendszerbe, de egyelőre csak egy második nyugtát kaptam, ugyanazzal a szöveggel. Már alig várom a jövőhetet. Fincsi lesz!
  • skristof
    de privibe! :P
  • skristof
    aha :)
  • M. Tibor
    Az a 104. bytes erdekel?.:)
  • skristof
    nem félek, csak érdekel! :) amugy semmi fontos nincs a gépemen! :P

értem, hogy hogy értetted, nah, csak kicsit fura volt, sztem :)
  • M. Tibor
    Nefelj! Semmi olyan adat nincs, ami fontos, de legalabb tudjuk azonositani a gepedet.

Kilehet probalni a kocsit, azon a palyan, amit építettél.
  • skristof
    nekem műxik a frímél
    de amugy sztem jobban jársz, ha csinálsz mélboxot, meg msn.comot meg még egy párat! :P
  • Gregorius
    Király, már én is nyomnám, ha nem lenne állandóan Freemail: Adatbázis hiba, próbálja később!
  • skristof
    amugy mien infokat küldött el a progi a gépemről? :)
  • skristof
    "ki lehessen probalni a kocsit, amit építettél"
    LOL :)))
  • Gregorius
    Megkaptam a nyugtát
  • M. Tibor
    Remelhetoleg amikor kitudjuk adni az exe-et, ez pedig a jovohet vegere teheto, addigra keszen
    kell lennie az
    utvonalszerkesztonek es a 3d-s uthoz tartozo editalo resznek teljesen!. Ja es legalabb a fak es
    bokrok lerakasanak is, valamint normalis texturak megrajzolasanak a terepre.
    Ezzel a par dologgal megleszunk akkor igenis lehet vele szerkeszteni palyat, mert ez a lenyege a
    palya editornak. Az ut es a korulotte levo terep a fo cel, ezutan jon a terep szepitese
    objectekkel.
    A palyahoz tartozo ertekek raernek, de ez nem fogja befolyasolni a palya epitest, mert az ugy is
    code lesz.
    Az mas kerdes, hogy nem lesz fullosan optimizalva rendesen.

Tesztkocsi termeszetesen lesz benne, hogy kilehessen probalni a kocsit, amit epitettel.

Lesznek benne bugok rendesen, de ezeket a bugokat javitani fogjuk, hogy a veglegesben ne legyen
    semmi bibi.
    "Tudtommal meg csak 3 embernek van editora.:)"
  • Alexease
    Nah, akkor ha mar "mindenkinek" van Editora, akkor nyomassuk a kepeket:)))))))

• petesilver
    Az én domborzatom:
  • M@TriX
    nekem Xp magyar Sp1 van, de mostmeg elmennt az infó, most próbáltam, szuper. ;)
    Mondjuk én modemes vagyok és most másik kapcsolattal próbáltam, ja biztos az smtp-t használta igaz? Akkor bizti azért.
  • Alexease
    A terep keszites, texturazas, mar eleg jo, hasznalhato, bar a kurzor mozgatas, szinkronizacio eleg kaosz szeru meg:)

Terepet, domborzatot lehet mar vele szerkeszgetni, de palyat azert meg messze nem. Ahoz meg nagyon sok minden kell.

Multkor "leadtam" nehany doksit az utipusokrol, a 2D, 2,5D, 3D utvonal-szerkesztesrol, a checkpoint, a startgrid lehelyezesrol, objektumozas, LOD szerkesztes stb. stb.

Amig ezeknek a nagyresze nincs meg, es egy mar ugy-ahogy vezetheto teszt auto, addig nem lehet normalis "verseny palyat" csinalni.

De nagyon jol lehet domborzatot hegeszteni, keresni a bugokat, otletezni, hogy ezen a reszen, mit s hogy lehetne meg valtoztatni, javitani, boviteni stb.
  • Alexease
    :)))))
  • petesilver
    Izé..... ICQ Alex??????
  • petesilver
    Ne hidd! Én kicseréltem a texturákat,+ raktam le több ezer fát. Aztán elmentettem. Aztán szólt Shark, hogy a fákat még nem menti el!!! :))))
  • Alexease
  • skristof
    várom az exet! :P
  • petesilver
    Kötekedj csak!!! :) Legalább megjöttél!
  • Alexease
    Ezzel meg "palyamuveket" nehez lesz eloallitani, max szep domborzatot:))))))
  • M. Tibor
    :)
  • petesilver
    Uraim, kiváncsian várom a pályaműveket!
  • skristof
    Shark: nekem is megjött a válasz mél