2691
-
#2171 Menj el oldalt egy folyoson annak a végén van egy kar azzal kikapcsolod. -
Szpecnyaz #2170 Hello a devil's reef pályán hogyan lehet tovább jutni a tüskés csapóajtónál?Mert amikor rálépek arra a kőre mindig meghalok. -
Szpecnyaz #2169 Hello a devol's reef pálya elején a tüskés csapó ajtón hogy kell tovább jutni?Mert mindig amikor rálépek arra a kőre egyből meghalok. -
Szpecnyaz #2168 Hello a devil's reef pályán az elején azon a tüskés csapóajtón hogyan kell tovább jutni? mert mindig amikor odalépek egyból meghalok. -
grimm13 #2167 Ja akkor passz .Sajna csak az emlékezetes részekre emlékszek.Pl:ahol 3 orán át szenvedtem mert elakadtam.Amugy a Innsmuthban a széfnél honnan lehet megtudni a kislány születési dátumát mert a napló azt irta hogy az ö
szül. dátuma a kod de nemtom mikor született.Pedig a rajzai alapján még a személyiségét is meghatározom.:D -
#2166 Az már megvolt. -
grimm13 #2165 Ha jól emlékszem ez az a pálya amin elfognak?mert ha igen akkor megkell szerezni azt a növényirtot és lefujni azt a nagy gyökeret az egyik cellában.Majd azon felmászni. -
#2164 Ott biza pedig rohanni kell. Ajtókat becsukni, futni, emgint csukni, futni stb. stb.
Én a barlangban akadtam el ott valami csillaghalat (tengeri csillag?) vagy mi az istent kell kilőni vagy mittomén mit csinálni a vízesésnél. És fogalmam sincs mi a teendő. pedig végigjátszást is olvastam, de nem tudom mit keressek és hol. Szóval ott elraktam -
#2163 Én az utolsó pályán tettem félre úgy fél éve... :) -
grimm13 #2162 áh csak ugy döntöttem amig nincs magyarositás nem nyulok hozzá és a döntésem ot már a mentéseim is elvesztek:D -
#2161 Látom te is részletekbe játszod. :) -
#2160 No, előszedtem a 2006.11. havi mentéseket, és kis pihenő után befejeztem végre. Azért a végén a FAQ-t el kellett olvasnom, hogy összeálljon a történet.
Nem semmi játék volt, az egyik leghangulatosabb, amivel eddig játszottam.
Akárki akármit mond, a játék grafikája nekem nagyon tetszett, igazán stílsos, és remekül visszaadja az eredeti történet, és maga a világ hangulatát. -
#2159 Mindegy, előveszem 8 hónap múlva újból és csak sikerül, így lesz a CoC-ból nekem egy trilógia. :)
Nem érdemes ilyen értékes játékokat csak úgy kidobni. :) -
grimm13 #2158 Hát akkor a Lost forumba kéne irni:D:D:D:D:D.Szivesen segitenék de olyan messze vagyok ettöl a pályátol hogy erre a részre nem emlékszem.Pedig beugrott még az is hogy amikor a hullámok jönnek kapaszkodni kell:D:D:D:D -
#2157 nem végigjátszási probléma volt, hanem túlélési :( -
grimm13 #2156 végigjátszásban mit ir? -
#2155 de úgyis betörik és futnak utánam... -
grimm13 #2154 nekem ugy rémlik mintha bekéne reteszelni valamelyik ajtót magad után -
#2153 Figyu, amikor már 3x megöltem azt a sok szörnyet ami a hajóra felmászott, ez kb. 10 perces "szórakozás" és azután a parton kilőttem azt a 3 seggfejt aki hullámoztatja a tengert, majd bemenekültem a legénység életbenmaradt tagjaival és akkor lefagy, nem tudom miért (k**vaanyjáért) akkor már elfogy a türelem.
De nem értem a fedélzeti kalandok után miért nem volt egy rohadt mentés.Ekkora szemétséget.
Pedig nagyon durva rész és sok időt vesz igénybe, a kezem is elfáradt attól a folyamatos lövöldüzéstől, meg alig van töltény, jó ha azt túl éli az ember. -
#2152 Jaja ott akadtam el én is :D
Nem tudom hová kell futni a halemberek elől... -
grimm13 #2151 Én ezt egyyszerübben csinálom simán nem játszok vele utána meg ujra elöveszem.Egszerübb!! -
#2150 Amúgy ezt a játékot másodjára se tudtam kivinni, ismét töröltem, mert felb*szta az agyam.
Tavaly decemberben, pont az alvás utáni részt nem tudtam kivinni, most szeptemberben elővettem újból a játékot és sikerült az a rész, viszont megakadtam a hajónál, és újból töröltem.
Folytatom jövő év májusába vagy júniusába. -
grimm13 #2149 A szekrényel kapcsolatban igazad elssz csak egy pályával késöbb.Most feküdj le szépen.:DNe értsd félre tényleg le kell feküdni csak elöbb reteszeld be az ajtokat. -
LadyMorgana #2148 Szijasztok!
segitségre szorulok...
most nyitottam fel az első széfet aztán, átmentem a Gilman hotelbe.
Ott most egy emeleten vagyok ahol 2 szobába lehet bemenni amik egymásból nyilnak és van egy hosszu folyosó is.
nem tudom hogy menjek tovább...
próbáltam eltolni a szekrényt de nem megy meg sem mozdul pedig szerintem azzal kéne csinálni vmit...
SEGITSEN valaki!!!! -
grimm13 #2147 amugy én nem csalásra használom ezt a progit de ezel olyan dolgokat lehet "megmászni" és hasonlok hogy csúcs !! Aszem egyedül az ugráson állitotam.
pl.:van az a pálya amikor menekülni kell és a csajt ki kell menteni onnan fentröl és nálam mindig leesett de ezel a progival kitudtam menteni,bár igyis ugyis meghal hisz a sofört fejbelövik amikor a platón vagyok és a csaj is belehal tehát mindeggy -
#2146 asszem nincs a call of cthulhunak magyar rajongói oldala, vagyis én nem találtam sehol... -
#2145 sziasztok a magyar honlapot hol találom? -
Perszepeta #2144 OK, leszedtem a patcher 1.15-öt, bemásoltam az engine könyvtárba, ahol az exe file is van. Már csak az a gondom, h miután beállítottam h mennyi legyen a max ammo, mentettem a beállítást, de játékban akkor sem működik. megnyitottam a game alatt az F1-et is , de nem találtam semmi beállítást, h engedélyezze a csalásokat. Most akkor mi a teendő, mert sztem csak én vok béna :P (van god mode is de nem működik, csak a flyer mód. :) tehát akkor akkora gáz mégsem lehet. Kösy még 1x a segítséget! -
#2143 cheatelj egy kis ideig, amíg túl jutsz ezen a problémán, azután cheat off... -
Perszepeta #2142 Hi! Nem tudom, hány ember látogatja még ezt az oldalt, de olyan kérésem lenne, h tudna vki küldeni 1 MENTÉST? Ott tartok továbbra is, h a Robert Marshot kinyírtam. Tehát EZUTÁNI 1. mentés kellene, v vmeik közeli. Egyszerűen nem tudom továbbvinni, van kb 14-15 töltényem, ellenfél meg v 20, és nem elég, a késsel meg kevés vok :( És sztem nem is azzal van a baj, h nem spóroltam, mivel ezt a puskát a játék "adja" miután megöltem a Robertet, tehát gondolom fix a töltények száma. Korábbi mentésről tehát felesleges lenne elkezdeni még 1x.
Lécci adjon vki tippet, v linket, mer rohadt jó játék, és szeretném végigvinni !!!
KÖSZI!!! -
Perszepeta #2141 Grimm13 kösy a segítséget!! :D Először megpróbálom majd a kamikáze módszert :D Tehát késsel lerohanom akit tudok (ill odalopódzással persze),aztán az utána levő résznél már csak elég a töltény ("zárt" kapu után ill barlangnál). Aztán ha ez nem megy, akkor folyamodom csaláshoz ... bár nem szívesen...
-
grimm13 #2140 Én találtam a játékhoz egy patch szerüséget amiben átlehet irni a szereplö tulajdonságait ott átlehet irni azt hogy menyi töltényed lenyen meg ilyesmi mekoát tudjon ugrani menyire sérüljön stb. csak azt nem tudom honnan szedtem le:D -
Perszepeta #2139 Sziasztok! Most tényleg nagy gondban vagyok a játékban. Ott tartok, hogy megöltem a Robert Marshot,
felszedtem a puskát a hosszú lépcsős utáni részen, majd a lehető legkevesebb töltény elhasználásával megöltem a 2 "varázsló"-szerűséget, meg 2 ellent.
A gondom az, h mikor megyek tovább, kilövöm a résen keresztül akit tudok, de aztán ennyi kifogy az összes töltényem ami ehhez a puskához van (más fegyver meg nincs).
Felszedtem mindenhol ahol találtam (Robert Marshnál, meg a templomos résznél volt 1 tár). De egyszerűen nem tudom mit csináljak, mert 1 késsel mégsem támadhatom le a felém rohanókat, mert hát itt pont aza a rész jön amikor szaladnak felém csomóan.
Késsel meg mégsem nyírbálhatom őket. Próbáljam meg 1 korábbi mentéssel? Nem tudom lenne-e értelme. Néztem kb 11 töltényem van azzal 1ütt amit felszedtem közben. Van vkinek vmi jó tippje? Már 20x megpróbáltam ezzel a mentéssel, hátha most elég lesz. De nem. Youtube-on levő végigjátszás sokat segített eddig is, dehát attól félek itt ez vmi bug lesz.
Köszi a tippet előre is! -
#2138 A játék valóban fasza!
De én igazán unom ha nagyobb részeket kell újrajátszodjak ugyanazzal a "koreográfival", monotonná és idegfeszítővé válik.
Nem olyan ember vagyok aki többször is képes megnézni egy filmet vagy teljesen újrajáccani egy játékot.Például még a kedvenceimet se toltam végig többször. -
Perszepeta #2137 Köszi a segítséget!
kb 10 perc után találtam meg magam is, h hol rontottam el :P
Persze, h én voltam megint figyelmetlen... :)
Úgyh mostmár sínen vagyok :)
Amúgy fasza a jéték, még ha csak soxor 20. próbálkozásra megy vmi. A mentési rendszer télleg gázos, de ha minden pillanatban lehetne menteni bárhol, sztem nem lenne ennyire izgalmas. Így legalább (néha) mi is közel lehetünk ahhoz, h megőrüljünk, mint a főhős :D -
#2136 És ha netán még valakinek megvan a CoC banner kérem tetesse be a moderátorokkal!Én nem tudom kinek van meg és hol... :)Utána is néztem pedig. -
#2135 Jó, mert nemrég voltam ott és emlékszem mit kell csinálni, én is köröztem nem keveset :)
Emlékezned kell, hogy hol indítottad el generátort (vezérlőpult), amikor meglátod utad közben szökj át az utána jövő részre.Oda ahova át kell szöknöd láthatsz egy egészségügyi dobozt és egy "jóbarát" is lő majd rád.
Azután le a lépcsőn, ott pedig már kitalálod mit kell tenned. :) -
Perszepeta #2134 Szevasztok! Én a Marsh Refineryben akadtam le megint. Kezdem ott, h mikor lelövöm a pálya elején a gépfegyveres faszit, és felveszem a másik szobában levő puskát, akkor sem jelenik, h nálam lenne ... Ez vmi bug?
Ott már le is akadtam, h mikor az ügynök lelövi azt a faszit, elindulok balra, le a lépcsőn. Odáig eljutottam, h mentem fel ill körbe a létrákon, és bekapcsoltam 1 generátort v mit, de aztán utána nem jövök rá mit kell tenni, má 1 órája körözök, és nem találtam "új utat".
Jah és néztem a youtube-on, ott meg vagy hiányzik ez a rész, v én vok megint nagyon hülye :P (mert a video alapján én nem is jártam erre).
Lécci segítsen vki!!!!!
Kösy!!!
-
tomyboy0000 #2133 megprobalom ugy !! koszi!!
-
#2132 Jó, sikerült :)
Nem volt rövid ez a fejezet(Marsh Refinery), én mondom. :D