7782
  • M. Tibor
    Keszitetem egy par skin tervet, igy nyugodtan lehet modositani, feliratozni, szinezni es esetleg
    csikot rajzolni bele. Nekem semmi otletem nincs feliratokra, igy ha valakinek csak felirat otlete
    van akkor o is konnyen keszithet skint. :) Remelem vannak benne hasznalhatoak.
    A csomagban 62 skin
    van es 28Mb.:)
    62 skin 28mb.
  • Carlos
    Nagyon zsír!
  • M. Tibor
    pete jo a korona a fejem felet .:)
  • M. Tibor

• YencY
    Király!
  • M. Tibor
  • M. Tibor
  • petesilver

• petesilver

• Nyiri
    Ja latom :]
  • Nyiri
    es miez?
  • M. Tibor
    Talaltam a neten egy aranyos kepet .:)
    Na nalunk most gozerovel ez megy szep kis teszt, de nem sokaig.

• ANT
    Szerinted en a kepre valaszoltam?
  • ANT
    Nem mondod?
    Tudod van a forumban olyan ,hogy egy valamire valaszolsz,arra vagy raklikkelsz vagy idezed .
    Meg kellene mar tanulni forumozni ,emberek.
  • YencY
    Pedig már szivesen kiprobálnám!
  • skristof
    hehh... jo pojén :P
  • YencY
    Demó mikorra várható?
  • Carlos
    Zsír...
  • Pyx #2603

(bocsi )
  • ANT
    "Emlékszem kinéztem hátul az ablakon, és az emberek térdig láttam!"

Nekünk is ilyen van,úgy hívják ,kispolszki.
  • petesilver
    Húúú! Ilyenünk volt ám nekünk gyerekkoromban! Nagyon állat járgány. Emlékszem kinéztem hátul az ablakon, és az emberek térdig láttam! Télen kézifékes fordulás stb! Nagyon klassz volt!
  • M. Tibor
    Ez az 1 biztos.:)
  • Pyx #2599
    szoval autos játék lesz ... de gondolom nem holnap jön ki :)))

xbox verzsön :)
  • M. Tibor
    Regebben irtam, hogy az editort nemcsak egy jateknak fogjuk hasznalni ezert is fontos, hogy az
    editor rugalmas legyen minden tekintetben, es meg ami mellette keszulo felhasznalo progik, amiket a
    jatekhoz keszitunk belso felhasznalasra mert, hogy ilyenek is vannak. :)

Megszuletett a Pure Pinball XBOX vegleges kiadasi datuma veggggre.:)
    Meg mindig nem vagyunk kesz, de hamarosan igen, ezt mar napokban lehet szamolni. :))))))))))))))))))))))
  • Pyx #2597
    következö játék?
  • M. Tibor
    Talan a jatek vegen amikor mar mindent kijatszottal, beadna egy hasonlo jarganyt es egy plus palyat,
    ezzel is utalnank a kovetkezo jatekunkra .:) (de ez meg a jovo)
  • M. Tibor
    Off :)

On.
  • M. Tibor
    Parosaval szep az elet.:)
  • petesilver
    Alex, ICQ, pls!
  • petesilver

• Alexease
    Vazzer, egy full csucs, 100 ezer forintos vidokartyaja van, es meg aggodik:)) Tipikus;D
    Ha meg egy "atlag" ember aggodna, az osszesporolt 20-40 ezer forintos kartyajaval, akkor megertem, de ez...
  • ANT
    Lehet ,hogy mikorra ez kesz lesz mar reg masik kartyad lesz.
  • ANT
    -ant 2585- Válasz 'YencY' üzenetére (#2582)

YencY: "Az egész net evvel van tele hogy "....
    ANT: "Sose szerettem a reklamokat ,olyankor mindig kikapcsolom a tv-t.:))))"

• ANT
    Sose szerettem a reklamokat ,olyankor mindig kikapcsolom a tv-t.:))))
  • ANT
    "Akkor nem (csak) direktikszre lesz optimalizálva, hanem ugy, hogy az ati kártyákon is megfelelöen fusson?"

Hat nehez kerdes.
    Lehet kompromisszumot kotni,kimerni milyen parameterekkel fut jol a kod min a ket ceg kartyain,de nem hiszem hogy ez a jo megoldas.
    Majd kiderul.
  • ANT
    A grafikus kartyakban vektoros feldolgozas van,ahol nagyon nem mindegy ,milyen hosszu adatvektorra optimalizaljak a hardvert.
    Nem mindegy hogy ugy epitem-e meg a szamoloegyseget,hogy eleve hosszabb adathalmazra szamitok,igy egy lepesben kisebb reszszamitast vegezhetek el a 'csoben'/pipeline/.Ezt csinalja az NVIDIA.
    Igy ugyan annak a muveletnek hosszabb cso kell,de sok adatnal gyorsabb lesz a feldolgozas.
    Ha kisebb adatcsomagot kuldok a pipelineba,az ido nagy reszeben uresen fog ketyegni egy csomo egyseg,mivel nem lesz tele a cso.
    Magyarul ha a vektoros feldolgozoegysegnek megfelelo hosszu adatvektort adok ,olyat amire terveztek,akkor tud optimalisan dolgozni.
  • Alexease
    Egy "becsuletesen", jol megirt program - pl. directx-re optimalizalva - ugyan olyan jol kell fusson mind ket, korrekttul mukodo, nem huzott, nem melegedo, nem barkacsolt, es tisztessegesen mukodo, kompatibilis driveren.

Az ATi-nVidia vitak forrasa, a rosszul megirt program, penzugyi, reklam okbol az egyik kartyara valo "optimalizalas", az extreme hardware cegek/site-k blod tesztjei, reklamjai, bemutatoi, es az "okos" tuning userek altal tenynek felallitott "velemenyek".
  • Pyx #2579
    Akkor nem (csak) direktikszre lesz optimalizálva, hanem ugy, hogy az ati kártyákon is megfelelöen fusson?
  • ANT
    Mind a ket kartya ugyan azt csinalja ,csak maskepp .Azt hogy szebb kepet adna az egyik ,hogy erted?
  • ANT
    Szebb : ugyan miert?
    gyorsabb: ha jo a kod ,gyorsabb .Ez teny.