7782
-
#5867 Es fullentettem valamit?
"Ez nagyon jo, hogy nem veszitek eszre, szoval felesleges az a valami."
-
#5866 Nem kell.. -
#5865 Na vegig olvastam...
-
#5864 Hogy ilyen szepen kibeszeltuk ezt a gyorsitasi lehetoseget. Ki, hogy all hozza latottak alapjan. :)
Kell az oda vagy nem. -
#5863 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! -
#5862 Ne mar.:)
"Ez tuti es latszik is.:)"
-
#5861 nem csak merges vagyok (magamra).. -
#5860 Miert? megbantot valaki.:{
"Mar irhatom, hogy NEM. :: )" -
#5859 Hagyjuk MÁÁÁRR! na! -
#5858 Pedig probaltam minden erovel segiteni mindenkinek de.:)
"Ne a hibat nezd ha nem ami nincs ott.:)" -
#5857 Nah jó hagyjuk.. -
#5856 Ja, az erkölcsi győzelem a miénk! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#5855 Igen es megse.:)))))))
"Latni lehet a kulombseget nem latod, hogy nincs ott." -
#5854 Pedig olyan közel jártam.. jártunk.. :( -
#5853 Vegig olvastad.:)
Es latod, hogy nincs ott vagy is ott van, de nem latod. -
#5852 Gratulálok.... -
#5851 Na figyi. es nem vagy..
1. Textura 128x128 x2 32.768 oldal layer
2. ---ll-----------
3. ---ll-----------
4. ---ll-----------
131.072 oldal
De csak 1-est a 2-est texturat hasznalnank es ez csak 65.536 oldal igy ki esik 3-as es a 4-es textura. igy mar 2x gyorsabb de ez igy nem igaz, mert igy nem lehet szamolni mert vanak meg mas tenyezok is es igy talan 3x lesz gyorsabb.:) -
#5850 Annak volt szánva, csak nem találtam olyan magas füvet. :) De most már eggyel több, amin lehet dolgozni! ;)
Még valami, a nádasnak van egy nagyon érdekes tulajdonsága ez pedig a víztükrön felerősödő szél átfújása. Vagyis annak is hajladoznia kéne. De meg lehetne próbálkozni valami erőteljesebb hullámzással is, mint ahogy például a víz hullámzik. Ugyanakkora amplitúdójú hullámokkal csak megnyújtott fázissal és nagyobb sebességgel a nádasnál ez a dolog a dőlésszöget állíthatná, nem pedig a felszín meredekségét. És akkor ugyanazt a hullámzó effeketet lehetne kapni, ahogy a szél végigsüvít a nádas tetején, mint ahogy az a valóságban van. Lehet persze, hogy egy kicsit rendszerigényes lenne, mert a víz eléggé lassítja motort, de biztos jól nézne ki. -
#5849 Akkor nekem még mindig nem világos a megoldás! Nagyon állat vagyok. Mi lett kicserélve? Nem a homok helyett használtál átszinezett fű textúrát? De milyen oldalszámot? A textúrához hogy jön az oldalszám? És ha eggyel kevesebb textúrát használsz, akkor miért hároszoros a gyorsulás, és hogy jön ide a 2+2=5 és a 32.000*4=128.000/2=64.000?
Tudom, hogy -ségnek hangzik, de én csak szimplán vagyok. -
#5848 Mar csak a nadas hianyzik. :) -
#5847 Na, ez hogy tetszik?
-
#5846 Mondom ugyan az az editor ami neked van, es meg a texturat ugyan ugy kezeli min regen, csak a texturak letek kicserelve.:)
SPOILER
Probaltam volna a darabszamra utalni finoman. -
#5845 Nem, csak közben szőnyeget kellett pucolnom, hogy még ki lehessen gyorsan rakni az esőbe száradni, jó kis zuhé volt. Attól féltem a vihar kinyomja a gépemet, aztán volt találóskérdés, nincs találóskérdés. No meg ettem egy jót, úgyhogy most emésztek. Azt is, meg ezt is. -
#5844 Hát ez alatt: "hogy egy fajta textúrából áll az egész talaj és csak color shadereket használsz." én is ezt értettem, de mondtam, "hogy ez csak tervezői fogás" tehát nem az editortól függ.
Persze tudom, hogy azt is írtad, hogy ugyanaz az editor, tehát nem abban van a különbség, de én itt vesztettem el a fonalat.
Egyébként én ebben az 5673-ban sehol nem látok a fűtől különböző textúrát.
Számomra az is érdekes, hogy akkor hogy értétek el azt, hogy a barna területekre nem generált füvet? Vagy oda csak azért nem generált, mert túl közel van az úthoz?
Ezek a SPOILER-ek meg végleg nem értem hogy jöttek ide. -
#5843 Mi van, Most meg mindenki vegig olvasa a topikot.:) -
#5842 keresgetni meg.:) -
#5841 LOL nem 1 ha nem osszesen 3 van :)
Sajnos a valasz nem jo. -
#5840 És te utána azt mondtad! NEM KÉRDEZTED!!!!! hogy 1 fajta texturat latok a képen! de ha kérdezted volna akkor... hááát... nah mindegy...
-
Nyiri #5839 Nem azert, de en mintha olvastam volna olyan komment-t hogy kevesebb textura... -
#5838 5697#
1 fajta textúra az egész és csak le van festegetve zöldre? -
#5837 Most mindenki a kepek nezzi.:) -
#5836 Na eljott az ido az igazsag felfedesenek.:)
Felek, hogy nagyon rovid magyarazattal szolgalok.:) " de egy a fontos, hogy jol
telt a hetvegem hala nektek." :)
Nezzetek meg a kepeket, 2 db texturaval kevesebb van rajta,
azt senki nem hianyolta. lol.:)
En ezt ugy ertem el ugyanazzal az editorral, hogy 3 egyforma texturat raktam be de
a sziklat meghagytam.:)
Ezt hetfon ki is probaljuk, hogy mennyit is jelent sebessegileg codal.
Na most ki lesz okos, hogy le ....:) en mondtam, hogy lathato modon nincs ott a kepen.
Kulturalt hozzaszolast varok tovabbra is, es nem azt, hogy en mondtam.
Vissza lehet olvasni es nem volt megoldas ra.
-
#5835 Hat nem is lehet latni. :) -
#5834 És mindenki-derül.. -
#5833 2 perc... -
#5832 nem lehetne 16:00 kor? mire való az a 7 perc? -
#5831 #5827 Én mindig tudom mit irok csak van aki nem érti meg..! -
#5830 na ezütán azaz majd 16:07 után kérünk egy 4 órás kédést is hagy töprengjüng azon is :-D -
#5829 na én is kapizsgáltam eddig vmit de mostmár zavaros kicsit ez az egész mindenki mást mond nem lehet eligazódni :D -
#5828 Most mit kéne látni? Hogy le van felezve a polygonszám? Mert azt a képen nem lehet látni.