7782
-
#2490 freewebröl, csak igy lehet linkelni:
http://www.freeweb.hu/felhasznalonev/mappa/kep.jpg -
#2489 Hogy a fenébe kell beszúrni egy képet rendesen? Nem elég, ha mondjuk arra klikkelek, hogy kép, aztán a felvillanó ablakba beírom mondjuk, hogy:
http://gregorius.fw.hu/Kepek/Buggy/Buggy-skin3.jpg -
Imurai #2488 Mé, nem tudtad??? Hát, igen, vannak tehetséges emberek... -
#2487 Hja, most olvastam a Gamer interjút!!!
LittleShark a 12 éves legfiatalabb tag??????
Ha igen, visszaadom a nem létező diplomám, és megyek bújdosni!! :))))) -
#2486 Akkor berakom én Gregorius HAWAII buggyját! Íme:
-
#2485 lehet linkelni ;)
Gregorius buggyja:
-
#2484 Nem veled van a gond, a link jo, csak a FW-rol nem lehet kivulre linkelni. -
#2483 Na jó, egyszer majd veszek SG forum felhasználói leckéket, de lehet, hogy annyira felidegesítem magam, hogy hagyom az egészet a fenébe! -
#2482 HAWAII Buggy!:
Kicsit gyík lett, de majd még finomítok rajta!
-
sznupi #2481 Komolyan nem értem mi a gond, a játékban ha nem tetszik a tetó, majd nem rakod rá a kocsira és akkor nyitott fülke lesz, nem lesz kötelező minden karosszéria elemet rápakolnod ... -
#2480 Gyurjad majd a skint, de ne legyen tul lapos,:) es sok sikert a mai vizsgahoz.:) -
#2479 Nem! Nem! engem is nyugi! csak én nem mondok semmit mert kapok érte! -
#2478 Na, holnap megyek vizsgázni algoritmus elméletből, aztán nekiülök, gyúrok egy skin-t! -
#2477 Ott ahol hianyolod egy nyulhaloszeru alfas textura vigyorog majd.:) es igy brutalul nez majd ki. Lesz majd ujabb pecs, de arra mar nem kell rajzolni. -
#2476 nagy grat az engine-hez és a javitáshoz...
...de én még mindig nem tudok megbékélni azzal hogy ennyire nyitott az alja ennek a kocsinak... a közeli képeken ordít, hogy az orrnál le kéne lógni a lemeznek a kerék tengelyig.. így olyan mintha elhagyott volna pár darabot... tudom a többi is ilyesmi vol, de ennél nekem ez nagyon sok... EZ CSAK ENGEM ZAVAR?
[PRÓBÁLJA AZÉRT FELDOGOLOZNI :)] -
#2475 Ez lett a javitasbol
-
#2474 Javitva lett a buggy es remelem jo.:)
Javitot Buggy viewer -
#2473 Én is pont igy vagyok vele!! sztem a fülkét takaró lemez nem is kéne oda! -
#2472 -
#2471 Jo lenne a hatter, csak nincsenek efektek (arnyek, kod, <melysegelesseg:D>).
-
sznupi #2470 Jó, majd megtükrözöm az objectet és jó lesz. 8-))
Aztán holnap kaptok hozzá frissítést. 8-))) -
skristof #2469 sztem nem olyan lájtos...
de nekem vhogy jobban bejött, amikor nem volt háttér... lehet, h én vok az egyedüli! :) -
#2468 Gondoltam megnyitom a sort egy lightos skinnel, csakhogy megjöjjön a kedvetek!! :)))
-
#2467 Khmm, izé. Szóval a viewer csinál egy kis bibit. A középső sávot teljesen keveri átlósan vagy hogyan. A buggy orrán megcsináltam a feliratot jól, és rosszul jelenítette meg. Most úgy jó, hogy a felirat flip horizontal-al van olvashatatlanul a skinen, és a viewerben akkor jó. Ez asszimetrikus festésnél gáz, mert a középső sávot keveri a pilótafülkénél is. Érthető voltam? -
#2466 A bannerbol es a kepekbol talan lathato, hogy autosjatek;) Ezen belul, ami a kepekbol is kiderul, "terepes", pontosabban "buggys":) Es ami a legfontosabb, hogy szimulator (-nak keszul)!
Es ami meg fontosabb: Magyar jatek, ~3 honapja keszitik, vagyis ne kerdezd meg, hogy honnan lehet letolteni -
#2465 ez milyen játék? -
#2464 -
#2463 Elerkeztunk a 4. buggyhoz is. Remelem minel tobben fognak rajzolni skint, hogy egy erdekesebb
es nagyobb szavazas legyen. (teszek rola) :)) Nyugodtan rajzolhat mindenki mert csak januarban
zarjuk le 4. skint.Buggy04
A viewer a regi, mert a pici embernek nem volt eleg ideje, hogy ossze usse az ujat.
De jon a teli szunet es ezalatt biztos, hogy ki lesz adva az ami a jatek motorjat fogja hasznalni.
Lesz benne egy 64mx64m-es terep, ami editalhato lesz, de limitalva. :)
Grafikat lehet majd hozza rajzolni .dds-ben. Legalabb fel tudjuk merni, hogy melyik kartyakon
hogy fut (esetleg milyen hibakkal), es hogy mennyire tetszik az embereknek. ;-) -
#2462 Uhh! Érdekes az biztos. Mondjuk én is raknék rá takarólemezt a vázra még elől mindenképp. De jó! -
sznupi #2461 Majd rakunk a lábához egy fémlemezt és akkor nem fogja láboncsapkodni a kavics. 8-))) -
#2460 "...Minden kocsi valamilyen valóságos váz alapján készül.."
ezt értem de a valóságba is ennyire nyitottak ezek a kocsik? Nekem ezen az új kocsin lett nagyon feltűnő a nyitottság... el tudom képzelni mikor a vezetőt lábon csapják benne a felpattanó kavicsok... :) -
sznupi #2459 Hátsó spoiler lesz többféle, de egyelőre az a cél, hogy a kocsik meglegyenek, utána jönnek azok az alkatrészek amikből több lesz.
Minden kocsi valamilyen valóságos váz alapján készül, szal azért olyan amilyen. Eleve ugy készítjük a buggykat, hogy több féle kategória legyen. Lesz 3 putto buggy, 3 nagyobb (mint amilyen a második kocsi volt), lesz 2 sportos, meg 2 vérgép, mint amilyen a peugeot buggy.
Az üres fülkerészekhez meg annyit, hogy valszeg lesz rajta, de mivel nem lesz kötelező rászerelni, ezért most nincs még rajta. -
#2458 ...modjuk az nagyon gyönyörű lenne ha az új viewer tudna fogadni mondjuk nyers direct-x modellt, vagy 3ds-t :D
... tudom, telhetetlen vagyok :))) -
#2457 -
#2456 háát... biztos megköveznek érte... de nem nagyon vagyok eldölve...
amit én javitanék rajta:
- a hátsó spoiler legyen végre más alakú pl. bumeráng szerü lap vagy akármi...
- az elkeskenyített " motorház tető" illetve a vékonyított fülke tető nekem nem tünik vmi életszerűnek - se nem praktikus és nincs látszolagos oka mér pont ilyen... én az orrát kihúznám mondjuk teljesen szappan alakúra (persze tudom lehet hogy ez talán azzal járna, hogy akkor már miért ne legyen elöl a motor...:)
- a fülke tető meg elfogadhatóbb lenne számomra ha az üres helyeken mondjuk lenne egy dróthálós rész...
hát kb ennyi... amúgy persze örülök az új kocsinak... :) -
-
#2454 -
#2453 -
sznupi #2452 -
#2451 Hello! Alexease