7782
-
#2704 En meg mindjart magam ala teszek valamit, pici ez a vilag.:)) (Beszaras)
Pete, irj valamit, amit meg nem csinaltal.:)
-
#2703 A Sony Musichoz meg öcsém révén keveredtem, aki a Marosportban dolgozott akkor, akik az Unisexet sponzorálták, és az Uniszex tagja volt a Sony Music embere, Erdélyi Laci. Nah így. -
#2702 Az meglehet!!! Viszont amit írtam, az az utolsó betűig igaz!!!!!!! Az első komolyabb dobfelszerelésére én adtam kölcsönt Süminek, abból vette. De közös osztálytársunk, és barátunk, akinél szilveztereztem, alá tudja mindezt támasztani, szokott ide írni a fórumba M2 néven, legutóbb még szavazott is. Szóval kicsi a világ, az biztos!!! -
ANT #2701 Elozo eletemben meg en voltam Jimi Hendrix -
#2700 Hja, amúgy van jópár dalszövegem, egy felénekelt CD-m, és dat kazettám a dalötleteimből, és még énekelni is tanultam, még fiatalon. Anno voltam a Sony Musicnál vele, mondták, majd mehetek dalszövegírónak, de nem lett belőle semmi végül, a mai napig hiányzom nekik szerintem..... :)))) De ez régen volt, már csak emlék. Gyerekkori osztálytársam, és haverom aki segített akkor, ma a Sugarloaf dobosa, a másik meg a basszusgitárosa. -
#2699 Nekem volt régen passzióból egy dalszövegem, de már csak részben emlékszem rá, zúzós rock alapon valami ilyesmivolt benne:
Feel the taste of speed,
Burning by the Fire, burning by the heat,
I'm on the road again, out on the track again
Megírhatom végül is a szöveget újra. Az volt a lényege magyarul, hogy ellenállhatatlan vágyat érez a versenyzésre, és bármit csinál, mindíg a pályán találja magát, a versenyzés tüzétől égve, és tövig nyomja agázt. Innen a refrén: I'm on the road again, out on the track again
-
#2698 Tegnap emlitettem, hogy egy oriasi keressel fordulok hozzatok.
Kellene egy dalszoveg a menu zenejebe lehet magyarul, utana majd mi forditjuk.
Egy versenyzorol szoljon es a buggikrol, szerintem elegge megterhelo keres, de hatha olvassa ezt egy igazi dalszoveg iro-szakerto.:)
Minden otletet szivesen fogadok, akar 1-2 sor erejeig is.
-
sznupi #2696 Múgy még nincs netközelben, különben már ott lenne MSN-en, de én sem tudom, hogy mit akar itt mondani. 8-))) -
#2695 Bár ha NEKED nem megy.................................................................................................................................................................................................................................................................................................... -
#2694 Igen! igen! mondd el ne csigázz! -
sznupi #2693 Lassan el is múlik a holnap, vagyis a ma. 8-))) -
#2692 És mi lenne az????? -
ANT #2691 Ma van holnap ... -
Toya #2690 Ugye a három névre szóló kocsit beszavazhatjuk majd :-))))) -
#2689 -
#2688 Egy furcsa keressel fordulok hozzatok holnap, en mar egy ideje probalkozok vele, de NEM megy. -
#2687 Mert nagyon bejön!!!!!!! :))) -
#2686 Sajnos csak ennyi idom volt skineket rajzolni. :(
Lassan massal kell foglalkoznom, de ez csak nektek lesz jo.:)kb 5-10 napom van meg hatra ha jol szamolom a lazsalasbol, es utana johet az igazi megmeretes, hogy mire is vagyunk kepesek.:)
Kulonben kellenek a kulsosok skinei, mert igy nem egy balfasz rajzolja az osszest es talan nem lesz egyhangu a kocsik grafikaja. -
#2685 -
#2684 miért? -
#2683 Az eddigi legjobb skinem:
-
#2682 -
skristof #2681 nah ez ütős sztem -
#2680 Van még meló vele, de nagyon már nem változik:
-
Imurai #2679 Te Shark, minek nektek külsős skinnerek? -
#2678 Ohhó!!!! Ismerőőős!!! Naggyonjó!!!!!!!!!!!!!! Kell!!!!!!!!
Köszönöm!!!! Felraktam mind, kész! -
#2677 PeteSilver ezt csak neked. :)
-
#2676 Nos! sz.tem az alap jo de a feliratokon lehetne javitani! -
#2675 Huuuu de szééép! -
#2674 Buék
2004 model.:)
-
Imurai #2673 Buék! :) -
#2672 Ez volt az utolso Skine az evben. :)))))))
-
skristof #2671 persze
sőt, már fennvan minden warezen...
teeeeeee......
amugy Shark: kössz a linket!
buék mindenkinek!! -
#2670 Mikor adják ki a játékot?
Vagy már kiadták? -
#2669 Kaffa.
Itt az evben az utolso skinem.
-
#2668 -
#2667 Mar erosebb, de a font szelere rakjal egy stroke effectet es igy kiemeli a karakter szelet.
A 4. Skinem
-
így? -
#2665 Szep szines a skined de a feliratot emeld ki.
Itt van a 3. skinem
-
..most nem tudom feltenni rart, mert nem megy az srv, majd holnap..