7782
-
skristof #4944 öööö
de miért f1-pályákat csinyáltok?
jah, 5 gól lessz... sztem 3-2-re nyerünk! ;)
HAJRÁ MAGYARORSZÁÁÁÁÁG!!! -
#4943 az optimizmus szép dolog.. :) -
#4942 Berendeltem az editor szakertonket, hogy jojjon hamarabb dolgozni, mint ahogy szokott. 10-re beszeltuk meg,
mert lenne egy kis munka a szamara,meg hetvege elott elkellene keszitenie.
Kicsit kivancsi vagyok, hogy itt lesz-e, mert ez meg nem surun jott be.:)
A sajat operacios rendszert irkalja szorgalmasan, de mindig belefeledkezik a kemeny munkaba :) es igy
delutan kel fel, vagy fel sem kel, es alszik tovabb, mint egy medve. :) na ki ez?
Hallott valaki Sznupi elvtarsrol, mert tegnap ota nem hallottunk rola. Lehet, hogy meg mindig
csetelget, de
Hol? vagy o is alszik mint a medve? :}
Bovultek a palyak tervei Pumy segitsegevel. Bahrein, Barcelona, Imola, Interlagos, Magny-cours, Monaco,
Jaj, majd nem elfelejtettem Ant szorgalmasan szamolgatja a kockakat, de milyen kockakat? :)))
Na, megyek tv-t nezni megnezem azt az 5 goolt.:)))) jot nyelunk. :)
-
#4941 Ok. :) -
skristof #4940 nemnem
ha a hétvége szerda-csüt, akko:
péntek=>hétfő
szombat=>kedd
...
szerda==> SZOMBAT -
#4939 Hetfo - szombat
kedd - vasarnap
szerda - hetfo
-
#4938 Puff. -
skristof #4937 juhéjjjj -
skristof #4936 hé
csaló! -
skristof #4935 nem.
akkor ma szombat van
juhéjjjj -
#4934 Nem, akkor ma szombat lenne, Alex elmélete szerint. Csak tudnam, akkor miert dolgoztunk ma? -
#4933 De akkor most hetfo van.:) -
#4932 Minek? Hetvegen ugy is esni fog:/
Mar gondolkodtam rajta, hogy szerda-csutortokot kellene kinevezni "hetvegenek" akkor mindig jo ido van, es szombattal kezdodne a het, mert akkor mindig beesik a szar ido;) -
#4931 Hetveget akarok!:)) -
#4930 -
#4929 juhejj, akkor majd ráállunk a tervezésre ;) -
#4928 -
#4927 When it's done! -
#4926 he gyorsan dolgozzatok -
#4925 hehe! jeee -
#4924 pontsoan mikor kapjuk meg az új editort? -
#4923 A mai napi termes: Ant nagyon rajott valamire, hala az Istennek:)
En es Pumy elkeszitettuk a kovetkezo palya terveket mar az editorban.:)
A1ring, hockenheimring, melbourne, silverstone, igaz ezeket a palyakat mar csak disziteni kell majd.
Sznupi 6 ablakba egyszerre csetelt egesz nap.:)
Ja, hamarosan mindenki kap majd ilyen editort, es ezzel mar lehet majd bizonyitani.
-
#4922 Látod ilyen ez a Shark! keres össze vissza mikor meg itt vagy rád se figyel.. -
#4921 bocs shark, sikerult elerjelek? hii -
#4920 Ejnye!... öö te ki vagy ? -
#4919 Igen, elvileg csak a nev szamit szerintem, lasd az autok pl a Vice City-ben. Mindegyik valos automarka, csak mas a nevuk. -
#4918 Palikring WÁÁÁ
ÉS A KANYAR VÉGÉN FELTÜNIK DÉÉÉMON HILLL WÁHÁÁHÁÁ!!! -
sznupi #4917 Majd meg lesznek csinálva a kocsik is, nem lesz ilyen krómos, de azzal még nem foglalkoztunk, gondolom majd kapnak valamilyen roszda texturát meg a kaszni is megkapja a maga kis kopottságát és jobban fog akkor kinézni. -
#4916 Jok ezek a képek! -
Nyiri #4915 Jo az anim, de az autok tul csillogosak. Voltam nem egy szocske versenyen es ott meg tiszta autok sem igy neznek ki. Nincs krom ;) -
Nyiri #4914 Nem lesznek jogi problemak? Vagy ha nem ugy nevezed akkor siman le lehet masolni? -
sznupi #4913 Tribün max akkor lesz ha én vagy a másik 3D-s megcsinálja, vagy esetleg Alex. 8-))) -
sznupi #4912 Ha jól tudom az exkluzív volt, vagyis csak a kiállító kapta meg, nem hiszem, hogy az ki fog kerülni forgalomba, majd később egy jobb, szebb talán. 8-))) -
#4911 Nagyon állat! ,
DE HOL A GOLDTRIBÜN? Nehogy azt mond, hogy még nem modellezted le! Hogy lehet ilyen lém munkát berakni?! -
#4910 Magyar modra palik bacsi palyaja.
Palya nev: Palikring
Palya hosz:1890 meter
-
#4909 vártam hogy mikor indulnak el... ^.^ -
#4908 Minek mar meg van.:) -
#4907 Egy ici pici anim.
Anim 9mb -
#4906 Bocs! De azért megcsinálhatnád! -
#4905 Koszi!