7782
-
Imurai #4100 Nem -
#4099 -
#4098 Asszem sejtem miről van szó! :) -
#4097 Süüüti! várjuk :) -
#4096 mindenki szeret úgy csinálni mintha értene a dologhoz :) -
#4095 Amugy keszulgettem egy feloldalas leirassal, ertekezessel, egyebekkel a jatekkal kapcsolatban, de varok meg 1-2 napot mi lesz, lehet hogy feleslegesen gepelgetnek:))) -
#4094 Mikor lehet privibe kérni? -
#4093 Szerintem te is csak a sebessegeket, mindenfele AA, ASF nezed, a tesztprogramokat stb. Kerdezz, erdeklodj utana, hogy programozas-techikailag miert mas az Nvidia, es akkor talan rajosz, hogy miert szoktak azt preferalni. -
#4092 szerinted? -
#4091 mer mindig az nvidiasok ???? :)
jatudom, a jo bornak is kell a ceger, hat meg a sz*rnak :D -
Imurai #4090 Jippííííí!!!!!!!!!!
De ugye egy Gef4MX420-ason is megy majd? -
#4089 Húúha! nah lehet izgulni mert beszéltem Shark-kal és azt mondta hogy akinek NviDia kártyája van az meglepetésben részesül! Azt még nem tudni hogy milyen meglepetés lesz,de hogy fincsi lesz az biztos! Majd privátban lehet kerni egy linket! de nem buggy ról van szó,ez valami más! Aztán jól viselkedjetek mert csak virgácsot kaptok!... -
#4088 De egy pillanat, mi az, hogy kell, csak nem valami kiadóra találtatok? -
#4087 Volt, és az nem semmi volt bizony!
Remélem hamarosan láthatjuk mi is! :) -
#4086 akkor jól gondoltam! -
Nyiri #4085 A Rolling Demo az egy olyan demo, amiben csak nezheted az engine mukodeset, de nem csinalhatsz benne semmit. Mindent a szemnek, semmit a keznek :)
Volt ilyen a Haegemona-nal is ha jol tudom. -
#4084 -
#4083 Hát ez az!!! :))) -
#4082 MIJAZA ROLLING DEMÓ? -
#4081 Ujra itt.:)
Egy kicsit elvoltam foglalva, nem ertem ra netezni. :(
Kis infomorzsa szamotokra. 2004. aprilis 25-ig el kell keszulnunk egy rolling demoval, ami mar egy kis finomsagot mutasson a programbol.
-
#4080 "M. Tibor az alábbi tárgyú leveledet 2004. 03. 14. 11:11-kor elolvasta!
Tárgy: Nincs tárgy"
végre adott életjelet magáról -
#4079 Igen bocs, de ez amolyan hiánypotló tevékenység volt.
Hogy haladsz a pályával? -
skristof #4078 mindenesetre még melózik sztem -
#4077 Shark azt ígérte nekem, hogy benéz ma ide, remélem majd ír is! -
skristof #4076 fhmfhmfhm **szaglászik....
ennek bizony off-topik szaga van! :)
begin FLÉM
:P -
#4075 -
#4074 Most már egy egész rajt állítottál fel belőlük. Egyébként tetszik. -
#4073 nem tetszik? -
#4072 -
#4071 ki festi? -
#4070 Új névkártya az ünnepekre?
Ne fesd az ördögöt a falra! -
#4069 Hát én sem akarok kötekedni DE azért egy kicsit gyanús hogy Shark bácsi nem ir semmi újat... -
#4068 Ha kötekedni akarnék azt mondanám, hogy csak a 6-os képen látható buggy-nál tudom elkézelni a modellből, hogy nem lesz gond a kerékütközésből.
A lényeg, hogy szépem muzsikáljon, ha kigurul a terepre, és ne nézzen ki idétlenül, ahogy farolgatunk vele, ez minden. Jó munkát hozzá, de azért tessék lazítani is a hétvégén. Jön az ünnep is meg minden. -
#4067 -
sznupi #4066 De ott bőven van elég hely a kerék rugózásának, ne tessék már kötekedni. 8-))) -
#4065 Hat ez az:)))
De en mondjuk nem is konkretan a buggy-kra gondoltam, hanem altalanossagban:) Persze itt, tenyleg egyutt mozog nehany tipusnal.
De iggy is ugy is be kell allitani a "rugok hosszat" autonkent, avgyis elvileg mindegy:)) A lenyeg, hogy "beusson" ha rovid, es a "visszapattanaskor" - rebump - szamolja bele:D -
#4064 Például a nagy zöld és kék monstrum a bannerben pont nem ilyen. :) -
Imurai #4063 Hehh, ott a pont! -
sznupi #4062 Nemtom megnéztétek-e a kocsimodelleket, de többnyire a sárhányó együtt mozog a kerékkel, amikor csináltam a kocsikat, akkor elég sok buggy-s képet megnéztem, hogy mégis hogyan van kialakítva. 8-)) -
#4061 Ha ilyen lesz, az már tökéletes, én is valami ilyesmire gondoltam.