7782
  • M. Tibor
    Meg nincs, de hamarosan lesz. :)

• Gregorius
    Persze én is jobbulást kívánok! Mi a helyzet kiadó téren? Már lassan (remélem) egy (esetleg két) év van csak hátra a fejlesztésből. Ilyenkor azért már nem árt, ha vannak kilátások nem?
  • Gregorius
    oké, de egyelőre igény nincsn rá, mert amint legenerálnám a füvet a fű textúrára nem tudnám használni, mert mindig Create Vertex Buffer error-t kapok. :(
  • ranGer2
    MSN pls
  • Little Shark
    Szerintem hasznalhato a 4db texturat mert nem vetek ki.
  • Gregorius
    Az csak szemfényvesztés! Nagyon ügyesen van színezve.
  • Nyiri
    En mintha tobb texturat latnek :) Fa, bokor, viz, kerites
  • Gregorius
    Ez a harmadik pályám. Ez már csak a térkép felét használja, 1065m hosszú a pálya, és kizárólag a homok, és a szikla texturákat használja.

• Toya
    Te mondtad, hogy egy jó pályához hetek kellenek és sok apró finomítás.
    De erről majd beszélünk ICQ-n, mert úgy is kérdezni akarok egy-két dolgot, ha valamelyik nap összefutunk majd megbeszéljük :)
  • Imurai
    Hopp, kifelejtettem: az editor is ilyen lészen majdan? Megköszönném...
  • Imurai
    Tenx veri máccs! ;-)
  • ranGer2
    Öö heli akkor ma sem lesz buggy? :(
  • arty
    3danalyser nevü programmal ezt megteheted már most is :)

eszméletlen egszerü a domborzatszerkesztő része az editornak, még1x közsönöm! ha kiélveztem magam a dombokkal jön az ut és a régota dédelgetett nyolcas alaku pályakisérletem :D
  • petesilver
    Sznupi, jobbulást!!!
  • ANT
    Ugyan tekintetes progger úr itt nincs ,de úgy lesz megírva ,hogy lekérdezi a rendszertől a progi ,hogy tudja-e az effektet a kártya ,és ha nem ,akkor automatikusan lekapcsolja.Sőt ,már valamennyire működik is a nálam lévő verzióban.
  • Imurai
    Kell a francnak shaderekkel lol
  • ranGer2
    Joh akkor nem kell! :) csak mára volt igérve.. de flegmázzál...
  • Alexease
    Nem ertem az embereket. Eddig mindenkinek hama-hama az editro kellett, megkaptak es eddig semmi, most meg az uj auto kell hama-hama:))))))))))))))
  • ranGer2
    nem mindegy.. de jobbulást!
  • Imurai
    Figyu, ha már így vagyunk, megkérhetném vmelyik tekintetes progger urat ,h a viewerbe rakjon 1 olyan opciót, amivel a programon kívülről lehetne kikapcsolni a shadereket?
    Pl a cfg fileban. Azért kéne ,h kívülről tehessem ezt meg, mert Gef4MX alatt befagy, ha van shader...
    Please! Tenx :P
  • Pyx #6048
    mindegy...

jobbulást!
  • sznupi
    Nem lesz ma buggy, ugyanis lebetegedtem, beszéltem Sharkkal és azt mondta, hogy ráér, most incs idejük azzal foglalkozni, hogy berakják a buggyt a viewerbe, hogy lehessen skinelni.
  • ranGer2
    Van egy olyan gyanúm hogy nem ma jön az uj buggy... vagy csak egyszerüen átvágtak.. bár.. 24 00 ig van időtök.. :)
  • ranGer2
    Basszuskulcs! örüljünk ha ma megkapjuk azt a buggyt..
  • skristof
    igen ez nagyon jó ötlet....
  • Gregorius
    Lehetne egy fix magasság opció az editorban. Be lehetne gépelni egy számot úgy mint az egyéni ecsetméretnél, és akkor klikkelésre a kurzor alatti területet arra a fix magasságra emeli? Ezt elérni a mostani editorral kész kínszenvedés.
  • Pyx #6042
    pont ezért, 120*20 pyxelre már nemsok uj ötletem maradt :o)))
  • petesilver
    Pyx, neked minek buggy? Hetente 3 skint gyártassz a nickedre, nem elég ennyi??? :)))))
  • ranGer2
    szóval.. :) khm hol is az a buggy?
  • M@TriX
    nekem is ez a gondom, de lehet ja csinálok egy olyan reget, hogy otthon. ;)
  • Pyx #6038

ugye ma van az a hétfö? :)
  • YaniMan
    Jippí! Tibinek az az ötlete a piros kockákkal az, hogy a bejelölt (tehát piros) 64x64m^2-es területek mindössze két face-ből állnak (->simák) (vagy esetleg még azt a kettőt sem rajzoljuk ki), tehát gyorsulni fog az egész. jól.
    Én megcsináltam, de nem volt kedvem a piroshoz, úgyhogy más színű lett. Csúnya 8] muhaha
  • skristof
    ja :(
  • Alexease
    Valahogy megereztem hogy frissen regisztralt tag:))))) Gondolom nem sokara nyit egy halom, torlendo ertelmetlen topic-ot is:/
  • skristof
    aha
    ez tükrözte lényed értelmiségét
  • sanyiiiii

Lyo dolog kerekes hütöszekrényalkatrésszelo versenyezni:)
    meg Generals-ban is ez a legjobb unit
  • skristof
    kénytelen leszel... :9 de eccerőbb ha két reged van....
    arty@home oszt késsz. :))
    boccs az OFFért
  • arty
    igen, melobol meg itthonrol is :) de olyan macera ki/be allandoan .. :) mostantol majd jobban fugyelek :)

kosz azert :)
  • skristof
    mikor lessz vmi a honlapon ASK??? :)
    nem alexnek kellett volna megcsinálni áprilisig??? :P
  • Gregorius
    Javaslom neked, amit Ranger javasolt nekem, hogy főoldalon kijelentek, majd újra bejelentkez. Te is több helyről nyomod, mi? ;)