7782
-
#2450 Naná!!!!! -
#2449 -
sznupi #2448 Kész az új kocsi, holnap kimappolom, gondolom addigra megcsinálják a viewert hozzá, aztán dolgozhattok két ünnep közt. 8-))) -
#2447 takoljak valamit en is?:))))))))) -
#2446 énis:D -
#2445 Huhh, belegondolva: Durva mezőny lesz itt az új Buggyra!!! :))) -
#2444 JEEEEEEEEEEEEEEE!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉLY! -
#2443 Szevasztok! Ismet van net-em;)))
Jo lett a "3-as" buggy, tetszik, es frankok lettek a festesek is hozza. Kulon gratula PeteSilver "versenyzo tarsnak"! ;)
Ha mar van valami tesztelheto alfa, akkor johet -
#2442 Ez az a fajta buggy amit mondtam tudod! amilyennel az USÁ-ban versenyeznek! legalábbis arra hasonlit! NEKEM NAGYON TESZIK!!! kiváncsi leszek a boritásra is! -
sznupi #2441 Hegyezheted a ceruzád, a héten kész lesz, ha minden igaz, akkor szerdán már lehet is alkotni, remélem semmi nem jön közbe. 8-)))) -
sznupi #2440 Mondtam, én minden kocsihoz 3 darab skint fogok csinálni, egy SG, egy játékok.hu, egy ASK-s, a többi a Ti alkotásotok lesz, szal hajrá, mindent bele. 8-)))) -
#2439 Dehogynem.
sok kell.:) -
#2438 Tetszik ez a skin! Ilyeneket nem tudok, de tetszik!!! -
#2437 Nem, mind ketto megvan. :)) -
#2436 Ezt váltotta az SG? Vagy a Buggy már SG-vel indult? -
#2435 Egy os regi ponzor.
-
#2434 MegaCOOL!! Hegyezem a ceruzát ezerrel!!!! Talán most nem bőgök le a skinekkel, bár ki tudja ? Az utolsó buggyra csak belejövök! -
#2433 Ime a 4. Buggy. :)
-
#2432 Látom lemaradtam a szavazásról... :/
Szar ha az ember kihagy két hetet SG-n, már meg sem ismeri a placcot.
És még sokat fogok fákk. -
#2431 Hogy halad az engine? Rég hallottunk a részletekről, no meg, hol az új gépjármű? Úgy fel vagyok pörögve...! -
Imurai #2430 Jó, de a Gef4 mx420 kb olyan gyors, mint 1 Gef2 Ti.
Habár, valszeg addigra tudok fejleszteni. :) -
#2429 :) -
#2428 Aranyos -
#2427 -
#2426 A proci nem lenyeg -
Imurai #2425 AMD Duron 650, Gef4 mx420. Brühűűű! :( -
#2424 Amit itt leirtal az igaz, de ezzel a tennyel mi is tisztaban vagyunk.
Amugy egy 800 procival es egy Gf3-as videokartyaval szepen fog
futni a jatek (ez a tervezett legalacsonyabb konfiguracio) es me'g
grafikaja is lesz. ;-) A jatekmentet majd szepen kialakul ha elerunk
odaig. :-) Nem tudom mennyit olvastal vissza a topic-ban, de semmi
hasonlosag nem lesz azzal a jatekkal amit emlitettel. Vagyis tevedek,
me'gis csak lesz, a negy kerek. :-D
-
Toya #2422 Látom hatással van rátok a Nascar és annak segédprogramjai valamennyire, ennek kifejezetten örülök ;-) -
#2421 Lesz meg meglepetes a buggy viewer lehet, hogy ilyet tud?
-
#2420 Van, egy olyan játék, ami így működik: Street Legal, na ott ez megölni látszott az engine-t és az egekbe szöktette a gépigényt! Persze nem azt mondom, hogy nem megoldható, de biztos nagy ára van. Ha pedig nem, akkor támogatom az ötletet, teljes gőzzel. -
Imurai #2419 Gondolkodtam vmin: remélem az alkatrészek elhagyhatóak lesznek!!!! Ugye?! De persze nem 1 olyan kis idióta +oldással ,h letörik, grafikailag ott van, de a gépek átmennek rajta. Na, ettől tudok falra mászni! Igenis legyen ott fizikailag!!! Ez hálózatban kissé necces, mer elég sok data, az ,h: "a pálya xy pontján az xy kocsira való hátsó, 5ös spoiler van" Na itt jön az én 5letem: legyenek úgy ezek a dolgok ,h amint 1 alkatrész leesik a gépről, váltson át ilyenekre: "nagy, lapos izé" (spoiler) vagy "kis kerek izé" ( ööö...lámpa!) és a server csak ezeket kezelné, a graf, a fizikai, az stb dolgokat a guest gép számolná ki.
Ha hülyeséget mondtam, vagy vmi 1000 éves technika lényegére ébredtem rá, szóljatok! Ne fárasszalak titeket a hülyeségeimmel... :P -
#2418 -
#2417 -
#2416 Jó minőségben:
-
#2414 Ez a kép nagyon killer, ha tényleg lesz benne ilyen magas aljnövényzet, kétszer is megveszem. -
#2413 Khirály!!! Amúgy nem fogyasztok alkoholt, és fogalmam sincs a sörösdobozok kinézetéről. Viszont már engem is érdekelne! :))) -
#2412 Egy Ps retus. :)
-
#2411 De kár, mert pénteken vizsgázom, pedig erre a kocsira én is rá akartam gyúrni.
Na majd megtaláljuk az arany középutat. -
sznupi #2410 Készülget, hétvégén ha lesz időm, akkor valszeg jövő hét elején megkapjátok az új buggyt, kitartás. 8-))) -
#2409 Ezt nem kell megkoszonni, mert izles alapjan lett eldontve, aki szavazott. (ranGer)
Hol az a Tuborg sorosdoboz? Linkeld be, ha talalsz rola kepet, Pete biztos arrol keszitette titokban... Buktasd le. :) (Toya)
PeteSilver-ben annyi az energia, hogy a Dduracell nyuszinak csalnia kell, hogy versenyben maradhasson. :)