A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Egy atlag jatekban, ha az auto elemelkedik, ugrat, akkor abban a pozicioban repul tovabb, ahogy elemelkedett a talajrol. De egy normalis jatekban (pl. a lentiekben), rendesen szamolja az egyebb dolgokat is, vagyis ugy billen ahogy kell. A Screamer-ben ezt a billenest, hossziranyu eroket szamolja el, kicsit keves, uszik stb.😊))
Az Insane-ben szandekosan olyan, de csak a beallitas miatt. Ott a jatekmenethez kellett, a rugozas van megemelve a funrace erdekeben😊 De a gravitacio jo.
A Screamer4x4-ben is jo a gravitacio, csak ott a hossztengelyre szamolt tehetettlenseg nem az igazi. Ezt el is ismertek. De ez is foleg csak a levegoben mutatkzozik, amikor az auto repul, es a sulypontokkal kellene szamolni.
Az SLRR-ben elvileg jo lenne, de egyebb mas dolgok miatt lehet esetleg ugy erzeni, hogy furcsa😊)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Szerencsés (és jó gyors) buggysok 'megúsznák' a dolgot egy aquaplaning csúszással.
Extrém eset lenne mikor már tengelyig merül a versenyzõ, itt már egy nagyon durva fékezõ erõvel (együtthatóval) számolna a program.
Nem tudja valaki mikor jelenik meg a buggy?

Ez nagyon jo otlet ,erre eddig nem is gondoltam ,majd meg visszaterunk ra.
Ez igy korrekt ,csak en a rally konyv elott azt se tudtam ,mi az

Pl. egy F1-es vagy palyaauto versenyes jatekban, illene "mashogy" mennie az autonak, ha mar egyszer vegig gazolt a fovon, vagy a soder esetleg a homokagyban. De semmi, ugyanolyan szep tiszta marad a kerek.
Hogy a buggy-ban fizikalisan szamolodik-e ez a resz azt nem tudom, nem hiszem, de remelem, azert mint koszolodas, sarazodas azert latszani fog a gumikon, felniken is😉)
A súrlódás a kerék és a talaj érintkezõ felületei között mérhetõ relatív sebességvektortól függ, tehát itt figyelembe kell venni a kerék kerületi sebességét is.
A közegellenállás-szerû hatás csak a kerék mint test és a talaj között mérhetõ relatív sebességvektortól függ, tehát itt állónak kell tekinteni a kereket.
Amikor "ja" elõször beírt, már röhögtem magamban, hogy valaki mindjárt hogy le fogja baszni... De amikor 5 percen belül másodszor is megkérezte, nem bírtam magammal, kitört belõlem az állat 😊
A bannerre jó nagy betûkkel rá kéne írni a kiadás várható idõpontját, vagy legalább azt, hogy "MÉG NINCS KÉSZ, NEM LEHET LETÖLTENI!". Bár szerintem azt sem vennék észre...
Segítségül a legfontosabb részt kiemeltem neked. Na ezek után mit gondolsz, kiadták már?
No és mi az, ha szabad kíváncsiskodnom? Bár szerintem ez a dinamikus súlyeloszlás úgyis magától kialakul a programban, ha az ember az erõkkel-nyomatékokkal rendesen számol, nem is értem miért kell ezzel külön foglalkozni.
Igazad van, nem is akartam ám beszólni, csak ilyen idegesítõ a stílusom 😊

A játék pedig szimulátornak készül, amirõl még megint nem lehet tudni, hogy fog összejönni a dolog, szal ez is odébb lesz... 8-)))
a buggynak lehet majd csinálni saját beállítást? (mint az LFS-ben!!!)
Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"
ez jó ötlet nem?lookaround]
Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"
Ha a fennti bannernek megfelelõen redõsített a gumi, akkor úgy lõ ki a startnál mint a bánat, de az oldalirányú ellenállás csökken, tehát mondjuk riszálni fog a feneke, vagy könnyebben kifarol meg ilyenek.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Mission Impossible 2010: PRO Class
A flippernel nem sok keplet kellett,csak egyedi objektumok maszkaltak ,de itt mar kicsi tobbre lesz szukseg.
Most ugy nez ki ,hogy a fizikai model kritikus pontja a tapadas es a rugozas minel pontosabb szimulacioja.Ezektol fugg az iranyithatosag a legjobban.
Erdekes, hogy az egyik leglenyegesebb infot a dinamikus sulyeloszlasrol egy rallykonyvben talaltam.

a legellenallas F=0.24*v2 a Corvette-nel,a tobbi csak helykitoltes
,mertekegysegek etc...amugy kb egy eve mar asszem ezeket is vegigolvastam ,meg meg tobb tucat pdf-et.

Ebbol persze nem lehet programot irni, ez meg keves, de gondoltam, esetleg talalnak benne valami ujdonsagot is
De valahol meg lattam, olvastam hasonlo leirasokat, foleg autoszimulatorkesziteshez, ugyanigy kepletekkel, rajzokkal stb. Ott ha jol emlexem volt gumi es felfuggesztes fizika is reszletesebben.
Viszont beígért egy részt a rugó-lengéscsillapító mûködésérõl, az kimaradt, pedig talán hasznos lenne. És rengeteg egyéb dologról sem esik szó, ami kéne. Például a lentebb említett oldal- és hosszanti irányú csúszás közti eltérésrõl sem ír, vagy a laza földút és a beton közti különbségrõl. Kár, mert engem is érdekelnének ilyen dolgok.
Üdv:
dav
Physics Intro
Physics 1 Physics 2 Physics 3 Physics 4 Physics 5 Physics 6 Physics 7 Physics 8 Physics 9 Physics 10 Physics 11 Physics 12 Physics 13 Physics 14 Physics 15 Physics 16 Physics 17 Physics 18 Physics 19 Physics 20 Physics 21 Physics 22 Physics 23 Physics 24 Physics 25 Physics 26
Erre valami linket tudsz adni?
Kiadóügyileg mik a kilátások, tudom voltak dumcsipartik, de van már valaki? Vagy senki nem akar szimulátort kiadni csak árkád esti versenyeseket? 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.