A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M. Tibor
Koszonom, a teljes csapat neveben az elismerest.
Mindegy, hogy keszited el, csak legyen benne valami fantazia!
Nezzel vissza egy par oldalt a topikba, es lathatod, hogy masok hogy dolgoznak. Ami fontos, hogy nem lehetnek levedett logok es feliratok.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Carlos
Ez milyen játék lesz?

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
nah kész az uj skin.. vki tegye feeeeeeeeeeeeeeel😊) és nem te dikki!! 😉
CSOCSO
fasza😊))
CSOCSO
Paint rulz!!! 😉
CSOCSO
akkor a szárny is csunya lesz?😊))))))) bocs😊))))))
amugy ne keseredjen el senki.. de isnáltam még egy skin-t😊) nem bírtam lesni hogy a Cstrol skinemet kihagyjátok a sorsolásbol..szal tettem rá idegen kitalált márkákat stb...nemsokára vki flrakhatná..pl kristof😊)
Ezt a fríméjl-el is + lehet csinálni. Csak úgy mondom.

... de azért maradjon legális.
A szárny azért más szinû, mert utólag vettük észre, hogy lemaradt a viewerben a refmap róla, de sztm hamarosan javítva lesz. 8-))

A map editor meg készül, napról napra több minden van benne, jelenleg a fa meg a fû készülget bele.

Sziasztok! Kedves ASK! Ezúton maximális gratula, és garázsmesteri dícséretem az egész stábnak!!! Magam nem vagyok programozó bár próbálgatom a különféle nyelveket. Viszont mint fejlett szépérzékkel rendelkezõ gamer, csak annyit tok mondani hogy: a gamma BRUTÁLMEGACSÁSZÁR megjelenéssel bír!!! Ehhez kontárkezdõ lámer 2d hobbigrafikus módján magam is szeretnék hozzájárulni. Mivel kábé 7 hónapja telepítettem elõször a Photoshop-ot (azelõtt Corel-eztem-azt mondjuk suliban is tanultam), ezért még finoman szóva nem vagyok máesztro. Szeretnék egy-két tippet kérni a buggy-skin készítéséhez. Léccike segítsetek! Mondjuk ilyen érdekelne hogy a matricák transparent layerre felvitt feliratok-e, valamint hogy slice-okkal dolgozzak a pontos elhelyezéshez? Továbbá ha bármilyen jótanácsot tudtok adni kedves fejlesztõk, azt örömmel várom!!! ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB! Mutassátok meg hogy Magyarország nem csak a csípõspaprika-Budapest-széplányok kombinációban ász!
dikki*yysw
uhh.. CSOCSO, most jött meg a mailed 😞( durván szar a mailbox... jut eszembe pl. M@trix se válaszolt egy levelemre lehet csak nem érkezett meg ;D
de egyszerûen nincs másik olyan free mailacc ahol letölthetem egy file-ban az összes levelem és nekem az kell.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ez jó, tetszik 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

M@TriX
nem ártana méretezni a képeket. 😉
Nyugi csak utazom azért láttok ebben a hülye idõpontban. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
KÖSZI A KÉPEKEEEEEEEETTTTTTTTTTT
igen elég érdekes és sajnálatos hogy nem olyan szép az auto pirosága.. elég koszos piros😞 de nemtom mé..papios szvsz jol néz ki az egész..itt se rossz annyira. gamezban jobban fog kinézni 😉
érdekes, h elméletlileg a szárnyon lévõ piros, uolyan piros, mint a többi. nem??? de mégsem!! 😊
SZNUPI:hogy áll a mapeditor???

football without ultras is nothing

nah, bocsesz, h csak most, de volt egy directx install, meg egyéb nehézségek...
CSOCSO:
Dragon new version:

Error Sport:

CSOCSO
elküldve pedig..
de nem jön bakker...

CSOCSO
el én
CSOCSO
nyah készen vagyokkkkkkkk
és el is küldöd?? 😛

CSOCSO
nah szinte elkészült az új dragon skin..az error már rég készen van
nos?
nem küldöd??!?! már egy ideje küldtem privit...

hányat csináltál?
nincs vhova föltéve? csakmert megnézném õket...
ahogy nézem te elég jo vagy, elég jokat csinálsz..

Én átküldtem a PSD-ket, remélem át is mentek :-)
Innentõl azt csináltok vele amit akartok freeware mind :-))))

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

CSOCSO
okkkkk
szolok privatban majd, ha megjöttek, és utána küldheted a skinedet...

CSOCSO
igazad van.. most átcsinálkodom a skint.. feka iosra.. szvsz már jobban néz ki de majd meglássuk
CSOCSO
1.3 megéás és a fontok..
feldobok..
dehogy gyorsan nem.... 😛
most vmi nagy jön nekem.. 😛
nem tom, te küldtél fontokat? vagy ez már a skin? énnemtom....

FREAK
figyi egy igazi Buggyn jól nézne ki a dragon is, az tuti, de ha már játék, és ingyen lehet akármilyen skint csinálni, azért azt illene kihasználni

a valóságtól függetlenül, szerinted a többségnek melyik jönne be?

Riszpekk

CSOCSO
ha átküldöm az error os skint abbol gyorsan eldobsz nekem egy képet??
CSOCSO
mint ahogy M#atrix barátunk is mutatja.. közel sem ugy néznek ki az autok mint az Alex skinei😊 de mindegy... amugy meg a szinátmenettel nemtom mi a baj... legyen cikkcakkos? vagy mit tudnál ideképzelni?...
a hülye rikító szineket meg... azért találtam ki mert rikítanak😞nyah.. de lehetne piros feka átmenet is.. agy szimplán piros auto és rajta a fekete feliratok stb... de ilyen az error sportos auto is..
FREAK
ja má bejött 😊))

de azért reklám ezen is van szép számmal

Riszpekk

FREAK
fehér alapon piros X? 😊 tényleg tré 😊

Riszpekk

M@TriX
amúgy jól mondod, mert alapban a verseny buggik nagyon trén néznek ki. Csak egy szín és ráfirkantva fehéren egy-két támogató logója és kész. Ezek az igazi buggyk😉
Like this: 😉

De persze egy játékban meg nem lehetnek ilyenek, mert a székben tespedõ dagi amcsigyerekeknek csilivili kell. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FREAK
"kell pár üresebb skin is"

Ez valami szakmai tipp? 😊))))))))))))) Én sajna nem tudok neked okos tanácsot adni, mert én is elég sajátosan festek 😄 De ha már két szín, akkor valami érdekesebb minta lehetne, és egy élesen elütõ reklámfelirat is jót tenne. A banánsárkány szerintem gagyi, ez a színátmenet durván amatõr, remélem, nincs harag!

Riszpekk

baaz, probálj már szerválni egy mûködö vivört!!!

CSOCSO
okkkkkkkkkkkkkkkkk
CSOCSO
szal szerinted csak a szinekkel van a baj?...
amugy mindegyik alapja két szinû de nem akartam ugy teli aggatni mint alex... kell pár üresebb skin is😊)...
de ugyis jo, ha csak találomra választasz vmennyit...

jah, fontokat küldheted! köcce

sztem is a pályaeditort erõltessük már!!!!! 😛
ugyse vok vmi jo grafikában, abban hátha tok majd vmi maradandot alkotni! 😊
ugye azt is publikáljátok a rendes fanoknak itten?!?!? 😛

M@TriX
Akkor a .psd-t is küldjük el?
Rendicskk. Remélem szép nagy mailboxotok van. 😉

M@TriX
mert mindneki dolgozik!. 😉
A járgányhoz annyit, hogy vigyál rá még színt, ne csak egyszínû legyen, de persze ez saját vélemény, de te kérted. 😉

CSOCSO
festõeditor nem kõõõõõ... a pályaeditorra gyúrjatok rááááááááááá
CSOCSO
nah senki nem mond semmit.. lenyûgözõ--neked is csak annyit akartam hogy amit küldtem skint azt töröld ki...
majd ezeket amiket most csináltam majd elküldöm azt lesz ami lesz😊)
sõõt el is küldöm gyórsba.. persze megenn csak leírom..: nincs wieverem😊))))
csak ugy csinálkodtam..plusz 800 szor betették ide és abol is javítgatom de remélem végre kb olyan lesz hogy bekerülhesen a gamezba legalább az egyik.. nah küldök mailt
M@TriX
szerintem sem érdemes készíteni festõeditort a játékhoz. Inkább az erre fordított energiát másra fordítsák a fiúk..

Alexease
SZNUPI
Szerintem, beepitett skinelo, festo, matricazo programot, nem igazan eri meg csinalni. Foleg, ha van lehetoseg, "kintrol" festeni.
Maximum olyat, ami nagyon egyszeru, olyannak, akinek tenyleg goze sincs mas programhoz (egyszin-szinatmenet-matricakat ra (PNG), kesz).
Hiaba van a Nascar-ban is egy kissebb PhotoShop® (;D), aki komolyan gondolja, kint fest. Bar nem ismerem a valodi igenyeket...

OLyan sok Decals-t nem csinaltam😉) Mindig annyit, ami epp az autokra kell. De ha kellenek az autoim, akkor ugy is mellekelem kulon az "emblemakat" vektors EPS-ben, azt felhasznalhatjatok barmire (egyebb autofestesekhez, vagy a beepitett festoben matricanak). Ha az osszes autohoz tudok majd nehany festest takolni, akkor biztos osszejon nehany😉)
CSOCSO
errõl kérek egy kis kritikát vagy dicséretet valamit.. jo lesz ? hagyjam igy??? vagy valami..