2691
  • Atisz #2131
    Igen ha jól emlékszem a követ kell mozgatni.
  • Qwerty4
    És el kell mozgatni azt a követ?Annak a célzására gondoltál?Vagy ott kell hagyni ahol volt?
    Nagyon idegesít, mert ott meghaltam, nem is tudom mitől, újra kell játszodjak egy nagy részt.K*rvára idegesít ez a rohadt mentési rendszer, csak az ember drága idejét lopja.Nem értem miért így
    csinálták a játékot.
  • Atisz #2129
    Pedig kéne :D
    Próbáld pontosabban becélozni.
  • Qwerty4
    HELP!

Gyors segítség kellene:az a bioszörny vagy nem tudom hogy nevezzem legyőzése után eljutottam egy helyre ahol az ajtó bezárult, nem tudok sehova menni, szóval ott van egy piros kő, egy szobor és egy gomb amivel működésbe lehet léptetni a lézert ami a követ célozza meg.De nem történik semmi.
  • Qwerty4
    3-1-5-7, az óramutató járásával megegyező irányba kezdjed
  • tomyboy0000
    hello van egy nagy keresem irja mar nekem meg valaki hogy az elso szefnel mi a kod?
    egy boltba van ahol mikor be megyek tanalok egy lanyt a szef ellot
    de utana nem tudom mit kel csinalni
    valaki irja meg ! elore is kosz
  • Qwerty4
    na, túljutottam ezen a helyen...

nagyon csíptem az égő bankos részt és az azutáni menekülést :D
  • Qwerty4
    Itt akadtam el, még mindig nem sikerült tovább jutnom:

A végigjátszás ezt írja:

"Immediately climb down the ladder to reach the secret tunnel (next to the altar) before it closes.
    You're safe for now. Head into Pious Augustus' -- I mean Minister Lawrence's
    secret chamber and take the Record of Births and Deaths (clue). Investigate
    the random number pattern on the desk and place the postcard Rebecca gave you
    to get the safe combination. It is read reversed: 3-1-5-7 and start clockwise,
    and turning the other way when you hit each number. "

Tehát vegyük el a születések és elhalálozások naplóját az asztalról.Az asztalon található kőtáblát (ami véletlenszerű számok egyvelege) nézzük meg és helyezzük oda a levelezőlapot amit korábban a csaj (Rebbeca) adott nekünk.Majd ezután megkapjuk a kódot, amivel a széfet ki lehet nyitni és tovább indulni azután...
    De hogy lehet azt a levelezőlapot a kőtáblára helyezni?Azt csak olvasni tudom...Nem tudok semmit se tenni vele.
  • Qwerty4
    Hello!

A 2. fejezetnél tartok és elakadtam, méghozzá akkor amikor a templomból lemászok és egy alagútban kötök ki, van ott egy széf, egy könyv, egy számmal teli kőtábla(nem tudok vele semmit tenni), illetve mozdítható koporsók(3 db).Tudom a széf kombinációját (3-1-5-7 az óra járásának irányába mozdítva), de nem engedi, hogy a széfet használjam.
    Mit kell tenni, hogy ez a kombináció egyáltalán használható legyen?Mit hagytam ki?Mindent elolvastam, de nem jövök rá mit kellene
    tennem...

• Perszepeta
    Szevasztok!
    Kéne 1 kis segítség. Most értem el a dutyihoz, "beszéltem" a sráccal, meg a dilissel, majd elbújtam, őr kijön, én meg bementem. A gondom az, h foggalmam sincs merre kell menni, bejártam az egész házat. Az egyik szobában tudom h ott a kulcs, az emeleten, de az őr mindig meglát aztán kinyírnak. Ki lehet csalni onnan vhogy? v Mi a teendő? Már 20x próbálkoztam mfélével, de semmi.
    Írjon vki mailt ([email protected]), v ide!
    KÖSZI!!!!
  • grimm13
    ha tudnám megmondanám de ugyis nemsokára kész a magyarositás már 95%-felett jár
  • keeper007
    és esetlega magyar végigjátszás elérhetőségét is megtudnád mondani?:)
  • keeper007
    oksa :)
  • grimm13
    nem azért kérdem hogy leba*alak mint sok más ember csak ugy érdekelt nekemis rengeteg másolt ,letöltött játékom van .Egyébként szerintem formázd le a gépet.Vagy probáld ki a regedit-et
  • keeper007
    hát őőő :D

de régebben elindult
  • grimm13
    eredeti?
  • keeper007
    najo, mostmeg az a problémám hogy felrakom a gamét, elinditanám és kifagy... :( nemtörténik semmi
  • keeper007
    igen, az a baj h az angolt énis vágom :) :( a magyar kéne :)

de köszi, lehet nekkezdek igyis, hisz angol tanulok :D
  • kukxy12
    Van magyar végigjátszás én csak az angolt vágom.
    faqs.ign.com/articles/665/665079p1.html ez az angol végigjátszás cime.
    ha érdekel nézd meg
  • keeper007
    hali, a végigjátszást hol találom mge? a magyart. pls irjatok le a cimet.
  • ono80
    Sziasztok.Elakadtam én is sajna nem vágom,hogy honnan lehetne megtudni a jailhouse-ban lévő széf kódját.Kiengedtem egy csávót a sitről és most egy kocsit bütyköl és ennyi nem tudok tovább menni.Segítsen valaki. Köszi..
  • kukxy12
    oké kösszi!
  • bandypappa
    no megvan rája kell sassantani a picsára, aki leesett oszt odamész a brianhó az sirni kezd aztán gó el.
  • bandypappa
    Nahát én is ennél szopk már ey ideje, kéne segitség, de nem akarom végignyálazni 2100 commentet, kösz.
  • kukxy12
    Hello mindemki! Elakadtam az escape from innsmouth fejezett elején.
    Az a buzi Brian meg áll egy bejáronál és jön egy csomó köcsög azokat lelövöm aztán nem tom hogy mitt kéne csinálni.

Elöre is kössz annak aki segit!!!
  • Imperat
    Hello! Nemrég kezdtem játszani a játékkal, de van egy furcsa problémám, mivel újraraktam az egész gépet, mert tönkrement a win, magyarul mikor valamit uninstaláltam leszedett pár fontos dll-t. Mindegy is ez, felraktam az új instabil rendszert, és mellé a ezt a gémet megint. Elkezdtem játszani, megvtol a régi mentés semmi probléma. Aztán kiléptem, és aztóa nem indul el... Bejön a fekete képernyő mintha töltene, és kész kipukkad, és kilép a töltésbl, visszadob a win alap tálcára, és nem csinál semmit utána. Valaki tudna ebben az ügyben segíteni?
  • Azareus
    Ja még a "Variety Store" hátsó ajtajához lesz egy kulcs amit a tulaj ad oda. A hátsóajtót a lépcső alján találod ahol a mogorva, nagydarab randőr áll.
  • Azareus
    figyu cumfu, a 2.pályán több ilyen pont is van. Ha a pálya elején vagy menj ahoz a kordonhoz ahol a barna hosszú kabátos rendőr áll. Lopakodj a folyosó végére és ott van az ajtó. Ha bemész meg kell keresni a pult mögötti csapóajtót nyító kampót írány a pince. Ha túlvagy ezen a részen akkor van nálad egy üveg vodka, azt add oda a "Washington street-en" szerencsétlenkedő részegnek aki cserébe ad egy kulcsot a "poorhouse-hoz" amit az első verzióval szembe található háztömbnél kell használni, egy szürke ajtó amin ki van írva nagy piros betűkkel hogy '"Poorhouse". HÁT ENNYI LENNE. EZEKUTÁN MÁR NINCS MESSZE A PÁLYA VÉGE.
  • Azareus
    neked is választ tok adni cumfu,csak várj.
  • Azareus
    szurka, bocs hogy eddig nem írtam de vakáción voltam, ha gépközelbe tudok maradni kb. nap és pontos választ adni hogy, nekem hogy nyílt ki a széf.
  • cumfu
    heló csak azt szeretném kérdezni, hogy elekadtam a 2. pályán :) van egy kulcsom de nem nyittya ki az ajtót asszem valami hátsó ajtóhoz kell!
    Lécci segítsetek! előre is köszi
  • szurka
    nálam az "s", a hátrafele a használ alapból, és úgy emléxem, h az előző széfet úgy nyitottam ki, h minden szám után megnyomtam, és a végén entert, de így most nem megy. Simán a számokkal sem megy
  • Azareus
    Ja, a "Minden szám után megnyomom a hátranyilat" izét nemtom honnan vetted de próbáld ki anélkül.
  • Azareus
    jobbra kezd a forgatást a 3-asig, aztán balra egész az 1-esig, majd ismét joddra az5-ösig, végül megint balra a 7-esig és autómatikusan kinyítja a széfet. Ha nem jön be, írj és megnézem pontosabban de nekem így nyílt ki.
  • szurka
    hmmm...már próbálkoztam 3157-tel, de nem fogadja el. Minden szám után megnyomom a hátranyilat, és a végén entert. Vagy nem is így kell? Az előző széfre nem is emléxem, hogyan csináltam XD
  • Azareus
    SEGÍTSÉG!!! Már legyürtem a "Marsh" által létrehozott nyálkaszörnyet, de mikor visszaküldenek egy colt-tal, már nem tok mit csinálni, bementem a terembe ahol trutyi van és 4 gázcsap, megvan a franciakulcs is amivel meg lehet nyitni azokat amelyeken nincs csap.RÖVIDEN: Mind a 4 csap meg van nyitva. Mit kell csinálni?! Előre is köszi.
  • Azareus
    3157 a kód a száfhez kriptában van. A benne talált keresztet majd rakd be a folyosó végén lévő sír melletti formába.
  • szurka
    hahhóóó! Hát én 1szerűen elakadtam a templom alatt a kriptában, amikor ráraktam a képeslapot a számos kőtáblára....basszus, annyira logikus lehet, de 1szerűen nem tudok rájönni a széf kódjára... plíííz help
  • Prince23
    Próbálj drivert cserélni, először töröld le a problémás drivert, és aztán meg telepítsd a frisset, a májusit, ha 7-es sorozatod van Xp-re akkor a 94.24-es drivert tedd fel.
  • IgH
    aha. nemtom,majd még próbálkozom vmivel. az biztos,h akkor ati kártyám volt,most pedig geforce van,de nemhiszem,h ez ennyibe befolyásolná,nem olvastam semmi ilyet..azért kösz a segítséget!