2691
  • danielf
    Mikor megpróbálom eltolni a rendörségen a széf elöl a szekrényt, a program kilép valami hibaüzenettel.. 1.1-es patch-t használok.. Másnál nem jelentkezik ez a hiba?
  • strebacom
    Tudom bagoly mondja...
  • danielf
    Ok. THX!
  • grimm13
    Amugy teljesen egyetértek de van ennek 3 komplikáltabb módja:
    -1 Ctrl+f és oda hogy "széf" mert már ezen az oldalon is megkérdezték egyszer
    -2 kis önálloság és lasan járj továb élsz elmélet azaz:nézz szét a pályán.(ahol karcolások vannak a padlon ott el lehet tolni valamit)
    -3 és még van egy ami olyan bonyolult hogy csak én és Strebacom értjük
  • strebacom
  • grimm13
    Hogy wantonlyt idézzem:"El kell húzni a szekrényt, és az mögött van, ha jól emlékszem." -remélem nincs levédve :X
  • strebacom
    Amúgy nem nehéz...leirom én hogyan csináltam..lent van keresö oda beirtam széf és lám megtalálta amit kell....érted??
  • danielf
    Kijutottam, mostmár a rendörség széfjét keresem.. ha esetleg ezzel kapcsolatban van valami tippje valakinek akkor ossza meg plz!
    Már a garázsban vagyunk az autóval, nekem meg valami medált kéne még megyszerznem.
  • grimm13
    Ha kinyitottad a széfet abba volt egy kereszt .Elindulsz a folyoson tovább és majdnem a végénél egy koporsó melett a falban kell legyen egy kerek kő
    amibe beleillik a kereszt belerakod és nem mondom tovább.
  • danielf
    Hogy lehet a templom pincéjéből kijutni?
  • grimm13
    Ha a magyarázatom nem lenne érthetö ,ahogy leirtam nemcsodálnám akkor remélem ez segit :http://www.youtube.com/watch?v=-du6sl42Xps
  • grimm13
    Aztán kimész a folyosorol .Ahogy kimentél elöted 2 ör áll a tüz körül onnan balra fel ott körbe és a befele egészen a kertig ott felveszed azt a kék gyomot inenetöl pedig már menni fog.
  • KryssHUN
    Egy hosszabb szünet után megint újabb problémával fordulok hozzátok: Lent a széljárta alagutakban, mikor fogságba esek, vesztettem el a fonalat. Az OK, hogy megvárom mig legépelik a másik fogjott, aztán kiszükök a folyosóra, de aztán? Csak bolyongok össze-vissza és semmmi.
  • grimm13
    Hát nézzük csak :Ha megász ott ahol be kell majd szálni a csillékbe ott van egy ajto azon kimész onan jobra a folyosó végén be a szobába és elméletileg ott van az asztalon .
  • horfe
    Marsh Factoryban merre van az ékszíj a generátorhoz, egyszerűen sehol nem találom...
  • grimm13
    Ezért BOCSÁNATOT KÉREK de engem ez kiakasztott de ne mondja azt hogy nem szoktam segiteni mert szoktam !!!!!
  • Nyomister
    Kedves Grimm13 olvasd el mit irtál és én erre lettem ideges:"mi a f_szt müveltek ?"...Apám ha valakinek nem megy akkor ez van...segits neki és ne húzd le,h mien béna...biztos neked is van oan játék amiben te gyengébb vagy...Az meg igaz akinek nem tetszik a játék az ne játszon vele...Na mind1 jó játékot
  • strebacom
    Wazze tényleg a morfin segitett...
  • grimm13
    Ne velem veszekedj rakd ujra a játékot.Ha a játék szar lenne nekem is szar lenne.Eredeti?A te problémádal egyet értek hisz ez érthetetlen és nem neked irtam amit hanem másoknak .Szerintem az nem lehet a játék hibája hogy nem tud átugrani a lépcsöre .A te problémádat én sem értem megprobáltam segiteni nem jött be ennyi nemtudom miért kell ilyeneket mondani hogy kapd be én se mondtam neked , akinek meg nem tetszik a játék ne játszon vele na mind1 Okos enged szamár......
  • Nyomister
    Kedves Grimm13 kabd be...,de komolyan...nem azért nem tom megcsinálni mert béna vaok hanem azért mert szar a gamem...én minden hogyan próbáltam megcsinálni..mindent csináltam már,DE NEM MEGY(ÉRTED)...Ha nem hiszed gyere át és próbáld ki és utána szólogasál be.
    Páááá....ja a többieknek meg köszönöm a segitséget,de semmi nem segitett(Meghalok):S
    Páááááááá
  • Louis Cyphre
  • gabr
    Szerintem ez egy nagyon, nagyon rossz játék! Nem csodálom, hogy csőbe ment a készítő cég!
  • grimm13
    Bazd én most nem baszogatásból kérdem de mi a f_szt müveltek ?Olyan helyeken akadtok el ahol senki!Meny egy kicsit hátrébb és jókór nyomd + az ugrást .Ha nem megy monyuk adj be egy kis morfint utána adj be egy kicsit a játékosnak is és monyuk brobáld + ugy.
  • strebacom
    Na most felhúztam magam egyszerűen nem tudok átugrani a lépcsöre, hogyan kell már tegnapóta ezzel küszködök(ilyen szart)..hogyan lehet átugrani, vagy jó felé megyek??? Egy mentést küldjetek már utánna....
    Köszi!!!

• Nyomister
    de sajnos muszály átfutni az elsőnél mert más fele nem lehet menni...majd utána kell kúszkálni.
  • Seth
    emlékeim szerint egyik ládasor alatt kell kúszni mászni, nem kell egyszersem a sortűz előtt átfutni
  • Nyomister
    A marsh gyárnál mikor át kell futnom a gépfegyver elött és az Fbi-áj ügynökök fedeznek....a lényeg,h még az első ládához se juttok el mert ahogy oda érénék a fedezékbe puff meghalok:S...Mindent próbáltam tényleg mindent....Tutko,h szar a gamem,mert tök könnyü oda átmenni csak nekem nem engedi:s....Ám köszi megsasolom a God módot.(ám utálo a csalásokat,de itt nem tok mást csinálni).
  • strebacom
    God Mode
  • grimm13
    ott a patch rakd fel azt azzal álitgathatod az áletedet, amugyhol halsz + pontosan?Szerintem ne ezen veszekedjünk hogy ki szereti a doom-ot .Izlések és pofonok.Én szeretem a doomot is és a painkillert is és a splinter cellt sött még a call of cthulhut is és gépbuzi se vagyok ugyhogy inkább hanyagoljuk ezt
  • Nyomister
    Hát sajnos rossz a gamem mert mindig meghalok a Gyáránál és nem tom miért,pedig videot is néztem Youtubeon,h hogyan kell átfutni...és tök könnyü,de én 1szerüen meghalok mintha aknára lépnék....Tehát nem tok mit csinálni csak annyit,h megkérdezem nem tud valaki örök élet kódot?...köszi pááááá
  • Runner01
    A hentelős játékokat is lehet azért élvezni! De ebben a kategóriában akkor már a Painkiller szerintem élvezhetőbb mint a doom3!
  • Runner01
    Kösz a tanácsot! Már közbe sikerült valami csoda folytán továbbjutnom!
    Viszont most megint érdekes szituációban vagyok! Abba az olajfinomítba asszem! Bemásztam abba a kis szállító dobozba, elutaztam vele egy darabig a majd leugrottam és elzártam a gőzt ami lentebb elzárta az utamat, igenám de most bezárultak az ajtók amin be tudtam jönni, és egyik sem nyílik fingom nincs hogy jutok ki innen!

Nos ami a doom 3 -at illeti! Igaz írtad kinek nem inge.. De azért én nem tudom nem magamra venni, mivel én említettem. Remélem nem nekem címezted a kockaagyú gépbuzi titulust! Fogalmazz kicsit finomabban! Azért mert én azt mondom a doom3-ra hogy szerintem szar az nem azt jelenti hogy én egy régebbi játékot szarnak tartok, vagy csak a grafika dominál nálam vagy bárkinél! Pont hogy nem, mivel a doom3 is gyakorlatilag a maga idelyében csak a grafikával tudott villogni mert pont, hogy hangulata nem volt szerintem!
    Az egy unalmas játék véleményem szerint, egy condemned nek a koszos lábanyomába nem ér! Vagy hogy régebbit mondjak! AVP2 vagy Undying! Ezek már nem mai game-ek és mai napig kedvenceim közé tartoznak!
  • wedge31
    Ajánlom az Árnyék Innsmouth fölött cimü novellát mindenkinek rengeteg hely és szereplö ismerös lesz.
  • Shady313
    Ne írd le a játékot húzd meg magadat a teherautón és mindig csak pontos lövést adjál, bár észrevettem h ha lövöldözöl akkor mintha ők bénábbna céloznának, és ha a teherautó megáll akkor lőtt szét a másik kocsit h minél előbb felrobbanhasson te meg mehessél. Néhány próbálkozás és menni fog egy párszor én is meghaltam.

Kül sztem nem szar a Doom 3 én azt is kijátszottam vagy 3szor, a története is tetszett végülis, bár az aprítós játék. Ott nem az fogott meg h fosol az elképzelt félelmetesebbnél félelmetesebb dolgoktól mint itt Lovecraftnél, hanem ott a hirtelen dolgok fosatnak be. Sztem király játék, nagyon elkezdték szidni, pedig az ő idejében ő volt az ász!

Csakhát manapság a sok kockaagyú gépbuzi elfelejti h hol is jár és mi is volt régebben, kijelenti h régi játék és szar én meg Doom 2zöm és röhögnek, hááát emberek eltorzult világbna élünk, mert mki cska a grafikára meg a tökéletes virtuális valóságra vágyik, mintha az lenne a csajuk vagy nem is tudom. Most nem akartam ezzel megbántnai snekit akinek nem ing enem veszi magára csak véleményt írtam, h minden játékban a feelinget kell keresni. Most Prince Of Persia Sands Of Timeozom,nah meg Sudokuzom (az nem egy 3D-s szétlőlek játék, aki nem ismeri ekressen rá neten :D) oszt csá.Én úgy gondolom h a Doomot is végigfigyeled és félelmetes története van, igaz eléggé futurisztikus, de tetszetős. Én az új játékok elé lesem ülök, unalmas mind, nincs is történetük csak "hűűűűdecsodaszép grafikájuk...." ami annyit sem ér h betegyem háttérképnek.... (mondjuk az asszonyt lenem váltanám :D)

Jaaah és egy játékot akkor szarozzatok le hogyha játszottatok vele, és tényleg nem tetszett nektek DE akkor is csak a magatok nevében beszéljetek! Valamint véleménnyel, nem így h: az csicskafos szarminekcsináltákmeggagyinullatörlömkidobomszemétszar. Lemerem fogadni h azért a "szar" játékért egyikőtök sme adott ki egy fillért sem, ahogyan én sem :D

De a Call of Cthulhu üt midnent nálam, legkirályabb játék!!! Ajánlom olvassatok mellé Lovecratet! Akkor nagyon szépen összeáll a kép valamint legalább olvastok is egy kicsit.

Mint mondtam amit írtam akinek nem inge ne vegye magára!

Jó8 mkinek!
  • grimm13
    A doom ?fos? (nem vagyok profi csak nekem kézreáll a játék és is meghalok benne néha de nem a célzás hanem az olyan dolgok miatt amiket nem veszek észre mint pl. az a csoka aki engem is kinyirt vagy 3* annál a résznél de végül csak én gyertem:D
  • strebacom
  • Runner01
    Amúgy nem rossz játék a cthulhu, csak ilyen faszságokkal elrontják.
  • Runner01
    Ez akkor is nagyon nehéz szerintem. És fölösleges ennyire nehezíteni, a piszolyal meg nem könnyű valakit fejbelőne amikor összevissza megy a teherautó, de te biztos vér profi vagy bocsi. ja és a doom meg egy fos. nem szoktam olyan játékokkal játszani.
  • grimm13
    a kód 3157
    Amugy egyszerü :3-al kezdődik mert ott a jelölés felette utána az 1-es mert az ellentétes a 3-as irányával utána 5 majd 7 hisz ott is ott van a jelölés a hetesnél hogy VÉGE na enyi remélem müxik
  • strebacom
    Hali...Nagyon jó játék, már egyszer anno végigtoltam, de most hogy va hozzá magyar megint elkezdtem..köszönet a magyaritásért....viszont elakadtam és nem értem merre és hogyan is forgassam a zárat segitsetek...
    Nagyon köszönöm....