Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nem kell löni, visszakell menni a pálya legelejére és ott a megoldás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bone-Cracker
huhh vazze erre gondoltam én is már, bele is lõttem pár tartályba, de nem történt semmi, de most már legalább tudom biztosra hogy valahogy
fel kell robbantanom a helyet, most már rá fogok jönni remélem.
kösz a tippet<#taps><#taps>
wedge31
Gáz + szikra = robbannás

Bone-Cracker
Sziasztok.
A Marsh finomitóban járok, annál a résznél ahol van 1 gáz tekerõ
és három tekerõ aminek hiányzik a tekerõje.
A gáz tekerõt eltekertem aztán vissza, hogy tovább tudjak menni, megszereztem a halottol a csavarkulcsot és eltekertem a maradék hármat de ezek után nincs hova mennem, nem történik semmi , max egy idõ után meghalok elmebajban ha sokáig nézegetem a szörnyet, mit kell csinálni?
wedge31
Le kell menni és van egy másik ut aminek a végén találkozni fogsz a Marsh fiukal / nagy buli lesz / és ott találsz majd fegyvert is.

ok. értem, de akkor mit kell csinálnom, mert kristályom van, és a kisérleti alanyt is legyilkoltam már. õ mondta azt h menjek a templom alá, az alagutakba, és hogy óvakodjak a lakóitól. Én úgy gondoltam, h le kell oda mennem, ahol a vízesés van. vagy van másik út is?
wedge31
Nem tudsz elhaladni melette egyszerüen még nem tartasz ott a storyban hogy megkapd.

huhh.. nagyon kössz fiúk. csak 1 baj, h nincs még árramos fegyverem... <#rinya> hol haladhattam el mellette?
ha már megvan az áramos izés fegyvereed akkor menny a csillagokhoz,de ne menny bele a vízbe,mert megbasz az áram^^ és lõjj az áramos fegyverrel a vízbe és eltûnek a csillagok
hasznald az idegen fegyvert ott!!! csak ne legyel a vizbe!
jesz jesz... ez öszejött.. megoldottam. <#vigyor1> most ott vagyok leakadva h nálam van a kristály(kicsi zöld) és a "Kiésrleti Alany" azt makogta, h menjek mélyen a templom alatti alagutakban. Lementem oda ahol az a sok tengeri csillag eltorlaszolja az utat. próbálltam a kristályal valamit trükkölni, meg azzal a "gyomirtóval" amit a laborban találtam, de semmi. Most mi legyen?
Szejjasztok. Én is leakadtam 1 helyen ajátékban.. :SS Szal olyan a szitu h a barlangokban a halemberek birodalmában bejutottam egy hejre, ahol fel lehetett venni egy kék növényt. Lementem egy alagútba, találtam 1 zöld kristályt, amit nem birok kiszedni. Próbáltam vésõvel, de szgény nyomozó nagyon gyenge és nem bírja kiszedni vele. holt találhatnék hozzá valamit? Ja meg amikor a vízesésnél ugrándozok le a sziklákon, akkor bejutok egy barlangba, amit egy rahedli csillag eltorlaszol. Azokkal mit kezdjek? elõre is kösz a segítséget.
Gratulálunk hozzá!!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

En mar par napja vegeztem a jatekkal. Szuper volt! ;)
Igen, az energia-fegyver kell hozza. Az is ott van lennt a barlangban, egy nagyobb teremben. Asszem vizeses is van azon a reszen, konnyen meg lehet talalni.

Milyen polip?
köszönöm :) és a "polipok"?
Seth
Majd az elektromos fegyverrel lehet eltakarítani a csillagokat. Már meg nem mondom hol van

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok,

Elakadtam.

*** SPOILER ***
Lent vagyok a barlangban. Kikalapáltam a zöld kristályt, bekapcsoltam a "kaput", átmentem, lementem az aljára. Na itt találtam egy vizes aljú alagutat csillagokkal, és a végén nem lehet tovább menni. Mond is valamit a csókám. Gondolom, robbantani kellene. Na, de mivel? Innen hogy-hová-merre? KÖszönöm
Jo le vagy maradva akkor hozzam kepest... :)
En asszem mar a vege fele tartok, csak eppen lepten-nyomon elakadok. :(
Jon majd a hajos resz! KURVA JO!!! :)
Na viszatértem kis kimaradás után még nem próbáltam meglógni a monstumtól a finomítban de j megpróbálom
OKé köszi a segítséget megpróbálom
köszi megnézem
van ott egy nyito, talan a pancelszekrenyben. csak egy darab vas, valamifele dugohuzo-szeru dolog. nos, ahol bemesz az uzletbe, ott a pult mogott visszafele (amelyik oldalon a penztargep van) van egy csapoajto a foldon. ott hasznald a "dugohuzot". ;)
Requiem88
asszem a pult mögöt van egy csapóajtó...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Hali
Én már a legelején elakadtam...:))))
Próbálom a piát kivinni a részegnek de az elreteszelt ajtót miután betöri a rendõr kizavar és elvesz töllem mindent!!
Mit kell csinálni?
Köszi szépen Requiem!!!Ki is próbálom:)
Requiem88
asszem úgy kell tologatni a középen lévõ követ, hogy a szobor szemébõl kijövõ fény az ajtó feletti kõre essen, így kinyílik az ajtó, ha jól emlékszem. rég játszottam már vele.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Sziasztok!A Call Of Chtulhu-t veretem,és elakadtam a Marsh finomítóban.Eltekergettem mindegyik gázcsapot és lementem vmi Imádkozós helyre ahol ott van Chtulhu szobra,középen egy emelvényen 1 vörös kõ amit nem tudok kivenni sehogy,egy kõtábla amit már megfejtettem meg egy vezérlõpult féleség amit ha megnyomok akkor lézerfény jön ki a szobor szemébõl illetve az ajtó (ami bezáródott és így csapdába estem) feletti vörös kõbõl.Hogy tudok innen kijutni? Vagy egyáltalán mit csináljak? Valaki help me please!!!!!
Bujjatok el a ládák mögött és ha ugy gondoljátok hogy már elfelejtett a kkor probáljátok akkor már nem lessz ott

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Onnan vegre tuljutottam, de nem sokkal utana megint elakadtam. Nem talalok semmi megoldast. :(
En is ott vagyok ahol te. Total nincs otletem! Lementem VOLNA oldalt a lepcson de odabassza a csapjat alladoan. Mashol meg nincs semmi ut. A korlatot atugrani meg nem lehet. :(

spacedragon: van MSNen? Felvehetnel.
([email protected])
Én most ott akadtam el ahol valami áramal felkeltenek egy nagy plafonig érõ csápos valamit a finomítóba mikor üldözök valakit.Ott mit kell csinálni?Mert valami biztositék kiégett.
Én nem játszom olyan karival sorry.Viszont az tény és való hogy a parahangulat mindenhol megvan....Még a legelején is már...<#wow1>
Valaki játsza ezt a játékot 8800GTvel, ha igen mondja meg melyik drivert használja alatta?
svédcsepp
OFF:Folyamatos nyomasztás szempontjából nálam eddig a condemned viszi a pálmát

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

dukey42 sikerült azóta valamit javítani a helyzeten? Nekem azt tanácsolták tegyek fel régebbi drivert a vgahoz, de nálam nem segített.
Szerintem eszmeletlen. Legutobb a System Shock 2-ben fostam ennyire. Abban volt ilyen para hangulat. Ez nem ugy fosat mint a Doom3 hogy sotet van es azert imadkozol nehogy valami hulye radugorjon egy sarokbol, hanem itt folyamatosan nyomaszto a helyzet. Pont ilyen volt a SS2 is. Amugy szerintem XBOXon az igazi, mert ha a fohosnek dobog a szive, kegyetlenul remeg a kontroller, erzed kajakra mintha a sajatod dobogna. Az hogy a grafika nem egy hudeszuper meg nem jelenti azt hogy a game szar. 3 hete nem kapcsoltam be az XBOX360-at pedig azert van 1-2 tuti game ra (HALO3, Dead Rising, stb). Nagy valoszinuseggel ha ezt vegigviszem, akkor az XBOX vegre megpihenhet, megy vissza a dobozaba talan vegleg. Bar neha nosztalgiabol eloveszem majd biztos. ;)
Ez milyen nyelven írodott?Én nem érteni urdu nyelvet:D
Amúgy sikerült lefordítanom:És igen igazad van van amit kéne rajta javítani pl a mesterséges inteligencia hát az nem valami jó.Pl ELfutok (már amennyire lehet)elbújok a dobozok mögött a sötétben hát nem megtalál?
Meg volt mikor elsétált mellettem csak úgy szó nélkül.Utána benyögte hallottam valamit:lol:
Szóval a mesterséges intelligenciától eltekintve egész jó.Persze sokan mondhatják mien kaki a grafika....De a közepes szintü graf mellett nagyon ott van a para hangulat és az 100%-ot érdemel.Én pl este kb olyan éjfél körül abbahagytam mert majd be sz****am mert hiába a sötét a szobába az ablak mellett van a gép...
Seth
Na ezt a mondatot még1x :D

PSN ID.: Beegabor

svédcsepp
Azért fan bõfen hagy kivánnivalót maga útán a játék...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Áhhh még csak most lesznek a kemény dolgok:D
Koszi. Mar rajottem. :)
A kikoto varosban vagyok. Tul vagyok az idegesito autos reszen is. 3x siketult. :)
Szia Zolcsi! Add neki oda azt a képet amit a a széfnél matató csajtól kaptál.Õ a barátnõje és rögtön bízni fog bened!
El is akadtam. Nem bizik meg bennem a cellaban levo csoka. :(
Na megvan a gõz kikapcsolásánál mikor betölt a játék ott a melletzte lévõ duplaszárnyas ajtón van fent egy retesz azt kinyitod és mehetsz:D
NeSziasztok!nekem is van egy ilyen problémám hogy a gõz elzárása után nem nyilnak az ajtók!Kérlek segítsetek nekünk!Vagy egy mentéssel dobjatok meg légyszi ami utána van egy hete próbálom de nem megy4Elõre is köszönöm szépen
Sziasztok. En most nyomom XBOXon a PCs magyarositassal. A bortonben vagyok, a cella kulcsok megvannak, es egy szefet is talaltam a szekreny mogott. ;)
üdv!
ugyanez a problémám, de BIZTOS nem a magyarosítás a ludas.. mivel nekem fenn sincs..
a régi gépemen (magához képest) "tökéletesen" futott, semmi gáz nem volt..
sajnos az újon ugyanaz mint az alattamszólónak :(
nemtudom hogy a kétmagos proci, az újabb VGA(-driver) vagy mi lehet a baja, de játszhatatlan..
DEBUG módban futtatva is állandóan kifagy, mentésnél, töltésnél, stb..
néha a gép újraindítás segít, néha az sem..
asszem vennem kell egy xboxot és azon tolni :(

http://emulehelp.uw.hu

Helló!
Régen játszottam a játékkal elég, de hallottam hogy készül a fordítása, addig félre is tettem, és valami hiba mindig elõjön, hogy magától sötét lesz a kép majd kidob a windowsba hogy a prog. szabálytalan mûveletett hajtott végre, olyan 5-6 perc játék után. (Régen az angolnál nem volt ilyen)
Újrainstall nem segített, gondoltam talán rossz volt valami a dvdn, de nem, két napja leszedtem egy torrent oldalról, de semmi változás.
Valakinek valami ötlete,help!? Thx.
Le merem fogadni hogy pár oldallal elöbb kérdezték meg !!!Amugy nem lehet véletlenül hogy valamelyik ajtó el van reteszelve?

svédcsepp
pacsker

A gyárban,miútán elzárom a gõzt hogy tudok kijútni?Minden ajtó zárva...
Vagy ez valami bug?Esetleg kell hozzá a patch?