Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
felszedtem a puskát a hosszú lépcsõs utáni részen, majd a lehetõ legkevesebb töltény elhasználásával megöltem a 2 "varázsló"-szerûséget, meg 2 ellent.
A gondom az, h mikor megyek tovább, kilövöm a résen keresztül akit tudok, de aztán ennyi kifogy az összes töltényem ami ehhez a puskához van (más fegyver meg nincs).
Felszedtem mindenhol ahol találtam (Robert Marshnál, meg a templomos résznél volt 1 tár). De egyszerûen nem tudom mit csináljak, mert 1 késsel mégsem támadhatom le a felém rohanókat, mert hát itt pont aza a rész jön amikor szaladnak felém csomóan.
Késsel meg mégsem nyírbálhatom õket. Próbáljam meg 1 korábbi mentéssel? Nem tudom lenne-e értelme. Néztem kb 11 töltényem van azzal 1ütt amit felszedtem közben. Van vkinek vmi jó tippje? Már 20x megpróbáltam ezzel a mentéssel, hátha most elég lesz. De nem. Youtube-on levõ végigjátszás sokat segített eddig is, dehát attól félek itt ez vmi bug lesz.
Köszi a tippet elõre is!
De én igazán unom ha nagyobb részeket kell újrajátszodjak ugyanazzal a "koreográfival", monotonná és idegfeszítõvé válik.
Nem olyan ember vagyok aki többször is képes megnézni egy filmet vagy teljesen újrajáccani egy játékot.Például még a kedvenceimet se toltam végig többször.
Qwerty4
kb 10 perc után találtam meg magam is, h hol rontottam el 😛
Persze, h én voltam megint figyelmetlen... 😊
Úgyh mostmár sínen vagyok 😊
Amúgy fasza a jéték, még ha csak soxor 20. próbálkozásra megy vmi. A mentési rendszer télleg gázos, de ha minden pillanatban lehetne menteni bárhol, sztem nem lenne ennyire izgalmas. Így legalább (néha) mi is közel lehetünk ahhoz, h megõrüljünk, mint a fõhõs 😄
Qwerty4
Emlékezned kell, hogy hol indítottad el generátort (vezérlõpult), amikor meglátod utad közben szökj át az utána jövõ részre.Oda ahova át kell szöknöd láthatsz egy egészségügyi dobozt és egy "jóbarát" is lõ majd rád.
Azután le a lépcsõn, ott pedig már kitalálod mit kell tenned. 😊
Qwerty4
Ott már le is akadtam, h mikor az ügynök lelövi azt a faszit, elindulok balra, le a lépcsõn. Odáig eljutottam, h mentem fel ill körbe a létrákon, és bekapcsoltam 1 generátort v mit, de aztán utána nem jövök rá mit kell tenni, má 1 órája körözök, és nem találtam "új utat".
Jah és néztem a youtube-on, ott meg vagy hiányzik ez a rész, v én vok megint nagyon hülye 😛 (mert a video alapján én nem is jártam erre).
Lécci segítsen vki!!!!!
Kösy!!!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nagyon idegesít, mert ott meghaltam, nem is tudom mitõl, újra kell játszodjak egy nagy részt.K*rvára idegesít ez a rohadt mentési rendszer, csak az ember drága idejét lopja.Nem értem miért így
csinálták a játékot. <#falbav>#falbav>
Qwerty4
Próbáld pontosabban becélozni.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Gyors segítség kellene:az a bioszörny vagy nem tudom hogy nevezzem legyõzése után eljutottam egy helyre ahol az ajtó bezárult, nem tudok sehova menni, szóval ott van egy piros kõ, egy szobor és egy gomb amivel mûködésbe lehet léptetni a lézert ami a követ célozza meg.De nem történik semmi.
Qwerty4
egy boltba van ahol mikor be megyek tanalok egy lanyt a szef ellot
de utana nem tudom mit kel csinalni
valaki irja meg ! elore is kosz
nagyon csíptem az égõ bankos részt és az azutáni menekülést 😄
Qwerty4
A végigjátszás ezt írja:
"Immediately climb down the ladder to reach the secret tunnel (next to the altar) before it closes.
You're safe for now. Head into Pious Augustus' -- I mean Minister Lawrence's
secret chamber and take the Record of Births and Deaths (clue). Investigate
the random number pattern on the desk and place the postcard Rebecca gave you
to get the safe combination. It is read reversed: 3-1-5-7 and start clockwise,
and turning the other way when you hit each number. "
Tehát vegyük el a születések és elhalálozások naplóját az asztalról.Az asztalon található kõtáblát (ami véletlenszerû számok egyvelege) nézzük meg és helyezzük oda a levelezõlapot amit korábban a csaj (Rebbeca) adott nekünk.Majd ezután megkapjuk a kódot, amivel a széfet ki lehet nyitni és tovább indulni azután...
De hogy lehet azt a levelezõlapot a kõtáblára helyezni?Azt csak olvasni tudom...Nem tudok semmit se tenni vele.
Qwerty4
A 2. fejezetnél tartok és elakadtam, méghozzá akkor amikor a templomból lemászok és egy alagútban kötök ki, van ott egy széf, egy könyv, egy számmal teli kõtábla(nem tudok vele semmit tenni), illetve mozdítható koporsók(3 db).Tudom a széf kombinációját (3-1-5-7 az óra járásának irányába mozdítva), de nem engedi, hogy a széfet használjam.
Mit kell tenni, hogy ez a kombináció egyáltalán használható legyen?Mit hagytam ki?Mindent elolvastam, de nem jövök rá mit kellene
tennem...<#nemtudom>#nemtudom>
<#help>#help>
Qwerty4
Kéne 1 kis segítség. Most értem el a dutyihoz, "beszéltem" a sráccal, meg a dilissel, majd elbújtam, õr kijön, én meg bementem. A gondom az, h foggalmam sincs merre kell menni, bejártam az egész házat. Az egyik szobában tudom h ott a kulcs, az emeleten, de az õr mindig meglát aztán kinyírnak. Ki lehet csalni onnan vhogy? v Mi a teendõ? Már 20x próbálkoztam mfélével, de semmi.
Írjon vki mailt ([email protected]), v ide!
KÖSZI!!!!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
de régebben elindult
de köszi, lehet nekkezdek igyis, hisz angol tanulok 😄
faqs.ign.com/articles/665/665079p1.html ez az angol végigjátszás cime.
ha érdekel nézd meg
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Az a buzi Brian meg áll egy bejáronál és jön egy csomó köcsög azokat lelövöm aztán nem tom hogy mitt kéne csinálni.
Elöre is kössz annak aki segit!!!
Lécci segítsetek! elõre is köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt