A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
"Jatekfejlesztes, koltsegvetes Carmack szerint: Carmack szerint a játékok egyre többe kerülnek és egyre több ember követelnek, ezért nem lepôdne meg, ha hamarosan egy 100 millió dolláros költségvetésû játékkal szembesülnénk. Ettôl független lát még esélyt arra, hogy kis fejlesztô csapatok is sikeresek legyenek, fôként web és ingyenesen letölthetô programok területén."

Ajoedesanyadat!😊))
M@TriX
rendicsekk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ez télleg yooooo

football without ultras is nothing

petesilver
Uraim!!! A.S.K. Tender!!!!!!!!!

64 db reklámtábla kell, 3 hét rá az idõ. Úgyhogy mindenki nekiállhat nyugodtan gyártani, idõ van, remélem tábla is lesz!!!!! 😊))

Izzon az a photoshop!!! 😊)))

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
nem késtél le semmirõl szerintem, én még neki se láttam.

M@TriX
látom itt dübörög a béke! 😉
a tiéd szép, nem a tiéd szép, nem a tiéd szebb, nem a tiéd szebb. 😉
Végre itt nyugodt a levegõ, nincs fight. 😉

Amúgy tényleg jók, sajna csak most kukkantottam be így már le is késtem a gyártásról, jók ezek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ranGer2
Hát köszönöm de nem sokat dolgoztam rajta.. meg lehetne szebb is.. Nekem meg amúgy a tieid tetszenek...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Gregorius
Nekem tetszik!
Ranger-é pedig überfrankó!

Most veszem észre, hogy az utolsót még sikerült elírnom is!
Na, ki a lúzertop?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Pyx
akkor én is eggyt, többi elküldve :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Gregorius
Bocs, az elõbb nem tudom, hogy sikerült összehoznom azt a linket, mert hogy én ilyet nem írtam be, az biztos.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Remélem sikerül beszúrni a képeket, ha nem, akkor bocs.
Ezek nem igazán életképesek. De egy ilyen Buggy verseny azt hiszem nem a pénzrõl szól úgyhogy ide ilyen lúzerek jönnek hírdetni, semmi fancy tábla. Ha nem tetszik, akkor lehet belõle nyugodtan ötletet meríteni, vagy feltúrbózni. Ahova tudok, majd még teszek valami képet, mint mondjuk ez a Buggy itt lenn.

Tudom, vagyok.
, mert a végérõl azért nem hiányozhat egy igazi szar darab sem. Majd próbálok minõségibbet is csinálni.

Alexease
Akkor meg egy😊)
Lentebb irtam, hogy az Uttipusokhoz rendelheto efektek (fust, por, felverodes, frocskoles stb.) fixek lennenek, mert engine fuggo, de lehetne jonehany. Ezeknek kellene adni egy jellemzo nevet, vagy kodot (pl. smoke, dust, pebble, mud, water stb.), amit hozza lehetne rendelni az INI-ben.

Lehetne EGY altalanos, mindenre ervenyes efekt INI, ami mindent tartalmaz. De lehetoseg lenne arra is, hogy egy uttipuson belul is letrehozni az INI-t, es abban "felulbiralni" a hozzarendelt efekt parametereit.

Ezeknek is kellene csinalni, egy konfigot, INI-file-t, amiben be lehetne allitani a jellemzobb parametereiket.
Pl. egy por efektnel ami szamit:

- atlatszosag kezdoertek (a vegertek termeszetesen nulla😄)
- meret kezdo ertek
- meret veg ertek (mekkora legyen a "pamacs" a megjelenesenel, es mekkorara "noljon")
- a ketto kozti idotartam (menyi ido alatt no meg a maximumig, es tunik el)
- szin (RGB-ben. neha szukseg lehet olyan por efekre, ami elut a tobbitol. Pl. feher por, vagy a hommok szurkes, vagy van sivatagi voros homok😄DDD )
Alexease
Amit irtam multkor (#4136-#4143) azon gondolkodtatok? Van ra lehetoseg, megoldhato stb.? Csak mert lenne meg hasonlo tonna dolog, csak ha teljesen mas a koncepcio, vagy engine, kiado egyebb dolgok miatt nem lehet ennyire nyilt, akkor nem otletezem ennyire😊))))

Csak maniam a modosithatosag, parameterezhetoseg, hogy atlehetsen formalni a jatekot, igeny szerint😉)
legyen már benn minimum egy MAGYAR zászló!!!!
most komolyan.....

ranGer2

pff de gány ez még...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
OKsa!

petesilver
Már nem is emlékszem,hogyan kell használni, most jut eszembe!

M. Tibor
Nem. de tuti kell.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

petesilver
Végre egy kis Photosop buher!!!!!! 😊

Pyx
😊 psdben kell?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M. Tibor
Szükségünk lenne néhány reklám feliratra, amint az a képen is látszik. A mérete 512*128 kell hogy legyen. Mindenki elkészítheti a saját reklámját pl. Ranger Team, Alex Motor.
A lényeg, hogy jogvedett logo nem lehet benne.

Gregorius
A korlátra mehetne még valami textura, ami elnyúlik az egészen, hogy ne legyen olyan ismétlõdõ.

M@TriX
nyami, csak majd jól ki legyen dolgozva a kocsi vs víz is, mert akkor lesz süti egy 20 cm-es vízréteg. ,)

ranGer2
hmm!

Gregorius
Teljes mértékben. Ez is nattyon király!

Gregorius
Nattyon baba!

M. Tibor

M. Tibor
A viz verzio 0.01. 😊

ranGer2

Zsolt74
A multkor nem erre a buggy-s zenere gondoltatok?

Gregorius
Neke is tetszik! Nagyon jók, és remélem a véglegesben is lesznek majd ilyen pakolható object-ek!

M@TriX
tudom, hogy render csak az egyik képen bump-map feeling van, az lesz a játékban?
Amúgy sütik a képek, mondjuk most még mûnek hat de ez logikus...

petesilver

petesilver

petesilver
CSináltam Max-al egy render scenet. Baziszar lett, de annyit szenvedtem vele, hogy azért is berakom! Szenvedjetek ti is!

Ahogy Mici Mackó mondaná ... Gondolj, Gondolj, Gondolj! Feltéve ha még nem jöttél rá. 8-))))

ranGer2
LOL! az egy bokor!

az elsõ kép közepén lévõ buggy-nak, ugye nem a hegy _tetején_ van az árnyéka???????

M@TriX
JóóÓÓÓ lesz 😉

Updateelt szerkesztõt kérünk! 😉
Tudom, hogy amint kész lesz jön, csak már várom 1000L.

Te Alex! Hogy halad az új homepage?

Gregorius
Hogy halad a rolling demo?

Alexease
Vagy egy ASE2DAT programocskat? 😊)))))
hmmmm....
mikor kapunk legalább egy object-csomagot????

ranGer2
hmmm hová tünt a képecském?
hmmm ki piszkált a hozzászólásomhoz?
ki evett bele a sütikémbe?

ranGer2
izé!

M. Tibor
Keszitetem egy kis mini palyat. 😊

Mindig sejtettem ,hogy egyszer felszabadulok.

Helyesen : sok idõ = kicsi pénz...

M@TriX
Na már még jobban beindultatok. 😉
Jók az új képek, mikor csusszan ki egy új editor amivel lehet alkotni?
(Csakmert a fa nem marad meg minden aztán így nem bontakozhatunk ki. 😉
Meg víz kellene, meg mûködõ autó, meg korlát, meg több kocsi, meg fizika, meg táncoló csajok, idõjárás, napszakváltás, realtime törés, ríl rugózás meg toronyóra meg lánc. 😉

komolyra, érdemes megnéznetek a FlatOUT videóját, talán láttátok akkor ok, de ha nem ajánlott. Részben hasonló a téma csak a gépek mások.

Alexease
Ezeknel ugy sem adom lejjebb😊) Sot... meg a negyedet sem mondtam el😊) Eleve nincs ertelme "egyszerubben" megcsinalni. Tudom az ido penz😊))

De mar osszeallt egy kep a jelenlegi hasonlo tipuso jatekok piaci helyzeterol is, azok fogadtatasarol, hasznalatarol stb. Ezzel kapcsolatban is majd irkalok egy fel oldalt😊)) De eloszor az alapokat kell "rendbe" tenni😊))))))))))