Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
kellen egy kis help
lezuhan a lift kijutottam marsh-or letartóztatták, szörnyek kinyúltak, de ne tudok kijuni gyárból, ha meg bemászok a liftaknába nem tudok semmit csinálni
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Igazad van nem olvastam vissza, pedig ott van a lap aján a megoldás ez egy kicsit égés,de anyira felidegesitett a játék hogy nem látam a pipától.
<#email>#email><#falbav>#falbav>
-1 Ctrl+f és oda hogy "széf" mert már ezen az oldalon is megkérdezték egyszer
-2 kis önálloság és lasan járj továb élsz elmélet azaz:nézz szét a pályán.(ahol karcolások vannak a padlon ott el lehet tolni valamit)
-3 és még van egy ami olyan bonyolult hogy csak én és Strebacom értjük
Már a garázsban vagyunk az autóval, nekem meg valami medált kéne még megyszerznem. <#help>#help>
amibe beleillik a kereszt belerakod és nem mondom tovább.
Páááá....ja a többieknek meg köszönöm a segitséget,de semmi nem segitett(Meghalok):S
Páááááááá
PSN ID: Lord_Mortanius
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Köszi!!!

PSN ID.: Beegabor
Viszont most megint érdekes szituációban vagyok! Abba az olajfinomítba asszem! Bemásztam abba a kis szállító dobozba, elutaztam vele egy darabig a majd leugrottam és elzártam a gõzt ami lentebb elzárta az utamat, igenám de most bezárultak az ajtók amin be tudtam jönni, és egyik sem nyílik fingom nincs hogy jutok ki innen!
Nos ami a doom 3 -at illeti! Igaz írtad kinek nem inge.. De azért én nem tudom nem magamra venni, mivel én említettem. Remélem nem nekem címezted a kockaagyú gépbuzi titulust! Fogalmazz kicsit finomabban! Azért mert én azt mondom a doom3-ra hogy szerintem szar az nem azt jelenti hogy én egy régebbi játékot szarnak tartok, vagy csak a grafika dominál nálam vagy bárkinél! Pont hogy nem, mivel a doom3 is gyakorlatilag a maga idelyében csak a grafikával tudott villogni mert pont, hogy hangulata nem volt szerintem!
Az egy unalmas játék véleményem szerint, egy condemned nek a koszos lábanyomába nem ér! Vagy hogy régebbit mondjak! AVP2 vagy Undying! Ezek már nem mai game-ek és mai napig kedvenceim közé tartoznak!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kül sztem nem szar a Doom 3 én azt is kijátszottam vagy 3szor, a története is tetszett végülis, bár az aprítós játék. Ott nem az fogott meg h fosol az elképzelt félelmetesebbnél félelmetesebb dolgoktól mint itt Lovecraftnél, hanem ott a hirtelen dolgok fosatnak be. Sztem király játék, nagyon elkezdték szidni, pedig az õ idejében õ volt az ász!
Csakhát manapság a sok kockaagyú gépbuzi elfelejti h hol is jár és mi is volt régebben, kijelenti h régi játék és szar én meg Doom 2zöm és röhögnek, hááát emberek eltorzult világbna élünk, mert mki cska a grafikára meg a tökéletes virtuális valóságra vágyik, mintha az lenne a csajuk vagy nem is tudom. Most nem akartam ezzel megbántnai snekit akinek nem ing enem veszi magára csak véleményt írtam, h minden játékban a feelinget kell keresni. Most Prince Of Persia Sands Of Timeozom,nah meg Sudokuzom (az nem egy 3D-s szétlõlek játék, aki nem ismeri ekressen rá neten 😄) oszt csá.Én úgy gondolom h a Doomot is végigfigyeled és félelmetes története van, igaz eléggé futurisztikus, de tetszetõs. Én az új játékok elé lesem ülök, unalmas mind, nincs is történetük csak "hûûûûdecsodaszép grafikájuk...." ami annyit sem ér h betegyem háttérképnek.... (mondjuk az asszonyt lenem váltanám 😄)
Jaaah és egy játékot akkor szarozzatok le hogyha játszottatok vele, és tényleg nem tetszett nektek DE akkor is csak a magatok nevében beszéljetek! Valamint véleménnyel, nem így h: az csicskafos szarminekcsináltákmeggagyinullatörlömkidobomszemétszar. Lemerem fogadni h azért a "szar" játékért egyikõtök sme adott ki egy fillért sem, ahogyan én sem 😄
De a Call of Cthulhu üt midnent nálam, legkirályabb játék!!! Ajánlom olvassatok mellé Lovecratet! Akkor nagyon szépen összeáll a kép valamint legalább olvastok is egy kicsit.
Mint mondtam amit írtam akinek nem inge ne vegye magára!
Jó8 mkinek!
Amugy egyszerü :3-al kezdõdik mert ott a jelölés felette utána az 1-es mert az ellentétes a 3-as irányával utána 5 majd 7 hisz ott is ott van a jelölés a hetesnél hogy VÉGE na enyi remélem müxik
Nagyon köszönöm....<#worship>#worship><#worship>#worship>