2691
-
grimm13 #2211 Csak kongasd öket össze-vissza.De elméletileg balrol jobbra. -
Kisbiku #2210 Valaki nemtudná nekem megmondani h amikor bejutok a templomba ott a harangokat milyen sorrendbe kell megkongatni,vagy mit kell csinálni? -
grimm13 #2209 áh ott mindenkit elküldenek a csába -
#2208 akkor már csak azt nem értem miért ide írtad... -
grimm13 #2207 ja és még valami ha daemonal és alkohol-al se lehet akkor mivel? -
grimm13 #2206 amugy thx -
grimm13 #2205 ez nem call of cthulhu hanem lock on flaming cliff -
#2204 wareeeeeeeeeeez
lépésről lépésre:
1, töltsd le az ISO vagy NRG file-t (gondolom már ez megtörtént)
2, írd ki egy cd-re (de ne újraírhatóra mert azon nem megy, tapasztalat)
3, a cd-ről telepítsd fel, de a meghajtód CD/DVD-ROM legyen, ha mégsem, a starforce kötekedni fog, ekkor patcheld fel 1.12a-ra.
4, játssz.
megjegyzés: ne próbálkozz daemonnal vagy alcohollal, nem működnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
megjegyzem én nem szarakodtam vele ennyit, sőt, ha jól emlékszem nekem felment virtuális meghajtóból is. próbálkozz.
-
grimm13 #2203 Hello mindenki most én szorulok segitségre valaki tudna segiteni aban hogy ez mit jelent ?
Step by steps:
1) Download ISO or NRG image, either is OK.
2) Burn it to CD-R media. Don't try on CDRW media, it doesn't work. Tried on mine.
3) Insert burned disc into CDROM/DVDROM drive to play. CD/DVD-ROM is very important, Starforce will say incorrect media if you insert in CDRW/DVDRW drive. Please update to patch 1.12a if you want to use CDRW/DVDRW drive.
4) Enjoy the game.
Note: don't bother to try mounting in virtual drive by using alcohol or daemon, it doesn't work either.
-
grimm13 #2202 Lehet hogy tévedtem de szerintem 2612 a kód amit te akarsz mindenáron beleverni abba a szerencsétlen széfbe az a jailbreak-en a kód váze!!!! -
#2201 Üdv! Darkness Withint tolja valaki? -
#2200 ha visszaolvasol megtalálod a választ -
misi papa #2199 Valaki segítsen,hogy mi a kód a boltban levő széfnek.Ha jól tudom 1846,de akárhogy tekerem a zárat nem nyílik.Előre is köszi a segítséget. -
grimm13 #2198 Szerintem inkább ez a kod:2612. Probáld ezzel. -
misi papa #2197 Valaki segítsen!Nemrég kezdtem játszani a Call of Cthulhuval,de már elakadtam.A boltban nem tudom kinyitni a széfet.A kód ha jól tudom 1846.Akárhogy tekergetem a zárat nem nyílik.Előre is köszi a segítséget! -
#2196 Nekem már nincs fent a játék, de úgy emlékszem ebben a patch-ben láttam mentés funkciót is.. Próba cseresznye.
http://www.sucklead.com/DCoTEPatch.exe -
grimm13 #2195 Az szerintem nem is igazi patch hanem valmiféle progi amivel átlehet irni a játék tulajdonságait pl.: milyen gyorsan fuss ,milyen magasat ugorj,menyire sérülj....stb -
grimm13 #2194 van hozzá egy petch de az ilyen problémákra nemjó de nekem egy olyan problémám volt hogy az valamelyik pályát nem akarta betölteni és ez megoldotta:A programok telepités és törlésénél kezd el uninstalálni és lessz 3 választási lehetöség ott katintcsa a repair-ra és szerintem megoldja a problémát -
FR33ZE #2193 van 1 problémám nem tok menteni 1xüen nem menti el:S nemtom miért, esetleg vki tudna adni 1 linket ahol le tok szedni vmi patchet -
FR33ZE #2192 kösz a helpet -
grimm13 #2191 1 jobra,8 balra,4 jobra,6 balra -
FR33ZE #2190 a börtöni széfnek mi a kombinációja?(3.széf)pls vki help -
FR33ZE #2189 Kurva jo game meg minden csak jo lenne már 1 magyarítás -
grimm13 #2188 Amugy ez már máskor is szobakerült:D -
#2187 kösz, megkeresem -
#2186 Találtam egy "DCoTE Parcher 1.20" nevezetű progit, bizonyos dolgokat lehet vele állítani, nekem már csak a falon átjárás segített az egyik résznél. -
#2185 Milyen csalással?Nekem is lefagyott sajnos... -
#2184 A keresőbe akartam írni, csak ide sikerült. Tesztelő sem vagyok, pláne meteorológus :P
Nálam a hajós részen fagyott állandóan a játék, de már megoldódott, sajnos csak csalással sikerült továbbjutni. -
#2183 Lol, akár. -
grimm13 #2182 de az is lehet hogy meteorologus és a Mátrában lakik:D -
#2181 Világos. Lehet hogy ennek ellenére már kipróbálta. Különben miért írna ilyet? -
grimm13 #2180 logikus lenne de még nem probálhatta hacsak nincs benne a tesztelök csapatában
Nem? -
#2179 Gondolom próbálta magyar felirattal és fagy neki... -
#2178 én sem vágom... -
grimm13 #2177 lehet hogy hülye kérdés de a "fagy" hogy jön ide? -
#2176 fagy -
grimm13 #2175 Szerintem mostmár elsöre is menni fog:D -
#2174 Na ez jó hír, én már harmadszorra kell nekiálljak, lehet a betervezett május-június helyett hamarabb, ha kijön a magyarítás. :) -
#2173 YEEAAAH!!
"Ma este Szeszmester indított ellenem egy MSN-en keresztüli szöveges támadást, amit inkább változtatás nélkül itt közzé is tennék:
"Már csak a finomítások, azaz a tesztelés van hátra a Call of Cthulhu fordításából!
Kipróbáltam és WOW!! Azaz, úgy értem… WOW!!Akik temették a projectet, azoknak nem volt igazuk ;) Anyám, ne sirass, inkább hozzál vizet!Őszintén köszönöm mindenki türelmét, főleg akik többször is leírták, hogy még nem kezdték el a játékot, inkább megvárják a munkánkat. Nem fogtok csalódni!A konzolosok sem, ugyanis őket sem hagyjuk ki a jóból, a fordítást X-re is portoljuk. A játék egyébként elfut majd egy okos 360-on is."
A lényeg, hogy a játék fordítása már készen van, csak a készítők egy zárt körű tesztelésnek vetik még alá a játékot. Mindez azt jelenti, hogy jó eséllyel még idén nekiláthattok magyarul is a játéknak..."
Forrás: Magyaritasok.hu -
grimm13 #2172 az egy trükkös hely én majdnem 1 napot vacakoltam vele mert a pokháló miatt nem látam azt a vacak alagutat:O