7782
  • ranGer2
    Figy ha Cod oztok is majd valamikor megbeszélhatnénk egy gyakot... ok?
  • ranGer2
    Én nem vágtam fel... CS-zel? tyűha!
  • Alexease
    Minimum?!? ;) Minimum ketto;)
    De 6 (3 szog alapu rud) vagy 8 (4 szog alapu rud) polygon-nal mar szerintem jo (Also-felso - cap - lapokat ki kell kukazni, ugy sem latni. Az minusz 2-4 poly;D)
  • petesilver
    Holnapra írjátok meg lécci, hogy egy oszlop, mint pl a napernyő középső ródja hány oldalszegmensből állhat minimum?
  • petesilver
    Leteszem a lantot, ma ezen ügyködtem, de a székakat újra kell csinálni :( Holnap húzhatok bele! :(
  • sznupi
    Te meg nézd meg ezt: Radical Squadron
    Szal nem kell felvágni. 8-)))
  • ranGer2
    4 en vagyunk csak nem en frissitem a lapot... HE HE HE!!! és 10 en leszünk...
  • PuMy
    Jo sok tagja van a klanodnak.
  • ranGer2
    Nézd az enyémet!!Hungarian Airborne Division
  • sznupi
    Tévedés, én most marhára nem editorozom, webet csinálok, vagyis csinálnék ha lenne hozzá kész ötletem, de csak fél van. Remélem kialakul majd valahogy. 8-)))
  • petesilver
    Akkor pls rádulj fel az icq-ra is, ha van időd kávé közben.
  • Alexease
    Ezerrel azert nem (tudok) dolgozni rajtuk, de keszulgetnek;P En az egyszerubb dolgokat takolom. Hajnalig meg lenyomok vagy 2 tucatot (uj, modositott, optimalizalt, valtozat stb.), pihentetesnek majd tolok be kepeket;)))
  • petesilver
    Huhh, fogalmam sincs, Alex dolgozik rajtuk ezerrel, meg Sznupiék. Én csak itt kontárkodok közben. Az igazság odaát van!
  • skristof
    jaja... ;)
    beer.. nyammi...
    miket várhatunk még kiegészítő ojjektumoknak?
  • petesilver
    Semmi LOL! Ez művészet! :)
  • PuMy
    De valszeg bennem van a hiba akkor.
  • skristof
    jah, az igez! ;)
  • skristof
    LOL :)
  • Pyx #4726
    hát az ujjal ég nemtudsz szépet csinálni... :)
  • skristof
    ööö
    ezt tekintsem hivatalos infonak?? :))
  • PuMy
    Hat en nem akarok beleszolni, de ez igy nem hangzik tul motivaloan, nem?
  • ranGer2
    A régivel kell szépet csinálni! És az a tudás!
  • Pyx #4722
    de ha mondjuk ez igy van akkor kaphatnának még páron a nem végleges editorbol..
  • Pyx #4721
    meddig lehet küldeni? :o)
  • skristof
    izé, igen mondtátok... de ezt most pontosan nem értem! :))
    szal ami MÁR megvan nekünk is, 'régi' szerkesztővel kellene szép pályákat alkotni, vagy az ujjal, ami még nincs 100asra késsz???
    szal érthetően plz.... :P
  • Alexease
    Az Photoshop buher;) Az alatta levo kepbol takoltam, mert panaszkodtak a szinere;))
    Nekem ilyen gondom nincs, sose lattam a tengert;)
  • ranGer2
    ööö Senki sem kapott..
  • Balo
    Én nem kaptam szerkesztőt. :C
  • petesilver
    :)))))))))))))))))))))))
    Ha ez nem photoshop buher, 2 hetig ne lassam a tengert!
  • petesilver
    Az eletbe nem kapom meg akkor! Nincs nekem ilyesmire idom! :)
  • petesilver
    Splinebol van az antenna, akkor az ugy jo a progiba?
  • ranGer2
    Húúúúú!
  • YaniMan
    Jahu! Jól le vagyok maradva. A netnél szeretném úgy megcsinálni, hogy ha a szerver engedi, a kliens letöltheti róla a hiányzó file-okat.
    Viszont van rossz hírem is, amiből talán botrány lesz. Ha emlékeztek még, anno mondtuk (hadd ne keressem meg, hol), hogy a szerkesztőt most csak ismerkedni adtuk oda, az ezzel készült pályák nem kerülnek a játékba - azért sem, mert változni fog (már változott sokat) a file formátum (pl.).
    Persze ez senkinek ne vegye el a kedvét a komolyabb pályák készítésétől, hiszen azt is mondtuk, hogy lesz egy teszt, amivel eldöntjük, kinek adunk oda dolgokat. Na ha jól sejtem, ez az a teszt. Tehát aki a mostani, "nem végleges" szerkesztővel szép pályát csinál, az kapni fogja a "komoly" szerkesztőt is.
  • ranGer2
    IGENNNN! ez az!
  • Alexease
    En csak a NURBS-ra reagaltam (feluletek), mert az nem all semmilyen poligonbol:8
    A B-Spline, Bezier stb. gorbek jo dolgok, de nekem mar matematikailag magas:)))
  • Gregorius
    Oké, köszi, asszem felfogtam. :) Értem én, csak a neve olyan sokatmondó. :)
  • ANT
    Szimplán béziert nem lehet használni ,mert annak csak a kezdő és végpontja illeszkedik a vezérlő pontokra.B-Spline-t használunk automatikusan generált kontrolpontokkal.
  • sznupi
    Ezt asszem benéztem, most így belegondolva nem hiszem, hogy NURBS-ot használ, sztm sziplán csak béziert. 8-)))
  • sznupi
    Na ha valakit érdekel és meg is érti, akkor itt van pár dolog a spline-hoz meg a NURBS-hoz: Geometriai modellezés
  • sznupi
    De ha gondolod előkeresem majd neked a NURBS-nak a fogalmát, tanítottak nekem ilyesmit de akkor se tulajdonítottam neki jelentőséget. 8-)))