A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
csak lusta voltam...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

1perx
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

kérdésem következõ...most akkor midnen autohoz csináljam meg a supra racing skin??? agy porbáljak kitalálni valami mást???
szépen alakul!
az miért van, hogy most az árnyék belassítja a gépet az elõzõnél meg semmi lassulás nem volt?? bár a 0.12-t is most próbálom elõször, szal nem tudom, hogy a viewer vagy a buggy miatt van
Riszpekk
Buggy car #2

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
dolgunk, hiszen mindegyik festés nagyon jól sikerült munka. Az #1145 hozzászólásnál
lévô képen használt számozás alapján a következô 12 festés kerül bele a játékba az
elsô körben: 1, 2, 3, 6, 7, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 20. Ha esetleg még kapunk olyan
festéseket ehhez az autóhoz, akkor valószínûleg tovább fogjuk bôvíteni a listát.
Természetesen a többi festést is elérhetôvé tesszük majd a játék weboldalán.
Köszönjük szépen a beérkezett munkákat! Hamarosan kiadjuk a következô buggy-t,
szóval lehet hegyezni a ceruzákat. :-DDD
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Most megkaptátok.
Ülj le, egyes. :-)

Na, akkor megvárom, háthe egy illetékes elvtárs tudja a K titkát.
Lehet, hogy már lefutott a topic, de ismeri valaki a Sacrifice pályaszerkesztõjét, mert az nagyon szép és egyszerûen használható volt, ha a Buggy-nak lesz, akkor olyannak kéne lennie.
És mi van a Replay Action MegaEditor funkcióval, amit javasoltam, legalább tessék lehurrogni, vagy valami. De inkább ezt szeretném látni:

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
szvsz ha lehetne te már elvbõl nem kapnál lehetõséget a demo letöltésére...
amugy ne nagyon gyere a topikba mert hamar nem lesz demo...elöbb lesz 2004...no de mindegy.. a minõségre várni kell..
shark: mennyi van eddig? és akkor végülis kb mennyi fog bekerülni a gémbe?
football without ultras is nothing

netikett/etikettet ismered bazz????
amugy meg mit vársz?!?!? 2 honap után demot???? szájjl le a földre ember!

sikerült már gf mx-en tesztelni? mert nálam nem mûxik a shadow, meg ilyenek....
a segge valszeg azárt van árnyákban, mert be van kapcsolva... asszem az "S"-el tood kikapcsolni...
a legujabb verzioja a viewernek a 0.12es..
jah, sshotokat lehet ide is dobni, hadd ámuljunk!! 😛
sok sikert neked is, meg a fiuknak is!!!
Riszpekk
-Mikorra lesz már egy sz*ros demo, amit le lehetne már tölteni?????????!!!!!!!!!!!!!
-Valakik nem csinálnak majd Buggy bajnokságot?
Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"