7782
-
#2623 Keszitetem egy par skin tervet, igy nyugodtan lehet modositani, feliratozni, szinezni es esetleg
csikot rajzolni bele. Nekem semmi otletem nincs feliratokra, igy ha valakinek csak felirat otlete
van akkor o is konnyen keszithet skint. :) Remelem vannak benne hasznalhatoak.
A csomagban 62 skin
van es 28Mb.:)
62 skin 28mb. -
#2622 Nagyon zsír! -
#2620 pete jo a korona a fejem felet .:) -
-
YencY #2618 Király! -
#2617 -
#2616 -
-
-
Nyiri #2613 Ja latom :] -
Nyiri #2612 es miez? -
#2611 Talaltam a neten egy aranyos kepet .:)
Na nalunk most gozerovel ez megy szep kis teszt, de nem sokaig.
-
ANT #2610 Szerinted en a kepre valaszoltam? -
ANT #2609 Nem mondod?
Tudod van a forumban olyan ,hogy egy valamire valaszolsz,arra vagy raklikkelsz vagy idezed .
Meg kellene mar tanulni forumozni ,emberek. -
YencY #2607 Pedig már szivesen kiprobálnám! -
skristof #2606 hehh... jo pojén :P -
YencY #2605 Demó mikorra várható? -
#2604 Zsír... -
(bocsi ) -
ANT #2602 "Emlékszem kinéztem hátul az ablakon, és az emberek térdig láttam!"
Nekünk is ilyen van,úgy hívják ,kispolszki. -
#2601 Húúú! Ilyenünk volt ám nekünk gyerekkoromban! Nagyon állat járgány. Emlékszem kinéztem hátul az ablakon, és az emberek térdig láttam! Télen kézifékes fordulás stb! Nagyon klassz volt! -
#2600 Ez az 1 biztos.:) -
#2599 szoval autos játék lesz ... de gondolom nem holnap jön ki :)))
xbox verzsön :) -
#2598 Regebben irtam, hogy az editort nemcsak egy jateknak fogjuk hasznalni ezert is fontos, hogy az
editor rugalmas legyen minden tekintetben, es meg ami mellette keszulo felhasznalo progik, amiket a
jatekhoz keszitunk belso felhasznalasra mert, hogy ilyenek is vannak. :)
Megszuletett a Pure Pinball XBOX vegleges kiadasi datuma veggggre.:)
Meg mindig nem vagyunk kesz, de hamarosan igen, ezt mar napokban lehet szamolni. :)))))))))))))))))))))) -
#2597 következö játék? -
#2596 Talan a jatek vegen amikor mar mindent kijatszottal, beadna egy hasonlo jarganyt es egy plus palyat,
ezzel is utalnank a kovetkezo jatekunkra .:) (de ez meg a jovo) -
#2595 Off :)
On. -
#2594 Parosaval szep az elet.:) -
#2593 Alex, ICQ, pls! -
-
#2591 Vazzer, egy full csucs, 100 ezer forintos vidokartyaja van, es meg aggodik:)) Tipikus;D
Ha meg egy "atlag" ember aggodna, az osszesporolt 20-40 ezer forintos kartyajaval, akkor megertem, de ez... -
ANT #2590 Lehet ,hogy mikorra ez kesz lesz mar reg masik kartyad lesz. -
ANT #2588 -ant 2585- Válasz 'YencY' üzenetére (#2582)
YencY: "Az egész net evvel van tele hogy "....
ANT: "Sose szerettem a reklamokat ,olyankor mindig kikapcsolom a tv-t.:))))"
-
ANT #2585 Sose szerettem a reklamokat ,olyankor mindig kikapcsolom a tv-t.:)))) -
ANT #2583 "Akkor nem (csak) direktikszre lesz optimalizálva, hanem ugy, hogy az ati kártyákon is megfelelöen fusson?"
Hat nehez kerdes.
Lehet kompromisszumot kotni,kimerni milyen parameterekkel fut jol a kod min a ket ceg kartyain,de nem hiszem hogy ez a jo megoldas.
Majd kiderul. -
ANT #2581 A grafikus kartyakban vektoros feldolgozas van,ahol nagyon nem mindegy ,milyen hosszu adatvektorra optimalizaljak a hardvert.
Nem mindegy hogy ugy epitem-e meg a szamoloegyseget,hogy eleve hosszabb adathalmazra szamitok,igy egy lepesben kisebb reszszamitast vegezhetek el a 'csoben'/pipeline/.Ezt csinalja az NVIDIA.
Igy ugyan annak a muveletnek hosszabb cso kell,de sok adatnal gyorsabb lesz a feldolgozas.
Ha kisebb adatcsomagot kuldok a pipelineba,az ido nagy reszeben uresen fog ketyegni egy csomo egyseg,mivel nem lesz tele a cso.
Magyarul ha a vektoros feldolgozoegysegnek megfelelo hosszu adatvektort adok ,olyat amire terveztek,akkor tud optimalisan dolgozni. -
#2580 Egy "becsuletesen", jol megirt program - pl. directx-re optimalizalva - ugyan olyan jol kell fusson mind ket, korrekttul mukodo, nem huzott, nem melegedo, nem barkacsolt, es tisztessegesen mukodo, kompatibilis driveren.
Az ATi-nVidia vitak forrasa, a rosszul megirt program, penzugyi, reklam okbol az egyik kartyara valo "optimalizalas", az extreme hardware cegek/site-k blod tesztjei, reklamjai, bemutatoi, es az "okos" tuning userek altal tenynek felallitott "velemenyek". -
#2579 Akkor nem (csak) direktikszre lesz optimalizálva, hanem ugy, hogy az ati kártyákon is megfelelöen fusson? -
ANT #2578 Mind a ket kartya ugyan azt csinalja ,csak maskepp .Azt hogy szebb kepet adna az egyik ,hogy erted? -
ANT #2577 Szebb : ugyan miert?
gyorsabb: ha jo a kod ,gyorsabb .Ez teny.