2691
  • wedge31
    Hát ha egyszer már ment akkor a gépedben van a hiba valszeg szoftveresen, más játék megy hiba nélkül ?
  • IgH
    nem. és az a poén,h emlékeim szerint régebben nem voltak bajok a játékkal ..
  • wedge31
    Vistán játszol ?
  • IgH
    én most töltöttem le a gémet,de vannak vele bajok rendesen..
    nincs arra vmi megoldás,h ne fagyjon ki mindig? van amikor rögtön egy betöltésnél fagy ki,van amikor betöltésnél egyszerűen csak fekete a képernyő,van amikor betöltésnél nem tudok megmozdulni,de most ahol vagyok (a csöves által adott kulccsal bementem a poorhouseba) állandóan kifagy loading után. vmi tipp?
  • Randal
    Merre van a topicja, mert sehol se találom.
  • Apus
    Na bocsi, látom van saját topicja.
  • Apus
    Üdv Halottatok erről valamit?
    Robert D Anderson and the Legacy of Cthulhu. Most szedem, a képek alapján elég förtelem, de az mint tudjuk nem sokat számít.
  • grimm13
    magyarositásal mi helyzet?
  • grimm13
    nekem csak ugy sikerült ha belötem magam de utána akármit csinálok nem jutok tovább nem tudom bekapcsolni azokat a "szökökutszeröizéket"
  • Shady313
    Thx megoldódott... Szereztem egy normális mentést... De Mackey amikor követ, mindig "félre-koordinálja" magát... :S Ez a bnug csak nálam jelentkezett????? :S
  • Shady313
    Üdv mkinek! Volna egy kis problémám... Az Esoteric Order Of Dagon fejezetnél vok és nem tok ott továbbjutni, hogy: Kiszabadítottam Mackeyt a "börtönből" és amikor elindulunk az épület felé (ugye ahol majd felkell emelni az a kőtáblát az ő segítségével) az előzőleg kirobbantott folyósónál, ahol a tengeri csillagok vannak, nem akar tovább követni :S megáll egyhelyben és a csigalépcsőn már nem jön utánam :S Most ez vmi bug, vagy nekem kéne még csinálni vmit? :S Ha bug akkor valaki megtudna dobni egy mentéssel? :S Mert 2 mentést vezetek, de sajnos mind a kettő annál a résznél van és ez már vagy 68% előről meg nincs türelmem elkezdeni (nincs rá időm :S). Szal aki tudna segíteni az írjon pls. Előre is köszönök mindent :)
  • joeperry
    Sikeresen továbbjutottam, most viszont a templomban gubbasztó bazi nagy rondasággal lenne problémám. A végigjátszás szerint teljes erővel meg kell lőni a gongot, vissza fel, kiírtani a szörnyeket, aztán beállni a körbe a nagy dög előtt, és így irányíthatóvá válik egy kisebbik fajta. Na most, ha én ezt mind megcsinálom, egy pillanatra átvált ugyan a szörny nézetére a játék, de aztán rögtön visszaugrik a főhősre, aki azzal kommentálja, hogy túlságosan zavarják a hangok, és nem tud koncentrálni. Mit kéne tennem?
  • Randal
    Kodekprobléma. Nekem Gf3-om simán fut.
  • grimm13
    ja és valaki nem ismeri a játékban használt betütipust?
  • grimm13
    VALAKI TUD VALAMI MEGOLDÁST
  • grimm13
    HELLO MINDENKI SZERINTEM NAGYON STILUSOS JÁTÉK DE VAN EGY KIS PROBLÉMÁM VELE ATI 9600-OS A VIDEOKÁRTYÁM ÉS 512 A RAM DE NÉHA A JÁTÉK BESZAGAT PL.: BEJÁTSZÁSOK ELÖTT
  • joeperry
    Ott tartok, hogy a hajón eljutottunk a kapitány fülkéjéig. Miután az öreg kinyírta magát, lemászok a lépcsőn, be a szellőzőbe, jön egy videó, amiben egy szörny ráront a két társamra... aztán puff, kivág a windows-ba. Akárhányszor visszatöltöm, mindig ez történik. Tapasztalt már valaki ilyet? Jól jönne egy kis segítség...
  • DarkSector
    Előfodulhat.
    De a D.E.-ből találtam már képeket...
  • _Atti_
    a többi egyik se megvalósult project nem?
  • 1488
    nincs... csak angol
  • bauer15
    leht már lerágottt csont de van hozzá magyar nyelvű végigjátszás
    linket tudnátok adni
    kösszi
  • 1488
    én is az előzőtől :) :D
  • DarkSector
    Nem hiába...
    Egy mestertől tanultam...
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Óvatossan juss le a lépcsőn, és el kell jutnod egy kapcsolóig, majd tovább a megtisztított úton és az a lényeg hogy fel kell majd szedned egy biztosítékot, és elvinni a gépbe.
    Van egy olyan rész is, ahol találhatsz egy villáskulcsot, ezzel meg kell nyitnod a 3 szelepet a négyből amin nincs tekerő...
    Ezután menj ki a teremből azon az ajtón ahol bejöttél ide ahol a kereszteződésben 4 liftajtó volt ezelőtt, és az egyik megrongált liftajtó szikrákat dobott és nem lehetett kinyitni...
    Most ha mind a négy gázcsap nyitva van akkor már be tudsz majd menni rajta....

Szólj ha még elakadsz....
    Valaki biztos lesz majd aki segít....
    Ugye 1488!
  • 1488
    Mától te vagy a hivatalos segítő :))
  • FR33ZE
    THX a helpet

tiszta faraszto volt csak egy uveglap volt elotte-.-

eljutottam eleg meszire
    most vmi buzi nagy hydra vagy mi a sazar van elottem Geci nagy
    azt nem enged el mindig csapkod meg ilyesmi Marsh keltette fel a kurva
    anyat itt elakadtam:S
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahhogy bejutsz a generátorokhoz, és berakod a szijjat (jobbkézfelől) menj tovább az indítópulthoz...ezután lőjj rá a nagy piros gombra, mert uveglap védi...én is csak véletlen jöttem rá....ilyen hülye megoldást kitalálni!
  • FR33ZE
    CSá all
    itt vok a Marsh refineryben
    talatam vmi szijat vagy mit es raraktam a generatorra most meg vmi panelt kene beuzemelni es itt akadtam el:s
  • DarkSector
    Köszönöm...
  • 1488
    sztem hiányzik vmi modul vagy ilyesmi... telepítsd újra
  • DarkSector
    Jah ha már itt vagyunk ebben segítsetek légyszíves...

Ez a hibaüzenet jelenik meg a játék indítása után néhány másodperccel....

A "0x00425053" címen található utasítás a "0x00000004" címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read".

HELP ME!!!!!!!!
  • DarkSector
    Kössz...
    Jobban fogunk majd figyelni...
  • DarkSector
    A felkiáltó jeleket ne vedd támadásnak...
    Szerintem, meg a SH-hez nincs sok köze, mert az külsőnézetes....max annyi, hogy mindkét játék horroros...
    A CoC 1person és a SH meg 3person játék.
    És ne hogy az jöjjön le, hogy most haragszok vagy ilyesmi...
  • Sysfox
    hmmm...ez a vitaműsor nem éppen a fórum témájához tartozik most már...

Csak szólok.
  • wedge31
    Igazán nem akartalak megbántani de mivel nem írtad be az adatlapodra korodat igy automatikusan arra gondoltam,hogy még spárgán huztad a bilit mikor a én már javában c64-eztem...
    Én nem kötözkötök hanem leírom a véleményem és a te válaszaidat se veszem annak bár egy kicsit sok felkiálltó jelet használsz.
    "A konzolos vonásokról meg annyit, hogy a CoC után próbáld ki a Call of Duty 2-őt vagy a Fear-t....
    És vágni fogod a különbséget a két fps között!!!
    Mert pc-re kurvagyorsan kell reagálnod a dolgokra, míg konzolon az irányítás miatt más ezközökhöz kell nyúlniuk, és ott marad a történet....
    Próbálj meg így lopakodni a PC-s fps-ekben " -ez töled idézet / mert nagyoktól mindig lehet /
    Na most én nem hiszem,hogy ezt félreértetem volna vagy te írtál mást mint amire gondolsz mert szerintem egy pc játék nem a gyorsasága vagy lassusága miatt mint ahogy írtad lesz konzolos hanem mint írtam attol hogy eleve pc-re írták e vagy ha nem / ez mondjuk nagy hiba / akkor hogyan portolták.
    Nos ebben az esetben te ha feltelepited és elinditod ezt a gémet nem fogsz látni rajta semilyen konzolos jegyet lásd:nagy HUD,gagyi írányitás,rossz kameranézet.alacsony felbontás,target lock stb.
    Ergo a játék pc változata nem konzolos,mert ennek a szónak pc-sek között elég negativ kicsengése van.
    Az általánoságrol annyit,hogy a CoD meg a FEAR gyorsaságát hasonlitotad a CoC-éhoz akkor hol itt az általánoság ?
    A lopakodásrol annyit,hogy semivel sem lopakodtam többet ebben a játékban mint mondjuk a far cry-ban.
    Abban teljesen igazad van,hogy a doom-nak vagy a hl2-nek jobb a grafikája de az én értékitéletem szerint ez csak összérték egynegyedét teszi ki, ami nekem sokkal fontosabb az a story és a játékmenet valamint a hangulat.
    Ezekben szerintem / láthatod én nem általánoságban beszélek / messze fellete áll a jelenleg piacon levö hasonló játékoknak.
    A legnagyobb gondom itt az összehasonlitásal van mert bár a CoC first person nézetü gém de az fps harmadik betüje a shooter csak nagyon nagy rosszindulatal mondhato rá.
    Ha már minden áron hasonlitani akarnám valamihez akkor az SH 1-2 jut eszembe de már ez is eröltetett.
  • DarkSector
    Részletkérdés...a lényegen nem változtat...
    Ja és melyik rész-t kellett volna spoilerelnem?
    Mert tudtommal nem írtam segítséget vagy végigjátszást semmilyen részhez sem....de indokold hogy melyik az a mondat vagy hozzászólás, és töröltetem a házigazdával...
    Ok?
    Ja és ha volt ilyen hogy spoiler-t löktem valahová akkor mindenkitől elnézést kérek, de abban a pillanatban nem vettem észre...
    Ha volt ilyen, akkor SORRY!
  • DarkSector
    Nem vitázok...
    Ez az én meglátásom...
    De kössz a hozzászólásodat és mindenben egyetértek veled, főleg a trehány STALKER ügyben....

Ja és HL2-ben az tetszett, hogy saját magamnak le tudtam szinkronizálni...
    Bár sokáig tartana a teljes szinkronizálás, mégis meg lehet könnyen csinálni...
  • Randal
    Uhh. Az este írt utolsó mondatom kicsit furán sikerült.
    Egyébként meg grat nektek, hogy tudjátok a spoilert használni, mert amiket leírtatok azokért már simán büntetőpont járna.
    Figyeltek ti egyáltalán a másikra, hogy valaki még NEM JÁTSZOTTA VÉGIG!

Egyébként meg a CoC X-Box-ra ÉS PC-re tervezett játék volt, csak asszem anyagi gondok miatt maradt az X-Box és onnan is 1 db emberke portolta át PC-re.
  • 1488
    pörög a topic :D
  • Atisz #2052
    Nos a Half Life 2-nek is volt egy brutális hangulata. Amikor egy mutáns élőhalottakkal teli városrészen kell éjjel átmenekülni a katonaság elől. Nos, attól a mai napig libabőrös leszek...
    Hatalmas jelenetek vannak abban a játékban is és a sztori is elmegy (persze az episode 1-2-t is végig kellene majd játszani hogy teljes legyen).

A Call of Cthulhu természetesen sokkal jobb, mind sztoriban, mind hangulatban. A századeleji kisváros, a kultistáktól hemzsegő kisváros, a hotel ahol bevillanak a recepciós áldozatainak utolsó emlékképei... egyszerűen feledhetetlen.

Én aszerint hasonlítottam őket össze, hogy mind a 2 FPS és hogy a grafikai engine indokolttá teszi-e az adott videokártya használatának szükségességét. A HL 2-ben olyan effektek voltak, hogy még ma is eláll tőle a szavam (kövezzetek meg, de sztem szebb grafikája van mint ma a Stalker-nek és fele olyan gépen fut ), ellenben a CoC-ban nem emlékszem olyan frenetikus grafikai megvalósításra, amitől elájutam volna.
    Ennyi. Nem akartam vitát indítani és ti se vitázzatok egymással ilyesmiken, mert mi itt mind rajongók vagyunk, mindössze csak apró nézőpontbeli különbségek vannak köztünk