A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A screenshot alapjan mar jobb lesz a jatekunk. de toltom a demot.
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
kár, mert poén tud lenni, ha van egy pálya-hálózat, amirõl 4-5 féle útvonalat lehet leválasztani (MBWR, LFS)
Riszpekk
PÓTOLD BE NAGYON GYORSAN!!! Komolyan mondom, csak jól járnál, ha megnéznéd, nem sok hibát ejtettek benne!
Riszpekk
igen, nekem is a Tough Trucks ugrik be meg a Leadfoot Stadium Offroad Racing, csak KINTI pályákkal, nem stadionban
Riszpekk
Itt szerintem minden verseny palya kulon-kulon terepkent fog szerepelni, es nem egy-egy scenery-bol kijelolgetve.
En ebbe a Buggy-ba, ha kor palya, akkor olyan 40-90 sec hosszu palyakat gondoltam, kis szintkulonbseges, kanyargosat, es hasonloakat mint a Tough Truckban.
ezt minden scenarionál meg lehetne csinálni, csak ki kéne jelölni egy keskeny rövid, meg egy széles hosszú szakaszt
Riszpekk
Es ha megoldhato lesz, hogy a sajatkeszitesu palyakat online is lehet majd nyomni, akkor meg a problama szerintem abszolut lerendezve.
én azt mondom, hogy ebben a buggy stílusban vagy tök rövid, vagy nagyon hosszú (baja) versenyek jönnének be
tipikusan nem az a kategória, ahol bejönne egy 50 perces körözgetés
tipikusan nem az a kategória, ahol bejönne egy 50 perces körözgetés
Riszpekk
Esetleg meg lehet ugy oldani a palyaszerkeszteseket, es az elosztast, hogy lesznek 4-8 es 8-16 jatekosra optimalizaltak. (Persze, nem 2-2 darabb😉))))))))
Es ezert is mondtam, ha ugy vannak a netes palyak kiszerkesztve, hogy eleve 20 emberre - hosszusag, szelesseg stb. - akkor valszeg, az atlag neten jatszoknak, lehet hogy nem lesz annyira elvezetes.
ez nem igaz, képzeld el a következõ szitut
bemehet egy szerverre 16 játékos, és 8-10 kilométeres futamokat nyomnának, egyszerre 4 indulóval (a többiek nézik és drukkolnak)
így egy futam 5-10 perces lenne, és a program számolná a csoportbeosztást
így 16 ember játszik, de mégis csak 4... persze ezzel az a gond, hogy mondjuk 5 emberrel játszhatatlan lenne, de még mindig jobb, mint 20 ember együtt egy totálkáros netkóddal....
bemehet egy szerverre 16 játékos, és 8-10 kilométeres futamokat nyomnának, egyszerre 4 indulóval (a többiek nézik és drukkolnak)
így egy futam 5-10 perces lenne, és a program számolná a csoportbeosztást
így 16 ember játszik, de mégis csak 4... persze ezzel az a gond, hogy mondjuk 5 emberrel játszhatatlan lenne, de még mindig jobb, mint 20 ember együtt egy totálkáros netkóddal....
Riszpekk
Meg nincs fizika bene. de csak ugyis copyzni kell a regibol.
Lehet hogy uncsi, de ugy kell nezni a dolgokat, hogy az online jatekok 90%-a home-serveren fut, vagyis otthoni neten. Azzal, a Papy tuti net kodja is "csak" 8-12 embert bir el. Az ennel tobb ember, mar amugy is csak fizetos szerveren tud jatszani, ami azert ritka. Foleg egy happy-buggy jateknal😉)))))
Vagysi ha mar egy korrekt 8 emberes net meg van csinalva, ami hasznalhato egy 512/128-as neten, az mar tokeletes. Az, hogy utana, egy bivaly neten, engedi a 20-at, az mar mas kerdes.
Vagysi ha mar egy korrekt 8 emberes net meg van csinalva, ami hasznalhato egy 512/128-as neten, az mar tokeletes. Az, hogy utana, egy bivaly neten, engedi a 20-at, az mar mas kerdes.
azért kérdezem, gondolom az újat nem mutogatjátok félkész állapotban
de a mostani buggy van benne?
de a mostani buggy van benne?
Riszpekk
OFF
Freak, ha playat akarsz hobby-bol szerkeszteni, ajallom a netKar-t😉 Tudom, hogy annak a fizikajaval nem vagy kibekulve - pedig jo, csak melegiteni kell a gumikat😉))) - de a palyagyartas valami kegyetlen jo. 3D Studio MAX, export ASE, jatek indit, es nyomja a gazt😉)
A leggyorsabb mukodo palya keszitese: Cube Created, Textured, Export ASE, Game Run😉))))))))))
Ha meg nem probaltad, teszteld le😉)
ON
Freak, ha playat akarsz hobby-bol szerkeszteni, ajallom a netKar-t😉 Tudom, hogy annak a fizikajaval nem vagy kibekulve - pedig jo, csak melegiteni kell a gumikat😉))) - de a palyagyartas valami kegyetlen jo. 3D Studio MAX, export ASE, jatek indit, es nyomja a gazt😉)
A leggyorsabb mukodo palya keszitese: Cube Created, Textured, Export ASE, Game Run😉))))))))))
Ha meg nem probaltad, teszteld le😉)
ON
így van, sõt inkább legyen 4, de ne essünk az EA hibájába, hogy a 3 autós netkódjukkal beengednek huszat 😄
Riszpekk
A regi motorban gurul,borul,csuszik,rugozik,repul,.😊
En csak arra mondtam a 8 autot, ha nem megy nektek a tobb, akkor inkabb csak annyi legyen, de akor jol megoldva😉)))))))))) Felolem lehet 30 is😉
szerintem akkor sem kell 8-nál több autó, KIVÉVE, ha lesz benne valami kurva hosszú (több órás) verseny is
mondjuk egy paris-dakar jó lenne 😄
mondjuk egy paris-dakar jó lenne 😄
Riszpekk
ebben igazad van, a multi mellett a folyamatos rugalmasság, bõvíthetõség is kell a sikerhez (skinek, pályák legalább)
de ez itt azt hiszem már most adott, hiszen nyíltan folyik a fejlesztés
ASK! A fizika hogy áll?? Gurul már valami?
de ez itt azt hiszem már most adott, hiszen nyíltan folyik a fejlesztés
ASK! A fizika hogy áll?? Gurul már valami?
Riszpekk
korpalyan 12 meter szeles utak, es szabadon bejarhato terep.
ácsi, nem a méret a lényeg 😄
milyen JELLEGÛ pályák lesznek??
3 méter széles murvás utak vagy szabadon bejárható bólyakerülgetés, mert nem mindegy
milyen JELLEGÛ pályák lesznek??
3 méter széles murvás utak vagy szabadon bejárható bólyakerülgetés, mert nem mindegy
Riszpekk
Szerintem addig nem halott egy program ameddig könnyen alakítható.
Gondolj bele az Insane-be amit jelenleg már nem az online játék, hanem az új kocsik és pályák tartanak a víz felett.
Ennél a programnál sem ártana valami hasonló támogatás a játékosok felé, de itt a szándék látszik sok más játékkal ellentétben.
A track editor jó ötlet, a skinelhetõség is, ezek már ha jó a program (szerintem jó lesz) fenntartják a játék iránt az érdeklõdést.
Alex majd jelentkezzünk be a szerverrel online tesztre ;-)
Gondolj bele az Insane-be amit jelenleg már nem az online játék, hanem az új kocsik és pályák tartanak a víz felett.
Ennél a programnál sem ártana valami hasonló támogatás a játékosok felé, de itt a szándék látszik sok más játékkal ellentétben.
A track editor jó ötlet, a skinelhetõség is, ezek már ha jó a program (szerintem jó lesz) fenntartják a játék iránt az érdeklõdést.
Alex majd jelentkezzünk be a szerverrel online tesztre ;-)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Neten 1x1 km palyakon 8 kocsi karisztol az jo?
Szerintem uncsi!
Szerintem uncsi!
Eleg lenne a max 8 ember is, ha tenyleg jok a palyak. Annal tobb korrekt embert egyszerre osszecsoditeni, amugy is nehez. Raadasul, egy ilyen sok emberes versenyhez, olyan palya is kell. Es ha meg kevesen indulnak rajta, akkor meg lehet hogy az a gaz.
Biztosan nem tudunk olyan termeket kesziteni mint a Papyrus de mint irtam van ra nemi esely, hogy valami ertelmes alkotast akarunk lerakni mint ellozo jatekunkban mint a pinballok teren. Anyagi dolgokat nem akarom leirni konyen kilehet szamolni.
A korversenyek ai profin meglehet csinalni van ra egy profi mod de csak azokra a palyakra ervenyesek amit en fogok kesziteni ez nem gond, nem vonal utani huzgalasra gondoltam!
De net dolog, hogy legalabb 16-20 jatekos nyomja egyszere engem zavar picit de megoldjuk!
A korversenyek ai profin meglehet csinalni van ra egy profi mod de csak azokra a palyakra ervenyesek amit en fogok kesziteni ez nem gond, nem vonal utani huzgalasra gondoltam!
De net dolog, hogy legalabb 16-20 jatekos nyomja egyszere engem zavar picit de megoldjuk!
Egyertelmu, hogy kell az online, anelkul tenyleg halott, ezzel nincs is gond. Csak a lenyeg, hogy nagyon jo lenne, egy normalis AI is. (Nekem KELL NNAA! 😊)))))))))))))
ja és nem muszáj 50 embernek indulnia egy futamban, lehet 4-6 fõs csoportokkal is versenyt csinálni és az is fun (egy hosszú verseny helyett sok rövid is szórakoztató)
Riszpekk
ez is igaz, én hajlamos vagyok csak magamból kiindulni
volt egy ilyen ötletem, hogy csinálni kéne egy autós gammát, el is kezdtem pályát modellezni, de lebeszéltek róla
viszont azt eldöntöttem, hogy csak multi lenne benne, lehet hogy gecóság, de ez van 😄
volt egy ilyen ötletem, hogy csinálni kéne egy autós gammát, el is kezdtem pályát modellezni, de lebeszéltek róla
viszont azt eldöntöttem, hogy csak multi lenne benne, lehet hogy gecóság, de ez van 😄
Riszpekk
Az az igaszsag, hogy egy jo jatekba, kellene ez is az is, es nagyon jol😉)
Pl az LFS nagyon jo, de sokkal tobbet jatszanek vele, ha lenne benne egy normalisabb AI. Es eleg sok embert ismerek, akik megvennek, jatszananak az LFS-sel, de egyszeruen nincs net-juk, vagy nem tudnak az online versenyekhez igazodni. Az meg nem jatek, hogy bemegyek egy szerverre, es korozgetek, meg chatelek, ismerkedek stb.
Bar nem itthoni mercevel kell nezni a dolgokat... Az hogy itthon, egy negyedhavi minibalberert szolgaltatnak netet, az mar eleve nevetseges. De ez mar gazdasagpolitikai OFF😊)))))
Pl az LFS nagyon jo, de sokkal tobbet jatszanek vele, ha lenne benne egy normalisabb AI. Es eleg sok embert ismerek, akik megvennek, jatszananak az LFS-sel, de egyszeruen nincs net-juk, vagy nem tudnak az online versenyekhez igazodni. Az meg nem jatek, hogy bemegyek egy szerverre, es korozgetek, meg chatelek, ismerkedek stb.
Bar nem itthoni mercevel kell nezni a dolgokat... Az hogy itthon, egy negyedhavi minibalberert szolgaltatnak netet, az mar eleve nevetseges. De ez mar gazdasagpolitikai OFF😊)))))