A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
eddigi legjobb képek!!! köszike!!!!!! majdmég küldök hátulrol mindjárt azt még tedd be pls
szívesen
sajna nem vmi tûéles a kép, dehát a gf2-õtõl mit várjunk....

football without ultras is nothing

CSOCSO
dede jó ez!😊
jah, bocsesz....
nemszotam 😛

hát akkor télleg az 😛
amugy Shark: hol lehet megtekinteni az eddig beküldött képeket? vagy még seholsem?

M. Tibor
Toya kocsijat javitgatom,😉
http://www.askhomework.hu/buggy/toya.jpg

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

CSOCSO
naah nem is lett olyan rossz😊 közikeee ez már egészen tetszik
bocsesz CSOCSO, de egy ideig nekem sem mûxött a viewer...
bepotlom:
CSOCSO:

M@TriX
az én 3-am átcsúszott hozzá tegnap este, azzal együtt van hat? Mert akkor szegényes a repertoár még 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
kösz.. Az enyém az nem lett jó tényleg?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Uccso😉 Amugy a "nezokeben" masok a szinek egy kicsit. Foleg a vilagitas, arnyek miatt. Valahogy, nem igazan jon ki. De ez most masodlagos.
Hát, nemtom, szvsz vmi a színmélységgel lehet: nézd meg ott az 1.(peros😛) kocsi sárhányóján! Meg az orrán a fekete cucc mellett a piros... olyan izé...
De a második egész okés 😊

Eddig csak Alex alkotott maradandót és persze te.
Csocso hozod a formád :-)
Erre nem is mondok semmit, de ha ilyen szigorúan nézed akkor csak Alex alkotott valamit :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

FREAK
banán póver 😊

Riszpekk

CSOCSO
--köszike!!... bár a sárga orra el van csúúszva😞(

de nemvágom.. azért ilyen csunyák a szinek mert lebutítottad a képeket vagy mivan?😊))

de amugy mit szolsz hozzáá valamit mondhatnál..azonkívûl hoyg auton nekem nem tetszik... vmit kéne rajta változtatni?
Azt még megvárom, aztán m1ek haza N.I.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

M. Tibor
Csocso Munkaja!

CSOCSO
Hát edig ha jol emléxem csak alex csinált értelmeset😊 én probálgatok de vivör nélkûl nehéz😊 most ugy érzem két egész értelmeset alkothattam.. de majdmindjárt kiderül
Jahu!
A pályaszerkesztõrõl annyit, hogy fõkóderünk most hord össze benne fût-fát; rá várunk. (Ez azt jelenti, hogy nekem most nincs vele dolgom egy darabig.)
Amúgy mindenki ilyen profi grafikus? Csak én ragadtam le a sima vonalhúzogatásnál?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

CSOCSO
nem nem nem😊 neked elvilg most csak a zöld megy😊))))
hmm..
micsoda igényeid vannak, baaz!! 😛

CSOCSO
ha a sárgát is átküldtem azt felpakolhatnád reflection nékül
CSOCSO
de szerintem neked véletlen a régit küldtem el megint😊))))))
nekem már jön csocso, csakhát idõ, meg modem.. 😞

CSOCSO
reflection nélkû'
CSOCSO
tükrözödés off al..
CSOCSO
megadod emiledet? berakhatnd a skinemet..
CSOCSO
jaja
Alexease
THX. De inkabb csak logokat gyartok, es azokat "dobalom" ra😉
elég jokat csinálsz alex...
grat

CSOCSO
nah valakinek elküldtem a skinemet.. de baromira a régit küldtem el😊))))))))))) eddig csak Tibor kapta meg a két értelmes skinemet... persze ide is leírom hogy a wieverem nemmüxik.. nemtudtam 100%os pontossággal rajzolgatni..tibinek elküldtem a skineket.remélem berak rola képet...
Alexease
Szivesen😉 De szerintem egyertelmu, hogy majd tovabb kell hogy dolgozzatok rajta, mert a jelenlegi sem vegleges, hianyzik nehany dolog rola, es valszeg, meg ra kell hogy keruljon esetleg nehany dolog (ceg, kiado, sponzor stb. keresre). Addig is, next😉))
M. Tibor
Koszi a megertesedet.

Alexease
Amiket en csinalok festeseket, azok kb. 75%-sak (idohiany-😉. De oda adom a PSD-ket, es az autokon szereplo logokat, emblemakat vektoros (EPS) formatumban (egyik sem jogvedett, sajat, kamu cucc). Vagyis kotelezo lesz belenyuljatok😉))
M. Tibor
Ez mindenkinek szol! elbenaztam bocsi

M. Tibor
Eddig 6 skin-tervet kaptam .
Remelem meglesz jovohetre a kituzot darabszam - legalabb 15 -, hogy egyutt eldontsuk, melyik a legjobb 10.
Jovo heten jon az uj jargany!

Kerdes mindenkitol: Javithatok a texturakon egy keveset, vagy csak ugy endeditek felhasznalni, ahogy megkapom.

CSOCSO
primposta azért coolos.. csak a freemailt használom mert mindenki azt isemri és végülis sok gondom nincs vele
CSOCSO
nah most vagyok itt... Kristóóóf neked elküldöm mind a két skint.. amjd tedd be pls
dikki*yysw
Nekem viszont mostanában nem jönnek meg leveleim... mindig is gondom volt vele, azt hiszem itt az idõ keresni mást.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

nah
csocso! nem küldöd?

M@TriX
nagyon profi, király.. na én is nekifexem, hogy legalább egy gépem bekerüljön. Ne csinálj sokat Alexease! 😉

mailbox rulez!
nekem sose volt vele gond!
frímélel annál inkább!!

énis vok... pár percet..
ha akrod küldd....

CSOCSO
még mindíg??? te szerintem felejtsd el a mailboxot... pff.. ez gázabb mint a freemail
CSOCSO
báázzeee... az a fasza.. nah mindegy azóta csináltam még egyet.. Dragon power nével...
már nem mondok semmit.. remélem jol fog kinézni
dikki*yysw
Nem jött még meg.. mailbox suxxx

CSOCSO
naaah demi lesz a skinnel bé tudod rakni?
dikki*yysw
Wow, tényleg 😊)

CSOCSO
biztos vagy te ebben??? újévkor szinte mindenkinek küldtem aki nagy Sg-s...csak az nem kapott akinek halott emilje volt. meg olyan akivel még egy szót nem váltottam