7782
-
ANT #2575 A directx-re kellene csak optimalizalni,de a ket ceg mas utakon indult el.
Az ATI ugy alakitja a kartyait,hogy barmilyen sz** kod is jol fusson.Ennek a hatulutoje,hogy egy profin megirt program sokkal lassabb lesz rajta,mint az NVIDIA kartyan.
A profin megirt program nem az jelenti ,hogy NVIDIA-ra optimalizalt,hanem keves es nagy vertexbuffereket hasznal ,nem allitgat mindent feleslegesen etc...
Es ezeket tapasztalatbol irom ,nem valami fake cikk alapjan.
Erdekes volt latni ,hogy a nagyon nagy vertexbuffereknel az NVIDIA kb 3-4x volt gyorsabb,es ahogy csokkentettuk a meretet,eloszor egyforma lett a sebesseg,majd nagyon kis buffereknel elhuzott az ATI. -
#2573 Altalaban DirectX-re optimalizalnak, a kartya driverenek kellene lekezelni azt rendesen - elvileg;)) -
#2570 Köszönjük, viszont kívánjuk! -
#2569 Boldog karácsont mindenkinek!!!! -
#2568 Boldog Karácsonyt nektek is!
-
#2567 -
skristof #2566 Kellemes Karácsonyi Üneppeket minden fejlesztőnek, skinnernek, meg _értelmes_ hozzászólónak és forumozónak! -
#2565 Ha kerestek ilyet, feltétlen szóljatok!!! :))))) Bár a Gamer interjú alapján az esély erősen tendál a nullához!! :)))) -
#2564 amúgy ti ASK Homeworkösök, nem kersetek még valakit a csapatba? :) -
#2563 még mindig nincs kiadó a játéknak? -
sznupi #2562 Hmmm, ez hülyeség, annak jónak kellett volna lennie. 8-)) -
#2561 En most teszteltem es nem jo. De javitotam. :(
buggy04.zip 200k
Kinyirlak te d.d. Igy jarunk ha nem keszitesz egy alap skint. :) -
sznupi #2560 Alex, nézted a mappolást? Jó már a fülkén a felírat? -
#2559 -
sznupi #2558 Azért mert hülye vagy és unatkozol. 8-)))) -
#2557 Ha visszaolvasnal akkor lathatnad, hogy nekem is es 2 benti gepbe is Geforce4 kartyak vannak, melyeken tokeletesen mukodik a viewer a fu javitas nelkul is. Mint az kesobb le lett irva, ez nem driver vagy hardver problema. Ezen kivul pedig, mint fejleszto csapatnak tamogatnunk kell mindket kartyat, mert nem szep dolog egyik kartyaval rendelkezo tulajdonosokat se kirekeszteni. Amugy nem tudom miert valasztoltam, mert altalaban nem foglalkozunk unregekkel. -
#2556 Menj mar az ATI-s baromsagoddal francba!!!! Senkit nem erdekel a nevetseges baromsagod. Magadad jellemzed, ha ilyen faroksagnak bedolsz. -
#2554 De igy belegondolva, valszeg gaz:( Vagy utkozest kene szamolni, ami proci igenyes, vagy tablaba rendezni a fupobjektumokat koordinata szerint vagy akarhogy es aszerint modositani.
Ha van otlet johet, de annyira nem veszes, tokeletes igy is;)) -
#2553 Tudom, hogy utaltok, de...:))
Gondolom a kereknyom az dinamikus lesz, vagyis hagy nyomot a gumi? Ez valszeg hulye kerdes?!?;))) De mennyire lenne problemas megcsinalni, hogy csak offline, vagy a cliens gepen, ott ahol kereknyom van, a fuobjektumokat "lefektessuk" a foldre?? :DD -
#2552 Bocsi, volt egy kis dolgom kozben;))
Megneztem, tokeletes!!!! THX! -
#2551 Letőttöttem új bággi vjúvört meg minden majd megcsinálom az autóötletem. -
#2550 Rere. Van vmi infó, így 5 hét nélkülözés után? :P -
#2549 Tökéletes!!!! Nekem sem volt jó, de a javítással tökéletes lett!! -
#2548 Jo vagy nem jo a fu javitas, ez itt a kerdes. Pls:) -
Esetleg guminyomastol fuggo benyomodas, defektnel teljes felnin fekves? :)) Bar ezekhez mar egy kicsit tobb kell mint trukk;)) -
ANT #2546 "Mintha be lenne nyomodva a gumi, vagy bele lenne sullyedve az auto a foldbe egy kicsit"
Ezt mar kitalaltak az otletgazdak.Sot a gumi be is lesz nyomodva. -
ANT #2545 Ilyen driver problemank mar a flippernel is volt.Nagyon valoszinu,hogy a builder dll a hiba forrasa.A kodban ugyanis a alpharef beallitasa egy directx hivas ,tehat elrontani elegge nehez.Az uj progi '.net' alatt irodik ,remelhetoleg a driver problemak eltunnek majd. -
#2544 Egy pontos lettoltheto linket a driveredrol, 45.23, Win XP. Pls.:)
-
sznupi #2543 Geforce 4 4200, 52.16-os driver, WinXP és minden tökéletes a viewerben és minden más játék tökéletesen fut, amit OpenGL-ben használok, az is. Szal lehet egy reinstall nem ártana a gépedre, Alex. 8-))) -
#2542 alex ird felul.Fu javitas -
#2541 Otlet: Talan ki lehetne probalni, hogy nez ki ha az auto megjelenitesenel, a az autot, pontosabban a gumit 1-2 centivel lejjebb rakjuk mint a talaj. Mintha be lenne nyomodva a gumi, vagy bele lenne sullyedve az auto a foldbe egy kicsit. Bar allokepnel lehet hogy furcsak, de ugyis" "mozogni fogunk vele;))) -
#2540 Nvidia 45.23, Win XP Eng Prof, DirectX 9.0b. Termeszetesen minden egyebb, tokeletsen mukodik (pl. F1C, GPL, Insane, LFS, Nascar, netKar, Street Legal, Screamer4x4, MBWR). Csak azert irtam ezeket, mert nem fogadom el, a "frissitsek drivert" megoldast.
-
#2539 A driver tamogatassal tudtatok valamit kezdeni? Masnal sem jo az alphas fu (pl. PeteSilver) es van akinek abszolut fagy Win98 alatt, es csak a 30.xx driverekkel indul el (Nvidia). -
#2538 Javitva lett a buggy mapolasa es meg viz is van.
buggy_viewer_v0.15.zip
-
sznupi #2537 Hoppá, ezt még én sem láttam ... bár nekem az előző fű jobban tetszett. 8-))) -
sznupi #2536 Nem baj, legalább nem lesz minden egyenes a kocsikon. 8-))
Amúgy nem értem miért nem jó, eleve úgy csináltam meg a mapot, hogy nem nyúltam olyan vertex pontokhoz ami ilyen ferdeséget eredményezett volna ...
A tetőhöz meg annyit, hogy gyorsan lett kimappolva és ugyanaz a hiba mint ami a az első takaró lemezzel volt, egyszerüen meg kell majd tükröznöm, szal írjátok nyugodtan a szöveget rendesen rá, ki fogom javítani és akkor jó lesz. -
#2535 Megmondom mi a bajom ezzel a buggyval. Lehetetlen egyenes vonalat rakni rá. Jól látható az itt elkezdett buggyn, mennyire hajlik mindenfelé a skinen az egyenes:
-
#2534 -
-
#2531 Sajnos nalam, ez a 52.xx es 53.xx sorozat nem az igazi:( A Nascar OpenGl-ben fagy, DX-ben lassabb es nem lehet taszkolni, az ETCC meg poligonhibas:(( A 45.23-al, meg minden tokeletes, es meg gyorsabb is (csak itt van gaz).
Lehet, hogy regebbi szerias a kartyam vagy a BIOS-a, de azt most nincs kedvem tuningolni, mert ha elszall, akkor egy jo ideig nem leszek;)))