7782
  • ranGer2
    Hejj! nah! nyomsz egy terrain editet aztán finoman rákattintassz arra részre ahol nem kivánt az adott textúra! de ne huzigáld mert akkor elszaródik a mesh!
  • Gregorius
    Sajnos nem tudok segíteni, mert ilyesmi még nem fordult velem elő.
  • Gregorius
    Tőlem lehetne benne, csak nem tudom, hogy hány nemzetiség lesz a játékban, mert én még olyat sem láttam a mai játékokban. 253 hímnuszt belepakolni pedig nem semmi munka.
    De ha lesz benne, akkor csak valami LOL cheap buggy stinten, valahol a sártenger közepén egy fapódium vagy ilyesmi.
  • Boborjan
    Várom az uj verziot és a pályára telepithető tárgyakat! :))) Egyébként bejárok én mindig... csak azon a 2 napon nemvotlam netközelbe amikor odadták a népnek az editort és anynit enm olvastam vissza :)))
  • skristof
    szerintem sürübben néz el ide, mert ezek már mind ismert hibák/hiányosságok
    pl fizika nincs benn, ütközést ujrairják, szal mit vársz??
  • Gimmick
    ti nemtudom, hogy ti mit szolnátok ehez:
    ha valaki a buggyval az 1. 3 helyezet valamelyike egy versenyen, akkor az autó vezetője áljon fel egy dobogóra, ahol esetleg himnusz is lehet :)
    hogy értsétek, pontosabban mire gondolok:
    a Forma 1 végén a versenyzők felelálnak egy dobogóra, és ott ünnepelnek

nos, én ezt az "ünneplést" hiányolom minden szimulátorból, és szeretném, ha lenne ebben a játékban ilyen is...

ti mit szóltok hozzá?
  • Boborjan
    Üdv :))) Kicsit nyomkodtam az editort és elég sokminden előjött... pl ha 3d simitással megyek neki a szélének akkor nagyon csunyán eltorzul és onnan kezdve használhatatlan az egész... Másik vicces dolog hogy a pályára tett buggy alatt ovatosan emeltem a szintet... aztán vissza... rugozott is a kicsike aztán egy nagyobb rántásnál kirepült a pályárol... Várom az editor újabb változatát, nagyon klasszul kezelhető, és tényleg pofon egyszerű egy pályát összehozni :))) Üdv: Boborjan
  • skristof
    1-9-es ecsetet használok
    probáltam mindennel, de csak ott maradt......
  • skristof
    ez engem is érdekelne
  • Gregorius
    Nálam nincs vele gond, de én minimum 3-as ecsetet használok a festéshez, és a zöldesítést a fehér szín végzi.
    Vagy maga a homok textura marad ott? És csak ott?
  • Gregorius
    Igen, arra gondoltam. Szóval akkor le kell zárni heggyel a széleken?
  • skristof
    ahol megmaradt a homokos textura, azt vmiért nem toom ujra füvessé varázsolni!!
    másnál nem volt ilyen gond????
  • Alexease
    Gondolom, a "gomb-alakuval" a vegtelenitettre gondolsz, vagyis egyik oldalt ki, a masikon be (Insane rulezz:). En ugy tudom, hogy nem olyan lesz. Mivel ez foleg - elvileg, remelem - palyaverseny lesz, felesleges is az olyan megoldas.
  • Gregorius
    Nekem tetszik, és majd ha megjönnek a díszletek is...
    De még mindig aggaszt egy kérdés, és valahogy senki nem akaródzik megválaszolni, hogy gömb alakú-e a pálya, vagy mi van a szélekkel?
  • skristof
    énis újra próbálkozom

de sajna nem nagyon megy....
  • sznupi
    Igen a fű érzékeny pontja Sharknak, pénteken is variált meg próbálkozott, de nem értette meg, hogy amit akkor csinált, nem lehet a talajra illeszteni rendesen, csak és kizárólag sík terepre jó, de had szenvedjen, idővel úgyis belátja, hogy az úgy nem jó. 8-))))
  • petesilver
    Igen, ez a fű téma érzékeny pontja :)
  • ANT
    Próbálkozik kitartóan ,nem sok sikerres .Valami füvet szeretne ,de hétfőntől ütközést irok .Hétvégén csak elvétve tévedek ide ehhez a win95-ös géphez,csak hogy benézzek a fórumba, munka és gondolkozás teljességgel kizárt.
  • Gregorius
    Had szóljon!
    Persze mélyen együttérzek.
  • ATS: Peelova
    megvan a 4k. köszi akkor gyertek sokan várunk mindenkit szeretettel
    ASIAN TEEN SLUTS POWA!!!!!!!
    gyertek inkább sofozni
    mijen gém ez?
    uh
  • M. Tibor
    Igen.:)
    Nem szokott bejelentkezni az sg-re,:)
    email cimeit hetente valtoztatja.:)
  • petesilver
    Küldöd a melót szerencsétlennek???? :)))
  • M. Tibor
    Off.
    Ujabb privi ment Ant!
  • Gregorius
    Eredetileg folyómedernek szántam, de lehet, hogy erre kerül majd a pálya helyette.

De még az is lehet, hogy mind a kettő.
  • M. Tibor
    Privi ment Ant!
  • ranGer2
  • ANT
  • Alexease
    Szerintem, ez egy toronyhaznak a tetejen levo, liftgephaz szellozo fedel, csak elpozicionaltak a epulet base pontjat:)
  • M@TriX
    szereintem szemetes konténer, felhajthatós kivitel... ;)
  • Gregorius
    Jól látom, hogy még nincs rajta refmap?
  • ranGer2
    De télleg! mi az ott?
  • ranGer2
    :D szemetes konténer!!! AKSD homework!! jeee
  • Gregorius
    Hm?! Levélszekrény, madáretető? Szemetes konténer, vagy falósejt?
  • M. Tibor
  • skristof
    ati-d van, mi?? :)
  • Ams
    nekem megnyit ~300 párbeszédablakot "create shad3 texture" üzenettel, és kilép :)