Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grimm13 kösy a segítséget!! 😄 Elõször megpróbálom majd a kamikáze módszert 😄 Tehát késsel lerohanom akit tudok (ill odalopódzással persze),aztán az utána levõ résznél már csak elég a töltény ("zárt" kapu után ill barlangnál). Aztán ha ez nem megy, akkor folyamodom csaláshoz ... bár nem szívesen...
Én találtam a játékhoz egy patch szerüséget amiben átlehet irni a szereplö tulajdonságait ott átlehet irni azt hogy menyi töltényed lenyen meg ilyesmi mekoát tudjon ugrani menyire sérüljön stb. csak azt nem tudom honnan szedtem le😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sziasztok! Most tényleg nagy gondban vagyok a játékban. Ott tartok, hogy megöltem a Robert Marshot,
felszedtem a puskát a hosszú lépcsõs utáni részen, majd a lehetõ legkevesebb töltény elhasználásával megöltem a 2 "varázsló"-szerûséget, meg 2 ellent.
A gondom az, h mikor megyek tovább, kilövöm a résen keresztül akit tudok, de aztán ennyi kifogy az összes töltényem ami ehhez a puskához van (más fegyver meg nincs).
Felszedtem mindenhol ahol találtam (Robert Marshnál, meg a templomos résznél volt 1 tár). De egyszerûen nem tudom mit csináljak, mert 1 késsel mégsem támadhatom le a felém rohanókat, mert hát itt pont aza a rész jön amikor szaladnak felém csomóan.
Késsel meg mégsem nyírbálhatom õket. Próbáljam meg 1 korábbi mentéssel? Nem tudom lenne-e értelme. Néztem kb 11 töltényem van azzal 1ütt amit felszedtem közben. Van vkinek vmi jó tippje? Már 20x megpróbáltam ezzel a mentéssel, hátha most elég lesz. De nem. Youtube-on levõ végigjátszás sokat segített eddig is, dehát attól félek itt ez vmi bug lesz.
Köszi a tippet elõre is!
Qwerty4
A játék valóban fasza!<#worship>
De én igazán unom ha nagyobb részeket kell újrajátszodjak ugyanazzal a "koreográfival", monotonná és idegfeszítõvé válik.
Nem olyan ember vagyok aki többször is képes megnézni egy filmet vagy teljesen újrajáccani egy játékot.Például még a kedvenceimet se toltam végig többször.

Qwerty4

Köszi a segítséget!
kb 10 perc után találtam meg magam is, h hol rontottam el 😛
Persze, h én voltam megint figyelmetlen... 😊
Úgyh mostmár sínen vagyok 😊
Amúgy fasza a jéték, még ha csak soxor 20. próbálkozásra megy vmi. A mentési rendszer télleg gázos, de ha minden pillanatban lehetne menteni bárhol, sztem nem lenne ennyire izgalmas. Így legalább (néha) mi is közel lehetünk ahhoz, h megõrüljünk, mint a fõhõs 😄
Qwerty4
És ha netán még valakinek megvan a CoC banner kérem tetesse be a moderátorokkal!Én nem tudom kinek van meg és hol... 😊Utána is néztem pedig.

Qwerty4

Qwerty4
Jó, mert nemrég voltam ott és emlékszem mit kell csinálni, én is köröztem nem keveset 😊
Emlékezned kell, hogy hol indítottad el generátort (vezérlõpult), amikor meglátod utad közben szökj át az utána jövõ részre.Oda ahova át kell szöknöd láthatsz egy egészségügyi dobozt és egy "jóbarát" is lõ majd rád.
Azután le a lépcsõn, ott pedig már kitalálod mit kell tenned. 😊

Qwerty4

Szevasztok! Én a Marsh Refineryben akadtam le megint. Kezdem ott, h mikor lelövöm a pálya elején a gépfegyveres faszit, és felveszem a másik szobában levõ puskát, akkor sem jelenik, h nálam lenne ... Ez vmi bug?
Ott már le is akadtam, h mikor az ügynök lelövi azt a faszit, elindulok balra, le a lépcsõn. Odáig eljutottam, h mentem fel ill körbe a létrákon, és bekapcsoltam 1 generátort v mit, de aztán utána nem jövök rá mit kell tenni, má 1 órája körözök, és nem találtam "új utat".
Jah és néztem a youtube-on, ott meg vagy hiányzik ez a rész, v én vok megint nagyon hülye 😛 (mert a video alapján én nem is jártam erre).
Lécci segítsen vki!!!!!
Kösy!!!

megprobalom ugy !! koszi!!
Qwerty4
Jó, sikerült 😊
Nem volt rövid ez a fejezet(Marsh Refinery), én mondom. 😄

Qwerty4

Atisz
Igen ha jól emlékszem a követ kell mozgatni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Qwerty4
És el kell mozgatni azt a követ?Annak a célzására gondoltál?Vagy ott kell hagyni ahol volt?
Nagyon idegesít, mert ott meghaltam, nem is tudom mitõl, újra kell játszodjak egy nagy részt.K*rvára idegesít ez a rohadt mentési rendszer, csak az ember drága idejét lopja.Nem értem miért így
csinálták a játékot. <#falbav>

Qwerty4

Atisz
Pedig kéne 😄
Próbáld pontosabban becélozni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Qwerty4
HELP!

Gyors segítség kellene:az a bioszörny vagy nem tudom hogy nevezzem legyõzése után eljutottam egy helyre ahol az ajtó bezárult, nem tudok sehova menni, szóval ott van egy piros kõ, egy szobor és egy gomb amivel mûködésbe lehet léptetni a lézert ami a követ célozza meg.De nem történik semmi.

Qwerty4

Qwerty4
3-1-5-7, az óramutató járásával megegyezõ irányba kezdjed

Qwerty4

hello van egy nagy keresem irja mar nekem meg valaki hogy az elso szefnel mi a kod?
egy boltba van ahol mikor be megyek tanalok egy lanyt a szef ellot
de utana nem tudom mit kel csinalni
valaki irja meg ! elore is kosz
Qwerty4
na, túljutottam ezen a helyen...

nagyon csíptem az égõ bankos részt és az azutáni menekülést 😄

Qwerty4

Qwerty4
Itt akadtam el, még mindig nem sikerült tovább jutnom:

A végigjátszás ezt írja:

"Immediately climb down the ladder to reach the secret tunnel (next to the altar) before it closes.
You're safe for now. Head into Pious Augustus' -- I mean Minister Lawrence's
secret chamber and take the Record of Births and Deaths (clue). Investigate
the random number pattern on the desk and place the postcard Rebecca gave you
to get the safe combination. It is read reversed: 3-1-5-7 and start clockwise,
and turning the other way when you hit each number. "

Tehát vegyük el a születések és elhalálozások naplóját az asztalról.Az asztalon található kõtáblát (ami véletlenszerû számok egyvelege) nézzük meg és helyezzük oda a levelezõlapot amit korábban a csaj (Rebbeca) adott nekünk.Majd ezután megkapjuk a kódot, amivel a széfet ki lehet nyitni és tovább indulni azután...
De hogy lehet azt a levelezõlapot a kõtáblára helyezni?Azt csak olvasni tudom...Nem tudok semmit se tenni vele.

Qwerty4

Qwerty4
Hello!

A 2. fejezetnél tartok és elakadtam, méghozzá akkor amikor a templomból lemászok és egy alagútban kötök ki, van ott egy széf, egy könyv, egy számmal teli kõtábla(nem tudok vele semmit tenni), illetve mozdítható koporsók(3 db).Tudom a széf kombinációját (3-1-5-7 az óra járásának irányába mozdítva), de nem engedi, hogy a széfet használjam.
Mit kell tenni, hogy ez a kombináció egyáltalán használható legyen?Mit hagytam ki?Mindent elolvastam, de nem jövök rá mit kellene
tennem...<#nemtudom>

<#help>

Qwerty4

Szevasztok!
Kéne 1 kis segítség. Most értem el a dutyihoz, "beszéltem" a sráccal, meg a dilissel, majd elbújtam, õr kijön, én meg bementem. A gondom az, h foggalmam sincs merre kell menni, bejártam az egész házat. Az egyik szobában tudom h ott a kulcs, az emeleten, de az õr mindig meglát aztán kinyírnak. Ki lehet csalni onnan vhogy? v Mi a teendõ? Már 20x próbálkoztam mfélével, de semmi.
Írjon vki mailt ([email protected]), v ide!
KÖSZI!!!!
ha tudnám megmondanám de ugyis nemsokára kész a magyarositás már 95%-felett jár

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

és esetlega magyar végigjátszás elérhetõségét is megtudnád mondani?😊
oksa 😊
nem azért kérdem hogy leba*alak mint sok más ember csak ugy érdekelt nekemis rengeteg másolt ,letöltött játékom van .Egyébként szerintem formázd le a gépet.Vagy probáld ki a regedit-et

hát õõõ 😄

de régebben elindult
eredeti?

najo, mostmeg az a problémám hogy felrakom a gamét, elinditanám és kifagy... 😞 nemtörténik semmi
igen, az a baj h az angolt énis vágom 😊 😞 a magyar kéne 😊

de köszi, lehet nekkezdek igyis, hisz angol tanulok 😄
kukxy12
Van magyar végigjátszás én csak az angolt vágom.
faqs.ign.com/articles/665/665079p1.html ez az angol végigjátszás cime.
ha érdekel nézd meg

hali, a végigjátszást hol találom mge? a magyart. pls irjatok le a cimet.
Sziasztok.Elakadtam én is sajna nem vágom,hogy honnan lehetne megtudni a jailhouse-ban lévõ széf kódját.Kiengedtem egy csávót a sitrõl és most egy kocsit bütyköl és ennyi nem tudok tovább menni.Segítsen valaki. Köszi..
kukxy12
oké kösszi!

no megvan rája kell sassantani a picsára, aki leesett oszt odamész a brianhó az sirni kezd aztán gó el.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Nahát én is ennél szopk már ey ideje, kéne segitség, de nem akarom végignyálazni 2100 commentet, kösz.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

kukxy12
Hello mindemki! Elakadtam az escape from innsmouth fejezett elején.
Az a buzi Brian meg áll egy bejáronál és jön egy csomó köcsög azokat lelövöm aztán nem tom hogy mitt kéne csinálni.

Elöre is kössz annak aki segit!!!

Hello! Nemrég kezdtem játszani a játékkal, de van egy furcsa problémám, mivel újraraktam az egész gépet, mert tönkrement a win, magyarul mikor valamit uninstaláltam leszedett pár fontos dll-t. Mindegy is ez, felraktam az új instabil rendszert, és mellé a ezt a gémet megint. Elkezdtem játszani, megvtol a régi mentés semmi probléma. Aztán kiléptem, és aztóa nem indul el... Bejön a fekete képernyõ mintha töltene, és kész kipukkad, és kilép a töltésbl, visszadob a win alap tálcára, és nem csinál semmit utána. Valaki tudna ebben az ügyben segíteni?
Ja még a "Variety Store" hátsó ajtajához lesz egy kulcs amit a tulaj ad oda. A hátsóajtót a lépcsõ alján találod ahol a mogorva, nagydarab randõr áll.
figyu cumfu, a 2.pályán több ilyen pont is van. Ha a pálya elején vagy menj ahoz a kordonhoz ahol a barna hosszú kabátos rendõr áll. Lopakodj a folyosó végére és ott van az ajtó. Ha bemész meg kell keresni a pult mögötti csapóajtót nyító kampót írány a pince. Ha túlvagy ezen a részen akkor van nálad egy üveg vodka, azt add oda a "Washington street-en" szerencsétlenkedõ részegnek aki cserébe ad egy kulcsot a "poorhouse-hoz" amit az elsõ verzióval szembe található háztömbnél kell használni, egy szürke ajtó amin ki van írva nagy piros betûkkel hogy '"Poorhouse". HÁT ENNYI LENNE. EZEKUTÁN MÁR NINCS MESSZE A PÁLYA VÉGE.
neked is választ tok adni cumfu,csak várj.
szurka, bocs hogy eddig nem írtam de vakáción voltam, ha gépközelbe tudok maradni kb. nap és pontos választ adni hogy, nekem hogy nyílt ki a széf.
heló csak azt szeretném kérdezni, hogy elekadtam a 2. pályán 😊 van egy kulcsom de nem nyittya ki az ajtót asszem valami hátsó ajtóhoz kell!
Lécci segítsetek! elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

nálam az "s", a hátrafele a használ alapból, és úgy emléxem, h az elõzõ széfet úgy nyitottam ki, h minden szám után megnyomtam, és a végén entert, de így most nem megy. Simán a számokkal sem megy<#nemtudom>
Ja, a "Minden szám után megnyomom a hátranyilat" izét nemtom honnan vetted de próbáld ki anélkül.
jobbra kezd a forgatást a 3-asig, aztán balra egész az 1-esig, majd ismét joddra az5-ösig, végül megint balra a 7-esig és autómatikusan kinyítja a széfet. Ha nem jön be, írj és megnézem pontosabban de nekem így nyílt ki.
hmmm...már próbálkoztam 3157-tel, de nem fogadja el. Minden szám után megnyomom a hátranyilat, és a végén entert. Vagy nem is így kell? Az elõzõ széfre nem is emléxem, hogyan csináltam XD
SEGÍTSÉG!!! Már legyürtem a "Marsh" által létrehozott nyálkaszörnyet, de mikor visszaküldenek egy colt-tal, már nem tok mit csinálni, bementem a terembe ahol trutyi van és 4 gázcsap, megvan a franciakulcs is amivel meg lehet nyitni azokat amelyeken nincs csap.RÖVIDEN: Mind a 4 csap meg van nyitva. Mit kell csinálni?! Elõre is köszi.
3157 a kód a száfhez kriptában van. A benne talált keresztet majd rakd be a folyosó végén lévõ sír melletti formába.
hahhóóó! Hát én 1szerûen elakadtam a templom alatt a kriptában, amikor ráraktam a képeslapot a számos kõtáblára....basszus, annyira logikus lehet, de 1szerûen nem tudok rájönni a széf kódjára... plíííz help
Prince23
Próbálj drivert cserélni, elõször töröld le a problémás drivert, és aztán meg telepítsd a frisset, a májusit, ha 7-es sorozatod van Xp-re akkor a 94.24-es drivert tedd fel.

aha. nemtom,majd még próbálkozom vmivel. az biztos,h akkor ati kártyám volt,most pedig geforce van,de nemhiszem,h ez ennyibe befolyásolná,nem olvastam semmi ilyet..azért kösz a segítséget!