7782
  • M@TriX
    hmm, jó kis verda...
  • Alexease
    WoW! Olyan mint a Morgen:)))) Ez tetszik, ezzel fogok sarat dagasztani (remelem) ;))
  • ranGer2
    :D Azéert sértdök meg mert ilyen kis hülye vagy! :DDDD
    KÖCCE!!!
  • Gregorius
    Ranger Heppi börzdéj! De azért meg ne sértődj, hogy csak így este! ;)
  • Gregorius
    Tök jó, olyan mint egy oldsmobil.
  • sznupi
    Hát, valójában 2 nap volt, de konkrétan olyan 7 óra, mert közben más dolgom is volt.

Erről a kocsiról készült és igen van irodánk. 8-)))
  • Pyx #5981
    ezt egy nap alatt? és miféle autorol?

(nektek komojan van irodátok? :D)
  • ranGer2
    Ezzel? hmm megértem.. :) akkor holnap?
  • sznupi
    Elvileg már lehetne, de addig nem adom ki amíg a műszerfal benne nem lesz, Shark közölte velem, hogy ez teljesen fullos kocsi legyen, mert ezzel akarja majd tesztelni a játékot. 8-))
  • ranGer2
    MIKOR LEHET SKINELNI?????
  • Pyx #5977
    #5973, #5976: szép munkák!
  • sznupi
    Nekem is véget ért a mai nap mára, már ami a munkát illeti, mert ugye nem voltam bent az irodában, de hogy mindenki lássa, hogy nem loptam a napot, itt a mai napi termés. 8-))

Majdnem teljesen kész lettem vele, egyetlen egy dolog hiányzik belőle, az pedig a műszarfal, meg talán majd még rakok rá ablakokat, de ez nem biztos, a képen nem volt amiről csináltam. 8-))
  • Gregorius
    Fincsi!
  • ranGer2
    ŐŐŐh izé! jól látom?
  • M. Tibor
    Ez a nap is eltelt.

Ant reszerol most az editor pihentetve lesz es holnaptol ujra elindul az utkozes vizsgalat fejlesztese.

• Gregorius
    Erre talán a legfrappánsabb, mindenre kiterjedő válasz az lene, hogy 200 hozzászólásról. Semmi többről.
  • Gregorius
    Szóval azt akarod mondani, hogy megfutamodsz egy online kihívástól?
  • Pyx #5970
    200uj üzenet, lemaradtam valamiröl? D:
  • sznupi
    Én csak annyit mondhatok, hogy mire kész lesz a teljes játék, nekem annyira elmegy tőle a kedvem, hogy egy kört nem fogok vele menni, de ne így legyen. 8-))

Amúgy egy gyors info, készül az ötödik buggy, a héten szeretném befejezni, kicsit sportosabb változatt lesz, bár az még mindig nem tisztázott, hogy mennyi kocsi lesz végül a játékban.
  • Gregorius
    "To infinity and beyon!"
    Szerezzetek be egy ilyen pósztert!
    Jó-jó, nincs nyomás, csak legyen jó, aztán mi úgyis az örökkévalóságig fogjuk nyomni. Az tuti! IGAZ?
  • Alexease
    Persze, hasznaljatok nyugodtan:DDDDD

En majd lazadozok, kisebb/nagyobb lelkifurdalas kereteben:))) Mivel tudom, hogy Ok is tudjak, meg en is, meg mindenki, hogy a legjobb lenne extrat, molumentalisat, maradandot kesziteni, csak meg vannak a hatarok huzva;)
  • skristof
    akkor megfelel az editor? engedélyezed a használatát?
    :DDDD
  • Alexease
    - Pedig a utvonal editorhoz lenne meg egy tucat "hasznos" otletem:)))))
    - A terep merettel, deformalassal nincs gondom, az mar jonak tunik;)
    - A texturakat - uttipusokat - tegnap/tegnapelott mar jol kibeszeltem... ;)
  • M. Tibor
    Az editor felepitese mindenfelekepen marad!
    Az utvonal szerkesztohoz mar nem nyulunk hozza, mert mar veglegesnek lehet tekinteni.
    Esetleg, ha meg beugrik valami segito rutin, es az elosegiti a munkat, akkor beleoparaljuk.
    Mar ez is boven eleg a feladathoz.
    A terep deformalast es a terep meretet is lehet veglegesnek tekinteni, de a layerek meg valtozhatnak, vagy 2 textura, vagy marad az alap koncepcio, ami 4 texturat takar.
    Ez szerintem nem gatolja meg a palya szerkesztesi folyamatat. Szoval, nyugodtan lehet szerkeszteni, de lehet, hogy egy kis valtoztatast fog igenyelni a kesobbi editorral, de nem drasztikus.
  • ranGer2
    Concept art akkorlesz mikor majd én csinálok :)
  • arty
    gondolom én továbbra sem kaphatok editort.. tévednék? ;)
  • Imurai
    Kapunk concept artot?
  • ANT
    Ki más ?
  • ANT
    Egyenlőre kompatible ,és minden megteszünk hogy az is maradjon az editor.
  • YaniMan
    Hehe... BjörnPinball (mindegy)
    A magyar PC-s verzilyóban benne van ám az A.S.K. lógója :) is!
    Azt meg, hogy az editor végleges-e, mi sem tudjuk, hiszen ahogy most is előjött a Shark "kegyetlen játékok" c. hétvégi mókázásából, bármikor jöhet olyan, hogy valamin változtatni kell. Az editor mostani verzióját inkább ilyen ismerkedősnek tekintsétek, ami arra való, hogy bejárassátok vele a kezeteket (meg arra is, hogy csináljatok szépeket, amikben mi is gyönyörködhetünk, és bólogathatunk, hogy igen, ez az ember komolyan veszi...)
    Shark pl. 20 perc alatt összehoz mostmár egy olyan pályát, amit ha anno az editor kezdeti idejében elétesznek, lecsücsül és fogja a fejét.
  • Gregorius
    Ez engem is érdekelne.
  • Gregorius
    Az pjörpinbol! :) Egyébként a PC-s verziót is ti csináltátok, vagy csak a konzotlt?
  • sznupi
    Tibi, a buggy képet rakd fel FTP-re, mert nemtom hol van és azt csinálnám. 8-/
  • Toya
    Shark nekem csak egyet mondjatok meg ha lehet.
    Most akkor lehet ezzel az editorral tervezni a pályát vagy valami teljesen más koncepciójú editorra kell számítanunk?

Bár teljesen mindegy mert ezt a pályát már akkor is befejezem ha csak gyönyörködni fogok benne :))))
  • ANT
    Egy db "hibáit".Olyan ember meg nincs a földön aki átlátja.
  • YaniMan
    Ha megnézitek, látjátok ott a képen alul, hogy még mindig a púrpinbál nyomorúságos "hibáit" is hegeszti Anti... Esküszöm, ha átlátnám a motorját, átvenném tőle! (mer' olyan rendes vagyok, azér')
  • ANT
    Most így áll az editor:
    ez egy DTM pálya

• M@TriX
    én is, lásd még a GTA VC, ahogy nőttek a hardverek egyre komolyabbak MODok jelentek meg hozzá, egy-egy MOD segítségével ma is elfogadható kinézetű játék készül belőle, szóval mindenképpen az élettartamnövekedésével járna, ha MODolható.
    Külhonban inkább nagyon sok a hardcore fan, akik nem tudom hogy van idejük, de nagy dolgokra képesek, biztos rendszergazdák, vagy milliomosok, de nem semmik. ;)
    modellezeések, textúrázások, stb...
  • skristof
    egyetértek
  • Gregorius
    Persze, egyetértek. Én is csak azt mondom, hogy igazán jó játék abból származhat csak, amit annak szántak. Lehet, hogy nem üti meg az NFSU eladási adatait, de például állítom, hogy az 1nsane-nek is sokkal nagyobb lenne a mai rajongó tábora, ha kicsit jobban odafigyelnek a modolhatóságra és a net-opciókra. A Screamer4x4, is éppen e miatt húzta le magát a süllyesztőbe, akármilyen gyönyörűen is megírt, és tényleg igényesen kivitelezett játék volt. A mai napig játszok vele, de jól esett volna, ha bele lehet nyúlni legalább egy kicsit. Persze a kompakt játéknak is megvan a maga varázsa, de így az editort szemlélgetve nem hiszem, hogy ez annak készül. :) Szóval persze ti döntitek el, hogy mennyire mentek el a modolhatóságba, de ha már valamit megírtatok, vagy csak egy pár billenytyű leütéséig van tőletek, akkor az Istenért, nehogy kitöröljétek arra hivatkozva, hogy ezt majd úgy sem akarja modolni senki.
    Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni.

Találós kérdés!
    Szerintetek mi különbözteti meg a T3: WoTM-t az UT2003-tól? :-)
    (Most tudjátok mire gondoltam! :-))))