Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nincs arra vmi megoldás,h ne fagyjon ki mindig? van amikor rögtön egy betöltésnél fagy ki,van amikor betöltésnél egyszerûen csak fekete a képernyõ,van amikor betöltésnél nem tudok megmozdulni,de most ahol vagyok (a csöves által adott kulccsal bementem a poorhouseba) állandóan kifagy loading után. vmi tipp?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Robert D Anderson and the Legacy of Cthulhu. Most szedem, a képek alapján elég förtelem, de az mint tudjuk nem sokat számít.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
http://joeperry.blog.hu/
http://joeperry.blog.hu/
De a D.E.-bõl találtam már képeket...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
linket tudnátok adni
kösszi
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Egy mestertõl tanultam...<#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy olyan rész is, ahol találhatsz egy villáskulcsot, ezzel meg kell nyitnod a 3 szelepet a négybõl amin nincs tekerõ...
Ezután menj ki a terembõl azon az ajtón ahol bejöttél ide ahol a keresztezõdésben 4 liftajtó volt ezelõtt, és az egyik megrongált liftajtó szikrákat dobott és nem lehetett kinyitni...
Most ha mind a négy gázcsap nyitva van akkor már be tudsz majd menni rajta....
Szólj ha még elakadsz....
Valaki biztos lesz majd aki segít....
Ugye 1488!<#vigyor3>#vigyor3>
tiszta faraszto volt csak egy uveglap volt elotte-.-
eljutottam eleg meszire
most vmi buzi nagy hydra vagy mi a sazar van elottem Geci nagy
azt nem enged el mindig csapkod meg ilyesmi Marsh keltette fel a kurva
anyat itt elakadtam:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt vok a Marsh refineryben
talatam vmi szijat vagy mit es raraktam a generatorra most meg vmi panelt kene beuzemelni es itt akadtam el:s
Ez a hibaüzenet jelenik meg a játék indítása után néhány másodperccel....
A "0x00425053" címen található utasítás a "0x00000004" címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: Read".
HELP ME!!!!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Jobban fogunk majd figyelni...<#whatever>#whatever>
Szerintem, meg a SH-hez nincs sok köze, mert az külsõnézetes....max annyi, hogy mindkét játék horroros...
A CoC 1person és a SH meg 3person játék.
És ne hogy az jöjjön le, hogy most haragszok vagy ilyesmi...<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Csak szólok.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én nem kötözkötök hanem leírom a véleményem és a te válaszaidat se veszem annak bár egy kicsit sok felkiálltó jelet használsz.<#buck>#buck>
"A konzolos vonásokról meg annyit, hogy a CoC után próbáld ki a Call of Duty 2-õt vagy a Fear-t....
És vágni fogod a különbséget a két fps között!!!
Mert pc-re kurvagyorsan kell reagálnod a dolgokra, míg konzolon az irányítás miatt más ezközökhöz kell nyúlniuk, és ott marad a történet....
Próbálj meg így lopakodni a PC-s fps-ekben " -ez töled idézet / mert nagyoktól mindig lehet /
Na most én nem hiszem,hogy ezt félreértetem volna vagy te írtál mást mint amire gondolsz mert szerintem egy pc játék nem a gyorsasága vagy lassusága miatt mint ahogy írtad lesz konzolos hanem mint írtam attol hogy eleve pc-re írták e vagy ha nem / ez mondjuk nagy hiba / akkor hogyan portolták.
Nos ebben az esetben te ha feltelepited és elinditod ezt a gémet nem fogsz látni rajta semilyen konzolos jegyet lásd:nagy HUD,gagyi írányitás,rossz kameranézet.alacsony felbontás,target lock stb.
Ergo a játék pc változata nem konzolos,mert ennek a szónak pc-sek között elég negativ kicsengése van.
Az általánoságrol annyit,hogy a CoD meg a FEAR gyorsaságát hasonlitotad a CoC-éhoz akkor hol itt az általánoság ?
A lopakodásrol annyit,hogy semivel sem lopakodtam többet ebben a játékban mint mondjuk a far cry-ban.
Abban teljesen igazad van,hogy a doom-nak vagy a hl2-nek jobb a grafikája de az én értékitéletem szerint ez csak összérték egynegyedét teszi ki, ami nekem sokkal fontosabb az a story és a játékmenet valamint a hangulat.
Ezekben szerintem / láthatod én nem általánoságban beszélek / messze fellete áll a jelenleg piacon levö hasonló játékoknak.
A legnagyobb gondom itt az összehasonlitásal van mert bár a CoC first person nézetü gém de az fps harmadik betüje a shooter csak nagyon nagy rosszindulatal mondhato rá.
Ha már minden áron hasonlitani akarnám valamihez akkor az SH 1-2 jut eszembe de már ez is eröltetett.
Ja és melyik rész-t kellett volna spoilerelnem?
Mert tudtommal nem írtam segítséget vagy végigjátszást semmilyen részhez sem....de indokold hogy melyik az a mondat vagy hozzászólás, és töröltetem a házigazdával...
Ok?<#vigyor3>#vigyor3>
Ja és ha volt ilyen hogy spoiler-t löktem valahová akkor mindenkitõl elnézést kérek, de abban a pillanatban nem vettem észre...
Ha volt ilyen, akkor SORRY!
Ez az én meglátásom...
De kössz a hozzászólásodat és mindenben egyetértek veled, fõleg a trehány STALKER ügyben....
Ja és HL2-ben az tetszett, hogy saját magamnak le tudtam szinkronizálni...
Bár sokáig tartana a teljes szinkronizálás, mégis meg lehet könnyen csinálni...
Egyébként meg grat nektek, hogy tudjátok a spoilert használni, mert amiket leírtatok azokért már simán büntetõpont járna.
Figyeltek ti egyáltalán a másikra, hogy valaki még NEM JÁTSZOTTA VÉGIG!
Egyébként meg a CoC X-Box-ra ÉS PC-re tervezett játék volt, csak asszem anyagi gondok miatt maradt az X-Box és onnan is 1 db emberke portolta át PC-re.
Hatalmas jelenetek vannak abban a játékban is és a sztori is elmegy (persze az episode 1-2-t is végig kellene majd játszani hogy teljes legyen).
A Call of Cthulhu természetesen sokkal jobb, mind sztoriban, mind hangulatban. A századeleji kisváros, a kultistáktól hemzsegõ kisváros, a hotel ahol bevillanak a recepciós áldozatainak utolsó emlékképei... egyszerûen feledhetetlen.
Én aszerint hasonlítottam õket össze, hogy mind a 2 FPS és hogy a grafikai engine indokolttá teszi-e az adott videokártya használatának szükségességét. A HL 2-ben olyan effektek voltak, hogy még ma is eláll tõle a szavam (kövezzetek meg, de sztem szebb grafikája van mint ma a Stalker-nek és fele olyan gépen fut <#buck>#buck>), ellenben a CoC-ban nem emlékszem olyan frenetikus grafikai megvalósításra, amitõl elájutam volna.
Ennyi. Nem akartam vitát indítani és ti se vitázzatok egymással ilyesmiken, mert mi itt mind rajongók vagyunk, mindössze csak apró nézõpontbeli különbségek vannak köztünk <#wink>#wink>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az elsõ gépem egy commodore64 volt
hogy tisztázzuk a dolgokat....
Nem kell kiforgatni a szavaimat, mert én ÁLTALÁNOSSÁGBAN mondtam...
Nézd meg, hogy milyen gémekbõl van több pc-re és milyenekbõl konzolokra....
Pont errõl daráltam, csak nem figyeltél ezek szerint, hogy a CoC egy X-box-ra készített játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért mondtam, hogy konzolos átirat...
És ezért mondtam rá hogy egy konzolos gém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ez nem jelenti azt, hogy nincsen konzolra olyan stílus, mint pc-re vagy fordítva...
És attól függetlenül, hogy kurvasok játékkal nyomtam már attól függetlenül és mászkálós fan vagyok!
Ami lekorlátozódik RE, SH, FF, DMC, MGS, AITD és társaikra amikben engem is a történet fog meg, de nyitott vagyok a jobb fps-ek felé...
Viszont az RTS-eket nagyban kerülöm!!!!!!!!!!!!
Hát komolyan mondom, hogy nagyon kötöszködõs típus lehetsz..!
Amúgy nem!
A végén nem azt jelenti, hogy a videóban ember...
Érted vagy daráljam le betû pontossággal!!!!!!??????????
Arra a vége felére gondolok, mikor már a barlangszerûségben kell ugrálkodni, és megtámad az a két széltoló azon a vékony hídon, és a kapukon kell ugrálnod, meg ahol azok a színes növények vannak....
Ezt nem úgy kell értened, hogy a HL-ban hót ilyen pályákon kell mendegélni, hanem csak nekem olyan érzésem volt, hogy arra kisértetiessen hasonlít a helyszín...NEKEM legalábbis.
Még kérdés?
Nyugodtan mondhatod.Szeretek ilyenekrõl beszélni, csak most egy 2-3 órát nem leszek, de utána válaszolok, ha esetleg van még valami?.
Csõ...<#integet2>#integet2>
A fear-töl kezdve a hl sorozatig az összesel játszottam és kedvelem ezt a stilust,de eszembe se jutna összehasonlitani öket a CoC-al.
A konzol témában oriási képzavarban vagy mert ezen az alapon mondjuk a Thief is konzolos játék lenne miközben baromira nem az.
Egy játék nem attol lesz konzolos,hogy milyen gyors vagy lassu,hanem attol,hogy eleve pc-re írták e vagy sem és ha nem hogy sikerült a játék portolása.
A játék végén egyébként nem idegen helyen vagy hanem egy diliházban felakasztod magad de ezt bisztos vágod mivel állitolag végig toltad.
Véletlen egybeesés és nagyon impozáns a HL1 és CoC végkifejlete az utolsó pályákat tekintve....midõn egy idegen helyre kerül mindkét fõszereplõ a játék végén...😄DD
A konzolos vonásokról meg annyit, hogy a CoC után próbáld ki a Call of Duty 2-õt vagy a Fear-t....
És vágni fogod a különbséget a két fps között!!!
Mert pc-re kurvagyorsan kell reagálnod a dolgokra, míg konzolon az irányítás miatt más ezközökhöz kell nyúlniuk, és ott marad a történet....
Próbálj meg így lopakodni a PC-s fps-ekben...😄
Na ez a nagy különbség...
Eddig ez teljesült is és nagyon jól volt megoldva😄
1. én a HL2-vel nem játszottam, csak az 1-gyel:
Jó történet, fajin FPS. Nagyon semmi több
2. HL2-rõl annyit tudok, hogy mindezt übereli.
3.
CoC-t történetben nem hiszem hogy sok minden überelné. Elégre teljesen más stílus.
Hogy a CoC lopakodósabb? Lehet. Talán PC-n így jön át. Szerintem menekülõs/megõrülõs játék. Mint minden HP regény.
Ezért is zavar a városos rész ahol tartok, amikor a sráccal elmenekülök a börtönbõl és írtanom kell a városban az ellent. Szerintem felesleges.
Egy HP történetnek sosem ez a lényege.
Nem ijesztõ, nem horror, hanem más. Elgondolgodtató, ijesztõ. Ennyi.
Az egyik,hogy én 3person Fan vagyok...
És a mászkálós játékokat imádom, és természetessen mindenképpen.
Össze lehet hasonlítani, mert mindkét játék FPS és egy kategóriába tartozik, független a sztoritól...(bár a HL2 nek is jó volt a története) de ha nem játszottad végig a HL2-õt akkor nem tudod ugysem megérteni amit mondok...
És én úgy emlékszem, hogy nem hasonlítottam a CoC-t a HL2-höz...
A grafika meg nem minden!
De sokszor a történet sem elég önmagában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem érted, hogy nem a CoC-t fikázom, ha azt mondom, hogy a történetem kívül minden másban jobb a HL2....
És azért azt szögezzük le, hogy a CoC igazából konzolos téma, míg a HL2 Pc-s téma és nem elhanyagolhatóan multi-s termény...
Míg a CoC egy lazább lassúbb kicsit lopakodóssabb cucc, addig a HL2 egy kegyetlengyors inkább akcióra kihegyezett Single/Multi játék...
Én maradok a mászkálós gémeknél....😄DD
Tisztelettel: DS.
Téged a grafika meg a fizika fog meg egy játékban engem a játékmenet a hangulat és ebben az esetben a háttér, valszeg azért mert én többet várok egy játéktol mint sok shadert és pixelt.