A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a pénteken azaz 24. én elküldött skinek megvannak ugye?
CSOCSO
kérdésem a következõ..elsõ kerekeken miért nincsen sárvédõ?? pont aza legszarabb hisz ha kanyarodsz akkor a pofádba megy az összes sár...
Mondjuk mivel egy CD-t is meglehetne tölteni festésekkel, így megoldás lehet, hogy a beérkezett munkák egy részét (persze csak amik minõségben megfelelnek) egy másik kocsira rakjátok rá.
Ez szerintem jó megoldás lenne.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
meg végülis ha vannak akkor miértne lenne bõ a választék...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Én is beleraknám mindet a programba :-)
10 vagy 20 az már teljesen mind1 :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
szerintem király az összes. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FREAK
huh

Riszpekk

M. Tibor
Ide kerem!
[email protected]

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M. Tibor
Mar sok kocsi osszegyult, de meg csutortokig lehet kuldeni.

Eddig bekuldott kepek egyben.

Ja, az elõzõ a #1116-ra ment 😛
A Cretassic-hoz még: van olyan "high voltage" matricád sárga-fekete alapon? Mint a filmbe a kerítéseken! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Anyám! Hogy tudtad ezt még nem észrevenni! Eheh!
Shark kössziiiiiii!! Lehetne rajta pl a T-rex koponyája helyett pl 1 raptoré(ha kell, keresek róla képet, gugli biztos talál) felirat + pl Cretassic Park (gy.k. a kréta kor a jura után volt, T-rex nem is volt sok a jurában) Lécci! Kösz!

M. Tibor
Nekem le eset.😉

CSOCSO
ugyanígy érzek!😊
FREAK
???

Riszpekk

M@TriX
Nekem az 1. 3. 4. az már megvan aranyra, a többivel küzdök. Még. 😉
Multiba jó lehet szerintem...

CSOCSO
nah😊 mindegyik skinem segge meg van csinálkodva.. mehetnek a játékba 😉
CSOCSO
nah a Dragon-t is kijavítottam.. tényleg.. mé nem szolt senki hogy a buggy seggén minden elcsuszik a textura hajlítások miatt??...
CSOCSO
nah.. a Supra racinget kijavítottam.. szvsz mostmár igazán versenyképes..meglesem a többit is..
Oke .Johet!
Van egy eleg hasznalhato fizikank, de barmilyen help es info jol jon!

Alexease
Az nem lesz jo. Az magassagterkepes volt😉)) Nem akarok offolni, foleg a "konkurenciaval"😉) De a palyat elkuldhetem😉
Kuldheted a progit forrassal, becopyzom a kodba.

Alexease
Csak azert eroltetem, mert nagyon elvezetes😉) Egy 3 eves programba csinaltam meg, es olyan lett, hogy majdnem kiugrott a szemem a helyerol, ugy razott, lotykolodott, frocskolt stb.;DDDD Es nem egy pocsolya volt, hanem egy tona. Fizikalisan bemelyitve, vizzel, szin, atlatszosag, tukrozode allitva😉)

Vagyis, meg kellene oldani
Alexease
3D-s kereknyomok
Mar ezt is irtam😉) Termeszetesen poligonokkal megoldani nem erdemes. De, ha lesznek kereknyomok - gondolom 😉-, es ha olyan vagy hasonlo elven lesz a texturazas ahogy leirtam multkor- a texturakhoz, bump-mapppokhoz kulon hang es FFB efekt is vann rendelve - akkor megoldhato, hogy a "felrajzolt" kereknyomhoz is tartozzon egy sajat FFB efekt. Ami ha jol be van allitva, akkor olyan a hatas, mintha egy kivajt kereknyomba mentem volna bele.
CSOCSO
ékztk helyett aposztróf van
FREAK
szerintem is

csak pár plusz hang kell, meg egy fizikai módosító, ami sekély pocsolyánál csúsztat, mélynél meg ragad-fékez

Riszpekk

CSOCSO
muhahaha müxik végre.. de azért szolhattataok volna hogy a supra racing hátulja totál el van csuszva a textura hajlítása miatt😞(((((
Alexease
Pocsolyak😉)
En nem azt szerettem volna, hogy a kerekek utan besulyedjen a talaj, mert az meg egy kicsit eros lenne😉)) Csak azt, hogy az editorban, lehessen pocsolyakat kesziteni, ahogy leirtam. Elore gyartott melyedesek, es abba valahogy vizet generaltatni. Ez szerintem azert megldhato.
FREAK
😊

Riszpekk

Little Shark
Nagyon ismeros!

http://www.askhomework.hu

Eloszor sose a progiban kell keresni a hibat.Ismeros nem?

M. Tibor
Baker 16 bitben volt a destopod!!!!!!!!!!!!! 😊))))

Olvashatatlan az irasom? Amugy csak egy linuxon gepelek ahol nincs ekezet,es ez nemely szavaknal zavaro lehet.

CSOCSO
arghjj akarom mondani a wire miatt..
CSOCSO
😊)))) mondhattátok volna hogy psd fileokat jobb rajzolgatni fosoppal mint a hülye jpg ket.. de mostmár mindegy..wframe miatt mondtam..
CSOCSO
ey kicsit furcsán írsz...no demidnegy már megoldódott.. mostmárcsak azt mondja el valaki hogyan kell elõhozni a saját kocsijaimat?...
Akkor az utobbi keres ervenytelen,meg mindig jok a megerzeseim 😊))))

Allitsd be a desktop felbontasat es szinme'lyse'ge't , e's a ve'ge're 0.

CSOCSO
BAZDMEG😊)))))))))))) elindultÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
gondoltam ránézek a beállításokra...
áttetema moncsit 32 bitre és müxik😊)))))))))))))))))) de ne anyázzatok PLS!!!!!!!!!!!!!😊 senki sem lehet tökéletes!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
nem mintha akarnék még csinálni skint csak finomítani + nézegetni mindenhonnan
CSOCSO
cfg mben ez áll:
screen 800 600 32 1
On_Top 1

CSOCSO
www.csocso-translator.hu
ALEXEASE :
a 'pocsojak'...
En megirhatom ,hogy a kerekek utan bemelyed a talaj ,de hogy nem raksz ossze olyan gepet amin elfogadhato sebesse'ggel fog futni az biztos.Nem hinnem hogy azert nincs ilyen ,mert masok ne tudtak volna megirni ,nem olyan bonyolult kiszamolni, csak egyszeruen jatszhatatlan lenne.

CSOCSO:
a cfg-et beirhatnad ide,vagy kuld el nekem.

Mivel a stencil arnyekot a proci szamolja , 650 MHz-tol ne varj tobbet .

M. Tibor
Hat mit is irjak Nforce abit amd 2400mz huzva 2470mz, Radeon gagyi 9500. fussstolt 9700-pro kuka. de nalam is megy meg. De egyszer nekem is beakadt.Majd szolok a picinek hogy egy picit nezzzzzen jobban oda!!!
Imurai: megprobalom ok!

Skacok! Erre mit mondsztok? Nekem kib. bejönne Lécccííííííííkeeeeeeee! Kééééérlleeeek! Naaaaa!

GeForce4 MX420 64 MB DDR-rel
emellett AMD Duron 650 MHz és árnyékkal, reflectionnal meg minden, simán viszi a 10 FPS-t demo módba, árnyék nélkül 20 körül.

M. Tibor
GeForce 1-tõl felfelé T&L.😊

Alexease
Szerintem csak Csocso-nak nem megy;( De az iras sem megy neki nagyon, mert alig birom kihamozni, hogy mit is akar😉
Hahó! Már készülnek a saját logóval legyártott buggy-bõrök de sok arc mellett télleg nem rúghatok labdába Amúgy minden kedves érdeklõdõt megnyugtatok hogy GeForce 2 mx 400 gagyiemszí kareszen is megy a viewer. (A konfig amúgy 1200-as Thunderbird és 256 MB DDR). Az összes GeForce 2-tõl felfelé már kell tudniuk a HW T&L-t! Nem igaz, ASK-sok?