48078
-
#9197 Sziasztok!!
Nem tud abban valaki segíteni, hogy egy miju400.hoz hol találnék magyar nyelvű leírást!
köszke!! -
#9196 :-)))))))))
fasz -
#9195 na most erre nem merek mit mondani :))
de azért ugye van otthon tükör? :o) próbáld ki... -
#9194 lol :)))
a tükör a barátunk, értem?? :D -
#9193 hmm ezekszerint csak simán rég néztem tükörbe ;)
mindenesetre kösz!
-
#9192 miért ne lenne távolság? ugyanúgy látod, hogy valami közel vagy távol van a "tükrön túl", és ugyanúgy át kell fókuszálnod... -
#9191 csak azért gondoltam, mert a tükörbe nézve "nincs távolság" ugyértem olyna mintha egy 2D képet néznél. ezekszerint tévedtem :D hetfon elso dolgom lesz ki is probazni jol :D -
#9190 honnan tudná a lencse, hogy tükröt néz vagy sem? (te sem tudod mindig, ha elég nagy és tiszta a tükör) természetesen ugyanúgy változik a mélységélesség. -
#9189 1 kérdés:
a Mélységélesség vonatkozik tükörre is?
ugyértem ha kiessb/nagyobb blendeértéket állítok be, akkor a tükörben tükröződő képnek is nagyobb/kisebb lesz a mélységéléssége?
lehet hülye kérdés de már félórája ezen gondolkodom :D
(nemtudom gyakorlatba probalgatni mert apamnal van a gép hvg -re :P ) -
#9188 Nem véletlenül MAGYAR a magyar, mindent megMAGYARáz... -
#9187 jol kiütötted :D
Szoval még annyi van itt hogy iso 50-100 között produkálható vele "jó" minősségű kép(dia), fölötte nemajánlott, míg norm. filmmel ugye lehet sokkal nagyobb isoval is operálni. ;) -
#9186 a kiadók meg azért szeretik inkább a diapozitív képet, mert egyszerűbb "preview"-ni :o) (csak 1 lámpa vagy ablak kell...) -
#9185 na mindegy, várom az xp-ket :D -
#9184 kitudja, még az is lehet :)
-
#9183 -s sryz -
#9182 kicsit más a textúrája a két anyagnak (mármint a dia vs. nemdiafilm) - de ezt szerintem nem lehet észrevenni, ha nem fal-méretű posztert nagyíttatsz :o) -
#9181 dia előhívásánál nem lesz negatív hanem csak rögtön a pozitív képet kapod. Érzékenyebb tulhívásra,=>nemszereti (már a dia)
"Eladásra publikálásra jobb, mert a kisadók a diát részesítik előnyben"
[konyvbenolvasta] -
Cat #9180 a képek lementése ugyis sok idő, és utána del
én csak egyszer formáztam eddig, azért kérdeztem mert azthittem vmi speciális oka van :> -
#9179 csak a technológia miatt? -
#9178 akkó miért drágább a diáról készített papírkép?
-
#9177 szerintem maga a papírkép (átlag méretben) semmiben, csak a technológia más, mire papírra kerül -
#9176 diára fotóztam egy adagot. nincs diavetítőm :-)
miben különbözik a diáról ill. a negatívról készített papírkép?
tudod-e valaki?
-
#9175 ja, volt már olyan, hogy S602 nem akarta megenni a CF-et, amit addig használt, és 300D-n kellett megformázni, azóta jó is, csak az a label, hogy "EOS_DIGITAL" :D
ugye Galy? :) -
#9174 géptől és hozzáértéstől füg... -
#9173 mellesleg van különbség, mert az okos pc néha elég furcsa módon formázza a memkártyákat... a fényképezőgép meg pont úgy csinálja, ahogy kell :) -
#9172 persze, meg V63 dízel generátor az alagsorban :P -
#9171 szünetmentes tápegység?
-
#9170 de lehet áramszünet, ami ha rosszkor jön, helyből agyonbassza a kártyát, én nyertem, szevasztok, vita lezárva meg minden :D -
#9169 de van különbség, pc-n nem merül le az elem...:) -
#9168 ha nincs különbség, az csak egy okkal több, hogy a gépen csináljam (jobban bízom benne) -
#9167 törölni nyugodtan törölhetsz pc-n is... sőt formatálhatsz is... -
#9166 ja amúgy megleptem magam egy saját Zenittel, majd este rakok képeket a másik topikba (meg most is mindjárt, csak más jellegűeket) -
#9165 hogy legyen rajta hely (törölni 10x annyi idő, PC-n meg nem akarok belezavarni, az a biztos, ha a gép csinálja) -
Cat #9164 minek formatálod használat előtt? -
#9163 És abból majdnem 100 kép elfér rajta, sőt tv-re is lehet kötni(pontosabban, csak tv-re). -
Lateralus #9162 640x480 (0,3 megapixel) felbontás.
A hülyének is megéri 30ezer+postaköltségért.
Úgy sincs gépem, nagyon gondolkodom rajta.
Azt mondjátok ez a jövő ?
Bámulatos hol tart ma már a tudomány !
:P -
#9161 Csúcskategóriás fényképezőgép a TVShop-ból. -
#9160 látod, fel se kellett robbantani :))) bezzeg a sandisk kártyák ;)
(az 512-esem nekem is kingston...) -
#9159 nem ment bele semmi és minden használat előtt formattálom a gépen, úgyhogy megyek és becserélem, nem éri meg a rizikót -
#9158 pc-n formatálva esetleg? van kártyaolvasó a környezetedben? (meg nézz be a lukacskáiba, hátha csak belement valami...)