Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden kodot megadnak nem neked kell kitalálni csak járj nyitott szemel és olvass meg kombinálj ,magyarul használd az eszed.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de most ujjabb széf és újjabb segítség kérés ezúttal a börtön széfhez
tudtok segíteni?
3157. jobbra forgasd a 3 hoz, balra az 1 hez, jobbra az 5 öz, balra a 7 hez. Ha nem megy, ellenkezõ irányba próbáld.
ahol egy nyíl van az az elsõ
ahol kettõ az a 2.
ahol 3 az a 3.
ahol 4 az a 4. és ugyebár a széfeket úgy kell kinyitni h ellentétes irányba kell kezdeni a következõ számot
tehát
jobbra (a)
balra(d)
jobbra (a)
balra (d)
ezt cska pldának írtam nem tom fejbõl most azt a kombinációt, de remélem tudtma segíteni. Ha nem megy úgy h mondjuk jobbra kezded akkor kezdjed balra
néha engem is megtréfál 😊
sok sikert a játékhoz és nem érdemes megunni mert aztán jönnek izgisebb részek valamint sok sok feltárandó történeti kapocs
a kripátba hogy lehet kinyitni a széfet? mer ráraktam a kõlapra a képeslapot meg vannak a számok de hiába forgatom sehogyse nyílik😞 kb 10 oldalt visszaolvastam de nem találtam semmi így meguntam
tud valaki segíteni?
Nem gond az a pár apró hiba, ilyesmikért ne is érezd kellemetlenül magadat, gondolj bele minden ember hibázik és vannak sokkal nagyobb hibák is amik elõfordulnak. Ezek az apróságok nem csökkentik a játékélményt (sztem).
Kül nagyon vártam h a virtuális karácsonyfa alá berakjátok ezt 😄 Még patkányt is kértem újat emiatt XD De nem baj jó így is 😊
Végigjátszás??? Hmm... sztem jobb h nincs gondolj bele: mostmár magyar a gamé. Aki igazán játszani akar vele, olvashat mindent magyar nyelven, nem egy nagy ördöngõség, jobb ha kicsit megszenvednek vele (fõleg h már magyar). Szal várhat még egy kicsit az a végigjátszás 😊 Max késõbb amikor az emberek már cska arra utaznak h 100%os legyen a kijátszás 😊 Nah akkor nagyon jól fog jönni!
(Különben eléggé nagy port kavart ez a magyarosítás 😄 Legyünk büszkék a nyelvünkre és a fordítokra!!! - én csak a nemzetre nem vok büszke 😞 )
Amugy nagyon jó lett le a kalappal
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Biztos, hogy hamarosan elõveszem és újra végigborzongom a játékot.
A hiba sajnos mindenkinél ott van, nem értem, hogy maradhatott benne, én vagyok a ludas.
Sajnos vannak elírások, meg néhány helyen a tegezés-magázás nem 100%, kellett volna még 1 végigjátszás, de már nagyon türelmetlen volt mindenki, köztük én is.
Egyébként szerintem egyáltalán nem lett rossz, persze van még hova fejlõdni.
Köszi, átadom a többieknek 😊
Kül. h egy kicsit belefollyunk másba is: Amikor az emberek nyugtalankodtak h mikor adják ki (lehet h egyik másik nem túl szépen tette ezt) sztem csak azért volt mert a játék kiváltott egy hatást (bennem is) csak õk le is írták h kell nekik már végre mert már nem bírják ki cthulhuzás nélkül 😊 Tehát lehet h sokak nem hibáztathatóak h a kellõnél jobban várták, én is vártam és sokan mások is. Milyen lenne ha ezt mondanám: ááá leszarom egyszer majdcsak kijön... Akkor meg elullenne értékelve a munkátok mert egy szimpla leszarommal illetem. Így meg sokan kaparták a falat és tudod mit? Nem is baj h várni kellett annál nagyobbat robbant, a PC Gurun is fenntvan és dícséretes az alkotás! Kellett már ez a magyarosítás 😊 Tudod, én nem vok egy kocka, inkább a barátnõmmel vagyok (lassan 1 éve, szal a terveim is komolyak) és mégis eszmélet vártam ezt a fordítást, mert irodalmi jelentõssége is van. Ha más nem akkor legalább egyesek egy játékbna tanuljanak meg olvasni 😄 Esetleg lássanak más rokonértelmû szavakat 😛 Minden szempontból jó ez a fordítás, és akinek igazán kellett az kibírta várni. Amiatt h kevés hír volt talán megintcsak nem támadhatóak, mert sokszor elég lett volna csak ennyit írni: Készül a fordítás ne izguljatok, csak még nincs idõpont mikor adjuk ki. Tudod h tartsa az emberekben a lelket!
És végül:
Csak te vagy itt a fórumon (mint készítõ) hogyha nem tévedek. Ha kérhetném add át üdvözletem és köszönötem (meg sok más emberét is) az egész csapatnak és kívánom h kellemesen teljen az új év!
Tisztelettel: Shady
Horror - Az igazi szörnyûség, ami megbénítja és rémálmokkal, mint soha nem gyógyuló sebhelyekkel csúfítja az elmét.
Valahogy igy kezdödik:Horror az igazi szörnyüség ami...
????
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
NAgyon bejönnek a mackószéfek😊
A jobbra iránnyal kezdd:
jobbra 2, balra 6, jobb 1, bal 2
Ekkor magától ki kell nyílnia.
PSN ID: Lord_Mortanius
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tessék figyelni!
HA jól tom a régi mackós széfek úgy mûködtek, hogy egyszer jobbra aztán balra tekered...pl a 2612 esetében
jobbra tekersz hogy elérd a 6ost
aztán balra tekersz a kettõpig
aztán jobbra tekersz h. 1 legyen
majd balra h. kettõ legyen
g.erich13
Egyébként a magyarítás pár napon belül elkészül, nézegessétek a http://magyaritasok.hu/ -t!
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
lépésrõl lépésre:
1, töltsd le az ISO vagy NRG file-t (gondolom már ez megtörtént)
2, írd ki egy cd-re (de ne újraírhatóra mert azon nem megy, tapasztalat)
3, a cd-rõl telepítsd fel, de a meghajtód CD/DVD-ROM legyen, ha mégsem, a starforce kötekedni fog, ekkor patcheld fel 1.12a-ra.
4, játssz.
megjegyzés: ne próbálkozz daemonnal vagy alcohollal, nem mûködnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megjegyzem én nem szarakodtam vele ennyit, sõt, ha jól emlékszem nekem felment virtuális meghajtóból is. próbálkozz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Step by steps:
1) Download ISO or NRG image, either is OK.
2) Burn it to CD-R media. Don't try on CDRW media, it doesn't work. Tried on mine.
3) Insert burned disc into CDROM/DVDROM drive to play. CD/DVD-ROM is very important, Starforce will say incorrect media if you insert in CDRW/DVDRW drive. Please update to patch 1.12a if you want to use CDRW/DVDRW drive.
4) Enjoy the game.
Note: don't bother to try mounting in virtual drive by using alcohol or daemon, it doesn't work either.
http://www.sucklead.com/DCoTEPatch.exe