48078
-
Cat #9037 mert? hasonlíts össze egy 2000ben kapható elérhető áru digi fényképezőgépet egy mai, ugyanolyan árkategóriában lévővel
(és most nem csak megapixelre és memóriakártya méretre gondolok, hanem funkciókra, lehetőségekre) -
#9036 erre azért aludj még párat :D -
Cat #9035 szerintem azért jók ezek, mert ami most a legdrágább gépekben van az pár év mulva az átlagembernek is elérhető lesz -
Lateralus #9034 Nem vettem letámadásnak, főleg nem személyesnek.
Azért szúrtam be, mert érdekesnek tartottam, hogy itt legyen(kint van a főoldal híreinél is).
Valóban a többségünk még csak nem is lát majd ilyet életében, de az is lehet, hogy közülünk senki sem, de szerintem is dögünalom lenne csak a hazai pénztárcákhoz mért technikai újdonságokról beszélgetni. Jó tudni, hogy van ilyen, sőt még a véleménye is meg lehet róla bárkinek...ez tök természetes. -
#9033 enélkül ennyi sem lenne, de ha van kérdésed, dobd be, és diskuráljunk arról -
#9032 ha mutatsz jobbat-érdekesebbet, akkor arról fog szólni :) -
#9031 nem akartam letámadni meg semmi (sry - lateralus :P), de kb. ez teszi ki az itt folyó diskurzusok jelentős százalékát... de jó mindegy lehet, hogy csak szar napom van és itt öntöm ki a lelkem ... de hát ez van...
[ELISMERTE, HOGY HIBÁZOTT ÉS NEM KOPIZOTT] -
#9030 ...és?
attól még most került elénk, és most beszélünk róla. teljesen mindegy, hogy az ufók vagy a CIA titkolta idáig el :) -
#9029 valamennyire értem, de miért kell letámadni egy sima fényképes, egysoros hírt?
nem azt írta, hogy add el a házad és vegyél ilyet :) -
#9028 close all! :D
... mindegy egyszerűen csak arra próbáltam utalni a hogy a "világújdonságok" nem feltétlenül jelentenek az átlágember számára VALÓBAN értékelhető hírt... pláne hogy a világ technikai fejlődésének üteme valamint ezek megvalósítása kb. 1920 óta erősen pénzügyileg szabályozott... (úgye mindenki emlékszik még a 90-es évek terrabyte-os cd-ire?:))
...szal ez azt jelenti hogy nem technikailag ez az első hanem ehhez elsőként van már annyi marketing háttér hogy megjelenjen a polcokon...
...ha meg már a hasonlitásnál tartunk érdemes azon is elgondolkodni mekkora hír az pl .a cosmopolitanba, hogy lehet kapni illatgyergyát 27 ezer forintért is... -
#9027 de amúgy miért ne lehetne? aki kicsit komolyabban veszi a fotózást, az azért összefuthat az életben "nagy" fotósokkal (na jó, nagyokkal talán nem, de újgazdag burzsuj MŰ-vészekkel simán), és kerülhet ilyen gép a kezébe, ilyenkor meg talán kellemesebb a helyzet, ha tudod, melyik oldalról kell belenézni...
másrészt meg ezekről van mit tárgyalni, azt te sem akarhatod, hogy kizárólag automata ultrakompaktokkal foglalkozzunk, mert a legtöbb fórumozónak olyanja van... kapcsolják be és nyomkodják az egyetlen nyomható gombot, erről ennyit :) -
#9026 megértheted, hogy ilyen alapon be kéne zárni az összes világháborúval, űrkutatással vagy Pamela Andersonnal foglalkozó topikot, mert a fórumozók 100%-ának úgysem lesz soha semmilyen tapasztalata róla :) -
#9025 de ha egyszer nem lesz senkinek tapasztalata róla... akkor ez mind csak elmélet...:) -
#9024 erről szól a topik
"digitális fényképezőgép... jó nem jó milyet?"
A Mamiya ZD : JÓ, ILYET! :) -
Lateralus #9023 Kábé ugyanaz az értelme, mint a tévés autóműsorokban bemutatni a Maserati legújabb luxusmodelljét. A nézők (itt fórumozók) 99,999%-a soha nem veszi meg azt a kocsit, de álmodozni, hüledezni, vagy a magas árán bosszankodni mindenki szeret. -
#9022 [MEGVETTE] -
#9021 most komolyan mi értelme van ennek? kizárt dolognak tartom hogy egy itteni normál fórumozónak valaha is legyen ilyene... -
#9020 ...egy szekérderéknyi lóvéért... -
Lateralus #9019 Mamiya ZD
A világ első középformátumú digitális gépváza
22 megapixel, 48*36mm érzékelő
-
#9018 Neeeeeee, ennyire ne imággyatok :-D
[VERI MAGÁRA] -
[Walaki]D`Lair #9017 pont téged idéztelek fórumozók fényképeiben...:DD -
#9016 Nézmá, tökhülyék vagyunk :-D -
#9015 na aszsem holnap lesz mit olvasgatni suliban :) -
#9014 jeesssz! -
#9013 Maxxum 7D képekMinolta 7D képek
ez egyelőre a legfinomabb
van 2 kompakt masina
meg SanDisk-ék uralják a memkártya frontot :) sokgigás CF-ek, gigás SD, satöbbi...
a cégek frontjai sok képecskékkel... -
#9012 kopizgatsz, vagy húzzunk a dipirivjura? :D -
#9011 beindult a Photokina kiállítás, dpreview-ra ömlenek a hírek... új memkártyák, új optikák, szem száj ingere :) -
#9010 thx, akkor azt inkább csináltatok (ha szükség lesz rá) -
Lateralus #9009 EOS-M42 átalakítóban nincs semmi elektronika. Egy darab vasgyűrű az egész. -
#9008 LOÁL^2-en -
#9007 "-Nem.
-Hanem?" :) -
#9006 nah enis ilyen vagyok mar vagy 2 hete :D
-Keresett valaki telefonon?
-nem.
-hanyszor?
:D -
#9005 sehol nem találok emberi áron belső élességállítású 28-135 közötti standard zoom obit EOS-hoz... Nikonhoz van a körúton vagy 5 darab 40-60 ezer között, de Canonhoz semmi (és ez több boltra is igaz, ahol eddig jártam)
más kérdés: lehet kapni M42-EOS konvertert 11 rugó körül, ebben elektronika (érintkező) is van?? -
#9004 Volt már olyan időszakom, amikor a szennyest kidobtam a kukába, a szemetet beratam a hűtőbe...
De akkor eléggé készen voltam, mint a matek házi. -
#9003 TÉÉÉÉKKKK!!!!
Vagy a szezont a [email protected] -
#9002 jah és távirányítóval akarnék telefonálni -
#9001 cemét!
-
#9000 de kajak ennel szetszortabb mar csak akkor lennek ha összekevernem a szamitogep monitorjat a Tv vel... a szezont a fazonnal es hasonlok.. :D -
#8999 LOL :DDDDDDD
-
#8998 Na baz+!!!!!!!
Szóval LCD-ről...