2691
  • grimm13
    A lényeg az időzités és a türelem ifjú padavan Hoower-nél kezded asztán átfutsz a jóbb oldalon lévó ládák közötti réshez ott körbemész és a jóbb oldali ügynök mögött leszel ekkor vársz egy picit majd át a veled szemben lévő ball óldali csókához onan gugolva át azón a pici lukon keresztül a ládákat megkerülve eljutsz a bejárathóz és enyi vágül egy szép hecsátal zársz .Figyelj arra is hogy mikor futsz hisz azok a görény FBI-os mókusok nem hilyáb fognak megdögleni a gőzben XDXD
  • Nyomister
    Sziasztok kéne 1kis segitség mert 1oan szar helyen akkadtam el ahhol nem lehet...Akkor mikor az FBI ügynökkel be kell menni a Marsh Gyárba és elkell futni a gépfegyver elött na ez nem megy...és nem tom miért(bármit csinálok meghalok még videokat is néztem és úgy próbáltam megcsinálni(lehet,h szar a gamem)...Lehet ebbe a játékba egyáltalán futni?....mert nekem csak sétál vagy lopakodik...Segitség mert má a f***om kivan.
  • grimm13
    Ebbe nincs semmi trük csak mész és aki él azt lelövöd .
  • grimm13
    Elöszöris aki nem tud ezekel a fegyverekkel mit kezdeni ne játszon ezzel hanem mondjuk a doom-al szeintem az a gyik szed le felülröl ott ál fent .A
    fegyverek pedig szerintem nagyon jók a shoti közelröl nagyon jó a kispisztolyal pedig 1 fejes és vége a dalnak!!!
  • Runner01
    Legalább adnának egy tommy gunt a kezembe nem a szaros pisztolyal lövöldözök mint egy pöcs, ami teljesen hasztalan. A duplacsövű meg távolról szart sem ér.
  • Runner01
    Bár igaz nem kiscserkészen indítottam a játékot hanem magánnyomozó szinten, de ez akkor is nevetségesen nehéz. Miért kell igy elcseszni egy jó játékot! Egyszerűen tehetetlen vagy csak lőnek rád.
  • Runner01
    Meg van! El indultunk a teherautóval. Ott vagyok a platón és lőnek rám hiába guggolok le szétlőnek, és állandóan meghalok nincs fedezék, ezt hogy lehet megcsinálni?
  • wantonly
    El kell húzni a szekrényt, és az mögött van, ha jól emlékszem.
  • Runner01
    Megvan a kulcs! Ki is szabadítottam briant! Azt mondja nekem hogy hozzam el a széfből a brost vagy mit. Börtön irodájában van egy széf, de én nem látok széfet. Merre van az?
  • Runner01
    Sziasztok! Nekem van egy kis problémám! A börtönnél vagyok, hogy kiszabadítsam azt a brian gyereket, de ő nem bízik bennem nem mondja meg hol vannak a kulcsok. Gondoltam addig kinyirom az összes embert és megkeresem a kulcsot. Kijövök a börtön épületésből és az épülettel szemben egy kis utcából szaladnak kifelé páran, azokat le is szedem a duplacsövüvel, ha elég közel vannak egy gyomron lövés és fekszenek. Nincs is semmi gond. Viszont áll egy autó, világitanak a lámpái és ott fedezékbe vonul egy fazon aki egy lövéssle leszed állandóan! De ez szerintem valami bug, mert az van hogy eldördül a lövés és rá egy másodperce kinyiffanok akkor is ha fedezékbe vonulok. Nem tudom most hogyan tovább, remélem valakinek ismerős ez a rész, amúgy nagyon tetszik a játék, kár lenne most abbahagyni.
  • horfe
    Igen!Megvan köszi.
  • grimm13
    De most megyek és lelövök pár embert valami eröszakos játékban eme kérdés miatt!!!áááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Amugy most játszol a átékkal elöször?
  • grimm13
    Amikor a pálya elején a börtön mögött lopakodsz ott van a börtön hátsoajtoja mögött lévö párkányon mikor elmész elötte még meg is jegyzi Jack hogy ez még jól jöhet !!!!!!!!!
  • horfe
    Köszi!De nem találom a feszitővasat!
  • grimm13
    Hehe a fedelet a feszitövasal lehet felemelni a patkány pedig a csatornában van szerintem Briant jóbb azután kiszabaditani hogy a patkányt odaadtad a dilisnek.Én ezen a pályán észrevettem hogy valamilyen lény ugrál a tetökön:X:X:X:X
  • horfe
    Elakadtam a börtönös résznél.Kiszabaditottam Briant.Olvastam vissza és azt írják patkányt kell vinni Henrynek,hogy be lehessen hozzá menni.A csatornánál van egy fedél amit nem lehet kinyitni és patkány sincs sehol.Mit csináljak?
  • Louis Cyphre
    Ez egy érdekes film lesz. Egyesek sejteni vélik, hogy a szörny aki New Yorkra támad Lovecraft mester egyik szörnye, maga Shub-Niggurath lesz.

Cloverfield - hivatalos honlap

Ezen a fórumon írja az egyik felhasználó:
    forum
  • Szabi84
    Köszi!
  • wantonly
    Nálam is volt olyan, hogy egy videóbejátszás után szabálytalan művelet. Ez konkrétan nemtudom melyik, de próbálkozz meg a #2196 hsz-ben található progival. Talán ki lehet kapcsolni, hogy ne játsza le a videót és remélhetőleg jó lesz.
  • Szabi84
    Sziasztok! Így hogy megjelent a fordítás gondoltam nekiugrok a játéknak! Csak az a bibi hogy az Aslyum video után kilép! Végigolvastam itt a hszeket amik a megjelenés után voltak, de senkinek nem volt ilyen baja!?
  • atesz02
    Ahha... Oké, köszi! :D
  • grimm13
    a másik lépcsö aszem egy gözel elzárt utra vezet de majd ott is kell tevékenykedned -ha átirányítottad a gözt
  • grimm13
    Ott kell leszálni ahol elinditottad a libegöt ott van pár láda ha arra ugrasz nem sérülsz +
  • atesz02
    halihó! a Marsh finomítóban vagyok, és egy libegő előtt állok, ami folyamatosan köröz. Nos, már rászálltam, de leszálni nem tudok. Valaki tud valami megoldást? Hogy hol kell leszálni, és hogyan? vagy valami egyéb tanács? Már azon is gondolkoztam, hogy rossz helyre jöttem, mert egy másik lépcső is vezet lefelé...
  • Shady313
    A legkönnyebb megoldás: Mivel borítgatja a hajót állandóan meg a kezét pakolja fel ode hozzád h megszaglásztd eg ykicsit közelebbről ezért ez a legjobb megoldás: ha lement a barátunk a vízbe akkor fuss teljesen a hajó orrába. Nos ha oldalt feljön és kapirgál a hajón akkor nem ér el téged, nem is sérülsz meg max cska ha rázza a hajót de az kibírható, nem okoz akkor asérülést. Ha viszont a hajó orra elé kerül hátra arc futás az ágyúhoz beleeresztesz egyet, vissza a hajó orráb aés várod h megint odajöjjön, megint shoot, megint vissza és ezt eljátszod egy párszor és megfog hóni vízi barátunk.

Morbid hülyeség:
    Dagon és Hydra háltak vajon? :D
    Hydrának tetszett a szép fehér talpa, a niggerekre emlékeztetett...
    A szobrokon sokkal rémisztőbbnek tűntek :D
    Nekem az tetszet a legjobban amikor sokkhatás érte Hydrát :P

(nah emg amikor egy Deep One mindig felakatt a falban és sosem tudott odarohanni hozzám XD Beálltam elé de ő még midnig futni akart XD) Nah emg voltka még röhejes részek...
  • grimm13
    Tegnap megint elkápráztatott ez a játék !!! Még a játék elején amikor Az a Ramona nevü kislány beenged a házukba rajzolás közben azt énekli amit a diliházban játszanak le.Smile at me baby.......
  • wedge31
    Dagon a neve és nem béka az egyik alvó isten csak a pontoság kedvéért.
  • Szeszmester
    Amikor rázza a hajót, kapaszkodni kell. A kabin bejárata előtt van egy rúd.
  • Requiem88
    lehetetlen... ha jól emlékszem annyit kéne csinálni hogy amikor felbukkan a hajó orra előtt odarohansz a szitnén a hajó orrában lévő löveghez és beleeresztesz egy golyót. ezt eljátszod párszor és vége van. nem vészes.
  • KryssHUN
    Köszönöm a segítséget. Szerencsére már sikerült túllépnem a húzós részen.
    Most valami lélekvesztőn tengődöm. Egy nagydarab leveli béka fel akarja borítani velem együtt. Még ez nem is lenne gond, de a főhős itt végleg beadja a kulcsot. Elmezavar és Game Over...
  • Shady313
    Wlőször is fontos h átkutatsd a egész területet! Amikor bejutsz az épületbe a börtön felől akkor ugye elmész balra és egylétrán mászol fel. Ott a felső emeleten menj be minden ajtóhoz amibe belehet és ahol tudod lődd ki az üveget!! Csak meg akkor áttudsz mászni egy másik szobába ami zárva van és ott lekell fordítanod egy kőtáblát a Dagon könyv segítségével. Akkor így már tudod is a mágikus varázslatot h nyisd a belső ajtókat! Kiírtasz mkit és visszamész mackeyért aki majd segít neked megtartani a kőtáblát. Sok sikert ha vmi gond van és érthetetlen írj!!!
  • Requiem88
    jól mondod!
  • wantonly
    Én már régen játszottam vele, de úgy emlékszem, hogy azt nem neked kell tekerni, hanem valakit oda kell vinni (Mackey?), te pedig lemész és beleugrasz..
  • KryssHUN
    Háj!
    Kellene nekem is egy kis help! Nagyon elkapartam magam a Dagon Rend székházában (65%) Fent vagyok az emeleten. Minden ajtó vagy zárva, vagy mágikusan védett. Vagy egy emelőszerkezet, ami valami kőlapot mozgatna. Megtekerem, de mivel hibás, nem akad meg a fogaskerék. A kőlap vissza ereszkedik a helyére.
    Na most hogyan tovább?
  • grimm13
    hát van pár ilyen benne
  • Mr_no_NaMe
    uff...köszi ez nagyon hülyén lett akkor megoldva :)
  • grimm13
    Hát elöszöris nemszabad oldalazni megálni és a legrövidebb uton kell meni igazábol csak a w-t nyomd és csak elöre nekem igy sikerült.Remélem neked is összejön!!
  • Mr_no_NaMe
    Akkor pls magyarázd el hogy jutottál tovább -.-
  • grimm13
    Amugy nagyon egyet értek Shady313-el mert igy magyarul tényleg rá lehet jönni .Aki pedig nem olvasgatja el amiket összegyüj az nem érzi a feelinget .
  • grimm13
    Már nem fontos tuljutottam.