7782
-
Dns5000 #260 na most akkor az ask ezen a buggyson meg a rallyson is dolgozik egyszerre? -
#259 na és
mindent az utolsó pillanatra kell hagyni? egy komplett soundtrack megírása se két hét.... -
#256 Tolem is ;) -
#251 Cool! Zene van már hozzá? Csináljak? -
#250 Pl. #230 -
#249 Koszolodas, kopas
Gondolom lesz benne koszolodas, kopas, folosleges is megkerdezni. Ami pozitiv lenne, amit meg nem nagyon lattam, hogy a kopott, vagy mar koszos feluleten, mar nem lenne csillogas, tukrozodes, enviroment map stb. Szerintem latvanyos lenne.
Az Insane ota probalom a keszitokre eroltetni;)) Ott is volt egy textura map, egy koszolodo map, es pluszba meg lehetett volna oldani, egy normal grayscale mappal, hogy az auto kulonbozo reszei, ne egyforman tukrozodjenek, es a kopas, a kosz, ezt a mapot is modositana. Plusz, a textura festesen kivul, igy lehetne festeni hozza - sima szurke arnyalatos kep - egy "fenyezes" mappot is. -
#248 mi ez itt?
-
#247 Ti nagyon belehuztatok:)) Multkor meg sehogy sem allt. Nem baj, igy tovabb. En hetekben gondolkodtam, ahogy az ujdonsagok erkeznek, itt meg naponta van friss dolog;)) Igy tenyleg tartani tudjatok az ~1 evet. -
skristof #246 :))
jeee -
#245 lesz roncstelep és bolt. A vázat és a motor boltba vette Shark bácsi, a kasznit meg a roncstelepről kotorta elő mert elfogyott a zséjejejeee!!! -
#244 En tudom a valaszt,
te is megtudod hamarosan ;) -
#243 ezt én se értem.. miért nem lehet egy kurvajol kinéző autot cisnálni? miért kell a szép kromra valami elrohadt kasztni? -
#242 mert az ugy szep
-
sznupi #241 Mert jobban néz ki és, hogy legyen mibe belekötnöd. -
Nyiri #240 Azt nem ertem, hogy ha a vaz full krom es meg a motor is akkor a kaszninak nevezett lemezen, miert felpupposodott festek van? :P -
#239 Saját.;) -
Nyiri #238 Renderek szepek, de majd kivancsi leszek a screenshotokra is. -
skristof #237 hol az az ftp?? :P -
#236 Elmentem nyaralni a verdaval de nagy a kod.;)
-
sznupi #235 Jóhogy nem, mivel nemrég készült.
De amúgy ott van fent a kép FTP-n, máskor nézegesd sűrűbben. -
#234 Ezt meg en se latam. -
#233 Aki V8-as moci jól néz ki. ;)
Alexease: ha minden szóra figyeltél volna, akkor tudhatnád ;) hogy a terep már fejlesztés alatt van... "a palya szerkesztesrol fogunk mutatni egy animaciot, picit varni kell meg ra." ;) -
sznupi #232 Na kb így fog kinézni a peugeot utánzat, ebben már van motor is meg minden ami kell, talán még pár dolog belekerül majd.
-
#231 Ma'r tobb mint 5000 sor a forraskod. :-DDD -
#230 Termeszetesen render kepek. Most kezdtek el tervezni a programot, talan meg egy programsor sincs meg belole;))
De itt az a lenyeg, hogy a jatektervezeseben-keszitesben a nevadastol a polcra kerulesig, mindenben "reszt lehet venni". Ha visszaolvasol, akkor lathatod, hogy "itt lett eldontve" a jetekstilus, a palya, a nev, fetures stb.
Vagyis ha erdekel a jatek, es regisztralsz a forumba egy rendes nevet, akkor meg erdemben is hozza szolhatsz a dologhoz -
#228 En is igy gondoltam.-;) -
#227 ;)))) -
#226 Ilyen lesz;) -
#225 huhh valahol nagyon lemaradtam...gondolom ez nem flipper lesz:) -
#224 Make - Create
Nem a keszitok kevertek. A Make-et en ajalottam, de nyelvtani, ertelmezesi dolgokba "bonyolodtunk", igy lett Create;) Jelentesuk tenyleg nagyon hasonlo, az "igazit" csak egy kint szuletett tudna csak igazan kivalasztani.
(Pl. Egy Magyar ficko levelet, akinek itthon szuper felso angol diplomaja van, azt is amcsiba egy "benszulottel lefordittatjak" az ottani "nyelvre", mert egy kicsit mas, folyamatosan valtozik, es meg alergiasak is ra (nem ertik, bonyi-;)
Elvileg;)
Create: a "semmibol", vagy teljesen "alap" anyagokbol, "teremtesz" valamit. Pl. "homokbol" uveget, foszforbol, fabol gyufat stb.
Make: mar "kesz", "letezo" elemekbol, alkatreszekbol stb., keszitesz, gyartasz, osszeraksz stb. valamit.
Pl. sok ubvegpoharbol, gyufasdobozbol varat, alkatreszbol autot;)
Ha van valakinek ertelmezo szotara, bemasolhatja azt, mert amit irtam, a kut fejem;))))
Jol szet csesztem a forumot... De hat a jatek vime;)) -
#223 őőőőő a skint ugy gondoltam hogy nem menüpontosan hanem akármivel (fotosop, paint stb vel lehtne egy jpg-t megalkotni..ugy mint LFS ben..ezzel lehet a legzoralabb skineket csinálni... -
#222 A kormannyal meg nem foglalkoztunk, de a skin szerintem megoldhato egy ujabb menuponttal. Videot picit korai lenne kiadni, de a palya szerkesztesrol fogunk mutatni egy animaciot, picit varni kell meg ra. Minden otletet lejegyzek es hidd el, hogy megeri beirni azt az egy-ket sort. Barmit meglehet valositani valaminek a rovasara, es inkabb ez a nagy gond. -
#221 öööööh... VIDEOT VIDEOT!!!!!!!!!!!!!!!!!
amugy a fejlesztés hol áll???
elolvastad amiket lent írtam,, mit szolsz hozzá??? melyik valosítható meg?:? pls válaszolj -
#220 Hol marad, hogy igy kérném . :)
Bocsi -
#219 Ird kérném
A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win! -
Borg #218 topic alcimbe beirtam, de ha nem jo javithatom -
sznupi #217 Jah, csak kellett volna elé az A.S.K. Homework is, hogy tudják a népek miről van szó. -
Borg #216 Topic-cim átirva. -
#214 Angol szóm jelentése kb: készít, csinál. Mivel a create is kb ezt jelenti valszeg ezert keverte Shark is... -
#212 A belinkelt képen make van :)