A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi van? mosolyogj már! 😄Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

de amugymeg ugyis az lenne rámondva hogy nem..Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Mission Impossible 2010: PRO Class

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ott van csak nem latszik, en nem fogom elarulni az biztos😊
Lathato de nagyon, de most mar en se ....😊
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Nekem ugyan az a verzio editor van meg mint nektek.😊
Nem a fu ritkasaga. 😊
Nem a nap, bocsi, hogy kifelelytetem a kepbol. 😊
Nem a texturak kicserelesevel erheto el 3x gyorsulast.😊
Nem z-buffer. 😊
LATHATO DE NAGYON.😊))
Es nem hiszem el, hogy nem latszik.😊
Hát a mi editorunkhoz képest elég nagy az eltérés, de amúgy egyetlen két dolog van, ami minden képen látszik, az pedig a talaj, valamit a fû textúra. Ha a fû lett ritkább, akkor azt mondom, hogy alig észrevehetõ, de lehet, hogy csak én látom bele. Ezen kívül maradtak azok a dolgok, amik a talajon vannak, de mindenhol, mert elég változatos kameraállások vannak fönn, tehát a textúra, de én ott nem látok semmi változást.
Más szempontból megközelítva azonban van egy dolog, amit sehol nem látok, az pedig a Nap, de a villanyt nem oltotta le senki, úgyhogy gyanítom ott van az valahol az égen még mindig.
Nem tudom, de nekem úgy tûnik, hogy a Z-buffert átment 16-bitbe. Ezt csak az árnyékok miatt mondom. 😊 Amúgy nem látok semmit. Szóval unom már, hogy mindig azt kell irnom, hogy Nem tudom, de nem tudom. 😊))
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
én nem látok semmit, viszonyítva a többi képhez...HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com