2691
-
Brad85 #2371 köszi megnézem -
Zozo76 #2370 van ott egy nyito, talan a pancelszekrenyben. csak egy darab vas, valamifele dugohuzo-szeru dolog. nos, ahol bemesz az uzletbe, ott a pult mogott visszafele (amelyik oldalon a penztargep van) van egy csapoajto a foldon. ott hasznald a "dugohuzot". ;) -
#2369 asszem a pult mögöt van egy csapóajtó... -
Brad85 #2368 Hali
Én már a legelején elakadtam...:))))
Próbálom a piát kivinni a részegnek de az elreteszelt ajtót miután betöri a rendőr kizavar és elvesz töllem mindent!!
Mit kell csinálni? -
axis6 #2367 Köszi szépen Requiem!!!Ki is próbálom:) -
#2366 asszem úgy kell tologatni a középen lévő követ, hogy a szobor szeméből kijövő fény az ajtó feletti kőre essen, így kinyílik az ajtó, ha jól emlékszem. rég játszottam már vele. -
axis6 #2365
Sziasztok!A Call Of Chtulhu-t veretem,és elakadtam a Marsh finomítóban.Eltekergettem mindegyik gázcsapot és lementem vmi Imádkozós helyre ahol ott van Chtulhu szobra,középen egy emelvényen 1 vörös kő amit nem tudok kivenni sehogy,egy kőtábla amit már megfejtettem meg egy vezérlőpult féleség amit ha megnyomok akkor lézerfény jön ki a szobor szeméből illetve az ajtó (ami bezáródott és így csapdába estem) feletti vörös kőből.Hogy tudok innen kijutni? Vagy egyáltalán mit csináljak? Valaki help me please!!!!! -
grimm13 #2364 Bujjatok el a ládák mögött és ha ugy gondoljátok hogy már elfelejtett a kkor probáljátok akkor már nem lessz ott -
Zozo76 #2363 Onnan vegre tuljutottam, de nem sokkal utana megint elakadtam. Nem talalok semmi megoldast. :( -
Zozo76 #2362 En is ott vagyok ahol te. Total nincs otletem! Lementem VOLNA oldalt a lepcson de odabassza a csapjat alladoan. Mashol meg nincs semmi ut. A korlatot atugrani meg nem lehet. :(
spacedragon: van MSNen? Felvehetnel.
([email protected]) -
spacedragon #2361 Én most ott akadtam el ahol valami áramal felkeltenek egy nagy plafonig érő csápos valamit a finomítóba mikor üldözök valakit.Ott mit kell csinálni?Mert valami biztositék kiégett. -
spacedragon #2360 Én nem játszom olyan karival sorry.Viszont az tény és való hogy a parahangulat mindenhol megvan....Még a legelején is már... -
DeDy #2359 Valaki játsza ezt a játékot 8800GTvel, ha igen mondja meg melyik drivert használja alatta? -
#2358 OFF:Folyamatos nyomasztás szempontjából nálam eddig a condemned viszi a pálmát -
DeDy #2357 dukey42 sikerült azóta valamit javítani a helyzeten? Nekem azt tanácsolták tegyek fel régebbi drivert a vgahoz, de nálam nem segített. -
Zozo76 #2356 Szerintem eszmeletlen. Legutobb a System Shock 2-ben fostam ennyire. Abban volt ilyen para hangulat. Ez nem ugy fosat mint a Doom3 hogy sotet van es azert imadkozol nehogy valami hulye radugorjon egy sarokbol, hanem itt folyamatosan nyomaszto a helyzet. Pont ilyen volt a SS2 is. Amugy szerintem XBOXon az igazi, mert ha a fohosnek dobog a szive, kegyetlenul remeg a kontroller, erzed kajakra mintha a sajatod dobogna. Az hogy a grafika nem egy hudeszuper meg nem jelenti azt hogy a game szar. 3 hete nem kapcsoltam be az XBOX360-at pedig azert van 1-2 tuti game ra (HALO3, Dead Rising, stb). Nagy valoszinuseggel ha ezt vegigviszem, akkor az XBOX vegre megpihenhet, megy vissza a dobozaba talan vegleg. Bar neha nosztalgiabol eloveszem majd biztos. ;) -
spacedragon #2355 Ez milyen nyelven írodott?Én nem érteni urdu nyelvet:D
Amúgy sikerült lefordítanom:És igen igazad van van amit kéne rajta javítani pl a mesterséges inteligencia hát az nem valami jó.Pl ELfutok (már amennyire lehet)elbújok a dobozok mögött a sötétben hát nem megtalál?
Meg volt mikor elsétált mellettem csak úgy szó nélkül.Utána benyögte hallottam valamit:lol:
Szóval a mesterséges intelligenciától eltekintve egész jó.Persze sokan mondhatják mien kaki a grafika....De a közepes szintü graf mellett nagyon ott van a para hangulat és az 100%-ot érdemel.Én pl este kb olyan éjfél körül abbahagytam mert majd be sz****am mert hiába a sötét a szobába az ablak mellett van a gép... -
#2354 Na ezt a mondatot még1x :D -
#2353 Azért fan bőfen hagy kivánnivalót maga útán a játék... -
spacedragon #2352 Áhhh még csak most lesznek a kemény dolgok:D -
Zozo76 #2351 Koszi. Mar rajottem. :)
A kikoto varosban vagyok. Tul vagyok az idegesito autos reszen is. 3x siketult. :) -
spacedragon #2350 Szia Zolcsi! Add neki oda azt a képet amit a a széfnél matató csajtól kaptál.Ő a barátnője és rögtön bízni fog bened! -
Zozo76 #2349 El is akadtam. Nem bizik meg bennem a cellaban levo csoka. :( -
spacedragon #2348 Na megvan a gőz kikapcsolásánál mikor betölt a játék ott a melletzte lévő duplaszárnyas ajtón van fent egy retesz azt kinyitod és mehetsz:D -
spacedragon #2347 NeSziasztok!nekem is van egy ilyen problémám hogy a gőz elzárása után nem nyilnak az ajtók!Kérlek segítsetek nekünk!Vagy egy mentéssel dobjatok meg légyszi ami utána van egy hete próbálom de nem megy4Előre is köszönöm szépen -
Zozo76 #2346 Sziasztok. En most nyomom XBOXon a PCs magyarositassal. A bortonben vagyok, a cella kulcsok megvannak, es egy szefet is talaltam a szekreny mogott. ;) -
dukey42 #2345 üdv!
ugyanez a problémám, de BIZTOS nem a magyarosítás a ludas.. mivel nekem fenn sincs..
a régi gépemen (magához képest) "tökéletesen" futott, semmi gáz nem volt..
sajnos az újon ugyanaz mint az alattamszólónak :(
nemtudom hogy a kétmagos proci, az újabb VGA(-driver) vagy mi lehet a baja, de játszhatatlan..
DEBUG módban futtatva is állandóan kifagy, mentésnél, töltésnél, stb..
néha a gép újraindítás segít, néha az sem..
asszem vennem kell egy xboxot és azon tolni :( -
DeDy #2344 Helló!
Régen játszottam a játékkal elég, de hallottam hogy készül a fordítása, addig félre is tettem, és valami hiba mindig előjön, hogy magától sötét lesz a kép majd kidob a windowsba hogy a prog. szabálytalan műveletett hajtott végre, olyan 5-6 perc játék után. (Régen az angolnál nem volt ilyen)
Újrainstall nem segített, gondoltam talán rossz volt valami a dvdn, de nem, két napja leszedtem egy torrent oldalról, de semmi változás.
Valakinek valami ötlete,help!? Thx. -
grimm13 #2343 Le merem fogadni hogy pár oldallal elöbb kérdezték meg !!!Amugy nem lehet véletlenül hogy valamelyik ajtó el van reteszelve? -
#2342 pacsker
A gyárban,miútán elzárom a gőzt hogy tudok kijútni?Minden ajtó zárva...
Vagy ez valami bug?Esetleg kell hozzá a patch?
-
peti71 #2341 grimm13 én is úgy gondoltam hogy ha megjelenik a magyaritás beindúl a forum.de nem igy lett. -
grimm13 #2340 Látjátok ilyen az evolució megszületik a magyaritás - kihal a fórum . -
SpyMac #2339 magoldottam, vissza la a kötélen a szörny maradványokhoz -
SpyMac #2338 hello
kellen egy kis help
lezuhan a lift kijutottam marsh-or letartóztatták, szörnyek kinyúltak, de ne tudok kijuni gyárból, ha meg bemászok a liftaknába nem tudok semmit csinálni -
grimm13 #2337 Van ez igy . -
peti71 #2336 Kőszi szépen hogy ilyen hamar válaszóltál,sikerűlt ,az volt a baj hogy oldalazva kerűltem a kővet,,
Igazad van nem olvastam vissza, pedig ott van a lap aján a megoldás ez egy kicsit égés,de anyira felidegesitett a játék hogy nem látam a pipától.
-
grimm13 #2335 Most hogy igy vissza olvastam nagyon undokul válaszoltam de ha más hanglejtésel olvasod akár még boknak is jó -
grimm13 #2334 Figyejé széparcu nézd + ezt :2255 ha lenne FAQ leasználak hogy olvasd el de mivel csak angol van nem teszem de akkor is elöbb nézz vissza mert lehet hogy le van irva. -
peti71 #2333 Ez nem megy ez egy kalap szar -
peti71 #2332 Hát ezt nem értem a végén vagyok mikor ki kell menekúli a barlagból,és mindik a vége fel rám omlik néztem már videot is hogy kell úgy se jó ez mért lehet már bánom hogy feltelepitettem..