7782
-
#2320 -
#2319 Mivel elég skin készült ehez a kocsihoz, így befejezés nélkül, szórakozásból megcsináltam egy ötletem alapját. Mivel úgysem kell már, csak megmutizom, mert klassz ehez a buggy stílushoz:
-
sznupi #2318 Majd hétvége felé, de karácsony előtt még mindenképpen lesz egy. -
Imurai #2317 Van már kép a 4. gépről? -
#2316 Soha ne kerj bocsanatot nincs miert. Vasarnap dolgozni? Kuldod az nagyon jo. Kell mindegyik skin, Van otleted csinald meg,
Igy gondoltam. :))))))))))) -
#2315 Thát: Nincs bocsánat, úgy kell neked, ha ilyenkor is dolgozol! Nagyon helyes, hogy küldöd végre, de mi az hogy egy skint ki akarsz hagyni??????? Ha van még ötleted, még csináld meg nyugodtan!
Jól értelmeztem? :)))))))))))))))))) -
#2314 Remelem ertheto. :) -
#2313 Bocs, de az első beíráskor értem haza melóból. Most bíráskodtam, és most nekiállok csomizni, küldeni. Gondolom a Face Car nem kell.Pedig ma még akartam egy skint csinálni ehez a modelhez -
#2312 Bocs, de az első beíráskor értem haza melóból. Most bíráskodtam, és most nekiállok csomizni, küldeni. Gondolom a Face Car nem kell. Pedig ma még akartam egy skint csinálni ehez a modelhez :(( -
#2311 Amugy en is morcos vagyok peteSilver, mert meg nem kaptam meg a Skineket. :) -
#2310 Mega coool. -
#2309 Köszi az elismerést!
Amúgy morcos vegyok Shark, mert nem is írtál semmit a Farellire, pedig neked csináltam!! :)) -
#2308 Szerintem eleg skin keszult a 3 kocsihoz, lehet tomoriteni es kuldeni nekem.:)
Nagyszeru rajzok keszultek dus fantaziaval es pont ez a lenyeg, hogy eddig mindegyik skin
mas stilust kepvisel. Kiemelek egy embert, aki igen aktiv volt a 3. kocsi skin rajzolasnal.
Nev szerint PeteSilver, aki dompingben szorta a jobbnal-jobb skineket.
Tartozok egy elmaradt gratulalassal ez pedig Alex-nek mert 2. kocsinal 9 skint rajzolt
egymaga es ebbol 7 lett elfogadva.
Utolag mindenkinek gratula, aki rajzolt.
Hamarosan jon a 4. kocsi.
-
Toya #2307 Ez nagyon jó lett Pete.
Már csomagold és küld is az ASK-nak :-) -
#2306 Tomsolo után szabadon:))))))
-
#2305 Lehet, hogy mégis csak le lesz védve az RC Cars?
Gamestar:
RC Cars GOLD
[2003-12-05 @ 22:59 - ZeroCool]
A Whiptail Interactive-tól befutott egy aranyos kis levélke :) A Creat Studio teljesen elkészült fejlesztését taglalta, az R.C. Cars-t. Ebben apró távirányítós járgányokkal nyomulhattok. Nem egy NFS, de szerintem eszméletlen jópofa lett! Rövidesen bárki hozzájuthat, kis szerencsével előbb lesz egy demója is... -
#2304 Mintha egyenesen az Amazonas-ból lépett volna elő! :) -
#2303 inverzbe? :DDDD
egyébként nem rossz... -
#2302 Ezt csak megcsináltam, mert tetszett az ötlet, és gondoltam megmutitom :))
-
#2301 Ez már jobb mint az előző a többit a suliba megbeszéljük na csá!! Bacardi -
#2300 -
sznupi #2299 Tudod vannak olyan dolgok, hogy üzleti titkok, ez is oda tartozik, azért nincs megosztva a nagyérdeművel. 8-)) -
ANT #2298 Mi az a pure pinball? -
skristof #2297 és nem akarjátok megosztani a nagyérdeművel???
(egyébként unregekkel télleg ne foglalkozzatok!!) -
#2296 -
sznupi #2295 Pedig majdnem válaszoltam neki, de láttam, hogy unreg. 8-)) -
sznupi #2294 PurePinball-t mi csináltuk, de azt csak mi tudjuk, hogy miért nem szerepel ott a fejlesztőknél a nevünk, nem tudom miért kell ezen fennakadni. -
skristof #2293 még jo, h unregekkel nem foglalkoztok... :P -
#2291 De A.S.K. -
#2290 Szal nem ASK. -
#2289 -
#2288 Mi ez a "tán" ehhez paraszt-magyar szótár kell!! akkor lássuk a skinedet! -
#2286 Bocsi hogy az X est megcsináltam de nem tudtam hogy te is ilyet akarsz rajzolni! Nem amatőrködsz csak próbálkozol mint mi! Nem szabad feladni! -
#2285 Az nem X box hanem X treme motoroils csak nem látszik mert az x eltakarja az irást NEM TUDOM MIÉRT! pedig annak középen kéne lenni de ha nem tetszik csinálok másikat vagy kijavitom ezt! -
ANT #2284 Világosan ott van ki a fejlesztő,mi ezzel a probléma? -
#2283 nekem, ez a skined teccik egyébként eddig a legjobban ... -
#2282 "Inkább felhagyok a próbálkozással, minek amatőrködjek itt???"
pete ne hagyd abba!!!!
Szerintem már most sokat fejlődtél az első skined óta, van benned elhivatottság és eredetiség is...úgyhogy én azt mondom csak így tovább!
Azt meg elárulhatom, hogy én is ugyanolyan amatör vagyok mint te, csak régebbről :DDD
-
sznupi #2281 Nem is tudtam, hogy van patch a PurePinball-hoz. 8-))))) -
#2280 Vagy ehhez.
Mert én is azt hittem, hogy ASK termék. -
#2279 És télleg kijött júniusban a PC-s változat, mert én kerestem valami ASK fémjelzett flippert, de nem találtam sehol.
És ehhez mit szólsz?