7782
  • ranGer2
  • petesilver
    Mivel elég skin készült ehez a kocsihoz, így befejezés nélkül, szórakozásból megcsináltam egy ötletem alapját. Mivel úgysem kell már, csak megmutizom, mert klassz ehez a buggy stílushoz:

• sznupi
    Majd hétvége felé, de karácsony előtt még mindenképpen lesz egy.
  • Imurai
    Van már kép a 4. gépről?
  • M. Tibor
    Soha ne kerj bocsanatot nincs miert. Vasarnap dolgozni? Kuldod az nagyon jo. Kell mindegyik skin, Van otleted csinald meg,
    Igy gondoltam. :)))))))))))
  • petesilver
    Thát: Nincs bocsánat, úgy kell neked, ha ilyenkor is dolgozol! Nagyon helyes, hogy küldöd végre, de mi az hogy egy skint ki akarsz hagyni??????? Ha van még ötleted, még csináld meg nyugodtan!

Jól értelmeztem? :))))))))))))))))))
  • M. Tibor
    Remelem ertheto. :)
  • M. Tibor
    Bocs, de az első beíráskor értem haza melóból. Most bíráskodtam, és most nekiállok csomizni, küldeni. Gondolom a Face Car nem kell.Pedig ma még akartam egy skint csinálni ehez a modelhez
  • petesilver
    Bocs, de az első beíráskor értem haza melóból. Most bíráskodtam, és most nekiállok csomizni, küldeni. Gondolom a Face Car nem kell. Pedig ma még akartam egy skint csinálni ehez a modelhez :((
  • M. Tibor
    Amugy en is morcos vagyok peteSilver, mert meg nem kaptam meg a Skineket. :)
  • M. Tibor
    Mega coool.
  • petesilver
    Köszi az elismerést!
    Amúgy morcos vegyok Shark, mert nem is írtál semmit a Farellire, pedig neked csináltam!! :))
  • M. Tibor
    Szerintem eleg skin keszult a 3 kocsihoz, lehet tomoriteni es kuldeni nekem.:)
    Nagyszeru rajzok keszultek dus fantaziaval es pont ez a lenyeg, hogy eddig mindegyik skin
    mas stilust kepvisel. Kiemelek egy embert, aki igen aktiv volt a 3. kocsi skin rajzolasnal.
    Nev szerint PeteSilver, aki dompingben szorta a jobbnal-jobb skineket.
    Tartozok egy elmaradt gratulalassal ez pedig Alex-nek mert 2. kocsinal 9 skint rajzolt
    egymaga es ebbol 7 lett elfogadva.
    Utolag mindenkinek gratula, aki rajzolt.
    Hamarosan jon a 4. kocsi.
  • Toya
    Ez nagyon jó lett Pete.
    Már csomagold és küld is az ASK-nak :-)
  • petesilver
    Tomsolo után szabadon:))))))

• Gregorius
    Lehet, hogy mégis csak le lesz védve az RC Cars?

Gamestar:

RC Cars GOLD

[2003-12-05 @ 22:59 - ZeroCool]

A Whiptail Interactive-tól befutott egy aranyos kis levélke :) A Creat Studio teljesen elkészült fejlesztését taglalta, az R.C. Cars-t. Ebben apró távirányítós járgányokkal nyomulhattok. Nem egy NFS, de szerintem eszméletlen jópofa lett! Rövidesen bárki hozzájuthat, kis szerencsével előbb lesz egy demója is...
  • Gregorius
    Mintha egyenesen az Amazonas-ból lépett volna elő! :)
  • tomsolo
    inverzbe? :DDDD
    egyébként nem rossz...
  • petesilver
    Ezt csak megcsináltam, mert tetszett az ötlet, és gondoltam megmutitom :))

• lokista12
    Ez már jobb mint az előző a többit a suliba megbeszéljük na csá!! Bacardi
  • tomsolo
  • sznupi
    Tudod vannak olyan dolgok, hogy üzleti titkok, ez is oda tartozik, azért nincs megosztva a nagyérdeművel. 8-))
  • ANT
    Mi az a pure pinball?
  • skristof
    és nem akarjátok megosztani a nagyérdeművel???
    (egyébként unregekkel télleg ne foglalkozzatok!!)
  • ranGer2
  • sznupi
    Pedig majdnem válaszoltam neki, de láttam, hogy unreg. 8-))
  • sznupi
    PurePinball-t mi csináltuk, de azt csak mi tudjuk, hogy miért nem szerepel ott a fejlesztőknél a nevünk, nem tudom miért kell ezen fennakadni.
  • skristof
    még jo, h unregekkel nem foglalkoztok... :P
  • M. Tibor
    De A.S.K.
  • Gregorius
    Szal nem ASK.
  • Loál János #2289
  • ranGer2
    Mi ez a "tán" ehhez paraszt-magyar szótár kell!! akkor lássuk a skinedet!
  • ranGer2
    Bocsi hogy az X est megcsináltam de nem tudtam hogy te is ilyet akarsz rajzolni! Nem amatőrködsz csak próbálkozol mint mi! Nem szabad feladni!
  • ranGer2
    Az nem X box hanem X treme motoroils csak nem látszik mert az x eltakarja az irást NEM TUDOM MIÉRT! pedig annak középen kéne lenni de ha nem tetszik csinálok másikat vagy kijavitom ezt!
  • ANT
    Világosan ott van ki a fejlesztő,mi ezzel a probléma?
  • tomsolo
    nekem, ez a skined teccik egyébként eddig a legjobban ...
  • tomsolo
    "Inkább felhagyok a próbálkozással, minek amatőrködjek itt???"

pete ne hagyd abba!!!!
    Szerintem már most sokat fejlődtél az első skined óta, van benned elhivatottság és eredetiség is...úgyhogy én azt mondom csak így tovább!

Azt meg elárulhatom, hogy én is ugyanolyan amatör vagyok mint te, csak régebbről :DDD

• sznupi
    Nem is tudtam, hogy van patch a PurePinball-hoz. 8-)))))
  • Gregorius
    Vagy ehhez.

Mert én is azt hittem, hogy ASK termék.
  • Gregorius
    És télleg kijött júniusban a PC-s változat, mert én kerestem valami ASK fémjelzett flippert, de nem találtam sehol.
    És ehhez mit szólsz?