48078
-
#8997 geciek!
Amúgy én nem annyira. Én végig az LCS-ről beszéltem. -
#8996 lol, kurvajó, lubickoltok a kép- és fogalomzavarban :)))))
MÉG! :) -
#8995 DE hülye vagyok te....
most nezem enis LCD-t irtam CCD helyett.
[imadja magat?] -
#8994 Ez igaz! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8993 de az LCD melegedésétől nem lesz zajos a monitoron a kész kép... -
#8992 Az LCD is melegedhet. A Samsung moncsival fűtök itthon... :D -
#8991 nem az lcd melegszik, a ccd :) -
#8990 [OTTHON MŰVELŐDNI FOG] -
Cat #8989 ha vki nem nézné a főlapot :) -
#8988 Ezt már én is észrevettem a Z1-en, hogy melegedik az lcd ha sokat long-expozok.
Képzajt mégnem figyeltem meg, de biztos az is stimmel... -
#8987 víájpínak kell elnni és lesz edit :-) -
#8986 érezhetően- láthatóan..
grr edit gombot plz! :) -
#8985 képet-gépet.. -
#8984 jah és ez az LCD melegedés tényleg komoly.. kb a 6-7. long expos kép után hagyni kellett pihenni/hülni a képet, mert érezhetően nagyobb lett rajta a zaj. -
#8983 mert ha rateszem, ugy felismerik egymast, mukodik is vele mindenfele modban, de wirelessben nem akarja az igazsagot.
[nyaff] -
#8982 ez kb akkora rejtély, mint hogy miért nem megy egy EOS kompatibilis vaku manual módban EOS 300D-vel??
majdnem vettem ma egyet -
#8981 ha a rendszervaku-n villog az infra, hoy veszi a jelet a gepbol, a gepen is be van allitva a wireless vaku, akkor miert nem akarja elsütni?
[megint hülyeseget kerdez?] -
Vlala #8980 picike off: én egy Etűddel kezdtem :-) -
Vlala #8979 Elég lenne a Pajtás is, vagy a Cmena 8-as.
Hozzáértők sem "fognak kapni" csak úgy ekkora gépet, egy kezdőnek tök jó lesz
[Sárgul az irigységtől :-)] -
#8978 voltam ma Soóséknál, de hervasztóan szar a választékuk
mondjuk ha valaki múzeumot akar csinálni, akkor mindent megtalál náluk, de sima EOS tele-zoom obiból volt komoly 1 darab (Cosina), az is csúszkás zoomal... inkább régiségbolt, annak mondjuk elég jó -
Cat #8977 tökéletes
elég 256 mega -
#8976 Kis méretű táska akkora, hogy az A1 passzosan belefér és nem mozog benne. LOwepr0 márkájú, annyi a hibája (mer ugye hasznalt) hogy a pántjának az egyik végén 1mm nyit foszlott. megégettem a szélét és probléma megoldva. Amugy tűz/víz/repülő álló.
taska szerintem simán megérte az árát :D -
mEkLaU #8975 Sziasztok!
Most fogok kapni egy Canon A80-as gépet, még nem igen fényképeztem eddig, totál kezdö vok, az a gép megfelel indulásnak?Ti mit gondoltok?Kártyát 256 mb-ot gondoltam elején!Majd szeretnék tanácsokat is kapni h lehet jol fényképezni!Köszi szépen -
#8974 Izéőő, akkor ez nem volt szép. "valahol ömlik be a hideg az ablaknál, de nem tudom megállapítani, hol van gond a szigetelésnél
"
Mindenki egyből Harrison Ford - Hogyan rakjuk össze a házat? témafelelős lett. (egyébként nagyon segítőkész módon) -
#8973 milyen? mekkora? :)
-
#8972 ontopik! nemetorszagban volt "kukazni" ismerős, hozott nekem egy fasza fotos táskát 500Ft ért!!! Itthoni bolti ára 4-5k körül van :D
izéé TÖKJÓ :D a mai nap se hiába telt el ;) -
#8971 mér?
nincs olyan gép, ami tud hőképet is csinálni?
-
#8970 Ezt nagyon nem a megfelelő topikba írtad... -
#8969 témánál vagyunk :P -
#8968 és ezt ki csinálja?
és mennyit kér érte?
-
#8967 egy speckó maróval végigmarják az ablak valamint a keret belső oldalt amibe pontosan beleilleszkedik egy fém/műanyag sín az egyikbe bereagasztját a hornyot a másikba pedig annak negatív profilját és így akár a 2-3 cm-es illeszkedési problémák is megszüntethetők... (ezt sima felragasztós szigeteléssel nem lehet megvalósítani) kb ennyi ideig tart amig elmondtam egy abla/ajtó -
#8966 Minolta pletykák:
7D tenative price US$1500-1800 including lens
5D planned for 1st Q 2005 under US$1000
9D planned for 3rd Q 2005 US$3000 (12 M Pixels)
(http://photohobby.net/news/show.php?Category=alldata&No=41) -
#8965 most nem tudok
letaglózott a tudat, hogy 300D-hez 70-80 rugó egy külső elemtartó markolat -
#8964 mondj néhány trükköt, szaki
-
#8963 na ja, csak nem mind1, hogy egy összeget egyszerre kell kitejelni, vagy részletekben
egyébként gázfűtésű és tégla
-
#8962 nem, az miaz?
-
#8961 digitális fényképezőgép... jó nem jó milyet?
-
G_ArchAngel #8960 az ablak szigetelésének a teljes cseréjélre gondoltam, nem az ablakéra, Te...:) -
DecenS #8959 Távfűtésnél.
Bár azt nem tudom, Mikike milyen kecóban lakik, de ha történetesen gáztüzelésű berendezést használ (mint a családi házak túlnyomó része), akkor a téli hónapok igen csak költségesek. -
#8958 de biztos kell, csak legjobb tudomásom szerint manapság leginkább "forró vízzel" fűtenek, azt meg nem te szabályozod (sajnos, mert szétfagy az agyam :)