7782
-
Nyiri #3900 ok, varom :) -
#3899 Akinek ati kartyaja van a fiam debugolta igaz nem teljesen korrekt, de mar elindul.:) privben kuldom a
linket ati tulajdonosoknak. -
#3898 Persze, hogy lehet, de en probaltam egy valosagos palyat kialakitani aranyokban.:)
Ha kivalasztod a tree06.dat-ot tedd le a fat a palyara, es ha megnyomod az eger gombot akkor
meghuzhatod a fat es amikor elengeded az eger gombot akkor rakja le pozicioba.
-
#3897 Hamarosan megy ati-is. kb 15 perc. De XP mindenfelekeppen kell:) -
skristof #3896 kicsit off, de szükséges, h nvidiás gépre win-xp-t tehessék, szoval: mi a praticionálás parancsa?
editrhoz kellene xp, meg nvidia-s kari -
#3895 Egyenletes emelkedést, ami enyhe, és lapos a szöge, azt még elbírja. De többet nem, hirtelen emelkedőbe belemegy, és piruettezik. Sokat.A trükk az, hogy nem szabad bántani szerkesztéskor azt a részt, ahova mindíg kirakja a pályára az autót. Az a pont egyenlőre fix, mindíg ugíanoda rakja. -
#3894 Az mitől függ, hogy tudok-e fát kirakni a pályára meg bokrokat, mert nekem hol rakott ki eddig, hol meg nem, de most, hogy tudatosan le szeretnék rakni egy párat, most aztán semmit sem rak ki. Milyen sorrendben kell klikkelni a dolgokra, hogy valamit elejtsen a pályára? Valaki? Lehet nagyon GYIK vagyok, de valahogy most nem jön össze.
Néztem Shark pályáját, mert azon legalább bejön a buggy, nálam csak zuhan. A kezdetleges ütközésvizsgálatból következtetve, azért ennél nagyobb bukkanók is lehetnek a pályán ügye? -
#3893 Kissé fanatikus lévén csináltam egy ovál pályát. Na az ütközés miatt használhatatlan :) Berakom az előzőbe, ott van még ütközés, de ott meg a pálya nem jelenik meg! :) -
skristof #3892 valszeg ATi karid miatt van neked is -
#3891 Hi.Van egy kis problém, amikor elindítom az RCedit.exe-t, kiírja egy kis ablakban, hogy "create shad3 texture"!Ha ezt abbahagyja eltűnik minden és kész, nem csinál semmit! -
#3890 Oké köszi! -
#3889 A palyamat az exe melle masold.
kb. 3,5 m-es a buggy, de ha kivalasztod az 1-es brusht, az kereken 8m-t mutat.:) -
#3888 Na, akkor most ékezet nélkül?:
-
#3887 És a buggy méretei? Mert azokat nem tudom.
Egyénként Shark, a pályádat betöltve...:
De amúgy ezt már máskor is produkálta nekem fájlkezelés esetén. -
#3886 A fenyofa merete 18m, ha megnyomod a w-t akkor lathatod az oldalakat, egy oldal 4m-es. -
#3885 Ja, még valami. Bocsánat a baromi sok hozzászólásért, de mindig akkor jut eszembe valami, amikor ráklikkelek a küld-re.
Szóval úgy tűnik, mintha gömb alakúra szerettétek volna csinálni az editorpályát. Lehetséges, hogy ez nálam nem működik, vagy nem is szeretne egyelőre, vagy nem is olyanra volt tervezve a játék? Csak azért gondolom, hogy ha a szélre megyek, akkor visszanyúlik az átellenes oldalra a kurzor, ügye, de ott nem csinál semmit. -
#3884 Köszönöm szépen!
más: Ha az alant említett probléma fennállhat, akkor lehetne javítani, mert már egy olyan szép pályát csináltam, és nincs autó, amihez viszonyíthatnám a szűk átjárókat. De lehet elkezdem előről. -
#3883 Boldog szulinapot. -
#3882 Nem, közben rájöttem mi a baj! Úgy néz ki reset esetén nem nézi meg, hogy milyen Z koordináta tartozik az adott XY koordinázához, és a 0 magassági pontban akarja kirakni az autót, ahonnan indul, amikor elkezdesz csináéni egy újy pályát, mert nálam jóval a talaj alá rakja ki, mivel a pályát már kicsit följebb húztam.
De tényleg poén a kocsi! Tükör síma terepen viszont megy! -
ANT #3881 Ha xy-iranyba huzod a talajt ,akkor az utkozesvizsgalat elszall,mivel updatelni kellene az utkozes-adatbazist ,de ez meg nincs benne. -
#3880 Jovo heten megnezzuk, hogy miert is nem megy ati kartyan.
Itt a palya, amit en keszitettem.
Palya
Igaz meg egy picit tul sima, de ha lesz rajta fu es kulonbozo
terep targyak, akkor talan nez majd ki valahogy.:)
A 3856 hozzaszolasomnal irtam, hogy az utkozes nem jo es at kell irni az egeszet, ezert szall el
a kocsi a palyarol. :)
Aki meg nem kapta meg a cuccot, az irjon a forumba.
-
ANT #3879 Valszinu az arnyek 1024x1024-es texturajat nem tudja letrehozni.Milyen gfx kartyad van? -
skristof #3878 lehet h ATi miatt? most raktam uj catalystot, ugyanaz a hiba!!!
probáltam turkálni a configba, de sok köze nem hiszem,h van ehhez
hétfő... baaaz!! :( -
Toya #3877 Shark vedd tárgytalannak az emailem, mert most éjszaka jelent meg a privát üzenet itt a fórumban valamiért. -
sznupi #3876 Javaslom, hogy akinek megy, próbálkozzon ... akinek nem, az várja meg a hétfőt, mást nem tudok javasolni, szal kitartás. 8-))) -
skristof #3875 nah, nem vagy egyedül
nekm is ezt csinálja
lenit konfig, xp+sp1 -
skristof #3874 nem -
#3873 ok de azért válaszolhattál volna.... -
skristof #3872 loál
broáf
olvassá vazze, és ne csodálkozz, ha holnap kicsit leb@sznak néhányan :P -
#3871 Megjelent már? -
Imurai #3870 Én is +kaptam priviben, de sajna az van amit gondoltam: nem szereti a 98-at. Hmm... -
Nyiri #3869 Na! Hiba van :)
Indulasnal azt irja (durvan 30-40 ablakban, egymas utan), hogy: "Create shad3 texture" majd kilep :)
es csinal egy 8 megas fajlt a konyvtarba es ennyi :)
-
skristof #3868 nah, már 75%-nál vagyok!! :)
modem rulez!!! :P -
skristof #3867 énis csak privát üzit kaptam.... -
Nyiri #3866 En nem kaptam semmilyen mailt, pedig elvileg kellett volna :] -
#3865 Ja, bocs, azt pedig elfelejtettem írni, hogy NAGYON ÁLLAT, pont ilyennek képzeltem el. Barátságos, egyszerű kezelőfelület, meg minden. -
#3864 Bocs, de nem világos, akkor az autónak működnie kéne? Mert nekem elszáll, ha kihúzom alóla a talajt. Az R betűre csak villan egyet a képernyő, de autó sehol még mindig, a C-re pedig csak feketeség, semmi más.
Azonkívül a Preferences-re kattintva elszállt az egész. -
#3863 Holnap van a szülinapom, úgyhogy ennél szebb ajándékot, minthogy tudtátok tartani a pénteket... tenksz! -
#3862 kérdés: hol van az emlegetett bemutató pálya? -
#3861 én is megkaptam, most bele is vizslatok