Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
fel kell robbantanom a helyet, most már rá fogok jönni remélem.
kösz a tippet<#taps>#taps><#taps>#taps>
A Marsh finomitóban járok, annál a résznél ahol van 1 gáz tekerõ
és három tekerõ aminek hiányzik a tekerõje.
A gáz tekerõt eltekertem aztán vissza, hogy tovább tudjak menni, megszereztem a halottol a csavarkulcsot és eltekertem a maradék hármat de ezek után nincs hova mennem, nem történik semmi , max egy idõ után meghalok elmebajban ha sokáig nézegetem a szörnyet, mit kell csinálni?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Igen, az energia-fegyver kell hozza. Az is ott van lennt a barlangban, egy nagyobb teremben. Asszem vizeses is van azon a reszen, konnyen meg lehet talalni.
Milyen polip?
PSN ID.: Beegabor
Elakadtam.
*** SPOILER ***
En asszem mar a vege fele tartok, csak eppen lepten-nyomon elakadok. :(
Jon majd a hajos resz! KURVA JO!!! :)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Én már a legelején elakadtam...:))))
Próbálom a piát kivinni a részegnek de az elreteszelt ajtót miután betöri a rendõr kizavar és elvesz töllem mindent!!
Mit kell csinálni?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Sziasztok!A Call Of Chtulhu-t veretem,és elakadtam a Marsh finomítóban.Eltekergettem mindegyik gázcsapot és lementem vmi Imádkozós helyre ahol ott van Chtulhu szobra,középen egy emelvényen 1 vörös kõ amit nem tudok kivenni sehogy,egy kõtábla amit már megfejtettem meg egy vezérlõpult féleség amit ha megnyomok akkor lézerfény jön ki a szobor szemébõl illetve az ajtó (ami bezáródott és így csapdába estem) feletti vörös kõbõl.Hogy tudok innen kijutni? Vagy egyáltalán mit csináljak? Valaki help me please!!!!!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
spacedragon: van MSNen? Felvehetnel.
([email protected])
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Amúgy sikerült lefordítanom:És igen igazad van van amit kéne rajta javítani pl a mesterséges inteligencia hát az nem valami jó.Pl ELfutok (már amennyire lehet)elbújok a dobozok mögött a sötétben hát nem megtalál?
Meg volt mikor elsétált mellettem csak úgy szó nélkül.Utána benyögte hallottam valamit:lol:
Szóval a mesterséges intelligenciától eltekintve egész jó.Persze sokan mondhatják mien kaki a grafika....De a közepes szintü graf mellett nagyon ott van a para hangulat és az 100%-ot érdemel.Én pl este kb olyan éjfél körül abbahagytam mert majd be sz****am mert hiába a sötét a szobába az ablak mellett van a gép...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
A kikoto varosban vagyok. Tul vagyok az idegesito autos reszen is. 3x siketult. :)
ugyanez a problémám, de BIZTOS nem a magyarosítás a ludas.. mivel nekem fenn sincs..
a régi gépemen (magához képest) "tökéletesen" futott, semmi gáz nem volt..
sajnos az újon ugyanaz mint az alattamszólónak :(
nemtudom hogy a kétmagos proci, az újabb VGA(-driver) vagy mi lehet a baja, de játszhatatlan..
DEBUG módban futtatva is állandóan kifagy, mentésnél, töltésnél, stb..
néha a gép újraindítás segít, néha az sem..
asszem vennem kell egy xboxot és azon tolni :(
http://emulehelp.uw.hu
Régen játszottam a játékkal elég, de hallottam hogy készül a fordítása, addig félre is tettem, és valami hiba mindig elõjön, hogy magától sötét lesz a kép majd kidob a windowsba hogy a prog. szabálytalan mûveletett hajtott végre, olyan 5-6 perc játék után. (Régen az angolnál nem volt ilyen)
Újrainstall nem segített, gondoltam talán rossz volt valami a dvdn, de nem, két napja leszedtem egy torrent oldalról, de semmi változás.
Valakinek valami ötlete,help!? Thx.
A gyárban,miútán elzárom a gõzt hogy tudok kijútni?Minden ajtó zárva...
Vagy ez valami bug?Esetleg kell hozzá a patch?