A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy keszited el, csak legyen benne valami fantazia!
Nezzel vissza egy par oldalt a topikba, es lathatod, hogy masok hogy dolgoznak. Ami fontos, hogy nem lehetnek levedett logok es feliratok.
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
amugy ne keseredjen el senki.. de isnáltam még egy skin-t😊) nem bírtam lesni hogy a Cstrol skinemet kihagyjátok a sorsolásbol..szal tettem rá idegen kitalált márkákat stb...nemsokára vki flrakhatná..pl kristof😊)

A map editor meg készül, napról napra több minden van benne, jelenleg a fa meg a fû készülget bele.
de egyszerûen nincs másik olyan free mailacc ahol letölthetem egy file-ban az összes levelem és nekem az kell.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nyugi csak utazom azért láttok ebben a hülye idõpontban. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
igen elég érdekes és sajnálatos hogy nem olyan szép az auto pirosága.. elég koszos piros😞 de nemtom mé..papios szvsz jol néz ki az egész..itt se rossz annyira. gamezban jobban fog kinézni 😉
SZNUPI:hogy áll a mapeditor???
football without ultras is nothing
CSOCSO:
Dragon new version:
Error Sport:

nem küldöd??!?! már egy ideje küldtem privit...
nincs vhova föltéve? csakmert megnézném õket...
ahogy nézem te elég jo vagy, elég jokat csinálsz..
Innentõl azt csináltok vele amit akartok freeware mind :-))))
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
dehogy gyorsan nem.... 😛
most vmi nagy jön nekem.. 😛
nem tom, te küldtél fontokat? vagy ez már a skin? énnemtom....
a valóságtól függetlenül, szerinted a többségnek melyik jönne be?
Riszpekk
a hülye rikító szineket meg... azért találtam ki mert rikítanak😞nyah.. de lehetne piros feka átmenet is.. agy szimplán piros auto és rajta a fekete feliratok stb... de ilyen az error sportos auto is..
Like this: 😉
De persze egy játékban meg nem lehetnek ilyenek, mert a székben tespedõ dagi amcsigyerekeknek csilivili kell. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez valami szakmai tipp? 😊))))))))))))) Én sajna nem tudok neked okos tanácsot adni, mert én is elég sajátosan festek 😄 De ha már két szín, akkor valami érdekesebb minta lehetne, és egy élesen elütõ reklámfelirat is jót tenne. A banánsárkány szerintem gagyi, ez a színátmenet durván amatõr, remélem, nincs harag!
Riszpekk

amugy mindegyik alapja két szinû de nem akartam ugy teli aggatni mint alex... kell pár üresebb skin is😊)...
ugyse vok vmi jo grafikában, abban hátha tok majd vmi maradandot alkotni! 😊
ugye azt is publikáljátok a rendes fanoknak itten?!?!? 😛
Rendicskk. Remélem szép nagy mailboxotok van. 😉
A járgányhoz annyit, hogy vigyál rá még színt, ne csak egyszínû legyen, de persze ez saját vélemény, de te kérted. 😉
majd ezeket amiket most csináltam majd elküldöm azt lesz ami lesz😊)
sõõt el is küldöm gyórsba.. persze megenn csak leírom..: nincs wieverem😊))))
csak ugy csinálkodtam..plusz 800 szor betették ide és abol is javítgatom de remélem végre kb olyan lesz hogy bekerülhesen a gamezba legalább az egyik.. nah küldök mailt
Szerintem, beepitett skinelo, festo, matricazo programot, nem igazan eri meg csinalni. Foleg, ha van lehetoseg, "kintrol" festeni.
Maximum olyat, ami nagyon egyszeru, olyannak, akinek tenyleg goze sincs mas programhoz (egyszin-szinatmenet-matricakat ra (PNG), kesz).
Hiaba van a Nascar-ban is egy kissebb PhotoShop® (;D), aki komolyan gondolja, kint fest. Bar nem ismerem a valodi igenyeket...
OLyan sok Decals-t nem csinaltam😉) Mindig annyit, ami epp az autokra kell. De ha kellenek az autoim, akkor ugy is mellekelem kulon az "emblemakat" vektors EPS-ben, azt felhasznalhatjatok barmire (egyebb autofestesekhez, vagy a beepitett festoben matricanak). Ha az osszes autohoz tudok majd nehany festest takolni, akkor biztos osszejon nehany😉)