7782
  • YaniMan
    Na megírtam végre azt a részt, amivel Tibi már jóideje nyaggat: Az útvonal-szerkesztő leméri az út hosszát :)
    Az előbbi pálya (#4780) hossza 2783.77m
  • Tibre
    jó akkor én jelentkezem érte :P :)
  • M. Tibor
    Nem csak a belsos emberkek kapjak meg ha nem mindenki.:)
  • Tibre
    és ezt az új editort is csak a belső emberek kapják meg?
  • M. Tibor
    Ugy latom, hogy elovettetek a regi editort egy paran.:)
    Hamarosan lesz egy ujabb editor de me'g abba is lesznek hianyossagok. Kerulnek bele vegleges dolgok is, mint az utvonal szerkezto, amivel ma'r a vegleges utat lehet a terepre szugeralni. Ezzel ma'r tenyleg kesz alappalyatkat is lehet kesziteni, ami mar a jatekban is szerepelhet ha jol varialjatok az egergomb nyomasokat.:)

Probaltam egy-ket kepet mazsolazni, hogy mit is varnek majd toletek. Ez az utvonal megszerkesztesere es a terep deformalasara vonatkozik tereptargyak nelkul sajnos, mert elegge at kell gondolnunk az object kipakolo reszet mert ami most van atlathatatlan.:)
  • YaniMan
    Egész jó: ha sikerül, Anti is rábólint, csinálhatunk olyat, hogy az editorban mondjuk a map settings ablakban lesz egy pipa, hogy mittomén "folytonospálya" (angolul:), és ha bepipálod, akkor az "átlógó" kurzor az editorban ténylegesen felhúzza a másik oldalon is a pályát, és akkor megoldható az 1nsane-es "egyik oldalon ki, másikon be".
  • Gregorius
    Szép, dimbes-dombos, még egy nVidia bemutatóban is jól mutatna, de a Buggymat biztos darabokra törném rajta.
  • Gregorius
    Valami derengett, de nem találtam bocs. Az editorban pedig nagyon úgy tűnt, hogy annak készült, ahogy a kurzor mindig átvetődött az átellenes oldalra, ha túllógott, meg az árnyék is átvetül, de ha nem, hát nem. Pedig az lenne a király!

Ha számít valamit a sírásom, akkor sajnálnám, ha nem lenne benne más játékmód, vagy gömb alakú pálya. Szerintem mindegy, hogy ott van az 1nsane, annak már 4 éve lesz lassan, és mire kijön a Buggy talán több is. Ez nem ugyanolyan játék lenne azért, de ha igen, akkor is a modern PC tudással ötvözve. Az 1nsane szép, meg jó, de nagy a gépigénye grafikához mérten, valamit elszúrtak a skálázhatóságnál. Nálam például 30FPS-sel megy AMD2000+ GeForce4 Ti-mal, ami azért nem a legjobb egy 2000-es játéktól. Meg a netkódja sem az igazi, úgyhogy ez nem lehet kifogás!

Szégyenlem, hogy ilyet mondok, de akkor már csak a kiadóban bízhatok!
  • Pyx #4776
    itt van egy régebbi probamap, sajnos még nem sok idöm volt rá
  • petesilver
    Nem tudom mi az a 805, és azt se tudom, hogyan került oda. Hihetetlen.
  • petesilver
    Elkészült 805-ban az első szett. Van még mit kozmetikázni rajta, de így munka mellett az én tudásommal húzós. Pl letöröltem a kávéautómata texturáját, csinálhatok újra. A képen látható szett jelenlegi állapotban 862 poligon. Remélem teszik Sharkéknak!
  • Alexease
    Meg semmi sem biztos.
    Minden a kiadon mulik majd (bizonyos reszt). En szemelyszerint szimulatort szeretnek, mint kotott palyaversenyt. Ilyen nincs meg a piacon, leszamitva a DTR sorozatot, de az nem is igazan szimulator, es nagyon Amcsi.

A szabadpalyas jatekkal az a fo gond, hogy a lehetseges legtobb, ertelmes jatekmodot, amit normalisabban vezetheto autokra meg lehet irni, azt az Insane-ben megcsinaltak. Abban minden benne van: jo fizika, komoly toresek, kornyezeti fizika, jo jatekmodok, palyagenerator stb. Nem sok ertelme lenne csinalni egy olyat, raadasul ugy, hogy valszeg minden feature-t meg sem lehetne csinalni.

De mondom, majd kialakul, gozom sincs mi lesz.
  • skristof
    sztem is kicsi a palya
    de ez uccse végleges, ugyeee? :P
  • Alexease
    Nem lesz "gomb" alaku a terkep! Vagyis nem lesz vegtelenitett a palya (a'la Insane)! De ezt mar egyszer irtam.

Egyelore, az egyetlen ertelmes jatekmod a palya verseny (kotott palyas korverseny). A tobbire kicsi a palya - szerintem - de ezt is mar kieelemeztem multkor;))
  • ranGer2
    Nyúzzad...
  • skristof
    áá, enyém szar...
    papirra vhogy mindig sokkal jobb utvonalat took csinálni.. :((
    mind1, majd még nyuzom az editort... :P
  • ranGer2
    Kösszi! nekem meg a tied tetszik...
  • ranGer2
    Kössz a tied is alakul... Nvidia? még szép...
  • skristof
    jol néz ki..
    mindenkinek nvidia karesza van?!?!? :((
    scak nekem nincs árnyékom :o :))
  • Gregorius
    http://www.gregorius.freeweb.hu/Kepek/Buggy/Buggy-track2-1.JPG
    Ha ez elég, akkor megköszönném, mert épp ezen a két héten van 4 ZH-m, és ezerrel nyomom az ipart. Persze ha nem, akkor leülök, mert azért mérlegelni tudok.

Nekem ez a (Park) Ranger féle nagyon bejön! Kristófé is tetszik, csak még ugye be kell fejezni, de király lesz, bár egy kicsit kötöttnek tűnik a pálya, de ízlések és pofonok...
    Az enyém eredetileg amolyan banzáj pályának készült a többi játékmódhoz, de aztán ez lett belőle, mondjuk még mindig alkalmas a többire.

Az új szerkesztőben gömb alakú lesz a térkép? Mert egyes jelek azt mutatják, hogy ez is olyan akart lenni, csak nem olyan lett. Ezt a kérdést meg valahogy mindig kerültétek, de az is lehet, hogy csak én kerültem a választ.
  • envagyokneo
    Én is csinálnék...de ha nincs szerkeztő! :( Ez így nem valami OKSÉ!?!? :(
  • ranGer2
    Hát izé most kezdtem neki eddig haladtam vele..

• skristof
    izé... elkezdtem csinálni egy pályát....
    hááát.. :) hagy még kívánnivalót maga után..
    pikcsör:
  • skristof
    loál
  • ranGer2
    Én is attól félek....
  • Alexease
    Nem. Nem jatszottam, mert meg a jatek sem erdekel.;)
  • M@TriX
    ;)))))
  • Toya
    De azért látom játszol :)
  • Alexease
    OFF! GameStar nyeremenyjatek, fogyatekosoknak
  • Gregorius
    Látom: Coming soon...
    remélem nem ...a movie theatre near you :)

Jól kezdődik!
  • M@TriX
    Na akkor nem offolok tovább. ;)
    Jobb ma egy War mint holnap egy Public. ;)
  • sznupi
    Alex, ha itt vagy valahol, akkor gyere fel ICQ-ra.
  • sznupi
    Arról ne álmodj, én manapság már csak warozom, majdnem minden nap van egy war, szal inkább az mint a public. 8-))
  • ANT
    Az a szerencséjük ,hogy már reggeliztünk...
  • PuMy
    Az ASK team reggeli megesz benneteket.
  • M@TriX
    mióta nem reg elég sok béna arc mászik be és rontja a játékot, pedig régen jó kis csaták voltak, mindneki ismert midnenkit.
    Remélem egyszer vissza áll, más jó szervert sajna nem ismerek...
  • sznupi
    Jah, CSézem, már egy ideje, LAMAs szerverre nem nagyon járok, bár mostanában már nem igazán szoktam publicolni.
  • sznupi
    CoD csapatunk még nincs, egyelőre csak CS, mad ha lesz CoD csapat, akkor velük majd játszhattok, de fene se tudja az mikor lesz. 8-)))
  • moonster
    Sztok!
    Bocs,hogy csak igy beirok..de alig varom mar ezt a jatekot.
    Nagyszerűt alkottok, büszkék vagyunk rátok!
    HAJRá Magyarország, hajrá MAGYAROK!!!
  • M@TriX
    tényleg CS zel Synupi? Nem találkoztunk már? Enigma7-el összefutok néha, de te is rémlesz, én 90%-ban a LAMAs-on futok, [MaTriX]TerminaTHOR ;)