Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 jobra,8 balra,4 jobra,6 balra

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

a börtöni széfnek mi a kombinációja?(3.széf)pls vki help
Kurva jo game meg minden csak jo lenne már 1 magyarítás
Amugy ez már máskor is szobakerült😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Qwerty4
kösz, megkeresem<#wink>

Qwerty4

wantonly
Találtam egy "DCoTE Parcher 1.20" nevezetû progit, bizonyos dolgokat lehet vele állítani, nekem már csak a falon átjárás segített az egyik résznél.
Qwerty4
Milyen csalással?Nekem is lefagyott sajnos...

Qwerty4

wantonly
A keresõbe akartam írni, csak ide sikerült. Tesztelõ sem vagyok, pláne meteorológus 😛

Nálam a hajós részen fagyott állandóan a játék, de már megoldódott, sajnos csak csalással sikerült továbbjutni.
Atisz
Lol, akár.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

de az is lehet hogy meteorologus és a Mátrában lakik😄

Atisz
Világos. Lehet hogy ennek ellenére már kipróbálta. Különben miért írna ilyet?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

logikus lenne de még nem probálhatta hacsak nincs benne a tesztelök csapatában
Nem?

Atisz
Gondolom próbálta magyar felirattal és fagy neki...

Requiem88
én sem vágom...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

lehet hogy hülye kérdés de a "fagy" hogy jön ide?

wantonly
fagy
Szerintem mostmár elsöre is menni fog😄

Qwerty4
Na ez jó hír, én már harmadszorra kell nekiálljak, lehet a betervezett május-június helyett hamarabb, ha kijön a magyarítás. 😊

Qwerty4

Csuhai G
YEEAAAH!!

"Ma este Szeszmester indított ellenem egy MSN-en keresztüli szöveges támadást, amit inkább változtatás nélkül itt közzé is tennék:

"Már csak a finomítások, azaz a tesztelés van hátra a Call of Cthulhu fordításából!

Kipróbáltam és WOW!! Azaz, úgy értem… WOW!!Akik temették a projectet, azoknak nem volt igazuk 😉 Anyám, ne sirass, inkább hozzál vizet!Õszintén köszönöm mindenki türelmét, fõleg akik többször is leírták, hogy még nem kezdték el a játékot, inkább megvárják a munkánkat. Nem fogtok csalódni!A konzolosok sem, ugyanis õket sem hagyjuk ki a jóból, a fordítást X-re is portoljuk. A játék egyébként elfut majd egy okos 360-on is."

A lényeg, hogy a játék fordítása már készen van, csak a készítõk egy zárt körû tesztelésnek vetik még alá a játékot. Mindez azt jelenti, hogy jó eséllyel még idén nekiláthattok magyarul is a játéknak..."

Forrás: Magyaritasok.hu

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

az egy trükkös hely én majdnem 1 napot vacakoltam vele mert a pokháló miatt nem látam azt a vacak alagutat😮

wedge31
Menj el oldalt egy folyoson annak a végén van egy kar azzal kikapcsolod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hello a devil's reef pályán hogyan lehet tovább jutni a tüskés csapóajtónál?Mert amikor rálépek arra a kõre mindig meghalok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hello a devol's reef pálya elején a tüskés csapó ajtón hogy kell tovább jutni?Mert mindig amikor rálépek arra a kõre egybõl meghalok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hello a devil's reef pályán az elején azon a tüskés csapóajtón hogyan kell tovább jutni? mert mindig amikor odalépek egyból meghalok.

Ja akkor passz .Sajna csak az emlékezetes részekre emlékszek.Pl:ahol 3 orán át szenvedtem mert elakadtam.Amugy a Innsmuthban a széfnél honnan lehet megtudni a kislány születési dátumát mert a napló azt irta hogy az ö
szül. dátuma a kod de nemtom mikor született.Pedig a rajzai alapján még a személyiségét is meghatározom.😄

Randal
Az már megvolt.

Ha jól emlékszem ez az a pálya amin elfognak?mert ha igen akkor megkell szerezni azt a növényirtot és lefujni azt a nagy gyökeret az egyik cellában.Majd azon felmászni.

Randal
Ott biza pedig rohanni kell. Ajtókat becsukni, futni, emgint csukni, futni stb. stb.

Én a barlangban akadtam el ott valami csillaghalat (tengeri csillag?) vagy mi az istent kell kilõni vagy mittomén mit csinálni a vízesésnél. És fogalmam sincs mi a teendõ. pedig végigjátszást is olvastam, de nem tudom mit keressek és hol. Szóval ott elraktam

Esrohnoil
Én az utolsó pályán tettem félre úgy fél éve... 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

áh csak ugy döntöttem amig nincs magyarositás nem nyulok hozzá és a döntésem ot már a mentéseim is elvesztek😄

Qwerty4
Látom te is részletekbe játszod. 😊

Qwerty4

Rip
No, elõszedtem a 2006.11. havi mentéseket, és kis pihenõ után befejeztem végre. Azért a végén a FAQ-t el kellett olvasnom, hogy összeálljon a történet.
Nem semmi játék volt, az egyik leghangulatosabb, amivel eddig játszottam.
Akárki akármit mond, a játék grafikája nekem nagyon tetszett, igazán stílsos, és remekül visszaadja az eredeti történet, és maga a világ hangulatát.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Qwerty4
Mindegy, elõveszem 8 hónap múlva újból és csak sikerül, így lesz a CoC-ból nekem egy trilógia. 😊
Nem érdemes ilyen értékes játékokat csak úgy kidobni. 😊

Qwerty4

Hát akkor a Lost forumba kéne irni😄😄😄😄😄.Szivesen segitenék de olyan messze vagyok ettöl a pályátol hogy erre a részre nem emlékszem.Pedig beugrott még az is hogy amikor a hullámok jönnek kapaszkodni kell😄😄😄😄

Qwerty4
nem végigjátszási probléma volt, hanem túlélési 😞

Qwerty4

végigjátszásban mit ir?

Qwerty4
de úgyis betörik és futnak utánam...

Qwerty4

nekem ugy rémlik mintha bekéne reteszelni valamelyik ajtót magad után

Qwerty4
Figyu, amikor már 3x megöltem azt a sok szörnyet ami a hajóra felmászott, ez kb. 10 perces "szórakozás" és azután a parton kilõttem azt a 3 seggfejt aki hullámoztatja a tengert, majd bemenekültem a legénység életbenmaradt tagjaival és akkor lefagy, nem tudom miért (k**vaanyjáért) akkor már elfogy a türelem.<#falbav>
De nem értem a fedélzeti kalandok után miért nem volt egy rohadt mentés.<#levele>Ekkora szemétséget.<#levele>
Pedig nagyon durva rész és sok idõt vesz igénybe, a kezem is elfáradt attól a folyamatos lövöldüzéstõl, meg alig van töltény, jó ha azt túl éli az ember.

Qwerty4

Atisz
Jaja ott akadtam el én is 😄

Nem tudom hová kell futni a halemberek elõl...

Én ezt egyyszerübben csinálom simán nem játszok vele utána meg ujra elöveszem.Egszerübb!!

Qwerty4
Amúgy ezt a játékot másodjára se tudtam kivinni, ismét töröltem, mert felb*szta az agyam.<#smile>
Tavaly decemberben, pont az alvás utáni részt nem tudtam kivinni, most szeptemberben elõvettem újból a játékot és sikerült az a rész, viszont megakadtam a hajónál, és újból töröltem.
Folytatom jövõ év májusába vagy júniusába.<#bee1>

Qwerty4

A szekrényel kapcsolatban igazad elssz csak egy pályával késöbb.Most feküdj le szépen.😄Ne értsd félre tényleg le kell feküdni csak elöbb reteszeld be az ajtokat.

Szijasztok!
segitségre szorulok...
most nyitottam fel az elsõ széfet aztán, átmentem a Gilman hotelbe.
Ott most egy emeleten vagyok ahol 2 szobába lehet bemenni amik egymásból nyilnak és van egy hosszu folyosó is.
nem tudom hogy menjek tovább...
próbáltam eltolni a szekrényt de nem megy meg sem mozdul pedig szerintem azzal kéne csinálni vmit...
SEGITSEN valaki!!!!<#szomoru1>
amugy én nem csalásra használom ezt a progit de ezel olyan dolgokat lehet "megmászni" és hasonlok hogy csúcs !! Aszem egyedül az ugráson állitotam.
pl.:van az a pálya amikor menekülni kell és a csajt ki kell menteni onnan fentröl és nálam mindig leesett de ezel a progival kitudtam menteni,bár igyis ugyis meghal hisz a sofört fejbelövik amikor a platón vagyok és a csaj is belehal tehát mindeggy

Qwerty4
asszem nincs a call of cthulhunak magyar rajongói oldala, vagyis én nem találtam sehol...

Qwerty4

zsanet
sziasztok a magyar honlapot hol találom?

OK, leszedtem a patcher 1.15-öt, bemásoltam az engine könyvtárba, ahol az exe file is van. Már csak az a gondom, h miután beállítottam h mennyi legyen a max ammo, mentettem a beállítást, de játékban akkor sem mûködik. megnyitottam a game alatt az F1-et is , de nem találtam semmi beállítást, h engedélyezze a csalásokat. Most akkor mi a teendõ, mert sztem csak én vok béna 😛 (van god mode is de nem mûködik, csak a flyer mód. 😊 tehát akkor akkora gáz mégsem lehet. Kösy még 1x a segítséget!
Qwerty4
cheatelj egy kis ideig, amíg túl jutsz ezen a problémán, azután cheat off...

Qwerty4

Hi! Nem tudom, hány ember látogatja még ezt az oldalt, de olyan kérésem lenne, h tudna vki küldeni 1 MENTÉST? Ott tartok továbbra is, h a Robert Marshot kinyírtam. Tehát EZUTÁNI 1. mentés kellene, v vmeik közeli. Egyszerûen nem tudom továbbvinni, van kb 14-15 töltényem, ellenfél meg v 20, és nem elég, a késsel meg kevés vok 😞 És sztem nem is azzal van a baj, h nem spóroltam, mivel ezt a puskát a játék "adja" miután megöltem a Robertet, tehát gondolom fix a töltények száma. Korábbi mentésrõl tehát felesleges lenne elkezdeni még 1x.
Lécci adjon vki tippet, v linket, mer rohadt jó játék, és szeretném végigvinni !!!
KÖSZI!!!