7782
-
YaniMan #4784 Na megírtam végre azt a részt, amivel Tibi már jóideje nyaggat: Az útvonal-szerkesztő leméri az út hosszát :)
Az előbbi pálya (#4780) hossza 2783.77m -
#4783 jó akkor én jelentkezem érte :P :) -
#4782 Nem csak a belsos emberkek kapjak meg ha nem mindenki.:)
-
#4781 és ezt az új editort is csak a belső emberek kapják meg? -
#4780 Ugy latom, hogy elovettetek a regi editort egy paran.:)
Hamarosan lesz egy ujabb editor de me'g abba is lesznek hianyossagok. Kerulnek bele vegleges dolgok is, mint az utvonal szerkezto, amivel ma'r a vegleges utat lehet a terepre szugeralni. Ezzel ma'r tenyleg kesz alappalyatkat is lehet kesziteni, ami mar a jatekban is szerepelhet ha jol varialjatok az egergomb nyomasokat.:)
Probaltam egy-ket kepet mazsolazni, hogy mit is varnek majd toletek. Ez az utvonal megszerkesztesere es a terep deformalasara vonatkozik tereptargyak nelkul sajnos, mert elegge at kell gondolnunk az object kipakolo reszet mert ami most van atlathatatlan.:)
-
YaniMan #4779 Egész jó: ha sikerül, Anti is rábólint, csinálhatunk olyat, hogy az editorban mondjuk a map settings ablakban lesz egy pipa, hogy mittomén "folytonospálya" (angolul:), és ha bepipálod, akkor az "átlógó" kurzor az editorban ténylegesen felhúzza a másik oldalon is a pályát, és akkor megoldható az 1nsane-es "egyik oldalon ki, másikon be". -
#4778 Szép, dimbes-dombos, még egy nVidia bemutatóban is jól mutatna, de a Buggymat biztos darabokra törném rajta. -
#4777 Valami derengett, de nem találtam bocs. Az editorban pedig nagyon úgy tűnt, hogy annak készült, ahogy a kurzor mindig átvetődött az átellenes oldalra, ha túllógott, meg az árnyék is átvetül, de ha nem, hát nem. Pedig az lenne a király!
Ha számít valamit a sírásom, akkor sajnálnám, ha nem lenne benne más játékmód, vagy gömb alakú pálya. Szerintem mindegy, hogy ott van az 1nsane, annak már 4 éve lesz lassan, és mire kijön a Buggy talán több is. Ez nem ugyanolyan játék lenne azért, de ha igen, akkor is a modern PC tudással ötvözve. Az 1nsane szép, meg jó, de nagy a gépigénye grafikához mérten, valamit elszúrtak a skálázhatóságnál. Nálam például 30FPS-sel megy AMD2000+ GeForce4 Ti-mal, ami azért nem a legjobb egy 2000-es játéktól. Meg a netkódja sem az igazi, úgyhogy ez nem lehet kifogás!
Szégyenlem, hogy ilyet mondok, de akkor már csak a kiadóban bízhatok! -
#4776 itt van egy régebbi probamap, sajnos még nem sok idöm volt rá -
#4775 Nem tudom mi az a 805, és azt se tudom, hogyan került oda. Hihetetlen. -
#4774 Elkészült 805-ban az első szett. Van még mit kozmetikázni rajta, de így munka mellett az én tudásommal húzós. Pl letöröltem a kávéautómata texturáját, csinálhatok újra. A képen látható szett jelenlegi állapotban 862 poligon. Remélem teszik Sharkéknak!
-
#4773 Meg semmi sem biztos.
Minden a kiadon mulik majd (bizonyos reszt). En szemelyszerint szimulatort szeretnek, mint kotott palyaversenyt. Ilyen nincs meg a piacon, leszamitva a DTR sorozatot, de az nem is igazan szimulator, es nagyon Amcsi.
A szabadpalyas jatekkal az a fo gond, hogy a lehetseges legtobb, ertelmes jatekmodot, amit normalisabban vezetheto autokra meg lehet irni, azt az Insane-ben megcsinaltak. Abban minden benne van: jo fizika, komoly toresek, kornyezeti fizika, jo jatekmodok, palyagenerator stb. Nem sok ertelme lenne csinalni egy olyat, raadasul ugy, hogy valszeg minden feature-t meg sem lehetne csinalni.
De mondom, majd kialakul, gozom sincs mi lesz. -
skristof #4772 sztem is kicsi a palya
de ez uccse végleges, ugyeee? :P -
#4771 Nem lesz "gomb" alaku a terkep! Vagyis nem lesz vegtelenitett a palya (a'la Insane)! De ezt mar egyszer irtam.
Egyelore, az egyetlen ertelmes jatekmod a palya verseny (kotott palyas korverseny). A tobbire kicsi a palya - szerintem - de ezt is mar kieelemeztem multkor;)) -
#4770 Nyúzzad... -
skristof #4769 áá, enyém szar...
papirra vhogy mindig sokkal jobb utvonalat took csinálni.. :((
mind1, majd még nyuzom az editort... :P -
#4768 Kösszi! nekem meg a tied tetszik... -
#4767 Kössz a tied is alakul... Nvidia? még szép... -
skristof #4766 jol néz ki..
mindenkinek nvidia karesza van?!?!? :((
scak nekem nincs árnyékom :o :)) -
#4765 http://www.gregorius.freeweb.hu/Kepek/Buggy/Buggy-track2-1.JPG
Ha ez elég, akkor megköszönném, mert épp ezen a két héten van 4 ZH-m, és ezerrel nyomom az ipart. Persze ha nem, akkor leülök, mert azért mérlegelni tudok.
Nekem ez a (Park) Ranger féle nagyon bejön! Kristófé is tetszik, csak még ugye be kell fejezni, de király lesz, bár egy kicsit kötöttnek tűnik a pálya, de ízlések és pofonok...
Az enyém eredetileg amolyan banzáj pályának készült a többi játékmódhoz, de aztán ez lett belőle, mondjuk még mindig alkalmas a többire.
Az új szerkesztőben gömb alakú lesz a térkép? Mert egyes jelek azt mutatják, hogy ez is olyan akart lenni, csak nem olyan lett. Ezt a kérdést meg valahogy mindig kerültétek, de az is lehet, hogy csak én kerültem a választ. -
envagyokneo #4764 Én is csinálnék...de ha nincs szerkeztő! :( Ez így nem valami OKSÉ!?!? :( -
#4763 Hát izé most kezdtem neki eddig haladtam vele..
-
skristof #4762 izé... elkezdtem csinálni egy pályát....
hááát.. :) hagy még kívánnivalót maga után..
pikcsör:
-
skristof #4761 loál -
#4760 Én is attól félek.... -
#4759 Nem. Nem jatszottam, mert meg a jatek sem erdekel.;) -
#4758 ;))))) -
Toya #4757 De azért látom játszol :) -
#4756 OFF! GameStar nyeremenyjatek, fogyatekosoknak
-
#4755 Látom: Coming soon...
remélem nem ...a movie theatre near you :)
Jól kezdődik! -
#4754 Na akkor nem offolok tovább. ;)
Jobb ma egy War mint holnap egy Public. ;) -
sznupi #4753 Alex, ha itt vagy valahol, akkor gyere fel ICQ-ra. -
sznupi #4752 Arról ne álmodj, én manapság már csak warozom, majdnem minden nap van egy war, szal inkább az mint a public. 8-)) -
ANT #4751 Az a szerencséjük ,hogy már reggeliztünk... -
#4750 Az ASK team reggeli megesz benneteket. -
#4749 mióta nem reg elég sok béna arc mászik be és rontja a játékot, pedig régen jó kis csaták voltak, mindneki ismert midnenkit.
Remélem egyszer vissza áll, más jó szervert sajna nem ismerek... -
sznupi #4748 Jah, CSézem, már egy ideje, LAMAs szerverre nem nagyon járok, bár mostanában már nem igazán szoktam publicolni. -
sznupi #4747 CoD csapatunk még nincs, egyelőre csak CS, mad ha lesz CoD csapat, akkor velük majd játszhattok, de fene se tudja az mikor lesz. 8-))) -
#4746 Sztok!
Bocs,hogy csak igy beirok..de alig varom mar ezt a jatekot.
Nagyszerűt alkottok, büszkék vagyunk rátok!
HAJRá Magyarország, hajrá MAGYAROK!!! -
#4745 tényleg CS zel Synupi? Nem találkoztunk már? Enigma7-el összefutok néha, de te is rémlesz, én 90%-ban a LAMAs-on futok, [MaTriX]TerminaTHOR ;)