A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piksz
hát, esetleg... árnyék?

mindegy, feladom, öreg vagyok én már ezekhez a kis képekhez 😊

Creativity kills more than a gun...

HPt
köszi a választ, jó munkát a továbbiakban is 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

ranGer2
Real time renderinget kikapcsoltátok?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Akkor ird azt hogy igen!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor

Unom mar irni, hogy NEM.😊)))))))

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

ranGer2
LOD! az! az lesz.. 😞

ranGer2
Korlat?, fû?,út learkás?

Piksz
lod? 😊

ranGer2

M. Tibor
Meg mindig azt kell mondonom, hogy nem.😊

ranGer2
Senki csak jól leb@szott valalki mert belinkeltem 3 képet meg kérdeztem valamit.. de de semmi nem mondta senki!

Piksz
ötletem sincs 😊
a zut texturájához köze van?

M. Tibor
Ezt kimondta neked. 😊

ranGer2
Jah én nem beszélhetek ok!

M. Tibor
Mondom, hogy nem.

ranGer2
valami polygon csökkentés lehet.. Fák.. nemtom.

ranGer2
Akkor nemtudom..

M. Tibor
Nem.

ranGer2
Az egen változtattatok?

M. Tibor
Off

Ha igy szepen kibeszeltetek magatokat gratula mindotoknek.
De, ha ennyire szetakarod utni a forumot, akkor hajra.

-----------------zzzzzzzzzzzzz------------------
On
😊
Lenne itt egy kep, megkellene nezni tuzetesen es aki szemfules az eszrevesz
valami furcsat a kepeken, ami igen csak meggyorsitja az editort es a vegleges jatekot.
Nagyon kivancsi vagyok, hogy egyaltalan eszreveheto-e a kulonbseg az eddig latottak alapjan. Mi lehet az, ami a kepeken megvaltozott es ami legalabb haromszoros gyorsulast eredmenyezhet?

Ja, a kepet en elesitettem fel, hogy jobban lathato legyen, amit eszrekelle venni.

A.S.K. tagok nem irhatjak meg a megoldast, mar aki tudja. 😊

ranGer2
És sajnos nem csak én gondolom igy... nah mindegy.. nem irok semmit!

ranGer2
1.Tudom. És nem várom el.. csak kérdeztem
2.Bocsánat hogy élek.
3.Más hogy jön ahhoz hogy ide belinkeljen? ok jussatok el odáig!
4.Én nem sértõdtem meg.. nem is fogok.. 😊

Most már az is baj hogy beírok ide..

Eddig 4 kocsi van kész teljesen, szép lassan készülni fog a többi is. A programozó jelenleg az ütközésvizsgálaton dolgozik és ezután jöhet majd a fizika meg a tesztelés, hogy minden úgy viselkedik-e ahogy szeretnénk. A fejlesztés folyamatosan halad, ha vannak úk infók, azok be fognak ide kerülni.

1. Annak a játéknak már eleve volt egy korábbi motorja amire lehetett építeni meg fejleszteni, mi pedig ugye teljesen új motort kezdtünk el írni, úgyhogy ne várd el tõlünk, hogy egyik napról a másikra kész legyen a játék.
2. Jó lenne ha tényleg visszafognád magad, lehet, hogy Tibinek a szomszédja vagy, de amit itt mûvelsz az már nagyon idegesítõ.
3. Eleve, hogy jösz ahhoz, hogy belinkelj ide egy másik játékról készült shotokat, hogy a miénk mikor lesz ilyen állapotban? Erre csak annyit, hogy majd ha eljutunk addig.
4. Nem azért van ez a topic, hogy a gyerekes viselkedésed megnyílvánuljon és végignézzük a sértõdöttséged minden egyes fokozatát, hanem hogy a játékosoktól ötleteket, tanácsokat kapjunk, egyszóval tartsuk a kapcsolatot az emberekkel.

HPt
üdv all

nekem olyan kérdésem lenne, hogy a (mivel a pályákat már láttuk, és szép is) az autók most milyen állapotban vannak? fizika, stb. hol tart? csak most kezdtem el követni a game alakulását, és nem tudok visszaolvasni 68 oldalt az informálódás érdekében 😊 bocs ha már többször fel volt téve a kérdés

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Piksz
ahogy elnézem azokat a fákat, a buggy már most majdnem ojan szinten van..

#5424, nem is csodálom 😄 (#5428)

ranGer2
ment..

Match
akkor dobd ide privátban a címét 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ranGer2
Nem nagyon akarom reklámozni de nem Buggy make ride win!

Match
gyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ez mi????

ranGer2

Kb mikor lesz ilyen állapotban a game? persze buggy kal?

Match
neh, majd banolva leszünk 😊

ranGer2
Jajj jut eszembe nekem ide nem is szabad irnom..

ranGer2
Monitorfejüek?

bodesz
haggyad már ezek bolondok csak a hülye gépes baromságoknak élnek és kezdenek belebolondulni az egészbe

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Match
hát figyelj...tök normállisan kérdeztem valamit...aztán az még rendben hoyg azt hiszik warezzal kapcsodlatos ddolgokat akartam megtudni, ezt legalább tudatták velem normálisan, és én is válaszoltam normálisan...
erre belémköt ilyen hülyeségekkel...

Öreg, ha csak tahó tudsz lenni, húzhatsz...!

ranGer2
He He He !

Match
akkor köss belém bazzeg!

Gregorius
Akkor ezek szerint egyre nagyobb tartalommal bír a honlap. 😊))))

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ez elég övön aluli volt. 😊
Így kicsiben olyan mint egy festmény. 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Piksz
nahát, mijen sárga a nap 😄D
(teccik )

Khhmmm... Az a fránya zöld+lila vonal... Amúgy tûrhetõ :-)

M. Tibor
A mai munkam. 😊

Wallpapers 1280x960

petesilver
Szar aztán végképp nem tölthetõ le innen. Azt máshol keresd!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

arty
kösz a választ ... 😊

kaphatok/kérhetek 1 editort? (addigis szereznék némi gyakorlatot, mig lesz lehetõség a keresztezõs pályámra ... 😊 )

Forza.

Match
gondoltam hogy nincs kész, gyaníttam hoyg a készítõk hozták létre...
úgy értettem valami béta vagy ilyen tesztelési szar leszedhetõ e.
de akkor úgy látom nem 😊

Felhívnám figyelmedet, hogy ezt a topikot a készítõk hozták létre, az elõtted lévõ három hozzászóló (Shark, Ant és Sznupi) mindegyike az A.S.K. Homework tagja, szóval a warezolást inkább mellõzd... Egyébként a játék még készen sincs, egy darabig nem is lesz, szóval a válasz a kérdésedre: NEM, nem lehet leszedni sehonnan.

PuMy
LOL

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Match
és ezt le lehet szedni valahonnan?