7782
-
#708 Nekem is mar kiirta! De mar az uj 0.12 ver-ben kivan javitva! De meg mindig nem az igazi!Ez a motor nekem adtak!
Ez egy nagyonregi motor! Hamarosan kapok egy gf2! Es akkor biztosan kijavitom a hiban! -
skristof #707 -
#706 Persze, hogy jo lesz. E-mail cimedet privatba kuld el. De a pici most tanul. -
skristof #705 sztem is azér mondtam! :P
Shark???? mit gondolsz? van/lessz rá esély? -
skristof #704 nah
nekem gf2-ővel indult
aztán másnap nem
ma indulna, csak van egy kis problem: hibaüzenetek áradata fogad a prgi induláskor, ami felér egy fagyással, aztán meg reboot....
asszem vmi floating gondja van, de nem toom biztosan... -
#703 Legalabb majd javitunk rajta egy kicsit.;) -
#702 tudom, de ezt magamnak csináltam, profi skineket nem tudok csinálni -
#701 Miert gondolsz ilyeneket? Ha ezeket lecsereled akkor jo lesz, tudod, hogy levedett feliratok nem kerulhetnek a
jatekba. -
#700 miért? ez úgysem kerül a játékba -
dav #698 Nekem is GF2-esem van, és nem indul a progi. Azt írja, hogy TnL kompatibilis kártya kéne neki. Pedig mintha ez is az lenne, bár lehet, hogy tévedek :)
Üdv:
dav
-
#697 jaja az fasza lenne... -
skristof #696 amugy pálya-szerkesztő "verseny" nem lessz?
hogy aki a legjobbat, azé bekerül, vagy vmi? -
skristof #695 most nekem se akar műxeni....
gf2 szintén....
de volt, h elindult, csak ma nem :( -
#694 anyagi hasznom nincs rajtuk, így csak ingyen reklámnak számítanak, gyakorlatilag szívességet teszek a cégeknek ;) -
#693 nekem még mindg nem müxik sehogy.. se a saját exemmel..se mashogy.. holnap felteszem a NEW drivert egyenesen az nvidia.com rol...a ugyse müxik akkor szvsz nem fut a gef 2 kön:))))))))) -
#692 a fék király ;)
De mintha tartalmazna a textúrád pár jogvédet logót ;) -
:) -
#690 Ja el is felejtettem mondani: a V8-as motor ott a raktérben nagyon ígéretes ;) És már féktárcsák is ott lógnak, szuper ;) -
#689 na még 2 járgány:
-
sznupi #688 Jóvan, akkor nem szóltam, én viszont lépek, reggel megyek, aztán csinálom a többi kocsit. 8-)) -
#687 szerkesztem a palyat nem erek ra aludni! -
sznupi #686 Mi bunda? Mennyél már aludni. -
#685 bunda -
sznupi #684 Persze, minden kocsihoz legalább egy skint fogok csinálni, mert ha minden igaz, legalább 10 skin lesz kocsinként. -
sznupi #683 Lemaradt a smile. -
sznupi #682 Toya, nekem elég lesz az objecteket meg másféle dolgokat megcsinálnom, azért is lett kiadva, hogy aki affinitást érez az dolgozzon rajta. -
#681 Sznupi csak esetleg 2 skint fog rajzolni. -
Toya #680
Ez csak egy alap, meglepne ha Sznupi nem csinált volna már valami hasonlót valamelyik kocsihoz. -
#679 Keszul nekem is a kicsikem igaz mast kellene csinalnom.
-
#678 Először töltsd le ezt, aztán másold bele a 0.11-es exét. Úgy jó lesz. -
#677 nem akar elindulni, akarmit csinalok d3d8xd.dll hinyzik neki -
#676 műszerfal -
#675 xp -
#674 ja akkor mégis lehet műszerfalat csinálni? Akkor nevezek 1000L ;) Persze ez még csak béta műszerfal, de nekem bejön a kékes mutató, de majd benézek egy-két igazi Buggy-ba és próbálok élethűet alkotni. ;) -
#673 "Csak me'g annyi lenne a keresem, hogy a feliratokat is csereljetek le, ahogy azt Toya is csinalta."
Írtam hogy azon még dologozom. Már nem. ;) -
#672 persze csak a feeling kedvéért csináltam. ;)
Amúgy itt a közel végleges. Jó lesz? ;)
-
skristof #671 kicsi shark: honnan lehet lekapni a legujabb exe-t? fps-sel?!? :) -
#670 már nem programozok, de mint mondtam, zenében tudok segíteni, plusz 3D-ben is elvagyok
szívesen segítek, ha szükség van rá, és belefér az időmbe -
Toya #669 Tudom :-)
Majd azon is kijavítom. -
sznupi #668 A sárga kocsin már jó, de a HSW-sen nem.