7782
-
Nyiri #578 Kicsit rossz tenyleg, hogy nem lehet latni a kocsi felet, ahol meg igen, ott tul vilagos. Nem lehet ezen valahogy valtoztatni? -
#577 Nem, nyugodtan rajzoj barmit. -
#576 Es gondolom erdemes az alap fetesen levo "feher negyszogeket" uresen hagyni, mert oda "generalja" majd a game a kivalasztott rajtszamot? Vagy nem? :) -
#575 Eloszor is gratula, brutalul nez ki, tetszik!! Gyors es bugmentes.
Es gyorsan harom dolog;)
- Ha van ra bill. kombinacio akkor az, ha nincs akkor egy kis ambient update kellene, mert nalam legalabbis, az auto jobb oldala es hatulja nagyon sotet.
- Az F8 "varazsbill.-re" fagy egyet;)
- Az az onarnyek - sajatmagara is vet arnyekot az auto, pl. kerekre, ha jol lattam - az a jatelkban is benne lesz?!?! Az eleg durva jo;)) -
Nyiri #574 Akkor nekikezdek :)
-
#573 -
#572 Mostantól letölthető tőlünk egy kis program, amibe az egyik buggy modellt raktuk bele. Továbbá két PSD file-t is, mellyel festéseket készíthettek hozzá. Fontos, hogy a festések nem tartalmazhatnak semmiféle jogvédett logót, felíratot stb. A legjobban sikerült festések belekerülnek a játékba a készítőjének a nevével együtt. Várhatóan a többi modellt is ki fogjuk adni ilyesmi formában. A kész festéseket a [email protected] e-mail címre várjuk. A programot a következő címről tudjátok letölteni: Buggy Viewer
Használat:
• megrajzolod a festést a PSD file-okban Photoshop-pal vagy Paint Shop Pro-val
• kimented az elkészített festést JPG formátumba
• felülírod őket a program Buggy könyvtárában -
skristof #568 [worship]
kb mekkora? modem.. :((( -
#567 Upsz, tenyleg;)))) -
sznupi #566 Sajna jogvédett és kivatalos logók nem lehetnek majd rajta, mert licenszelni kellene őket, szal csak kitalált logókkal felszerelt kocsik kerülhetnek majd a játékba. -
#565 Ezeket mar konvertalom is majd at, es a tobbit is;))))
-
#564 -
#562 JUHéjjjjjj!
írjak mailt? az enyém: [email protected]
Nem árt szaporítani a dobozkákat. Elég kevesen vannak. ;) -
#561 A pályák szerkesztéséhez nem kell fizika, én is így készítettem el az elsőket, de biztosan kell rajtuk javítani.
A módosításokat már egyszerű elvégezni a kész pályán, hiszen nem a valódi pályákat modellezünk, hanem a fantáziánkra bízzuk a megformálását. Lehet, hogy a demo előtt kiadunk egy pályakészítőt. Az ebben készült pályák csak rajtunk keresztül lesznek felhasználhatóak a végleges verzióban. A pályakészítés folyamata a beérkezett munkákkal ily módon felgyorsulhat.
A holnapi nap folyamán kiadunk egy EXE-t, amely tartalmazni fog egy Buggy-t (lásd az 552-es hozzászólás képét!), és mellé egy textúrát, amelyre Skin-eket lehet majd rajzolni.
Nem lenne rossz poén, ha a végleges verzióban az általatok készített Skin-ekkel szerepelnének a kocsik.
Itt egy gagyi animáció, ami bemutatja egyszerűségét.
Azért ilyen béna a kurzor mozgása, mert 10fps-sel dolgozni, miközben a Capture progi is fut, nem egy leányálom, miközben normál esetben 150fps sem ritka.
Anim -
#560 Amit en nagyon szeretnek, az a "kor" palyas versenyek, verseny modok, jol skalazhato AI-val. Palyankent legalabb 10 kanyarral, 2-3 km-es hosszal, es/vagy 1-2 perc koridokkel.
Ami meg pozitivum lenne, segitseg es latvany elem, az a setup-olasnal levo vizualis megjelenites. Vagyis forgathato lenne 3D-ben az auto, es minden valtozast (foleg a felfuggesztest) azonnal lehetne is latni. Bar ez majd kesobb lesz aktualis, amikor tisztazodik, milyen fizika is kerul bele. -
#559 Hmm, ez igaz, de csak ötlet volt :) Amúgymeg a készítők úgyis tesztelnék :) -
#558 Ahoz mar kellene egy-ket auto, meg az engine, vagyis a jatek;))))))) -
Toya #557 Ez kifejezetten rossz ötlet szerintem.
Amúgy miben tesztelnéd a pályádat? -
#556 Csupa jó hír!
Egy ötlet: mi lenne ha a pályák megtervezésével nem ti fáradoznátok, hanem kiadnátok az editort és a leendő játékosok által beküldött legjobb pályákat raknátok bele? Vagy azokat is... -
#555 Bocs, hogy ilyen ritkán irok, de dolgozni is kell néha.
Szóval a kamera tippeléseknél mindenkinek az első tippjét vettük figyelembe (már aki többször tippelt). Így Matrix-ot kell kihirdetnem győztesnek a 10-es tippjével (ő volt a leggyorsabb is). Gratulalok!
Ahogy már leirtuk, a fejlesztési idő előreláthatólag 1 év lesz. Jelenleg még mindig a pálya szerkesztőn dolgozunk. Remélhetőleg pár hét múlva elérünk a játszható verzióig. Hamarosan beindulnak a pályák készítése is, a részben elkészült pálya szerkesztovel már elkezdtem egy deathmatch pályát, ami hamarosan kész is lesz. Továbbá, ahogy a lentebb lévő képen is látszik, folyamatosan készülnek az új autók is. Szal haladunk-haladunk. -
sznupi #554 Milyen T? -
sznupi #552 Komment nélkül.
-
Nyiri #551 Mikorra akartok jatszani a gamevel? 4-5 ev mulva? :) -
YaniMan #550 Sztem legyen olyas is, hogy a fickó a pálya széléről kamerázgassa a játékot, és egy ilyen csíkos kép látszik, rajta oREC, meg pörög az idő; szal mintha az ipse kamerájából látnánk. Namindegy, csak egy ötlet. -
#547 Lasd NR2003+CCM;) Es meg efektezni is lehet;) -
OGabor #546 Hi!
Szerintem lesz egy olyan, amit a játékos állít be tetszőlegesen, tehát elvileg végtelen sok :)) -
skristof #545 megint 24h-s a verseny?? -
skristof #544 -
skristof #543 télleg editor hogy áll?
mintha aszontátok volna, h van már fizika? milyen? (vagy még titok?) -
skristof #542 a tippem 12.
ugye mindenki csak egyet tippelhet? :P
ugy fer! :))) -
#541 8! -
#540 14! -
#539 Ha elég jól megcsinálják a vezető mozgását, akkor lesz olyan is, ami azt mutatja, az útra ki sem kell látnia. -
#538 vagy a végén bejön a felsorolásom? ;) #509 :I -
#537 Akkor az új tippem Toya biztatására: 13 ;) -
#536 ja. akkor lehet nem volt olyan nagyra vágyó a 10-es tippem ;) -
Toya #535 Sokkal impozánsabb számra gondoljatok szerintem, mert a flipperben több nézet van hétnél :-) -
#534 20 embertol varnak tippet. Nekem is van tippem (jatekon kivul): C ;DDDDD Es allithatoak. -
#533 2. tippem a 7 ;)
Összesen 20 tipp lehet, vagy emberenként? ;) -
Toya #532 Annak örülnék ha leírnátok mit terveztek bele pontosan mert én a sok ötlet között kezdem elveszíteni a fonalat és ezzel szerintem nem csak én vagyok így :-)