2691
  • grimm13
    Csak kongasd öket össze-vissza.De elméletileg balrol jobbra.
  • Kisbiku
    Valaki nemtudná nekem megmondani h amikor bejutok a templomba ott a harangokat milyen sorrendbe kell megkongatni,vagy mit kell csinálni?
  • grimm13
    áh ott mindenkit elküldenek a csába
  • Requiem88
    akkor már csak azt nem értem miért ide írtad...
  • grimm13
    ja és még valami ha daemonal és alkohol-al se lehet akkor mivel?
  • grimm13
    amugy thx
  • grimm13
    ez nem call of cthulhu hanem lock on flaming cliff
  • Requiem88
    wareeeeeeeeeeez
    lépésről lépésre:
    1, töltsd le az ISO vagy NRG file-t (gondolom már ez megtörtént)
    2, írd ki egy cd-re (de ne újraírhatóra mert azon nem megy, tapasztalat)
    3, a cd-ről telepítsd fel, de a meghajtód CD/DVD-ROM legyen, ha mégsem, a starforce kötekedni fog, ekkor patcheld fel 1.12a-ra.
    4, játssz.

megjegyzés: ne próbálkozz daemonnal vagy alcohollal, nem működnek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

megjegyzem én nem szarakodtam vele ennyit, sőt, ha jól emlékszem nekem felment virtuális meghajtóból is. próbálkozz.

• grimm13
    Hello mindenki most én szorulok segitségre valaki tudna segiteni aban hogy ez mit jelent ?

Step by steps:
    1) Download ISO or NRG image, either is OK.
    2) Burn it to CD-R media. Don't try on CDRW media, it doesn't work. Tried on mine.
    3) Insert burned disc into CDROM/DVDROM drive to play. CD/DVD-ROM is very important, Starforce will say incorrect media if you insert in CDRW/DVDRW drive. Please update to patch 1.12a if you want to use CDRW/DVDRW drive.
    4) Enjoy the game.

Note: don't bother to try mounting in virtual drive by using alcohol or daemon, it doesn't work either.

• grimm13
    Lehet hogy tévedtem de szerintem 2612 a kód amit te akarsz mindenáron beleverni abba a szerencsétlen széfbe az a jailbreak-en a kód váze!!!!
  • Shady313
    Üdv! Darkness Withint tolja valaki?
  • Requiem88
    ha visszaolvasol megtalálod a választ
  • misi papa
    Valaki segítsen,hogy mi a kód a boltban levő széfnek.Ha jól tudom 1846,de akárhogy tekerem a zárat nem nyílik.Előre is köszi a segítséget.
  • grimm13
    Szerintem inkább ez a kod:2612. Probáld ezzel.
  • misi papa
    Valaki segítsen!Nemrég kezdtem játszani a Call of Cthulhuval,de már elakadtam.A boltban nem tudom kinyitni a széfet.A kód ha jól tudom 1846.Akárhogy tekergetem a zárat nem nyílik.Előre is köszi a segítséget!
  • wantonly
    Nekem már nincs fent a játék, de úgy emlékszem ebben a patch-ben láttam mentés funkciót is.. Próba cseresznye.

http://www.sucklead.com/DCoTEPatch.exe
  • grimm13
    Az szerintem nem is igazi patch hanem valmiféle progi amivel átlehet irni a játék tulajdonságait pl.: milyen gyorsan fuss ,milyen magasat ugorj,menyire sérülj....stb
  • grimm13
    van hozzá egy petch de az ilyen problémákra nemjó de nekem egy olyan problémám volt hogy az valamelyik pályát nem akarta betölteni és ez megoldotta:A programok telepités és törlésénél kezd el uninstalálni és lessz 3 választási lehetöség ott katintcsa a repair-ra és szerintem megoldja a problémát
  • FR33ZE
    van 1 problémám nem tok menteni 1xüen nem menti el:S nemtom miért, esetleg vki tudna adni 1 linket ahol le tok szedni vmi patchet
  • FR33ZE
    kösz a helpet
  • grimm13
    1 jobra,8 balra,4 jobra,6 balra
  • FR33ZE
    a börtöni széfnek mi a kombinációja?(3.széf)pls vki help
  • FR33ZE
    Kurva jo game meg minden csak jo lenne már 1 magyarítás
  • grimm13
    Amugy ez már máskor is szobakerült:D
  • Qwerty4
    kösz, megkeresem
  • wantonly
    Találtam egy "DCoTE Parcher 1.20" nevezetű progit, bizonyos dolgokat lehet vele állítani, nekem már csak a falon átjárás segített az egyik résznél.
  • Qwerty4
    Milyen csalással?Nekem is lefagyott sajnos...
  • wantonly
    A keresőbe akartam írni, csak ide sikerült. Tesztelő sem vagyok, pláne meteorológus :P

Nálam a hajós részen fagyott állandóan a játék, de már megoldódott, sajnos csak csalással sikerült továbbjutni.
  • Atisz #2183
    Lol, akár.
  • grimm13
    de az is lehet hogy meteorologus és a Mátrában lakik:D
  • Atisz #2181
    Világos. Lehet hogy ennek ellenére már kipróbálta. Különben miért írna ilyet?
  • grimm13
    logikus lenne de még nem probálhatta hacsak nincs benne a tesztelök csapatában
    Nem?
  • Atisz #2179
    Gondolom próbálta magyar felirattal és fagy neki...
  • Requiem88
    én sem vágom...
  • grimm13
    lehet hogy hülye kérdés de a "fagy" hogy jön ide?
  • wantonly
    fagy
  • grimm13
    Szerintem mostmár elsöre is menni fog:D
  • Qwerty4
    Na ez jó hír, én már harmadszorra kell nekiálljak, lehet a betervezett május-június helyett hamarabb, ha kijön a magyarítás. :)
  • Csuhai G
    YEEAAAH!!

"Ma este Szeszmester indított ellenem egy MSN-en keresztüli szöveges támadást, amit inkább változtatás nélkül itt közzé is tennék:

"Már csak a finomítások, azaz a tesztelés van hátra a Call of Cthulhu fordításából!

Kipróbáltam és WOW!! Azaz, úgy értem… WOW!!Akik temették a projectet, azoknak nem volt igazuk ;) Anyám, ne sirass, inkább hozzál vizet!Őszintén köszönöm mindenki türelmét, főleg akik többször is leírták, hogy még nem kezdték el a játékot, inkább megvárják a munkánkat. Nem fogtok csalódni!A konzolosok sem, ugyanis őket sem hagyjuk ki a jóból, a fordítást X-re is portoljuk. A játék egyébként elfut majd egy okos 360-on is."

A lényeg, hogy a játék fordítása már készen van, csak a készítők egy zárt körű tesztelésnek vetik még alá a játékot. Mindez azt jelenti, hogy jó eséllyel még idén nekiláthattok magyarul is a játéknak..."

Forrás: Magyaritasok.hu
  • grimm13
    az egy trükkös hely én majdnem 1 napot vacakoltam vele mert a pokháló miatt nem látam azt a vacak alagutat:O