2691
-
#2451 Olvastam itt az oldalakon, hogy a végén, amikor kezd omlani a barlang, futni kell vhová. Többen írták, hogy rájuk omlik a barlang a finish előtt. "Gyorsítás" nélkül meg lehet csinálni? Vagy kell valami spec hozzá? -
#2450 szép kis vége lett:) -
#2449 valahogy ugy sikerült, hogy miután kinyitottam az összes csapot még egyszer imádkoztam:) és látom jack-et térdelni a vízben, de kiynirni nem tudom magam:) -
#2448 Az hogy lehet ,én már háromszor végigtoltam de nekem inkább az volt a bajom hogy tul rövid ideig tartott az átalakulás.
Nem tom szaladj ki fussál pár kört hátha visszaalakulsz ha nem ,kezd elölröl ezt a részt. -
#2447 de várjál nem tudok belelőni a vizbe mert halember maradtam, és nem tudom hogy alakuljak vissza, lőni halemberként nem tudok -
#2446 basszus bocs már nem emlékeztem, hogy ezt is leirtad -
#2445 #2437-ban már leírtam neked lépésröl-lépésre löj bele a vizbe az alien fegyoval max töltésel / mikor pirosan világit / és kész.
-
#2444 hello, én ma kezdtem folytatni, figy nem tudod mit kell csinálni?
Átváltoztam hal emberré kinyitottam a szobroknál az összes csapot,
és most meg valahogy bekéne gondolom jutni a burokba.
Ja és most átváltoztam végleg haremberré az normális, és látom saját magam térdepelni. -
#2443 Halihó!
Hol van mindenki? Biztos az Insmouth citizeneket és egyéb furcsaságokat nyírjátok. Mint ahogyan én is teszem.
Foldi6, meghagytam egy pár mentést a Marsh refineryben, igaz már rég túljutottam (a hajón vagyok), de ha gondolod még áll az ajánlatom. Cső mindenkinek -
#2442 Lehetőleg sötétben halgatni:) -
#2441 Aki szereti a metalt is meg a játékot annak ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=o4iJJceQmkI
Cradle Of Filth - Cthulhu Dawn (by Arlekin) -
#2440 köszi
-
#2439 A fegyver világit pirosan ha maximális a töltése akkor kell lönni. -
#2438 és mikor világit pirosan a gong? -
#2437 Oda állsz a gong elé és belelösz az idegen fegyverel mikor az már pirosan világit.
Ekkor felszaladsz és igy már sikerülni fog az átalakulás ,ebben a formában már nagyot tudsz ugrani és igy a négy szobor hátán lévö kapcsolot tudod kapcsolni.
Ha megvan mind a négy szobor akkor egy lövés a vizbe pirosan jelzö idegen fegyverel és kész. -
#2436 sziasztok!
azsem megint elakadtam, 9.chapter, nem sikerül béka-emberré változnom , a hydra templomában vagyok ahol szjuca is elakadt, megengedtem az középső szoborral a vizet, le is térdelek a vízbe, de azt mondja nem tud koncetrálni a jajveszékelés miatt. Gondoltam a gongot kell megütni hogy ne haljam, vagy a morfiumot benyomni de eddig egyik sem vált be.
hogy kell béka emberré változni? észre veszem ha az lettem?
amugy angol végig játszás linke:
http://faqs.ign.com/articles/665/665079p1.html
de ez sem segitett vhogy nekem mondjuk csak alap fokon tudok:)
kössze csá
-
#2435 waffy örülök.
foldi6! Írd le, hogy hol van az utolsó mentésed. Skype-d van? Ha van, írd meg, mikor érsz rá, elvileg még nekem is megvannak az ottani mentéseim, és átsegítelek. 9 körül visszanézek -
waffy #2434 szjuca
-
foldi6 #2433 Nem találom a generátor ketrecet,amin a lakat van, a generátor szobába nem tudok bejutni, mert le van reteszelve.. -
#2432 Először is ne felfelé menj az Administratiora, hanem lefelé a lift mellett bal oldalon. Persze majd annak a helynek is lesz jelentősége, de egy kicsit később. Ahhoz a helységhez menj vissza, ahol a gépszíjat megtaláltad. Ha abból a helységből kijössz, jobbra van a generátor szoba, balra a csillés helység, ahol ugyancsak tudsz menteni. A generátor ketrecén a lakatot lelövöd, ráteszed a szíjat. Abból a helységből vezet egy trepni, ahol egy indító tábla van. Ott belelősz az indítógombba és megnyomod, ekkor indulnak el a csillék. -
foldi6 #2431 amit te említesz ott még nem vagyok, most is bojongtam 1 órát de még semmire sem jöttem rá. Ott tartok amikor a főnyomoző megöl 1 összeégett ügynököt és szól, h állítsam áram alá a felvonót, lementem és ott bojongok. Lent vettem fel a gépszíjjat, de sehol sem tudom alkalmazni. Inne feljöttem Administáció felé mentem fel az emeletre ott találtam az elöbb említett ketrecet és mentő hely is van ott. Van még egy másik lemenet de ott sem tudok tovább jutni, mert ott a forró gőz nem enged... -
#2430 Bocs Axon.
Akkor nem 1 generátorról beszélünk. Én most járok 1-nél a MArsh refineryben. A generátor maga egy ketrecben van, az indítója mellette kívül. Ebből a helységből ki lehet menni egy trepnin egy indító panelhez. Ott ki kell lőni a középső gomb üvegét, úgy indulnak el azok a függő miazistenek. A generátor szbában van egy ajtó, ami reteszelve van, de azt ki tudod nyitni, mert belül van a retesz. Ha ezen a dupla ajtón esetleg kívül vagy, másik útvonalon kell megkeresni ezt a helységet.
-
#2429 Félreértettél vagy én voltam félreérthető. Nem a magyarítást keresem - az már megvan - hanem egy magyar nyelvű végigjátszást, mivel otthon nincs netem és ha elakadok akkor nem tudok kérdezősködni. -
foldi6 #2428 A generáror ajtaja el van reteszelve, egy másik ajtón van lakat, ami a lift aknájába vezet, azt levertem, de ott nem lehet sehova se felrakni a gépszíjt. Nem tudom hova kell felrakni -
#2427 Szia waffy! Megint én
Youtube-n keresd ezt: Call of Cthulhu Dark Corner of the Earth Hydra fight -
#2426 Próbáld meg a lakatot lelőni róla. Be kell menni és ott megpróbálni a szíjat rátenni. kb 1-2 lépést lehet bemenni.
-
foldi6 #2425 Van nálam egy gépszíj, de nem tudom hova kell berakni, a generátor ajtaja el van reteszelve -
#2424 AXON!Vagy 1862 bejegyzés a 8. oldalon. -
#2423 foldi6!
Ha az a generátor beindul, olyan függő szállító dobozokat indít el, már biztos jártál abban a teremben, ahol az ajtóval szemben van egy dótkerítésszerű nyílás, ami mögött van egy ilyen szállító doboz. Ebben a teremben az ajtótól jobbra van egy lépcső is lefelé, és a menteni is lehet. -
#2422 Van hozzá magyar nyelvű végigjátszás? -
#2421 Hát igen, de azért vannak homályos foltok így is. Próbálom célirányosan, minél gyorsabban eljussak oda, ahol tartottam.
foldi6! Nézd meg mid van az inventoriban, asszem ott van vmi, amivel elindul. Ha az az a generátor, amire én gondolok. -
foldi6 #2420 Sziasztok, elakadtam a Marsh finomítóban, a generátort kéne beindítanom, de sehol nem találom a tovább vezető utat, csak bolyogok az üzemegységi helyiségek között... nincs vmi tippetek? -
grimm13 #2419 Ha már nem elsöre viszi az ember valahogy minden beugrik! -
#2418 Én csak azokat tologattam, amiket muszáj volt. Én a riglikre esküszök, bár így is 3 v 4x is neki kellet rugaszkodnom mire sikerült. Lépten nyomon szívszűdülést kapott az emberem, az utolsó ugrásnál meg leesett.
Mindegy, túljutottam, a Marsh Refineryt kezdem. Még az a hajós rész amin már jó lenne túljutni, borzasztó sokat görcsöltem ott, mire egyáltalán rájöttem hogy a parton kell kilőni azokat akik a hullámokat gyártják.
Waffy neked sikerült-e vmi? Bírom ezeket a szmájlikat, egy-kettőt igaziból is elfogadnék. :-) -
grimm13 #2417 Azon a pályán az a jó hogy szinte minden szekrény eltolható az ajtó elé !!! -
#2416 waffy!
6 oldal 2007-es bejegyzés.
Újra kezdtem a játékot, nem tom mikor jutok oda vissza. Most menekülök a Gilman hotelből, ezt a pályát úgy utálom.
Sok sikert neked. -
waffy #2415 szejjasztok megint. Én ish ponnt ott vagyok leakadva ahol szjuca. Segítsen valaki plíííz. -
grimm13 #2414 Ezek szerint szegény cthulhut valaki megint megöli :(::): -
#2413 M E G T A L Á L T A M!
Mostantól:
Közben: -
#2412 Köszi, köszi. Mindent megteszek és mindenképp megszerzem valahonnan. W oldalakon már kerestük az emberrel eddig semmi. T oldalon nem vagyunk regisztrálva, esetleg megnézzük ott, ahová nem kell. Mindenkinek jó játszást. De ettől függetlenül, ha valakinek van ötlete írjon.