2691
  • grimm13
    Ja thx.Erre nincs jó válasz hisz csak warez vagy torrent van amit itt nemnagyon szabad emlegetni(mininova de ha azt nem szereted akkor ott a gugli) .Azt hogy mininova lelehet irni egyáltalán?
  • wedge31

• grimm13
    Kicsit lemaradtam mibe is kéne segiteni?
  • szjuca
    Várom, hogy segítsen valaki. Idegesít a dolog, teljesen lázba jöttem, azt hittem, hogy pl. ezekben a percekben már menekülök Innsmuthból.
  • Requiem88
    azért remélem jól elvagy
  • szjuca
  • szjuca
  • szjuca
  • szjuca
    Nincs meg a lemez, amiről fel lehetne telepíteni a Chtulhut. Honnan tudnám letölteni?
  • axis6
    Végre sikerűlt kijátszanom:)!!!!Nem volt egyszerű.Nagyon állat játék!!!!Kellene még egy pár hasonló game a világnak.
  • szjuca
    Sziasztok! Én is Chtulhu függő vagyok/voltam. Kb 1 éve abbahagytam, mert elakadtam a Temple of hydrában. Már át tudtam változni békaemberré, fel ugráltam a 4 szoborhoz, de nem tudtam hogyan jussak tovább. De most visszatelepítem és újra elkezdem. Ha vki tudja, hogy ott hogyan juthatnék tovább, kérem írja meg. Köszi
  • Requiem88
    ki kéne játszanom már újra, mert nagyon nem emlékszem... :D
  • waffy
    Szejjasztok fiúk, lányok, megint én. Megvan az energiafegyver... Bent vagyok templom. Ott ahol van az a gong, valamint 4 darab tűzgolyót lövögető manus. Mindenkit kiirtok, megengedem a vizet, annak a 4mellú hibridnek, betérdelek a medencébe átalakulok halembernek, és.... Na itt akadtam le. :S segísetek plíííz. :)
  • robika1993
    bocsi a sugás miatt:$
  • axis6
    Sziasztok!Elakadtam egy kicsit:)Megöltem Hydrát és utána ahogy menekülök a kőomlás közepette,eljutok egy boltíves kapu féléhez és nem tudom mit kell csinálni.Mindíg kifutok az időből és meghalok.Valaki tudna segíteni?
  • Bone-Cracker
    Azért a végét nem mond el a játéknak, én még meg szeretnék lepődni:)
  • robika1993
    amúgy én ezt a játékot már 1x kijátszottam,de azt hittem az a ényege,hogy a Cthulhu-t kell megölni.....de élnvele nem harcoltam:S
  • robika1993
    bosz rossz helyre írtam:S
  • robika1993
    hű most keményen beoltotta:D dikk mi az,hogy "okos enged szamár..." :D:D:D...harmadikosa mondtam ezt.:D
  • Bone-Cracker
    már rájöttem szinte egyből, az rossz ajtot kellett kinyitni
  • wedge31
    Nem kell löni, visszakell menni a pálya legelejére és ott a megoldás.
  • Bone-Cracker
    huhh vazze erre gondoltam én is már, bele is lőttem pár tartályba, de nem történt semmi, de most már legalább tudom biztosra hogy valahogy
    fel kell robbantanom a helyet, most már rá fogok jönni remélem.
    kösz a tippet
  • wedge31
    Gáz + szikra = robbannás
  • Bone-Cracker
    Sziasztok.
    A Marsh finomitóban járok, annál a résznél ahol van 1 gáz tekerő
    és három tekerő aminek hiányzik a tekerője.
    A gáz tekerőt eltekertem aztán vissza, hogy tovább tudjak menni, megszereztem a halottol a csavarkulcsot és eltekertem a maradék hármat de ezek után nincs hova mennem, nem történik semmi , max egy idő után meghalok elmebajban ha sokáig nézegetem a szörnyet, mit kell csinálni?
  • wedge31
    Le kell menni és van egy másik ut aminek a végén találkozni fogsz a Marsh fiukal / nagy buli lesz / és ott találsz majd fegyvert is.
  • waffy
    ok. értem, de akkor mit kell csinálnom, mert kristályom van, és a kisérleti alanyt is legyilkoltam már. ő mondta azt h menjek a templom alá, az alagutakba, és hogy óvakodjak a lakóitól. Én úgy gondoltam, h le kell oda mennem, ahol a vízesés van. vagy van másik út is?
  • wedge31
    Nem tudsz elhaladni melette egyszerüen még nem tartasz ott a storyban hogy megkapd.
  • waffy
    huhh.. nagyon kössz fiúk. csak 1 baj, h nincs még árramos fegyverem... hol haladhattam el mellette?
  • robika1993
    ha már megvan az áramos izés fegyvereed akkor menny a csillagokhoz,de ne menny bele a vízbe,mert megbasz az áram^^ és lőjj az áramos fegyverrel a vízbe és eltűnek a csillagok
  • Zozo76
    hasznald az idegen fegyvert ott!!! csak ne legyel a vizbe!
  • waffy
    jesz jesz... ez öszejött.. megoldottam. most ott vagyok leakadva h nálam van a kristály(kicsi zöld) és a "Kiésrleti Alany" azt makogta, h menjek mélyen a templom alatti alagutakban. Lementem oda ahol az a sok tengeri csillag eltorlaszolja az utat. próbálltam a kristályal valamit trükkölni, meg azzal a "gyomirtóval" amit a laborban találtam, de semmi. Most mi legyen?
  • waffy
    Szejjasztok. Én is leakadtam 1 helyen ajátékban.. :SS Szal olyan a szitu h a barlangokban a halemberek birodalmában bejutottam egy hejre, ahol fel lehetett venni egy kék növényt. Lementem egy alagútba, találtam 1 zöld kristályt, amit nem birok kiszedni. Próbáltam vésővel, de szgény nyomozó nagyon gyenge és nem bírja kiszedni vele. holt találhatnék hozzá valamit? Ja meg amikor a vízesésnél ugrándozok le a sziklákon, akkor bejutok egy barlangba, amit egy rahedli csillag eltorlaszol. Azokkal mit kezdjek? előre is kösz a segítséget.
  • grimm13
    Gratulálunk hozzá!!
  • Zozo76
    En mar par napja vegeztem a jatekkal. Szuper volt! ;)
    Igen, az energia-fegyver kell hozza. Az is ott van lennt a barlangban, egy nagyobb teremben. Asszem vizeses is van azon a reszen, konnyen meg lehet talalni.

Milyen polip?
  • Muszasi
    köszönöm :) és a "polipok"?
  • Seth
    Majd az elektromos fegyverrel lehet eltakarítani a csillagokat. Már meg nem mondom hol van
  • Muszasi
    Sziasztok,

Elakadtam.

*** SPOILER ***
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lent vagyok a barlangban. Kikalapáltam a zöld kristályt, bekapcsoltam a "kaput", átmentem, lementem az aljára. Na itt találtam egy vizes aljú alagutat csillagokkal, és a végén nem lehet tovább menni. Mond is valamit a csókám. Gondolom, robbantani kellene. Na, de mivel?
    Innen hogy-hová-merre? KÖszönöm
  • Zozo76
    Jo le vagy maradva akkor hozzam kepest... :)
    En asszem mar a vege fele tartok, csak eppen lepten-nyomon elakadok. :(
    Jon majd a hajos resz! KURVA JO!!! :)
  • spacedragon
    Na viszatértem kis kimaradás után még nem próbáltam meglógni a monstumtól a finomítban de j megpróbálom
  • Brad85
    OKé köszi a segítséget megpróbálom