7782
-
#531 Én 6-ra tippelek :) -
#530 Egy hartanezo motorhaztetot es egy felfele nezo balhatso kerekest;))))) -
#529 En sem tippelek, mert mar nekem is van
De itt vagyok es figyelek! ;) A tippemet utana ejtem meg.;D -
Toya #528 Lehet különben felőlem 100 nézet is, de legalább 2 használhatót rakjatok bele azért ;-)
Sorry már írni sem tudok :-) -
Toya #527 Lehet különben felőlem nézet is, de legalább 2 használhatót rakjatok bele azért ;-) -
Toya #526 Én meg nem tippelek mert megvan a Pure Pinball eredetiben ;-) -
#525 Egy sem, sötétben fog játszódni :). -
ka87 #523 szerintem 10 -
#518 o munkás emberek mi van? veletek beborult az eg?
beborultun az asztal ala?
hol az egered?
Regi a játék es mar uncsi?
Jobb a iso vagy a bin? ;)
Jobb lenne a foras kod a Buggy-bol???????
Vagy a bevetele a játékbol???
-
#517 én is akaroook :) -
#516 Szerintem meg 6 kameranézet lesz :) -
#515 én akarom:D -
#514 hagy één:) -
#513 5 -
#512 Hát én vagy 10re tippelek, de biztos nem ilyen kerek szám. De ha közel leszek nekem már az respekt ;)
Akkor kapok egy demót???? Köszi!!!!! ;) -
#511 annyit elárulhatnál, hogy mondjuk 4 és 5 között vagy 6 és 8 között ;) -
#510 JAAAAAJ. Már értem. ÁÁÁÁÁ.
Szóval mér tudjátok, hogy hány kameranézet lesz, nekünk meg tippelni kell. Értem. Jó felfogásom van... ;) -
#509 20 kameranézetet kell mondani? Rendben. Ha mást kell akkor majd azt is mondok. ;)
Kameranézetek:
1. útmagasság a kocsi előtt
2. motorháztetőnézet
3. bal első kerék nézet
4. műszerfal nézet (fix)
5. pilótafejben nézet (erőhatások)
6. anyósülésnézet
7. két első ülés közötti nézet
8. autó mögött közeli
9. autó mögött távoli
10. madártávlat
11. 2 első kerék közötti nézet csak a rudók és kereke látszódva
12. fix kamerák a pályán elhelyezve
13. autó körül forgó kamera
14. helikopter kamera (repkedve veszi az autót)
15. .... jaj itt most leálltam nem akarom hülyeségekkel tömni... -
#508 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#507 Küldjek egy eredeti europai dvd tokos Pure pinballt????? (Mar megit kezdi)
Csak tipeld meg, hogy a kamera nezetekbol hany darab bealitas lesz?
En mar unom de van meg egy par lemez. Remelem kitart mig el nem keszul a editor!
legyen vagy 20 tip.
-
#506 -
#505 Koszi Neked, az A.S.K.-nak es az osszes forumozonak! -
#504 86400-masodperc lejart.
Alexease kormánnyal hogy nyomod majd a pinballt.:)
Alexease kapja a porfogot a polcra!!
-
#503 Amik még eszembe jutottak. Igen, a visszajátszás az nagyon jó dolog. Mindenki szereti visszanézni a bénázásait, és az újságok is könyebben tudnak jó képeket készíteni.
MOD Szerintem az egy lényeges dolog, hogy buherálható legyen. A fejlesztők általában nem szeretik, ha a júzer belenyúlkál a játékba, de a júzer meg szereti és neki készül a stuff. :)
Szóval valahogy úgy kellene megoldani, hogy a lehetőségekhez képest egyszerűen lehessen járművet bevinni a játékba. Vagy egy általatok kiadott konverterrel .3ds to akármi konverter, vagy esetleg egy 3DMMAX plug-innal.
Ugyanis akkor sokkal hoszabb életű lesz a játék.
Mondjuk speciel én inkább az OFF-Road-ért vagyok oda, és szívesen látnék a játékban egy terepjárót, stb. Ez nem illik a játékba, mert Buggykról szól, de ha majd a fanok akarják akkor bele importálnak monndjuk egy bigfoot trabantot ;)
A játékmenethez anyit, hogy azért legyen "csak úgy végigdöngetni a határban" MOD is (Pl. 1Nsane), ne csak terep trial pl. Screamer, vagy körpálya Buggy.
-
skristof #502 nem toom eldőlt-e már de Alexease érdemlee sztem is -
YaniMan #501 A váltó szerintem is jó ötlet, persze a megszokás miatt úgy, hogy alapból ki legyen kapcsolva, és ha Profi úgy kívánja, bekaccsolja. Mellesleg ilyesmit (kertszimu) már írtak, csak cannabisre
Nekem má van púrpinball :) -
#500 A curling szimulátort úgysem tudja lenyomni (az az iszonyat sport, mikor az egyik hülye eldobja a korongot, a másik meg söpri előtte a jeget). Talán csak egy kertészkedés szimulátor lenne elborultabb ötlet. Realistic fűnövekedés. -
#499 Tenyleg, Dodgem szimulator van mar??? ;)) Tobb tucat, hires, nagyobb Vidampark helyszin, interneten, 16 fovel. Festheto dodgemek, Career, esetleg szlalom palya;DD Nagy utkozesek, szikra hullik a nyakunkba stb.;) Jatekmenet: veletlenszeru helyen belogatott gombok, ki fejeli le ellobb;)))) esetleg agyrazkodas merovel kombinalva;)
Szerintem Value kategoriaban nyero lenne, vennek mint a cukrot;) -
#498 Kuplungot tényleg nagyon kevesen használnak játékokban, de a kedvedért megmagyarázzuk egysebességes buggykkal a dolgot, akkor váltó se kell :).
Arcade és Simulation mód kell, az arcade módban sok sok segítség (felzárkózás, kipörgésgátló, stb).
A szerkesztett pályákon az AI hogy fog tájékozódni? Helyben dolgozza ki az ideális útvonalát heightmap alapján, vagy előre generál telemetriát az editor? Sokat dob, ha az AI is küzd, leszorít, cikázik előtted, vagy kilök egy másik AI játékost, nem csak megy a cél felé. -
#497 tehát a kuplungos ötletemet felejtsem el?:((((((((((((( -
#496 -
Toya #495 Valóban el kellene már dönteni, hogy mit is terveztek belerakni, mert ennek az ötletbörzének biztosan nem lesz jó vége.
Az utóbbi időben volt már program amit a sok jó ötlet tett tönkre.
-Szerintem egy arcade és egy hardcore szimuláció lenne az igazi (és ezek inkább csak fizikában és sérülésekben térnének el).
A kuplung, lefullasztást és más ötletek teljesen feleslegesek szerintem, mert a játékosok 99%-a ki sem próbálja így a játékot.
-Az AI legyen skálázható és tudásunkhoz igazítható (érdemes a NR2003-at betölteni és megnézni az ottani megvalósítást).
-Játékmódok (pálya versenyek, terep, trial ami szó szerint trial, Capture Flag, Destruction mód és más dolgokat lazán bele lehet tenni)
-Grafika, nekem a Pure Pinballra sincs egy rossz szavam sem (furcsa is lenne) és itt is bízom a tudásotokban.
A kamera nézetekből azért jó lenne minimum 4-5 a játékban (motorház, cockpit, felső, lökhárító, stb...) és esetleg egy replay editort is eltudnék képzelni állítható mozgatható kamerával. -
#494 Szerintem jobb lenne EGY korrektebb fizikat felepiteni, es azt a menuben, segitsegek bekapcsolasaval "butitani". Az automata valto, kuplung, ABS, ASR mar eleg jo segitseg. Aki "arkados", az ezek mellett mar elvezi az autos jatekot.
-
sznupi #492 Ahogy itt olvasgattam a dolgokat, egyre jobban az alakul ki bennem, hogy a játékba kell majd legalább 3 féle kocsifizika, hogy mindenkinek ki legyenek elégítve az igényei ...
Ugye kell egy arcade, egy simulator meg egy teljesen valós dolgokkal felszerelt fizika (váltás, közlekedés üresben, stb).
Azért gondoljatok bele, hogy nem csak Ti vagy mi vagyunk a világon és sajnos az emberek leginkább az arcade dolgokat veszik, mert azzal a 6 éves kisgyerek is tud játszani mindenféle bonyodalom nélkül. Lehet, hogy itt szépen hangzik a fórumon, hogy mi minden lenne jó a játékba, de egy teljesen valóságra épülő szimulátort nem fog mindenki megvenni, mert nem tud majd játszani vele.
Én továbbra is azt javasolnál, hogy próbáljunk meg találni egy középutat, bár a kocsi irányításra már van egy fizikánk, igaz, hogy még nem teljes, de sztm az elmehetne az arcade változatba és akkor azt szépen továbbfejlesztve meg lehetne valósítani a teljesen reális megoldást, de ez sokkal több időt vesz igénybe (ha mindent bele akarunk rakni a kuplungolástól kezdve az üresjáratig).
És persze fizikai zsenik sem vagyunk, hogy a kisújjunkból vágjuk az ilyesmiket.
Mindenesetre ezt holnap megbeszélem Tibivel, hogy akkor ez majd hogy is legyen, sztm nem ártana lassan tisztázni és ha más nem, akkor szintén tőletek kérni segítséget a fizikai modelhez, de ezt majd a maga idejében. -
#491 Manualis kuplung van benne? Mert csak akkor. -
sznupi #490 Azért azt megnézném, hogy Alexease kormánnyal hogy pinball-ozik. -
#489 Igen, en is ugy gondoltam valahogy.
Kellene olyan is, mint a Screamer-ben, ami "terep trial" jellegu, de olyan is, ami "mestersegesen" epitett palyakon zajlik, es inkabb "maszokas", ugyessegi dolog. Ahol nem is az ido az elsodleges - mert a nehezsegi szint beallitas miatt problemas lehet, lsd. Screamer - hanem az akadalyok teljesitese, borulas nelkul.
-
Toya #488 Igen a Trial valóban nem egy rossz ötlet, persze kicsit keményebb megoldásban mint a Screamer 4x4-ben volt. -
#487 Jo munkás emberek mi van?
döglödunk az ágyban?
elromlot a net?
Szar a játék?
Jobb a warez? ;)
Jobb lene a szerkeztő a Buggy-bol???????
Vagy a teljes játék???
-
#486 Igy hirtelen nehany dolog (persze elso sorban a jo Buggy erdekeben, de azert a PinBall-tol is fulig erne a szam:)) Amugy koszi a tobbieknek a bizalmat;)
- A kerek koszolodast eddig nem igazan lattam jol megoldva, itt szerintem nagyon jo lenne, egy hatasos, bumpos tipusu;)
- A koszolodasoknal - es ugyan igy a kopasoknal is - erdemes lenne bevezetni egy plusz mappot, ami a enviroment pappot szabalyozza. A koszolodassal, kopassal aranyosan, egy gray mappon lehetne valtoztatni a csilogasokat is.
- A kulonfele koszolodasokat - sar, por stb. - egy vizes talalkozaskor le lehetne tisztitani. Elvileg, map tuning technikaval megoldhato, mint ha kosz lenne, csak torol.
- Bar lassito tenyezo, de a kipufogo fustok, a felforrt motor goze, es esetleg a motorra felcsapodo viz alapu koszok goze is latvanyos megoldas lehetne.
- Ha lesz lehullhato alkatresz is, akkor a kipufogo elveszteset mindenkeppen egy erdesebb hanggal kellene jutalmazni;))
Az elobbi beallitasokat erdemes AdvancedOptions-be tenni, a sebbesseg miatt kikapcsolhato legyen.
Jatekmodokrol: Sokban palyakialakitastol, AI-tol es net-lehetosegtol fugg. De jo lenne, pl:
- termeszetesen kor (oval es road) palyas "sik", terep es akadaly versenyek,
- bar huzos, foleg a fizika miatt de egy Trial sorozat sem artana;)))
- nyilt terepes "akcio" versenyek: CTF, CheckPointRace, FindPoint stb.
- a szerkesztonek koszonhetoen keszitheto StuntsArena, ahol mindenki kedvere epitkezhet, torhet, zuzhat;))
A tobbit, ha befejeztem a HNR oldalt;DDDDD