7782
-
#4744 Figy ha Cod oztok is majd valamikor megbeszélhatnénk egy gyakot... ok? -
#4743 Én nem vágtam fel... CS-zel? tyűha! -
#4742 Minimum?!? ;) Minimum ketto;)
De 6 (3 szog alapu rud) vagy 8 (4 szog alapu rud) polygon-nal mar szerintem jo (Also-felso - cap - lapokat ki kell kukazni, ugy sem latni. Az minusz 2-4 poly;D) -
#4741 Holnapra írjátok meg lécci, hogy egy oszlop, mint pl a napernyő középső ródja hány oldalszegmensből állhat minimum? -
#4740 Leteszem a lantot, ma ezen ügyködtem, de a székakat újra kell csinálni :( Holnap húzhatok bele! :(
-
sznupi #4739 Te meg nézd meg ezt: Radical Squadron
Szal nem kell felvágni. 8-))) -
#4738 4 en vagyunk csak nem en frissitem a lapot... HE HE HE!!! és 10 en leszünk... -
#4737 Jo sok tagja van a klanodnak. -
#4736 Nézd az enyémet!!Hungarian Airborne Division -
sznupi #4735 Tévedés, én most marhára nem editorozom, webet csinálok, vagyis csinálnék ha lenne hozzá kész ötletem, de csak fél van. Remélem kialakul majd valahogy. 8-))) -
#4734 Akkor pls rádulj fel az icq-ra is, ha van időd kávé közben. -
#4733 Ezerrel azert nem (tudok) dolgozni rajtuk, de keszulgetnek;P En az egyszerubb dolgokat takolom. Hajnalig meg lenyomok vagy 2 tucatot (uj, modositott, optimalizalt, valtozat stb.), pihentetesnek majd tolok be kepeket;))) -
#4732 Huhh, fogalmam sincs, Alex dolgozik rajtuk ezerrel, meg Sznupiék. Én csak itt kontárkodok közben. Az igazság odaát van! -
skristof #4731 jaja... ;)
beer.. nyammi...
miket várhatunk még kiegészítő ojjektumoknak? -
#4730 Semmi LOL! Ez művészet! :) -
#4729 De valszeg bennem van a hiba akkor. -
skristof #4728 jah, az igez! ;) -
skristof #4727 LOL :) -
#4726 hát az ujjal ég nemtudsz szépet csinálni... :) -
skristof #4725 ööö
ezt tekintsem hivatalos infonak?? :)) -
#4724 Hat en nem akarok beleszolni, de ez igy nem hangzik tul motivaloan, nem? -
#4723 A régivel kell szépet csinálni! És az a tudás! -
#4722 de ha mondjuk ez igy van akkor kaphatnának még páron a nem végleges editorbol.. -
#4721 meddig lehet küldeni? :o) -
skristof #4720 izé, igen mondtátok... de ezt most pontosan nem értem! :))
szal ami MÁR megvan nekünk is, 'régi' szerkesztővel kellene szép pályákat alkotni, vagy az ujjal, ami még nincs 100asra késsz???
szal érthetően plz.... :P
-
#4719 Az Photoshop buher;) Az alatta levo kepbol takoltam, mert panaszkodtak a szinere;))
Nekem ilyen gondom nincs, sose lattam a tengert;) -
#4718 ööö Senki sem kapott.. -
#4717 Én nem kaptam szerkesztőt. :C -
#4716 :)))))))))))))))))))))))
Ha ez nem photoshop buher, 2 hetig ne lassam a tengert! -
#4715 Az eletbe nem kapom meg akkor! Nincs nekem ilyesmire idom! :) -
#4714 Splinebol van az antenna, akkor az ugy jo a progiba? -
#4713 Húúúúú! -
YaniMan #4712 Jahu! Jól le vagyok maradva. A netnél szeretném úgy megcsinálni, hogy ha a szerver engedi, a kliens letöltheti róla a hiányzó file-okat.
Viszont van rossz hírem is, amiből talán botrány lesz. Ha emlékeztek még, anno mondtuk (hadd ne keressem meg, hol), hogy a szerkesztőt most csak ismerkedni adtuk oda, az ezzel készült pályák nem kerülnek a játékba - azért sem, mert változni fog (már változott sokat) a file formátum (pl.).
Persze ez senkinek ne vegye el a kedvét a komolyabb pályák készítésétől, hiszen azt is mondtuk, hogy lesz egy teszt, amivel eldöntjük, kinek adunk oda dolgokat. Na ha jól sejtem, ez az a teszt. Tehát aki a mostani, "nem végleges" szerkesztővel szép pályát csinál, az kapni fogja a "komoly" szerkesztőt is. -
#4711 IGENNNN! ez az! -
#4710 En csak a NURBS-ra reagaltam (feluletek), mert az nem all semmilyen poligonbol:8
A B-Spline, Bezier stb. gorbek jo dolgok, de nekem mar matematikailag magas:))) -
#4709 Oké, köszi, asszem felfogtam. :) Értem én, csak a neve olyan sokatmondó. :) -
ANT #4708 Szimplán béziert nem lehet használni ,mert annak csak a kezdő és végpontja illeszkedik a vezérlő pontokra.B-Spline-t használunk automatikusan generált kontrolpontokkal. -
sznupi #4707 Ezt asszem benéztem, most így belegondolva nem hiszem, hogy NURBS-ot használ, sztm sziplán csak béziert. 8-))) -
sznupi #4706 Na ha valakit érdekel és meg is érti, akkor itt van pár dolog a spline-hoz meg a NURBS-hoz: Geometriai modellezés -
sznupi #4705 De ha gondolod előkeresem majd neked a NURBS-nak a fogalmát, tanítottak nekem ilyesmit de akkor se tulajdonítottam neki jelentőséget. 8-)))