7782
  • Toya
    Ezt nem tudom, hogy vetted észre de köszi!
    Javítottam.
  • sznupi
    Toya, a lámpának a takarólemezét se felejstd el a skinelésnél, ahogy nézem, azon szépen otthagytad a wire textúrát.
  • sznupi
    A cockpit festésről annyit, hogy a legjobban sikerült fog bekerülni a játékba és az adott kocsiban az fog szerepelni, de ez csak a műszerfalra vonatkozik, mivel a kormány meg az ülés cserélhető lesz, persze ezek csak a skinelésben fognak különbözni, formában nem. Így elkerülhetjük, hogy az ember ne lógjon ki a kocsiból, ne fogja szerencsétlenül a kormányt.
  • M. Tibor
  • Toya
    Szerintem a cockpit festést hanyagolni kellene, mert abból tuti csak kavarodások lesznek.
    Ha mi gyártunk itt cockpitet az a játékba úgy sem jelenik meg vagy ha igen, akkor nem fogja szerintem tükrözni a belső nézet által adott képet (máshova kerülnek a műszerek, stb...)
    Szerintem jobb lenne ha csak olyan dolgok festéseit készítenénk el ami valóban be is kerülhet a programba.
  • sznupi
    A kormánynak egyelőre nincs UV mapja, de hétfőn megcsinálom és akkor lesz egy update, továbba fogom és normálisan megcsinálom az UV mapokat az előző két kocsihoz is.
  • M. Tibor
    Toya: Tetszik ez a stilusu festes (jok a csikozodasok).

Matrix: De, nyugodtan elkuldheti mindenki, mert ugyis csak a legjobb 9 kerul bele a jatekba. Mivel nem szeretnenk csak mi eldonteni, hogy melyek a legjobbak, ezert valoszinuleg majd egy szavazas keretein belul dontjuk el, de ez me'g a jovo zeneje. A kormany texturaja me'g nincs benne, de majd kesobb az is belekerul.

Csak me'g annyi lenne a keresem, hogy a feliratokat is csereljetek le, ahogy azt Toya is csinalta.
  • M@TriX
    M. Tibor: szerintem ne küldje mindenki el neked mert nem biztos hogy megfelelő az összes. Nem? Itt midnenki elmondja a véleményét, aztán ha tetszik akkor te is megmondod, hogy melyiket küldjük el és kész. Nem? Az enyém még nincs kész mert csinálom a decalokat még, de ami megvan:
    - festés
    - sportülés
    - műszerfal (a kormány textjét nem találtam)
    - hátsó szárny

• Toya
  • Little Shark
    Csocso kuld mar el a az e-mail cimedet privatba!!
  • M. Tibor
    Moby: Köszönöm a jó szavakat, amiket a fiamról írtál. Nagyon jól esett neki, este alig tudott elaludni.
    Büszke vagyok, hogy az én fiam.

Csocso: A fiam küldene egy-két exe-t, hogy kiderüljön miért nem megy nálad. Most verset tanul, de
    utána biztos segít, hogy nálad se legyen probléma!

Alexease: Igen, ilyen módon is lehet majd pályát készíteni, de finomítás kell rá mindenképpen.:) Természetesen

minden adatot mellékelni fogunk, de még ez odébb van!

Matrix: Fps kell, majd megkapod a fiamtól.:)

Toya: Végre látom, hogy elkezdted a rajzolást. Gondolom, hogy még nincs kész, mert még nem kaptam meg

e-mail-ben, csak igy tovább!

Dikki: Néztem a veboldaladat Thx.

Freak: Irtad, hogy programozol. Ha kell segítség vagy, ha segíteni akarsz nyugodtan írj.

Ant: Te meg gyere dolgozni bátran!

Skristof: A Map editor köszi jól van, és ha már elfogadható állapotban lesz úgyis megtudod hamarosan.
  • dikki*yysw
    Ilyen volt a terep2-ben is :)
  • FREAK
    hehe

ha gondoljátok elkezdhetem szervezni az első bajnokságot :)))))))))))))))))
  • Toya

Pedig ez működik rendesen Csocso .
  • CSOCSO
    öööööh.. nem akarok senkit se fikázni de ez még mindíg nem akar értelmesen müxeni.. most megnyitottam elindult de valam invalid floatig okossággal 12 percig kattogott a windows..aztán csresznyére magátol bezárta magát....pfff
  • M@TriX
    és akkor csak beszkennelünk egy Magyrországdomborzati térképet és....
  • Alexease
    Ez lemaradt a vegerol:
  • Alexease
    Palya Editor

Ezt multkor elfelejtettem, azert leirom, talan belekerul;)

Az editorhoz jo lenne egy olyan lehetoseget is biztsitani, hogy kulso file-bol beolvashato legyen egy "magassag terkep" is (Displacement Maps). Szurke arnyalatos TIF, TGA. Igaz, hogy ezeknek a "magassagi felbontasuk" nem elegge reszletes (max 256 egyseg), de egy uj palya szerkesztesekor, nagy segitseg lehet.

Papiron, meretekkel neha egyszerubb megtervezni egy palyat, vagy egy letezo terepet bevinni egy terkeprol, fenykeprol, muholdfelvetelrol. A kep mereteit lehetne engedni akar 4000 pixelesre is (vagy nagyobbra). Beolvasasnal az editor megkerdezne, hogy mennyi az alap egyseg (1 pix/cm, 1pix/dm, 1pix/m stb.), es ugyan igy, a magassag egyseget is, hogy mennyire "huzza ki".

Bar ez, egy nagyon elnagyolt terep lehetne - persze kep, tervezett palyameret, es pix/egyseg fuggvenyeben - de az utana kovetkezo editalashoz, szerintem eleg jo segitseget nyujtana, hogy at lehet latni a keszitendo teljes teruletet. Igy csak, a megvalositastol fuggoen, az editorban, mar "csak" a reszleteket kell megcsinalni, es persze objektumozni, texturazni stb.

Remelem ertheto volt. Jo lenne ha at gondolnatok, mert lehet, hogy nektek is nagy segitseg lehetne
  • M@TriX
    ez nagyon támogatandó ötlet a verziózás, így sokkal áttekinthetőbb lesz visszanézve minden.. (tapasztalat)
  • M@TriX
    Na feltettem az új verziót 1024be és fullscreenbe, nagyon baba lett és a textúra is tű éles, gratula.
    Bele rakhatnátok egy FPS nézőt is. Így lehete ezzel is versengeni ;)))
  • Moby
    Emmán döfi :) Szép munka!
    Ez már így ahogy van tökéletes, mostmár inkább térjetek vissza a gerinchez, mert felőrli az időtöket a mellékprojectek, és a népek már a padlólemezt taposnák :)

Ps.: az árnyékot lehet, hogy jobb lett volna kihagyni, mert ez kérdéseket fog szülni a motorral kapcsolatban (bár nemtudom mi rotyog a boszorkánykonyhátokban, szóval lehet, hogy gondolat semmisnek tekinhető)
  • Little Shark
    Koszi az otletet megvalositottam!
    buggy_viewer_0.11
    elnevesztem 0.11-nek ezentul sorszamazom ha van valmi otlettetek akkor csak irjatok ,hogy jobb legyen.
  • Moby
    Nem semmi a gyermek, mi ilyen idős korban asm-ben kergettük a rasztereket, fadobozos, 8bites kotvákokon (és nagy dolog vót, ha sikerült kijutni a keretből), ő meg már dobálja az ojjektumokat.Jó munkásmber lesz belőle,az biztoss
  • FREAK
    nekem műxik
  • dikki*yysw
    Ja én az első könyvtárt már letöröltem.. :)
  • Little Shark
    Masold be az exe-t es a konyvtart a legelso verziohoz es muxik! De 10p dobok egy uj exe-t.
  • dikki*yysw
    Nincs, kéne..?
  • Moby
    Jah igen, ami lemaradt (de fontos) :
  • Moby
    Megnéztem.Veszett jól néz ki a buggy! :)
    Ha nem lennék topa grafhoz, csinálnék vmi jópofa skint (de sajnos az vagyok) :)

Ps.: még annyit kellene heggeszteni, hogy ne frissüljön már a form, ha nem mozgatom, mert kiolvad a procim a foglalatból :) (BCB-n kicsit meglepődtem, de nagyon jó)
  • Little Shark
    40 reload utan nem muxik!
    De majd javitom!
    Valakinek mixik? Az irjon!
  • Little Shark
    40
  • Little Shark
    Az exe mellet ottvan-e "d3dx8d.dll"?
  • dikki*yysw
    Közben elrontottatok valamit, mert nekem nem indul (nem sikerül betöltenie a DX8...dll -t, gondolom DX8 kéne neki).
    WinXP, DX9.
  • Little Shark
    Bocsi az igazi link buggy_viewer2.zip
  • FREAK
    nem műx
  • Little Shark
    T
  • Little Shark
    buggy_viewer uj.

buggy_viewer.zip
  • Alexease
  • dikki*yysw
    Tényleg ne foglalkozz vele, valszeg egy olyan emberke, aki nem vitte sokra, és másra irigy.
    Ha még ugat, szóljatok :-)
  • Little Shark
    Már egy éves koromtól apám demóit néztem, még az Amigás
    korszakból. Nekem olyan a számítógép, mint másnak a TV.
    A számítógépen nőttem fel.
    A programozás 7 éves koromtól érdekel! Azóta fejlesztem magam! Nem vagyok olyan fejlett, mint a körülöttem lévő
    programozók, ők igazán profik az én szememben. Bárcsak
    ott tartanék, kb. 1-2 év múlva én is olyan leszek, mint
    ők.