7782
-
#4020 Hejj! nah! nyomsz egy terrain editet aztán finoman rákattintassz arra részre ahol nem kivánt az adott textúra! de ne huzigáld mert akkor elszaródik a mesh! -
#4019 Sajnos nem tudok segíteni, mert ilyesmi még nem fordult velem elő. -
#4018 Tőlem lehetne benne, csak nem tudom, hogy hány nemzetiség lesz a játékban, mert én még olyat sem láttam a mai játékokban. 253 hímnuszt belepakolni pedig nem semmi munka.
De ha lesz benne, akkor csak valami LOL cheap buggy stinten, valahol a sártenger közepén egy fapódium vagy ilyesmi. -
#4017 Várom az uj verziot és a pályára telepithető tárgyakat! :))) Egyébként bejárok én mindig... csak azon a 2 napon nemvotlam netközelbe amikor odadták a népnek az editort és anynit enm olvastam vissza :))) -
skristof #4016 szerintem sürübben néz el ide, mert ezek már mind ismert hibák/hiányosságok
pl fizika nincs benn, ütközést ujrairják, szal mit vársz?? -
#4015 ti nemtudom, hogy ti mit szolnátok ehez:
ha valaki a buggyval az 1. 3 helyezet valamelyike egy versenyen, akkor az autó vezetője áljon fel egy dobogóra, ahol esetleg himnusz is lehet :)
hogy értsétek, pontosabban mire gondolok:
a Forma 1 végén a versenyzők felelálnak egy dobogóra, és ott ünnepelnek
nos, én ezt az "ünneplést" hiányolom minden szimulátorból, és szeretném, ha lenne ebben a játékban ilyen is...
ti mit szóltok hozzá? -
#4014 Üdv :))) Kicsit nyomkodtam az editort és elég sokminden előjött... pl ha 3d simitással megyek neki a szélének akkor nagyon csunyán eltorzul és onnan kezdve használhatatlan az egész... Másik vicces dolog hogy a pályára tett buggy alatt ovatosan emeltem a szintet... aztán vissza... rugozott is a kicsike aztán egy nagyobb rántásnál kirepült a pályárol... Várom az editor újabb változatát, nagyon klasszul kezelhető, és tényleg pofon egyszerű egy pályát összehozni :))) Üdv: Boborjan -
skristof #4013 1-9-es ecsetet használok
probáltam mindennel, de csak ott maradt...... -
skristof #4012 ez engem is érdekelne -
#4011 Nálam nincs vele gond, de én minimum 3-as ecsetet használok a festéshez, és a zöldesítést a fehér szín végzi.
Vagy maga a homok textura marad ott? És csak ott? -
#4010 Igen, arra gondoltam. Szóval akkor le kell zárni heggyel a széleken? -
skristof #4009 ahol megmaradt a homokos textura, azt vmiért nem toom ujra füvessé varázsolni!!
másnál nem volt ilyen gond???? -
#4008 Gondolom, a "gomb-alakuval" a vegtelenitettre gondolsz, vagyis egyik oldalt ki, a masikon be (Insane rulezz:). En ugy tudom, hogy nem olyan lesz. Mivel ez foleg - elvileg, remelem - palyaverseny lesz, felesleges is az olyan megoldas. -
#4007 Nekem tetszik, és majd ha megjönnek a díszletek is...
De még mindig aggaszt egy kérdés, és valahogy senki nem akaródzik megválaszolni, hogy gömb alakú-e a pálya, vagy mi van a szélekkel? -
skristof #4006 énis újra próbálkozom
de sajna nem nagyon megy.... -
sznupi #4005 Igen a fű érzékeny pontja Sharknak, pénteken is variált meg próbálkozott, de nem értette meg, hogy amit akkor csinált, nem lehet a talajra illeszteni rendesen, csak és kizárólag sík terepre jó, de had szenvedjen, idővel úgyis belátja, hogy az úgy nem jó. 8-)))) -
#4004 Igen, ez a fű téma érzékeny pontja :) -
ANT #4003 Próbálkozik kitartóan ,nem sok sikerres .Valami füvet szeretne ,de hétfőntől ütközést irok .Hétvégén csak elvétve tévedek ide ehhez a win95-ös géphez,csak hogy benézzek a fórumba, munka és gondolkozás teljességgel kizárt. -
#4002 Had szóljon!
Persze mélyen együttérzek. -
#4001 megvan a 4k. köszi akkor gyertek sokan várunk mindenkit szeretettel -
#4000 ASIAN TEEN SLUTS POWA!!!!!!! -
#3999 gyertek inkább sofozni -
#3998 mijen gém ez? -
#3997 uh
-
#3996 Igen.:)
Nem szokott bejelentkezni az sg-re,:)
email cimeit hetente valtoztatja.:) -
#3995 Küldöd a melót szerencsétlennek???? :))) -
#3994 Off.
Ujabb privi ment Ant! -
#3993 Eredetileg folyómedernek szántam, de lehet, hogy erre kerül majd a pálya helyette.
De még az is lehet, hogy mind a kettő.
-
#3992 Privi ment Ant! -
#3991 -
ANT #3990 -
#3989 Szerintem, ez egy toronyhaznak a tetejen levo, liftgephaz szellozo fedel, csak elpozicionaltak a epulet base pontjat:) -
#3988 szereintem szemetes konténer, felhajthatós kivitel... ;) -
#3987 Jól látom, hogy még nincs rajta refmap? -
#3986 De télleg! mi az ott? -
#3985 :D szemetes konténer!!! AKSD homework!! jeee -
#3984 Hm?! Levélszekrény, madáretető? Szemetes konténer, vagy falósejt?
-
#3983 -
skristof #3982 ati-d van, mi?? :)
-
#3981 nekem megnyit ~300 párbeszédablakot "create shad3 texture" üzenettel, és kilép :)