7782
  • sznupi
    Párizs-Dakar rallyt akarunk csinálni? 8-))))
  • M. Tibor
    Ez nekem nagyon bejon. es eleg durvanak nez ki, hogy kihagynank a jatekbol.
  • ranGer2
    Ez teszik! lehetne fő,fő, főellenfél a játékban ez a kocsi
  • M. Tibor
    Javitotam a buggy zipet minden javitasal. :)
    http://www.askhomework.hu/buggy/buggy_viewer_v0.15.zip
  • skristof
    hmm... kár
    akkor Shark: pls te dobj meg egy linkel, akár privátba... de vmi olyannal, ami már fullos :P
  • Alexease
    Sajnos nem, valahol nagyon hatul van:(( Raadasuul hibas is volt, igy 2-3x jott hozza "patch" is.
  • skristof
    nem tudnál nekem bevágni egy korrekt linket a legujjab vívörhöz?
  • skristof
    igyvan Master!! jo a szóóóó :)
  • Alexease
    MOst gondolj bele, ha a proci szamolna, a szinte lenyegtelen tukrozodest is. Lenne vagy 1 fps (jo esetben):))
  • Alexease
    Te vagy a modemesek gyilkosa;))))))))))))
    Hogy lehet ekora, es ilyen felmegas kepeket berakni?!?!?
  • Imurai
    Igazad van, de akkoris jó lett volna :P
    De asszem, 2004-ben inkább a proci-alaplap-ram kombót fejlesztem... Egy 650-es Duronon a viewer produkál kemény 3 fps-t... :(
  • petesilver
  • petesilver
    Egy móka-skin Sharknak, a kemény skinhentelős melójáért:

• skristof
    aranyos :P
  • Alexease
  • Alexease
    Egyetertek!!!!!!!!
    En is nyomtam egy-ket napot modemmel (49kbps), es ma mar lehetetlen megnezni egy weboldalt, a forumot meg meg sem kisereltem, egy ora amig lejon;)))

Szerintem a fenti bannerre egy fix linket kellene bigyesztetni az SG-sekkel, ami pl. mindig a legfrissebb Buggy View-verre mutatna. Nem kell rairni a bannerre, csak a link legyen rajta.
  • Alexease
    Nem sok ertelme lenne. A jatek jovore lesz kesz, legjobb esetben nyaron. Mar most egy "shaderes" kartya 15-18000 HUF. Jovore, meg ha olcsobb nem is lesz, de ennyiert nagyobb teljesitmenyt kapsz. Hiaba is lenne tuningolva az engine, ugy sem futna rendesen, mert masnak kellene atvenni a szamitast a videokartya helyett.
    Bar most, nekem sincs 15 ezrem vidokartyara egy jo ideig, de megertem, hogy manapsag mar felesleges ilyennel foglalkozni, mert mar alapnak szamit egy ilyen tudasu kartya.
    Raadasul, nem a tukrozodo viztol lesz jo a jatek. Meg ha csak kamu tukrozodes lenne benne, mar az is tokeletes. Autoszimulator lesz, az meg nem attol megy jol.
  • skristof
    merre találok egy friss viewert???? vmi kocsival együtt....
    sry, de modemes vok, és alig took scrollozni a sok képtől :P szoval egy direkt linket pls! thx
  • Imurai
    Izé, £felejtettem: Gef4 MX420 64mega
  • Imurai
    Ühüm-brühüm. Pls csináljátok már + a mocit olyanra, h 1 shader nélküli kártyán is legyen tükröződő víz(a Commanche4-ben láttam ilyet) Léccikeee! Könyörgööök... Thx!
  • skristof
    neked=veled :P
  • skristof
    igen, végülis tejles mértékben egyetértek neked...
    az amcsi dagadt kölkök ugyis az ilyenre gerjednek...
    [mondjuk azis tény, h még énsem láttam élőben ilyen versenyt, sajna.. :(]
  • Alexease
    Szerintem mar az is jo aranynak nevezheto, ha a motorsportok kedveloi kozul, 10-bol 1 ember latott "igazi" buggy versenyt, vagy komolyabban, rendszeressebben foglalkozik az ilyen sporttal. Es mivel ez megis csak "jateknak" keszul - bar remelhetoleg az atlagnal jobb fizikaval, szimulacioval - es az "atlag" embernek, azoknak ezek a festesek amik jok lesznek, mert valami szepet, csicsat, szineset, latvanyosat varnak.

De termeszetesen igazad van, az "igazi" versenyeken tobbnyire, szinte csak egyszinu autok futnak, rajtuk ide-oda, immel-ammal odabiggyesztett, drotozott, ragasztott felirattal, reklamcsikkal stb.

De mivel lesz lehetoseg utolag is skineket gyartani, a megszallottak, vagy az "eredetire" kenyesebb jatekosok, azok ugy is legyartjak majd maguknak, vagy a csapatuknak egy komplett szezon, vagy hiresebb, fontosabb verseny buggy skinjeit;)
  • skristof
    hello
    ezek a szkinek _szépek_!
    de biztos, h ilyennek kell lennie egy buggynak??? szoval nem kéne vmi eccerűbb? nem kötekedni akarok, csak ahogy az eredtieket nézed a fotokon, meg ezeket.... hááát...
    ég és föld..
    mondjuk jol néznek ki, nemaz.. csak kicsit furcsa.
    de azért sok sikert, és hajrá!!
  • M. Tibor
    Nekem meg csak ez a 2 skin van meg kesz teljesen.

• petesilver
    Pedig ez nagyon jó szerintem! De a hátralévő Buggykra Copyright a Silver felirat!!!!!!!!!!!! Ugyanis készül a Silver Tuning logo!!!!!!!! És az nevemből adódóan naggyon copyright jól!!!!!!!!!!!! :)))))
  • Pyx #2637

énis csináltam de nem lett jo, azért beteszem, többit majd holnap :)
  • Pyx #2636
    szépek!
  • petesilver
    Feliratozva! Tessen nyilatkozni! :)))))

• M. Tibor
    Bolintottam.
  • petesilver
    Kicsit megpiszkáltam Shark Mester egyik public skinjét, egyenlőre csak felirat nélkül, alapnak. Ha a Mester bólint, folytatom.

• Pyx #2632
    persze, oke!
  • Zsolt74
    Nem rosszak a festesek amiket kuldtel, csak kicsit tobb felirat kene rajuk. Tehat egy rajtszam es 2-3 fele felirat kb, ahogy az a lenti kep jobb oldalan is latszik (bal oldalt van amit te csinaltal). Jah meg a csikozast is lehet varialni ha tudod.
  • Pyx #2630
    köszönöm! :)
    #2628: remek!
  • M. Tibor
    A szarnyat a skinbol egy perc alatt eltudom kesziteni, de psd-ben kellenenek a skinek tovabbra is.
  • M. Tibor
    ranger skine.
  • Pyx #2627
    szárnyak nem lesznek?
    psd, vagy jpg fájl kell? :)
  • petesilver
    Én el is mentem! Mármint nyugdíjba! Feliratötletgazda kerestetik!!! :)))))
  • Gregorius
    Akkor most mindenki mehet nyugdíjba? :)
  • Pyx #2624
    Wow, valaki nagyon ráért, már szedem is :)))